Modelism - RHC Forum: Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Ultima »

Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.

#2551 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 02 September 2010 - 05:09 PM

Si eu sunt de aceasi parare ca trebuie sa continuam treaba inceputa dar trebuie sa stiu si prerea celorlalti contribuabili...nu pot sa hotarasc eu pe bani vostri ca apoi sa fiu tras la raspundere ca nu stiu ce manevre sau alte alea am facut.
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2552 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 174
  • Inregistrat: 17-September 09
  • Interests:Aviatie

Postat 02 September 2010 - 05:47 PM

Vezi postareayr-zbg, la Sep 2 2010, 04:32 PM, a spus:

Salutare baieti...

Nu stiu daca voi apuca sa folosesc sau nu aceasta pista, nici nu stiu cand voi mai ajunge sa zbor, dar rog pe unu mai "potent" sa adauge 100ron din partea mea. Ii dau imediat cand pot.

Am tot urmarit ceea ce scrieti...din pacate nu pot sa intervin doar de dragul interventiei.

Deci 100 ron de la mine...si vedeti voi la ce trebuie folosit, DAR cred ca observatiile lui GMC si Cata sunt la obiect si se pare ca aceasta pista va "tine" minim 1 an...max pana se incep lucrarile. Evident la lucrarile unui aerodrom se incepe exact cum se spune mai jos...si anume o groapa mare...si poi straturile necesare. Este aproape imposibil ca pista noastra sa nu fie distrusa in aceasta etapa....dar dupa aceea probabil lucrurile vor intra in "normal".

In alta ordine de idei...acolo sunt multa balarii gata sa "invadeze"...si as propune o banda de 1-2 m in jurul pistei. Adika daca se ara 100m/50m...pista insamantata sa fie 94m/44m....iar pe acea banda de 2m sa ne concentram eforturile de a nu lasa buruiana sa invadeze pista. (e doar o parere de neagricultor).

In alta ordine de idei...100m/50m imi pare cam maricica...si ma gandesc la cea de la RR care imi pare o pista generoasa, cu dimensiuni ceva mai reduse.

Bafta si sa auzim de bine...

ps. daca pista nu va fi utilizabila pt. electrice vreau loc special pt. gratar la tribuna I :(

Mihai, dau eu si pentru tine 100 de lei, stai linistit. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
In seara asta cand ma intalnesc cu celalalt Mihai B) o sa ii dau lui 200 de lei.
Si eu sunt de parere ca sa punem in practica si sa terminam ceea ce ne-am propus in teorie. Vom vedea noi ce va iesi cand vom da cu avioanele de pamant pe pista asta... :D
It's nice to be important, but it's more important to be nice!
Cessna 182 ART-Tech
0

#2553 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 05:52 PM

Vezi postareaCatzus, la Sep 2 2010, 06:47 PM, a spus:

Mihai, dau eu si pentru tine 100 de lei, stai linistit. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
In seara asta cand ma intalnesc cu celalalt Mihai :D o sa ii dau lui 200 de lei.
Si eu sunt de parere ca sa punem in practica si sa terminam ceea ce ne-am propus in teorie. Vom vedea noi ce va iesi cand vom da cu avioanele de pamant pe pista asta... B)

Sunt fericit sa vad ca lucrurile incep sa se miste......Toti care participati la toata nebunia asta nu ve-ti fi dezamagiti si poate la anul reusim sa organizam si cateva concursuri interne si poate cateva intalniri gen RR,A51 sau Siria...ar fi prea frumos.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2554 Useril este offline   marian_d 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 217
  • Inregistrat: 14-August 06

Postat 02 September 2010 - 06:10 PM

Daca vineri imi intra salariul in cont, aveti si de la mine 100. Daca nu, luni sau marti. Oricum, va puteti baza ca ii dau. In weekend nu sunt in Ploiesti. Ne auzim vineri.
Succese nebanuite.
0

#2555 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 06:19 PM

Vezi postareamarian_d, la Sep 2 2010, 07:10 PM, a spus:

Daca vineri imi intra salariul in cont, aveti si de la mine 100. Daca nu, luni sau marti. Oricum, va puteti baza ca ii dau. In weekend nu sunt in Ploiesti. Ne auzim vineri.
Succese nebanuite.

Sunt primiti B) Deci este clar ca maine il sun pe omul cu samanta de pista http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2556 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 02 September 2010 - 06:21 PM

Salutare din nou....
Nu stiu cand o sa ajung la zbor...dar se pare ca voi ajunge acasa foarte curand....partea proasta...NU STIU CAT STAU.

