Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 22 August 2010 - 02:17 PM
Salutare...nu pot sa spun decat ca in principiu Mihai are dreptate..nu prea seamana a echipa. Motivele sunt mai multe...ba ca unii au doar electrice si le ajunge o margine de aratura...ba ca altii au termice si au nevoie de spatiu si conditii, ba concedii, ba nunti, ba pur si simplu lipsa de timp.
Pacat.
Personal am citit aproape zilnic dar sincer pur si simplu nu stiu ce as putea spune. Vad ca fratii su cam rarit-o cu zborul...fiecare cu motivele lui...cat despre mine ce sa mai zic....azi fac 105 zile de cand nu mai sunt ploiestean. Si daca o perioada mai ajngeam acasa in weekend si la 2-3 saptamani faceam si un zbor acum ce sa mai zic?
Imi doresc doar sa ajung acasa...pur si simplu acasa....atat. O sa vina si momentul asta...dar cum nu se stie cat voi sta acasa sunt convins ca zborul nu va putea sa intre intre prioritatile mele.
Din pacate istoria se cam repeta...de zbor m-am lasat din cauza serviciului cand am plecat la Cernavoda (pt. 3 ani)....acum tot din cauza serviciului practic sunt obligat sa renunt la aeromodelism.
Nu stiu cat va dura...dar stiu sigur ca voi face tot ce tine de mine sa mai ajung odata acolo sus...singur...eu si avionul (chit ca voi avea 50 de ani atunci...) si sigur imi mai voi zbura aeromodelele.
Deocamdata visez cu ochii deschisi privind marea si tresar la fiecare zgomot care seamana a motor de avion...apoi raman dezamagit realizand ca e cate un generator electric sau vreo manevra cu macaraua.
Asta e...sunt trist...dezamagit...si mi-e dor de viata de acu 4-5 luni.
Pe de alta parte situatia e asa cum este (cu rate, datorii si criza de oferte) ..... nu e usor sa schimbi jobul...dar va in mod sigur va veni si momentul asta..si eu sper cat mai repede, dar deocamdata sa zicem ca sunt tanar si mai facem un sacrificiu sa pot dormii linistit noaptea .... apoi...si daca oi fi somer o luna doua nu e bai....nu mor eu de foame.....dar sa scap de datorii.
Imi cer scuze ca stric topicul cu problemele mele...dar pur si simplu imi pare rau ca nu pot nici macar sa zic "da mai intru si eu la asta..." pt ca pur si simplu nu pot.
Dar trece si asta...si evident indiferent de conditii in mod sigur nu voi devenii marinar...pt. simplu motiv ca prefer acasa sarac decat in straini cu ceva bani (ca bogat nu pot spune).
Bafta si sa auzim de bine.
ps. Stiu ca Dan e plecat pe litoral cu familia, Mircea ieri a fost plecat iar azi de dimineata era pe la Bucuresti....de Alin chiar nu stiu nimic...iar eu....privesc coasta Asiatica a turciei...cu un carnetel in mana pe care fac schite pt viitorul aeromodel din depron http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Postat 22 August 2010 - 03:51 PM
yr-zbg, la Aug 22 2010, 03:17 PM, a spus:
Salutare...nu pot sa spun decat ca in principiu Mihai are dreptate..nu prea seamana a echipa. Motivele sunt mai multe...ba ca unii au doar electrice si le ajunge o margine de aratura...ba ca altii au termice si au nevoie de spatiu si conditii, ba concedii, ba nunti, ba pur si simplu lipsa de timp.
Pacat.
Personal am citit aproape zilnic dar sincer pur si simplu nu stiu ce as putea spune. Vad ca fratii su cam rarit-o cu zborul...fiecare cu motivele lui...cat despre mine ce sa mai zic....azi fac 105 zile de cand nu mai sunt ploiestean. Si daca o perioada mai ajngeam acasa in weekend si la 2-3 saptamani faceam si un zbor acum ce sa mai zic?
Imi doresc doar sa ajung acasa...pur si simplu acasa....atat. O sa vina si momentul asta...dar cum nu se stie cat voi sta acasa sunt convins ca zborul nu va putea sa intre intre prioritatile mele.
