bogdan.motrici, la 10 August 2015 - 04:44 PM, a spus:
Motorul este ce trebuie, are 1 kg si un pic avionul iar motorul trage undeva la 2 kilograme, eu voiam chiar sa ii pun elice mai mare ca nu imi place autoritatea lui in hover plus ca voiam sa reduc viteza si sa cresc tractiunea :). Eu zburam 3D cu el 6-7 minute, mai mult de atat nu stiu daca poti sa obtii nici cu un acumulator nou nout, evident 2200mah, mai sus nu merge ca ia in greutate si e degeaba. Banuiesc oricum ca mai mult de 10 minute cu un avion 3D nu vrei sa zbori, ce e peste e deja zbor de planor deci nu cred ca e cazu la acest avion :).
Da Bogdane, e adevarat ce spui, insa eu nu-l "chinui" cum faceai tu in hover (nu-i de mine inca...)
Ceva acrobatii (de baza ca sa zic asa) fac cu el un lupping, tonouri, mers pe spate, cutit..., insa nici pe departe cum zbori tu. Daca pe tine te ducea zborul in 3D la 6-7 min, la cum il zbor eu trebuia sa ma duca 7 - min macar. Dar nu-i nici-un bai il zbor cat merge acc .pana ma anunta buzzer-ul ca am suficienti acc si mai am si alte avioane sa-mi satisfac pofta de zbor. Poate totusi tu, aveai setat buzzer-ul mai jos, la mine e setat sa bipaie(tiuie...)la 11.7, poate si asta o fi o cauza
Bafta
Dan