salutare ,
In urma evenimentelor din ultima perioada , imi dau seama ca nu formam nici pe depare o echipa , asa cum toti ne batem in piept . In urma rugaminti de a sustine prin prezenta inalnirea de azi , pe care o programesem cu Dl Baican la Strejnic , imi dau seama ca nimeni nu sustine echipa de zburatori din Ploiesti .Spun aceasta nu in ideea in care , din tot grupul nostru de zburatori , am ramas doar eu cu Dan sa mergem la Srejnic , fapt care ne-a demoralizat , si nea facut sa ne dam seama ca luptam cu morilede vant , si mai ales ca ne luptam pentru nimeni .
Asteptam de la toti confirmarea prezentei sau infirmarea ei . Nu era cu saparare care nu putea veni , insa , nici macar atat lucru nu am reusit sa obtinem de la noi . Un simplu raspuns : baaaaaaaaaa eu nu pot ca am treaba .Spun asta caci desi nu postam nimc , ca si mine dealtfel cand prindem un pic de net mai bagam o geana pe forum sa vedem ce mai zic baietii . Atat si nimic mai mult . se vrea echipa insa , fiecare asteapta sa vada ce face celalalt. Nu este vorba de bani aici , fiecare da cat pote cum poate si cand poate . Insa imi place sa cred ca suntem si de cuvant . Nu ne bazam doar pe promisiuni si stam sa asteptam . Rhaoul in cea ce spunea acum ceva timp in urma , daca nu suntem o echipa , nu suntem uniti , se va alege praful si nimeninu ne va lua in seama parerile. Nu spun acesta din punct de vedere financiar . Fiecare isi cunoaste posibilitatile. Insa sa poate compensa fata de grup prin alte metode ; (munca asa cum a propus Shogi, sau pur si simplu prin prezenta atunci cand situatia o cere , tocmi pentru a simti cu toti ca suntem uniti)
Imi pare rau dar aceasta nu este echipa. Deaceea , am discutat si vin cu o ultima rugaminte in atentia tuturor celor care sint atinsi de microbul aeromodelismului , sa stabilim o zi si o ora , in care sa ne adunam cat mai multi si sa stabilim ce avem de facut pe viitor . In felul acesta nu se mai poate . Am ajuns "fii ploii" asa cum spune si Dan.
Deci astept de la fiecare (adica de la toti , indiferent ca e din Ploiesti , Urleta, Slanic sau Campina) sa propuna o zi in care sa ne gasim si sa stabilim ceva concret , si mai ales in ce directie mergem .O simpla intalnire , nu neaparat sa venim sa zburam sau mai stiu eu ce . Sa ne asezam fata in fata si sa discutam.
Fiecare din noi sunt convins ca vrea sa progreseze in acest hobby , insa daca nu avem conditii , o sa ajungem sa zburam numai tiriplicuri (voba lui dom'profesor) , fiecare in gradina casei sau prin nu stiu ce parcare,sau coclauri de deal , singuri si de nebuni.
PS: in urma raspunsurilor voastrea , eu ma voi hotari daca voi mai sustine aceasta echipa sau nu . Asa cum spunea si Dan , colegi de la Bucuresti ne primesc cu bratele deschise , si sincer prefer sa ma duc sa zbor alaturi de iei in wek-end sau o data la 2 saptamani , dar sa zbor in cele mai bune conditii , decat sa ma chiunui pe aici pe langa Ploiesti prin boscheti sau pe marginea drumului. Pentru pista de la Bucuresti sunt convins ca vor mai exista doritori dintre noi , fapt pentru care naveta de 60 de km pana acolo chiar si saptamanal nu ar fi o problema daca s-ar imparti la 2 sau mai multe persoane.
Deci dragi colegi in ale zborului DECIDETI-VA o data , caci vara e pe terminate
Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 22 August 2010 - 08:49 AM