Din pacate istoria se cam repeta...de zbor m-am lasat din cauza serviciului cand am plecat la Cernavoda (pt. 3 ani)....acum tot din cauza serviciului practic sunt obligat sa renunt la aeromodelism.
Nu stiu cat va dura...dar stiu sigur ca voi face tot ce tine de mine sa mai ajung odata acolo sus...singur...eu si avionul (chit ca voi avea 50 de ani atunci...) si sigur imi mai voi zbura aeromodelele.
Deocamdata visez cu ochii deschisi privind marea si tresar la fiecare zgomot care seamana a motor de avion...apoi raman dezamagit realizand ca e cate un generator electric sau vreo manevra cu macaraua.
Asta e...sunt trist...dezamagit...si mi-e dor de viata de acu 4-5 luni.
Pe de alta parte situatia e asa cum este (cu rate, datorii si criza de oferte) ..... nu e usor sa schimbi jobul...dar va in mod sigur va veni si momentul asta..si eu sper cat mai repede, dar deocamdata sa zicem ca sunt tanar si mai facem un sacrificiu sa pot dormii linistit noaptea .... apoi...si daca oi fi somer o luna doua nu e bai....nu mor eu de foame.....dar sa scap de datorii.
Imi cer scuze ca stric topicul cu problemele mele...dar pur si simplu imi pare rau ca nu pot nici macar sa zic "da mai intru si eu la asta..." pt ca pur si simplu nu pot.
Dar trece si asta...si evident indiferent de conditii in mod sigur nu voi devenii marinar...pt. simplu motiv ca prefer acasa sarac decat in straini cu ceva bani (ca bogat nu pot spune).
Bafta si sa auzim de bine.
ps. Stiu ca Dan e plecat pe litoral cu familia, Mircea ieri a fost plecat iar azi de dimineata era pe la Bucuresti....de Alin chiar nu stiu nimic...iar eu....privesc coasta Asiatica a turciei...cu un carnetel in mana pe care fac schite pt viitorul aeromodel din depron http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
....capul sus nu ceda..trece si asta vei vedea ..bafta
Postat 22 August 2010 - 04:46 PM
mihaiagu, la Aug 22 2010, 01:37 PM, a spus:
Haideti si restul ................... sau atatia zburatori am mai ramas ??????????
Bai, ne intelegem de nu mai putem. De la 01:37 PM si pana la 16:00 PM nu putea nimeni sa spuna ca nu mai e nici o intalnire? Am fost pana acolo si m-am intors cum m-am dus. Bineinteles ca nu am zburat de unul singur (de ce oare?), insa cel putin am vazut si eu locatia care mi se pare ok. Problema e ca intr-adevar necesita investitie destul de mare (arat, discuit, nivelat, insamantat, udat si apoi tuns daca nu saptamanal macar la 2 saptamani). Fondurile pentru aceste lucrari mi se par destul de consistente, iar la cum s-au strans banii pentru motocositoare (eu fiind unul care inca nu a cotizat) nu vad cum vor fi stransi de acum incolo. Noi nu suntem in stare sa ne intalnim sa discutam, dar sa mai sustinem si un proiect ca asta. La fel a fost si la Strejnic. Cereri, semnaturi, liste si apoi gata. Daca nimeni din cei care au discutat la inceput nu a incercat sa mai vorbeasca, sa vada care este stadiul cererilor, ce mai trebuie facut etc, etc, normal ca nici aia de la aerodrom nu si-au mai batut capul. Mi se parea mult mai simplu sa lamurim situatia acolo, sa stabilim un teren unde putem zbura nu prea departe de intrare (daca era posibil) si apoi sa cotizam la benzina si sa ne folosim de motocositoarea aerodromului, pentru ca intretinerea terenului macar partiala era si in interesul lor, nu numai al nostru. Era benzina si munca noastra, si multumirea tuturor. Sau poate ca s-au facut aceste demersuri si au esuat, iar eu spun bazaconii. Nu stiu.
Dar cred ca am vorbit deja prea mult... Sa speram ca timpul le rezolva pe toate.
Succese nebanuite!