Bafta!
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#2557 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 06:24 PM

Te asteptam chiar daca nu zburam macar tragem un gratar stropit http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2558 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 02 September 2010 - 06:32 PM

Si de la mine urmeaza una bucata suta ron asa cum am mai zis (pe langa aia a lui Andrei) asa ca SA DAM DRUMU`LA TREABA SI MULTI ANI SA NE MEARGAAAAA !!
Din cate am inteles sambata asta daca nu ploua se da foc la resturi.Mai vine careva in afara de mine ?Dane suna-l si tu eventual maine seara pe nea Vasile sa zica pe la ce ora sa vin.

Marianeeeeeee mai traiesti mamica ?

Aceasta postare a fost editata de shogi: 02 September 2010 - 06:34 PM

0

#2559 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 06:39 PM

Vezi postareashogi, la Sep 2 2010, 07:32 PM, a spus:

Si de la mine urmeaza una bucata suta ron asa cum am mai zis (pe langa aia a lui Andrei) asa ca SA DAM DRUMU`LA TREABA SI MULTI ANI SA NE MEARGAAAAA !!
Din cate am inteles sambata asta daca nu ploua se da foc la resturi.Mai vine careva in afara de mine ?Dane suna-l si tu eventual maine seara pe nea Vasile sa zica pe la ce ora sa vin.

Bogdane, eu nu o sa pot veni weekend-ul asta si nici urmatoarele. Am niste cursuri de certificare pe care trebuie sa le fac in weekend, pt. serviciu si numai atunci se fac.
Dar scap eu de ele (sper doar ca atunci cand scap sa mai fie vreme de zbor)... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Aceasta postare a fost editata de Catzus: 02 September 2010 - 06:40 PM

Cessna 182 ART-Tech
0

#2560 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 06:47 PM

Vezi postareaCatzus, la Sep 2 2010, 07:39 PM, a spus:

Bogdane, eu nu o sa pot veni weekend-ul asta si nici urmatoarele. Am niste cursuri de certificare pe care trebuie sa le fac in weekend, pt. serviciu si numai atunci se fac.
Dar scap eu de ele (sper doar ca atunci cand scap sa mai fie vreme de zbor)... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

La cati bani ai cotizat nu trebuie sa misti nimic http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif Facem noi tot.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2561 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 06:48 PM

Vezi postareaDan Andrei, la Sep 2 2010, 07:47 PM, a spus:

La cati bani ai cotizat nu trebuie sa misti nimic http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif Facem noi tot.

Hai mai Dane....
Nu banii sunt totul! Mi-ar face mare placere sa vin si sa mai stam impreuna si sa schimbam un pahar de vorba...
Sau sa va vad macar pe voi zburand...
Cessna 182 ART-Tech
0

#2562 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 06:57 PM

Vezi postareaCatzus, la Sep 2 2010, 07:48 PM, a spus:

Hai mai Dane....
Nu banii sunt totul! Mi-ar face mare placere sa vin si sa mai stam impreuna si sa schimbam un pahar de vorba...
Sau sa va vad macar pe voi zburand...

Si eu abia astept sa zbor numai ca nu am cu ce http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2563 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 02 September 2010 - 07:28 PM

Sa nu dea naiba sa va incurcati vreodata cu slovacii ca ajungeti ca Dan.Sta pe bara cu comanda data de 1 luna de zile http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif)) si tot nu i-a ajuns modelul.In schimb am reusit sa rezolvam problema cu suedezii...suuuuuuuuper de treaba oamenii si niste preturi la transport de 10 ori mai mici ca slovacii...ca sa nu mai zic ca pentru a lua legatura cu suedezii am fost nevoiti sa sunam si in China la domnul Tim,al` mare de la pilot-rc,un super om si dansul si in Africa =))) . Aia cu Africa a fost eroare http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif)) trebuia sa sunam direct in Suedia da mi-a dat Dan numarul gresit si ete asa am vorbit si cu fratii mei somalezii B)))).
0

#2564 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1357
  • Inregistrat: 07-December 09
  • Interests:Cessna 182<br />Batranul Farnkestein

Postat 02 September 2010 - 08:30 PM

In seara aceasta m-am intalnit cu Catalin - Catzut si am cei 200 de ron din partea lui si a lui Mihai Costache . Dane , cand ai drum de la sau inspre Bucuresti , opreste-te pe la mine pe la munca sa ti-i dau. Iar daca vorbesti cu nea Vasile , stabileste pentru sambata dupa amiaza sa pot veni si eu si poate si alti care mai au treburi de dimineata . Eu zic ca undeva dupa ora 15.00 e perfect , mai ales ca s-a anuntat vreme frumoasa in wek-end si nu mai este chiar asa zapuseala.

