Modelism - RHC Forum: Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Ultima »

Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.

#2581 Useril este offline   GMC 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 27-February 10

Postat 04 September 2010 - 04:36 PM

cat cereai pe tel ala :))) fara cablu? baga pozeeeeee
0

#2582 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 04 September 2010 - 09:00 PM

Ala era e51 ma http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif) nu negruberry asta.LUATI CU PAINE COPIII MEI !!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1678212740_09042010_1__800_x_600_.jpg
  • Imagine atasata: 72df1bd0af__800_x_600_.jpg

0

#2583 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 17-March 09
  • Interests:Jocurile de noroc si alcoolul :)

Postat 04 September 2010 - 11:58 PM

Pacat ca nu ai imortalizat si partea piromanica a situatiei cand campul era in focuri http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif)... sa fi vazut ce ochi rosii turbati aveam cand dadeam foc la miriste .... cu siguranta as vrea sa mai dau foc la ceva ... eh oricum este traditie vezi inmormantarea la Extra 330 S :rolleyes:)

Deci "in alta ordine de idei" pista ar trebui sa fie gata undeva la inceputul lui Oct. ... daca in alta ordine de idei o sa mai avem bani :)

Bafta,

Raul
Avioane

YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
0

#2584 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 05 September 2010 - 01:49 AM

In alta ordine de ideiiiiiiiiiiii.....am si poze de cand eram la afumat da si p-astea de mai sus le-am scos uploadandu-le pe net direct cu telu ca altfel n-aveam cum http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif)) . O sa le scot si pe celelalte.
0

#2585 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 174
  • Inregistrat: 17-September 09
  • Interests:Aviatie

Postat 06 September 2010 - 12:49 PM

Vezi postareaDan Andrei, la Sep 4 2010, 05:16 PM, a spus:

Astazi la noua pista am reusit sa dam foc la iarba cosita saptamana trecuta si am arat.Luni se v-a discuii si apoi stabilim daca mai erbicidam sau nu.O alta treaba buna a fost ca am reusit sa ne intalnim tete en tete cu Iakari care au fost si ei prezenti pt a-si trasa si tunde pista lor de aprox.1800m lungime care nu are nimic in comun cu pista noastra(pista lor trece cam la 150m de a noastra) si va pot spune oficial ca suntem tolerati si acceptati pe terenul concesionat de ei fara nici cea mai mica problema sau pretentie din partea lor.Sunt baieti de treaba si cred ca o sa o ducem bine pe langa ei,pt ca au spus ca vor sa construiasca si niste hangare si niste dependinte poate chiar si un hotel-restaurant........Astazi am reusit sa mai strangem cati-va banuti situatia fiind urmatoarea,, Catalin 200lei,Mihai AGU 250lei,Raul 100lei,Dan Andrei 100lei(si o sa mai pun 100lei in curand),Andrei Bucur 100lei,Mihai Costache 100lei,Mircea GMC,50 lei.Cred ca daca ne fortam un pic de tot o sa reusim pana la iarna sa cumparam si masina de tuns iarba cea mult visata....Oricum tin sa multumesc tuturor celor care au contribuit financiar la toata tarasenia asta si o sa vede-ti ce mimunatie de pista v-om avea.

Ca sa schimb un pic "traditia" asta cu ordinea ideilor, in PRIMA ordine de idei :rolleyes: , eu personal vreau sa multumesc si celor care s-au implicat nu numai financiar, prin eforturile lor fiind posibile munca cu tractorul la pista, ideile pt. cum sa o vedem gata si ce sa punem pe ea, precum si toate celelalte mici si marunte lucruri care au facut si vor face posibil ca pista noastra sa devina realitate!

Este o veste excelenta aceea ca Iakarii "ne iau pe langa ei" si ca nu vom avea probleme in momentul in care infrastructura noului aerodrom va fi gata. Intr-adevar sunt baieti de baieti si poate ca daca vor avea nevoie de ajutorul nostru, cat de mic, sa ne putem revansa si noi fata de ei. Este bine sa incercam sa intarim relatiile astea cat de bine si cat de des se poate.
It's nice to be important, but it's more important to be nice!
Cessna 182 ART-Tech
0

#2586 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 06 September 2010 - 03:42 PM

Le-am spus ca pot conta pe ajutorul nostru(pt amenajarea pistei lor pt diverse trebusoare de organizare a lucrarilor etc),mai putin pe ajutorul financiar ca deh suntem saraci si fara de profit in activitatea pe care o desfasuram....suntem hobisti auto finantati :rolleyes:
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2587 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1357
  • Inregistrat: 07-December 09
  • Interests:Cessna 182<br />Batranul Farnkestein

Postat 06 September 2010 - 05:34 PM

Vezi postareaDan Andrei, la Sep 6 2010, 04:42 PM, a spus:

Le-am spus ca pot conta pe ajutorul nostru(pt amenajarea pistei lor pt diverse trebusoare de organizare a lucrarilor etc),mai putin pe ajutorul financiar ca deh suntem saraci si fara de profit in activitatea pe care o desfasuram....suntem hobisti auto finantati :rolleyes:

In alta ordine de idei, iacari , sunt incantati ca deja ne aflam pe langa ei , deoarece si eu sunt impatimiti ai zborului ca si noi , insa la un alt nivel , insa toto suntem aviatori si trebuie sa coexistam impreuna , pentru bunul mers al lucrurilor .

Intradevar , din punct de vedere al locatiei , nu trebuie sa ne mai facem griji . GRIJI trebuie sa ne facem deacum inainte doar cu privire la organizarea noastra, si a pistei proprii.

Dealtfel , ca si DAN , multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat si care se vor implica pe viitor , atat cat isi permite si cat poate fiecare . Acum ca ne-am linistit in privinta , terenului de zbor , vom incerca ca toate eforturile noastre , atat financiare cat si fizice , zic eu ca e bine sa le focalizam pe amenajarea acestui spatiu. Cat putem anul acesta , ca vine acu's iarna , dar si la anul , deoarece, acum stim pentru ce luptam si de ce ne implicam .

Bafta si sa ne vedem pe noua pista cat mai multi si cat mai curand .

PS: in alta ordine de ideii , DANE , am vb cu AirFlow , si pana la sfarsitul saptamani , ne va ajuta si el cu 100 de ron. Asa ca te rog sa il treci pe lista .
AERO

Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2588 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 September 2010 - 05:41 PM

Vezi postareamihaiagu, la Sep 6 2010, 06:34 PM, a spus:

In alta ordine de idei, iacari , sunt incantati ca deja ne aflam pe langa ei , deoarece si eu sunt impatimiti ai zborului ca si noi , insa la un alt nivel , insa toto suntem aviatori si trebuie sa coexistam impreuna , pentru bunul mers al lucrurilor .

Intradevar , din punct de vedere al locatiei , nu trebuie sa ne mai facem griji . GRIJI trebuie sa ne facem deacum inainte doar cu privire la organizarea noastra, si a pistei proprii.

Dealtfel , ca si DAN , multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat si care se vor implica pe viitor , atat cat isi permite si cat poate fiecare . Acum ca ne-am linistit in privinta , terenului de zbor , vom incerca ca toate eforturile noastre , atat financiare cat si fizice , zic eu ca e bine sa le focalizam pe amenajarea acestui spatiu. Cat putem anul acesta , ca vine acu's iarna , dar si la anul , deoarece, acum stim pentru ce luptam si de ce ne implicam .

Bafta si sa ne vedem pe noua pista cat mai multi si cat mai curand .

PS: in alta ordine de ideii , DANE , am vb cu AirFlow , si pana la sfarsitul saptamani , ne va ajuta si el cu 100 de ron. Asa ca te rog sa il treci pe lista .

Maine trec pe la Marian la serviciu sa-mi dea si el 100lei.Hai baieti ca poate reusim sa luam si masina de tuns.....PS.In aceeasi ordine de idei http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif si-a anuntat si Andrei Bucur disponibilitatea de a mai da inca 100 lei deci deja se fac eforturi sustinute pt noua noastra pista :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 06 September 2010 - 05:42 PM

Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2589 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 06:05 PM

Dane ce se adude cu discuitul noi piste ?

Dane ce se adude cu discuitul noi piste ?
AERO

EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2590 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 06:56 PM

Maine este sarbatoare(sf.Maria) asa ca am lasat-o pe joi.O sa discuim si o sa si insamantam in aceasi zi. :)
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2591 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 06:48 AM

Vezi postareaDan Andrei, la Sep 7 2010, 07:56 PM, a spus:

Maine este sarbatoare(sf.Maria) asa ca am lasat-o pe joi.O sa discuim si o sa si insamantam in aceasi zi. :)

Pe la ce ora se executa aceste activitati Dane ? Cine se duce sa supervizeze insamantarea ? Caci asa cum spuneai si tu trebuie facuta cu simt de raspundere pentru a avea ceva frumos numit pista !

Eu joi , sunt liber in jur de 16.30 !!!!
AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2592 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 07:32 AM

Vezi postareaDan Andrei, la Sep 7 2010, 07:56 PM, a spus:

Dane sa inteleg pe in jur de 1 Octombrie ne inviti sa inauguram pista ? :) Tragem in festival al beriii (mai mic) in cinstea realizarilor !?!?

Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 08 September 2010 - 07:33 AM

AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2593 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 08 September 2010 - 02:41 PM

Salutare...
Sunt in tara...ba chiar in oras. Din pacate asa cum anticipam timpul liber e inexistent. In weekend sunt placat...iar pe 20 voi fi deja iar pe vapor entru o perioada nedefinita. Sper sa iau legatura cu Cata sa ii dau banii...cat despre pista ....merg pe mana voastra. Daca reusesc sa ajung pe acolo...va fi "surpriza" pt. toti...inclusiv pt. mine.

Bafta!

ps. vreau si eu o recomandare de la "veterani"....accu mei au fost complet incarcati dupa ultima folosire (acu vreo 2 luni)....sa ii las asa pana cand ii voi folosi sau "preventiv" sa le fac o reincarcare acum ?
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#2594 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 174
  • Inregistrat: 17-September 09
  • Interests:Aviatie

Postat 08 September 2010 - 03:16 PM

Vezi postareayr-zbg, la Sep 8 2010, 03:41 PM, a spus:

Salutare...
Sunt in tara...ba chiar in oras. Din pacate asa cum anticipam timpul liber e inexistent. In weekend sunt placat...iar pe 20 voi fi deja iar pe vapor entru o perioada nedefinita. Sper sa iau legatura cu Cata sa ii dau banii...cat despre pista ....merg pe mana voastra. Daca reusesc sa ajung pe acolo...va fi "surpriza" pt. toti...inclusiv pt. mine.

Bafta!

ps. vreau si eu o recomandare de la "veterani"....accu mei au fost complet incarcati dupa ultima folosire (acu vreo 2 luni)....sa ii las asa pana cand ii voi folosi sau "preventiv" sa le fac o reincarcare acum ?

Mihai, nu-ti fa probleme pt. , bani, nu stau in ei si n-au intrat zilele in sac. :rolleyes: Si-asa timpul tau liber este extrem de redus si ar trebui sa-l petreci cu familia ta.

Cred ca weekend-ul asta, intr-una din zile, mi-as putea face un pic de timp sa vin si eu pe la pista sa ajut la ce ar mai fi nevoie. Asa ca scrieti daca e nevoie sa ne vedem acolo sambata sau duminica asta.
It's nice to be important, but it's more important to be nice!
Cessna 182 ART-Tech
0

#2595 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 05:01 PM

Vezi postareaCatzus, la Sep 8 2010, 04:16 PM, a spus:

Mihai, nu-ti fa probleme pt. , bani, nu stau in ei si n-au intrat zilele in sac. :lol: Si-asa timpul tau liber este extrem de redus si ar trebui sa-l petreci cu familia ta.

Cred ca weekend-ul asta, intr-una din zile, mi-as putea face un pic de timp sa vin si eu pe la pista sa ajut la ce ar mai fi nevoie. Asa ca scrieti daca e nevoie sa ne vedem acolo sambata sau duminica asta.

Daca vreti sa veniti va asteptam de munca nu mai este si nici nu a fost f.multa munca fizica.....tractorul platit de noi a facut aproape toata treaba :lol: Maine la ora 8am vor fi acolo 2 tractoare care vor discui si nivela pista iar apoi vor insamanta si fertiliza.Trebuie neaparat sa-mi fac timp poate si vre-unul din voi sa ajungem in jur de ora 9am sa mixam semintele si fertilizatorul si apoi sa asistam la operatiunea de insamantare care am inteles ca dureaza aprox.1 ora.Data inaugurari pistei nu depinde decat de doamne doamne,adica daca ploua sau nu in perioada germinarii semintelor care altfel stau mult si bine in pamant fara sa incolteasca....Dar sa speram ca avem noroc de 1-2 zile cu ploaie.....Oricum de zburat se zboara pe pista Iacarilor asa ca nu ducem lipsa de pista :lol:

Aceasta postare a fost editata de shogi: 08 September 2010 - 06:16 PM

Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2596 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 08 September 2010 - 05:55 PM

Zbori o laie pe pista aia ..mai repede pe asta a noastra.Ba da ce-i cu orele alea ma ?8 -9 pm ? Eu unul nu pot sa ajung atunci.

Ti-am editat eu ..AM inseamna pana in ora 12 dupamiaza PM inseamna dupa ora 12 dupamiaza,tantalici.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 08 September 2010 - 06:15 PM

0

#2597 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 08:40 PM

Eu nu pot sa ajung maine dimineata din pricina serviciului. Insa Dane daca poti ma bazez pe tine si pe Bodan ca veti fi acolo .

Bafta .
AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2598 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 08:49 PM

Jitie mica am gresit din cauza grabei.....Deci vi maine la 9am ??
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2599 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 08 September 2010 - 09:07 PM

Daca ma trezesc vin :D
0

#2600 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 09:10 PM

Vezi postareashogi, la Sep 8 2010, 10:07 PM, a spus:

Daca ma trezesc vin :D

Sictir!!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2601 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 09 September 2010 - 07:10 AM

Vezi postareayr-zbg, la Sep 8 2010, 03:41 PM, a spus:

Salutare...

Bafta!

..lasa-i si tu la cineva,sa-i "munceasca "..
0

#2602 Useril este offline   marian_d 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 217
  • Inregistrat: 14-August 06

Postat 09 September 2010 - 08:08 PM

Salut baietii cu Cessne!
Heeeeelp!
Care aveti sa-mi dati pana sapt viitoare un motor de Cessna (de preferat modelul nou) BM 2408-21. Sau sa-mi vindeti ar fi ideal.
Astept vesti. Eventual la 0743.33.24.25.
ARDE!
0

#2603 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 September 2010 - 08:32 PM

Vezi postareamarian_d, la Sep 9 2010, 09:08 PM, a spus:

Salut baietii cu Cessne!
Heeeeelp!
Care aveti sa-mi dati pana sapt viitoare un motor de Cessna (de preferat modelul nou) BM 2408-21. Sau sa-mi vindeti ar fi ideal.
Astept vesti. Eventual la 0743.33.24.25.
ARDE!

Cat trebuie sa traga motorul pe care-l vrei??Am vre-o 3 buc si am o foame!! :blush:
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2604 Useril este offline   marian_d 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 217
  • Inregistrat: 14-August 06

Postat 10 September 2010 - 06:04 AM

Vezi postareaDan Andrei, la Sep 9 2010, 09:32 PM, a spus:

Cat trebuie sa traga motorul pe care-l vrei??Am vre-o 3 buc si am o foame!! :lol:

Trebuie sa traga o Cessna.
0

#2605 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 10 September 2010 - 01:44 PM

Motor Tower Pro BL 2408-21 de la "pasarea renascuta". A fost folosit 1 zi pe "3D Fast Project" la deproniada de anu asta. De atunci sta nefolosit ...
Deci e de dat sau de imprumutat...cum vrei.

Bafta!

ps. Partea proasta e ca maine dimineata plec din localitate si mai revin joia viitoare....
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#2606 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 17-March 09
  • Interests:Jocurile de noroc si alcoolul :)

Postat 10 September 2010 - 04:14 PM

Daca e proiect ceva ma bag si io ... dau turbinele de 70 mm http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Avioane

YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
0

#2607 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 September 2010 - 06:51 PM

Maine , de dimineata in jur de ora 10:00 preconizez ca voi ajunge la pista in eventualitatea in care Dl Brebeanu (omul cu freza) va putea fi si el prezent la pista sa discutam despre operatiunea de frezet (maruntire pamantului) . Este necesare aceasta operatiune deoarece in urma discuiri (chiar de 3 ori s-a discuit) inca sunt bolovani mari de pamant care trebuiesc sa dispara. Si nu au cum sa dispara decat in urma frezari.
Deci daca se va freza maine (sper din tot sufletul sa rezolvam maine aceasta problema), vom si insamanata tot maine si apoi nu mai avem decat sa asteptam .

Eu maine voi lua si cesnna cu mine pentru un zbor sau doua ! Ceva colegi de zbor maine ??????

Bafta si pe maine dimineata .
AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2608 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 September 2010 - 09:26 PM

Vezi postareamihaiagu, la Sep 10 2010, 07:51 PM, a spus:

Maine , de dimineata in jur de ora 10:00 preconizez ca voi ajunge la pista in eventualitatea in care Dl Brebeanu (omul cu freza) va putea fi si el prezent la pista sa discutam despre operatiunea de frezet (maruntire pamantului) . Este necesare aceasta operatiune deoarece in urma discuiri (chiar de 3 ori s-a discuit) inca sunt bolovani mari de pamant care trebuiesc sa dispara. Si nu au cum sa dispara decat in urma frezari.
Deci daca se va freza maine (sper din tot sufletul sa rezolvam maine aceasta problema), vom si insamanata tot maine si apoi nu mai avem decat sa asteptam .

Eu maine voi lua si cesnna cu mine pentru un zbor sau doua ! Ceva colegi de zbor maine ??????

Bafta si pe maine dimineata .

Pai ai vb cu omul si ai stabilit sa vina maine la 10?
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2609 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 10 September 2010 - 11:49 PM

Deci pana la urma care-i ora pt maine ?
0

#2610 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 September 2010 - 06:15 AM

Nu stiu,depinde ce a vb mihai cu omul cu freza.....Poate posteaza el ora.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

Arata acest topic

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89