Postat 22 August 2010 - 08:25 PM
azi m-am jucat mai mult cu...puta-n apa!!!
catalina,puturos,nu a vrut sa se inalte
naspa!
vedeti si un filmulet
tre sa schimb motorizarea fara periate si accu li po
altfel este o barcuta pe cinste!!! :rolleyes:
http://www.youtube.c...h?v=6QuOPxfi_mk
vreau si oarece idei
se poate?
Postat 22 August 2010 - 10:16 PM
[/quote]
Asa este am fost plecat 2-3 zile la mare cu aia mici ... imi cer scuze daca am suparat pe cineva prin absenta mea ...
P.S. sincer STEJNICUL nu este o varianta DE CE? simplu PUTEM ZBURA ACOLO CAND NU AU ACTIVITATE !!!! asa ca .... asta nu depinde de noi.
poate fi in schimb o varianta de rezerva.... sunt cam obosit acum dar voi reveni la discutii daca va mai fi cazul...
de zburat ce sa mai zic YAk-ul face 9 luni de cand il am ... . ... si CE DACA !!!! in ritmul asta nu am cum sa il zbor pt ca nu ii doresc soarta CESNEI ....
O saptamana usoara TUTUROR !!!
Postat 23 August 2010 - 05:38 AM
Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 23 August 2010 - 05:38 AM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 23 August 2010 - 08:53 AM
Dan Andrei, la Aug 23 2010, 06:38 AM, a spus:
pentru CIUPERCEASCA - Urleta !
Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 23 August 2010 - 11:28 AM
Imi cer scuze ca nu am anuntat ca nu pot veni la acea intalnire la Strejnic; am fost plecat tot weekend-ul asta.
Cu privire la locatie, subscriu si eu la URLETA.
Cessna 182 ART-Tech
Postat 23 August 2010 - 02:24 PM
Multumesc !
Raul
YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
Postat 23 August 2010 - 03:23 PM
Rhaoul, la Aug 23 2010, 03:24 PM, a spus:
Multumesc !
Raul
Vad ca s-a decis soarta noi piste deci ramane Ciuperceasca.Nu trebuie sa bagam buldozerul Raul,trebuie doar sa aram cu plugul undeva la 15-20cm(deci nu foarte adanc)si sa discuim ca sa maruntim bucatile de pamant rezultate in urma aratului si apoi sa faca cateva trecerei cu chestia ai ca o plasa ca sa uniformizeze totul dupa care venim noi in urma si raspandim samanta de gazon sau iarba(depinde de buget) +un pic de azotat si apoi zb la Strejnic vre-o doua saptamani si ne rugam sa ploua ca sa se inierbeze si pista noastra....Pare destul de dificil dar in realitate treburile vor decurge destul de rapid.Astaseara astept raspunsul unui nene de la Calinesti care are tractor si tot cei trebuie cam cat ne ia si cand se poate apuca de treaba bineinteles daca pretul este ok.L-am rugat sa ne faca un pret pt o suprafata de un pogon adica o jumatate de hectar adica 5000mp adica o pista de 100x50m......babana ca sa ne lafaim ca prea am ramnit la altii...
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 23 August 2010 - 03:29 PM
Asta trebuie lamurit prima data acum . Acum unchimiu vorbeste cu Primarul despre intentia noastra ... dar nici eu nu am stiut sa ii spun unde amplasam pista noastra ...astept informatii daca exista cat de curand posibil ...
Deci ?
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 23 August 2010 - 03:43 PM
Rhaoul, la Aug 23 2010, 04:29 PM, a spus:
Asta trebuie lamurit prima data acum . Acum unchimiu vorbeste cu Primarul despre intentia noastra ... dar nici eu nu am stiut sa ii spun unde amplasam pista noastra ...astept informatii daca exista cat de curand posibil ...
Deci ?
Nu stiu unde v-a veni amplasata pista Iakarilor dar stiu cu siguranta ca in nici-un caz acolo langa padure unde ne-am asezat noi ....Daca stai si gandesti un pic o sa afli si de ce...
Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 23 August 2010 - 03:43 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 23 August 2010 - 04:20 PM
Poate in weekend zburam si noi ceva :)
Bafta,
Raul
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 23 August 2010 - 04:47 PM
Rhaoul, la Aug 23 2010, 05:20 PM, a spus:
Poate in weekend zburam si noi ceva :)
Bafta,
Raul
In weekend sunt plecat si oricum nu am ce sa zb ca nu mai am nici-un avion...Cand am un raspuns de la nenea cu tractorul o sa va anunt si eventual daca vreti sa si demarati lucrarile in weekend o sa pun pe unul din voi in legatura cu omul pt ca eu de miercuri plec din zona pt o saptamana si nu are rost sa stati dupa mine.O alta treaba care cred ca ar trebui facuta inainte de a ara este sa dam foc la buruienile alea de acolo ca sa mai distrugem din semintele alea nedorite de scaieti,boscheti etc.Un amic imi spunea ca daca taram un cauciuc de masina mare aprins cu benzina treaba se rezolva repede doar ca trebuie avut grija cu vantul si eventual supraveghiata operatiune de mai multi ca sa nu se extinda aiurea focul.
Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 23 August 2010 - 04:48 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 23 August 2010 - 05:15 PM
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 24 August 2010 - 02:17 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 24 August 2010 - 03:31 PM
Intre timp am aflat ca locatia noastra actuala interfereaza cu hangarele YAKARILOR :blink: . Avem loc liber in partea de sus a campiei .. Pentru a demara treaba cu tractorul maine voi merge cu Shogy sa vedem planurile oficiale de la primarie pentru a afla unde pozitionam exact pista noastra .
Bafta,
Raul
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 24 August 2010 - 03:41 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 24 August 2010 - 08:20 PM
Dan Andrei, la Aug 24 2010, 03:17 PM, a spus:
Super Dane!
Daca mai este nevoie de sustinere financiara, eu ma mai bag cu inca 100 de lei.
Imi pare rau ca nu pot participa si fizic datorita altor activitati care ma tin pe la serviciu si pe acasa si de asemenea pt. ca nu am avionul apt de zbor (suportul motor, deh), dar sper ca macar asa sa ma revansez.
Poate totusi in perioada urmatoare voi reusi sa mai ajung la vre-una din intalnirile noastre.
Bafta!
Cessna 182 ART-Tech
Postat 24 August 2010 - 09:07 PM
Daca voi sunteti interesati sau printre prietenii si cunostintele voastre stiti pe cineva interesat de un job in Bucuresti avand in mare urmatoarele cerinte:
QUALIFICATIONS:
Oracle Applications functional and technical skills, strong customer focus, driven to continuous improvement of our leading edge services and products, good problem solving methodology, global team worker and be driven to achieve results.
We’re looking to recruit the best people to work in our Technical Support environment in Financials with flexibility in working hours.
Past experience in desk support for ERPs
Experience in Oracle E-Business Suite in particular Financials will be an advantage.
· University degree in IT or business
· Solid overall knowledge about software technologies, complex software solutions, ERP Systems, Business Engineering
· SQL is a must
· Solid business knowledge is essential
· Excellent communication skills
· Written and verbal fluency in English
Mai multe detalii pe privat, ca si asa am poluat forumul cu chestia asta (pt. care imi cer din nou scuze dar chiar este destul de urgenta treaba), sau ma puteti suna direct pe nr. meu de mobil 0723814235.
Multumesc!!!!
Cessna 182 ART-Tech
Postat 25 August 2010 - 05:40 AM
Catzus, la Aug 24 2010, 10:07 PM, a spus:
Daca voi sunteti interesati sau printre prietenii si cunostintele voastre stiti pe cineva interesat de un job in Bucuresti avand in mare urmatoarele cerinte:
QUALIFICATIONS:
Oracle Applications functional and technical skills, strong customer focus, driven to continuous improvement of our leading edge services and products, good problem solving methodology, global team worker and be driven to achieve results.
We’re looking to recruit the best people to work in our Technical Support environment in Financials with flexibility in working hours.
Past experience in desk support for ERPs
Experience in Oracle E-Business Suite in particular Financials will be an advantage.
· University degree in IT or business
· Solid overall knowledge about software technologies, complex software solutions, ERP Systems, Business Engineering
· SQL is a must
· Solid business knowledge is essential
· Excellent communication skills
· Written and verbal fluency in English
Mai multe detalii pe privat, ca si asa am poluat forumul cu chestia asta (pt. care imi cer din nou scuze dar chiar este destul de urgenta treaba), sau ma puteti suna direct pe nr. meu de mobil 0723814235.
