Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 18 January 2009 - 05:22 PM
Pacat de ca fu destul de frig...ca in rest nu am de ce sa ma plang. Au fost 3 zburatoare in aer...deci a fost activitate. Abia astept sa descarc camera sa vad ce a filmat fratemiu...
Dupa ce a-ti plecat mi-am luat inima in dinti si am incercat sa fac pe planoristul....si am descoperit ca decathlonul planeaza destul de mult si de frumos cu motorul oprit.... apoi am descoperit si cum e vria ...si mi-am adus aminte de vremurile bune...asa ca am tras de el pana mi-au inghetat degetele de tot.
ps. una peste alta cu ce am zburat azi am implinit si eu si avionul prima ora de zbor...daca stiam luam sampanie cu mine ;)
Dupa ce a-ti plecat mi-am luat inima in dinti si am incercat sa fac pe planoristul....si am descoperit ca decathlonul planeaza destul de mult si de frumos cu motorul oprit.... apoi am descoperit si cum e vria ...si mi-am adus aminte de vremurile bune...asa ca am tras de el pana mi-au inghetat degetele de tot.
ps. una peste alta cu ce am zburat azi am implinit si eu si avionul prima ora de zbor...daca stiam luam sampanie cu mine ;)
Pacat ca Slz nu zboara.
Postat 19 January 2009 - 10:46 AM
N-a tinut chestia cu duminica....probabil pt. ca sambata i-am zis ca duminica stau acasa si ma ocup...dar am fost la zbor si sambata si duminica...
Eh oricum, sa revenim la subiect. Am reusit sa pun filmuletul aici....si una peste alta a fost o duminica frumoasa.
Eh oricum, sa revenim la subiect. Am reusit sa pun filmuletul aici....si una peste alta a fost o duminica frumoasa.
Pacat ca Slz nu zboara.
Postat 25 January 2009 - 07:18 PM
Pe ultima suta de metri....in jurul orei 16.00 fratemiu s-a hotarat sa faca inaugurarea asa ca...s-a zburat un pic si azi.
Desi vantul batea serios avioanele s-au descurcat onorabil...ca sa nu mai zic de lansarea de parasute...
Ideea e buna dar mai trebuie lucrat...am lansat 2 parasute: una nu s-a deschis deloc iar una a venit fuior pana la sol. Mai studiez problema. Pana descarc filmul si ceva poze ...multa Bafta !!
Desi vantul batea serios avioanele s-au descurcat onorabil...ca sa nu mai zic de lansarea de parasute...
Ideea e buna dar mai trebuie lucrat...am lansat 2 parasute: una nu s-a deschis deloc iar una a venit fuior pana la sol. Mai studiez problema. Pana descarc filmul si ceva poze ...multa Bafta !!
Pacat ca Slz nu zboara.
Postat 25 January 2009 - 09:02 PM
Uite si cateva poze cu "inculpatii".
Botezul celui de-al doilea decathlon a decurs ca la carte (cu sampanie ...dar fara popa).
Sper ca maine sa revin cu alte imagini.
bafta.
Botezul celui de-al doilea decathlon a decurs ca la carte (cu sampanie ...dar fara popa).
Sper ca maine sa revin cu alte imagini.
bafta.
Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 25 January 2009 - 09:04 PM
Pacat ca Slz nu zboara.
Postat 25 January 2009 - 09:59 PM
ce nebuni ..sampanie :rolleyes:) ..hai poate sapt viitoare inaugurez si eu acro masterul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Postat 26 January 2009 - 09:25 AM
Tinem legatura...dar in principiu weekendul viitor "Rudolph" (al meu) va zbura pe malul marii. Nu stiu ce sa zic de "Chat" (asa l-a botezat el). Oricum sper sa devina si el un pic mai activ pe forum (desi nu prea are timp).
Pana una alta in curand o sa postez mai multe imagini.
Pana una alta in curand o sa postez mai multe imagini.
Pacat ca Slz nu zboara.
Postat 27 January 2009 - 12:45 AM
Felicitari pentru zborul reusit. Se observa cat de docil este Decathlonul, mi se pare ca este metoda perfecta de a incepe zborul cu eleroane (nu dati cu pietre pana nu il incercati).
Cu respect,
Catalin C.
Cu respect,
Catalin C.
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion." Â
Postat 27 January 2009 - 12:42 PM
Din punctul asta de vedere trebuie sa recunosc ca sfatul tau a cantarit cel mai mult in luarea deciziei, si iti multumesc pt. asta. Atat eu cat si fratemiu ne-am inceput zborul (in general nu doar cel cu eleroane) cu Decathlon-ul...si cel putin eu sunt f. multumit de ce poate.
Il recomand calduros incepatorilor, desi trebuie sa recunosc ca, probabil, in cazul nostru zecile de ore de zbor 1:1 au un rol important.
Scuze de off-topic.
Il recomand calduros incepatorilor, desi trebuie sa recunosc ca, probabil, in cazul nostru zecile de ore de zbor 1:1 au un rol important.
Scuze de off-topic.
Pacat ca Slz nu zboara.
Postat 31 January 2009 - 08:00 PM
Sa ma bag si eu in seama cu 2 intrebari!
Este cineva din Campina care se da cu zburatoare?
Daca nu ploua pot sa vin si eu la Paulesti sa vad cam ce si cum e cu "pasaroi"astia?! :D
M-am pricopsit cu un "Cessna182"si vreau sa vad cam ce si cum se zboara!
Dac'i careva din Campina....poate ne intalnim la o "vorba si un ceai"
Este cineva din Campina care se da cu zburatoare?
Daca nu ploua pot sa vin si eu la Paulesti sa vad cam ce si cum e cu "pasaroi"astia?! :D
M-am pricopsit cu un "Cessna182"si vreau sa vad cam ce si cum se zboara!
Dac'i careva din Campina....poate ne intalnim la o "vorba si un ceai"
Cu Stima George J.
tel.0724686263
tel.0724686263