In alta ordine de ideii eu maine si sambata lucrez deci nu o sa pot veni vineri . Dar sambata dupa ora 14.00 sunt liber si dau o mana de ajutor . In schimb ne bazam pe tine Bogdane daca e ceva pentru vineri.

Bafta si pe sambata. Haideti cat mai multi sambata (Mihai Costache daca reusesti esti bine venit printre noi , caci deja incepem sa iti uitam figura http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif glumesc) sa vedeti pista si sa stabilim de comun acord care sunt pasi pe care trebuie sa ii acem in continuare pentru ca lucrurile sa mearga pe calea cea buna , si astfel toti sa fim multumiti.

Bafta .

Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 02 September 2010 - 08:33 PM

AERO

Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2565 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 08:38 PM

Vezi postareamihaiagu, la Sep 2 2010, 09:30 PM, a spus:

In seara aceasta m-am intalnit cu Catalin - Catzut si am cei 200 de ron din partea lui si a lui Mihai Costache . Dane , cand ai drum de la sau inspre Bucuresti , opreste-te pe la mine pe la munca sa ti-i dau. Iar daca vorbesti cu nea Vasile , stabileste pentru sambata dupa amiaza sa pot veni si eu si poate si alti care mai au treburi de dimineata . Eu zic ca undeva dupa ora 15.00 e perfect , mai ales ca s-a anuntat vreme frumoasa in wek-end si nu mai este chiar asa zapuseala.

In alta ordine de ideii eu maine si sambata lucrez deci nu o sa pot veni vineri . Dar sambata dupa ora 14.00 sunt liber si dau o mana de ajutor . In schimb ne bazam pe tine Bogdane daca e ceva pentru vineri.

Bafta si pe sambata. Haideti cat mai multi sambata (Mihai Costache daca reusesti esti bine venit printre noi , caci deja incepem sa iti uitam figura http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif glumesc) sa vedeti pista si sa stabilim de comun acord care sunt pasi pe care trebuie sa ii acem in continuare pentru ca lucrurile sa mearga pe calea cea buna , si astfel toti sa fim multumiti.

Bafta .

OK. Ne auzim maine la un telefon.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2566 Useril este offline   marian_d 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 217
  • Inregistrat: 14-August 06

Postat 02 September 2010 - 09:44 PM

Vezi postareashogi, la Sep 2 2010, 07:32 PM, a spus:

Cu greu taica, cu greu.... Da las' ca ma fac eu mare.
0

#2567 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 03 September 2010 - 08:26 AM

Vezi postareamihaiagu, la Sep 2 2010, 09:30 PM, a spus:

Bafta si pe sambata. Haideti cat mai multi sambata (Mihai Costache daca reusesti esti bine venit printre noi , caci deja incepem sa iti uitam figura :( glumesc)
Bafta .

Salutare.

Aproape sigur in weekend voi fi in tara, dar sincer dupa 3 saptamani de "exil" cred ca sansele sa ies la camp sunt minime. Am multe "datorii" de bifat...ca sa nu mai zic ca nevasta ma vrea acasa :D ....dar tinem legatura.

Sper sa raman acasa suficient timp sa imi pot rezolva anumite probleme, sa imi pot vedea si eu rudele ...si apoi sa pot iesi si eu linistit la un zbor...ca sincer nici nu mai tin minte cum e. (bleg am fost ca nu am luat simulatorul cu mine).

Bafta!

ps. Si ca sa nu uiti cum arat uite si o poza cat de cat recenta.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00465.JPG

Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 03 September 2010 - 08:33 AM

Pacat ca Slz nu zboara.
0

#2568 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 11:09 AM

yr-zbg, la Sep 3 2010, 09:26 AM, a spus:

Salutare.

Aproape sigur in weekend voi fi in tara, dar sincer dupa 3 saptamani de "exil" cred ca sansele sa ies la camp sunt minime. Am multe "datorii" de bifat...ca sa nu mai zic ca nevasta ma vrea acasa :D ....dar tinem legatura.

Sper sa raman acasa suficient timp sa imi pot rezolva anumite probleme, sa imi pot vedea si eu rudele ...si apoi sa pot iesi si eu linistit la un zbor...ca sincer nici nu mai tin minte cum e. (bleg am fost ca nu am luat simulatorul cu mine).

Bafta!

ps. Si ca sa nu uiti cum arat uite si o poza cat de cat recenta.