Multumesc!!!!
Bogdan cauta de munca....poate iese ceva mai ales ca are mare nevoie de un job.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 25 August 2010 - 07:11 AM
Rhaoul, la Aug 24 2010, 04:31 PM, a spus:
Intre timp am aflat ca locatia noastra actuala interfereaza cu hangarele YAKARILOR :D . Avem loc liber in partea de sus a campiei .. Pentru a demara treaba cu tractorul maine voi merge cu Shogy sa vedem planurile oficiale de la primarie pentru a afla unde pozitionam exact pista noastra .
Bafta,
Raul
Buna dimineatza ,
Intradevar , dupa ce am discutat cu Conderman , la telefon , deoarece era prin Germania sau se duce in directia aia , nu am inteles exact , locatia pistei noastre se suprapune cu proiectul lor . Acum nu stiu ce va veni acolo , hangare , sau mai stiu eu ce cladiri. Dar chiar si asa , daca amenajam pista asa cum trebuie , o putem folosi garantat pana la anul cand se pare ca vor fi gata toate hartiile , autorizatii si mai stiu eu ce trebuie pentru un astfel de proiect si vor fi demarate lucrarile , insa Dan Conderman m-a asigurat ca nu vor fi probleme pana la anul.
In alta ordine de idei , daca putem sa mutam pista asa cum spunea si Rhaoul ar fi ok , dar trebuie sa fim constienti ca este posibil ca la anul sa nu mai fie datorita constructiei aerodromului . Insa trebuie vazut unde o mutam exact ca sa ne putem folosi de ea pe toata perioada construtiei (perioada de cel putin un an dupa parerea mea) !? Nici prea departe de padure caci nu e ok sa stai cu soarele in cap o zi intreaga , mai ales ca nu avem o sursa de apa pe aproape.
Deci Rhaoul , Bogdan , daca stabiliti ceva pentru wek-end anuntati-ma si pe mine !
Bafta !!!
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 27 August 2010 - 07:39 PM
Maine , sambata 28.08.2010 doresc sa va invit la pista de la Urleta , pentru a ne da o mana de ajutor in cosirea terenului pentru pista. Am discutat cu Nea Vasile tractoristul (Chiar Vasile il cheama , nu e bascalie :) ) , si la ora 16.00 ne vom intalni la pista pentru a o cosi cu un utilaj corespunzator(ditamai tractorul cu 2 coase ) . Deaceea vin cu rugamintea de a da o mina de ajutor si eventual o grebla , pentru amenajarea pistei unde toti dorim si vrem sa zburam .
Eu si Shogi , maine la ora 16.00 vom fi prezenti. Dan Andrei si Rhaoul sunt plecati din judet insa cei care doresc si sunt pe acasa sunt asteptati cu draga inima sa putem demara in sfarsit lucrarile la noua pista.
O seara faina si pe maine la ora 16.00.
Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 27 August 2010 - 07:40 PM
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 27 August 2010 - 08:02 PM
mihaiagu, la Aug 27 2010, 08:39 PM, a spus:
Maine , sambata 28.08.2010 doresc sa va invit la pista de la Urleta , pentru a ne da o mana de ajutor in cosirea terenului pentru pista. Am discutat cu Nea Vasile tractoristul (Chiar Vasile il cheama , nu e bascalie :) ) , si la ora 16.00 ne vom intalni la pista pentru a o cosi cu un utilaj corespunzator(ditamai tractorul cu 2 coase ) . Deaceea vin cu rugamintea de a da o mina de ajutor si eventual o grebla , pentru amenajarea pistei unde toti dorim si vrem sa zburam .
Eu si Shogi , maine la ora 16.00 vom fi prezenti. Dan Andrei si Rhaoul sunt plecati din judet insa cei care doresc si sunt pe acasa sunt asteptati cu draga inima sa putem demara in sfarsit lucrarile la noua pista.
O seara faina si pe maine la ora 16.00.
Daca schimbati locatia pistei poate reusiti sa gasiti o portiune mai plana ca sa fie mai putin de indreptat la arat si discuit.Sa face-ti treaba buna si sa-l pune-ti pe nea Vasile sa coseasca cat poate de scurt iarba.Multa bafta.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 27 August 2010 - 09:53 PM