Da' ce frumos te-ai bronzat!!! :D
Cessna 182 ART-Tech
0

#2569 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 06:26 PM

Maine la ora 13 vine tractoristul la pista asa ca cine vrea sa vina sa incingem un foc pe cinste este binevenit :D
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2570 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 07:36 PM

eu voi ajunge in jur de ora 14:00 .
AERO

EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2571 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 08:43 PM

mihaiagu, la Sep 3 2010, 08:36 PM, a spus:

eu voi ajunge in jur de ora 14:00 .

Dane poate cand pleci de acasa nu uiti sa iei conul de la 3D-ul tau , pe care zici ca il mai aveai ! DANKE !

Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 03 September 2010 - 08:43 PM

AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2572 Useril este offline   GMC 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 27-February 10

Postat 04 September 2010 - 10:13 AM

mihai,adu-mi si mie surubul de la aripa ,te rog,ca vin si eu azi la pista cu raul,sa vedem pe la ce ora ajungem
app zboara cineva ceva azi ? sa stiu daca ma car cu ceva sau nu
0

#2573 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 10:41 AM

GMC, la Sep 4 2010, 11:13 AM, a spus:

mihai,adu-mi si mie surubul de la aripa ,te rog,ca vin si eu azi la pista cu raul,sa vedem pe la ce ora ajungem
app zboara cineva ceva azi ? sa stiu daca ma car cu ceva sau nu

Mircea iti aduc surubul fara probleme !

Eu as veni cu cesnna sa mai dau un zbor ca am si uitat cum se mai zboara .

In alta ordine de idei , crezi ca ne poti ajuta cu cei 50 de ron promisi ?

DANE , poate nu uiti de CONUL de la 3d !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 04 September 2010 - 10:42 AM

AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2574 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 17-March 09
  • Interests:Jocurile de noroc si alcoolul :)

Postat 04 September 2010 - 11:00 AM

In alta ordine de idei si io vin pe la 13.00 si in alta dezordine de tic verbal ce am, am sa imi mesteresc micutzul heli in timp ce in alta ordine de idei campul va arde in flacari :blink:)

Bah Mihai esti criminal intr-o alta ordine de idei .

Bafta,

Raul
Avioane

YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
0

#2575 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 04:16 PM

Astazi la noua pista am reusit sa dam foc la iarba cosita saptamana trecuta si am arat.Luni se v-a discuii si apoi stabilim daca mai erbicidam sau nu.O alta treaba buna a fost ca am reusit sa ne intalnim tete en tete cu Iakari care au fost si ei prezenti pt a-si trasa si tunde pista lor de aprox.1800m lungime care nu are nimic in comun cu pista noastra(pista lor trece cam la 150m de a noastra) si va pot spune oficial ca suntem tolerati si acceptati pe terenul concesionat de ei fara nici cea mai mica problema sau pretentie din partea lor.Sunt baieti de treaba si cred ca o sa o ducem bine pe langa ei,pt ca au spus ca vor sa construiasca si niste hangare si niste dependinte poate chiar si un hotel-restaurant........Astazi am reusit sa mai strangem cati-va banuti situatia fiind urmatoarea,, Catalin 200lei,Mihai AGU 250lei,Raul 100lei,Dan Andrei 100lei(si o sa mai pun 100lei in curand),Andrei Bucur 100lei,Mihai Costache 100lei,Mircea GMC,50 lei.Cred ca daca ne fortam un pic de tot o sa reusim pana la iarna sa cumparam si masina de tuns iarba cea mult visata....Oricum tin sa multumesc tuturor celor care au contribuit financiar la toata tarasenia asta si o sa vede-ti ce mimunatie de pista v-om avea.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2576 Useril este offline   GMC 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 27-February 10

Postat 04 September 2010 - 04:19 PM

citez " in alta ordine de idei" visu nostru in leg cu pista incepe sa prinda contur,incet incet avem locu nostru de distractie :)
asteptam poze sa vada tot poporu' cum iese pista :D
0

#2577 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 04:23 PM

Baga poze Bogdane!!Uimestei!!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2578 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 04 September 2010 - 04:23 PM

asteptati asteptati ca n-am cablu la telefon :)
0

#2579 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 04:26 PM

shogi, la Sep 4 2010, 05:23 PM, a spus:

asteptati asteptati ca n-am cablu la telefon :)

Petarda ai de telefon nu stie de bluetooth??S-au nu-ti merge balaria ai de laptop??
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2580 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 04 September 2010 - 04:32 PM

n-am ba nici bluetooth la laptop ca le scoteam pana acu.
0

Arata acest topic

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Ultima »

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi