Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 22 May 2009 - 05:53 PM
Am luat un Optic 6 si nu e compatibil cu receptor mini de la Art-tech(din cate am observat)...si vreau sa vad daca nu cumva modulul RF e stricat(desi nu cred), pentru ca radiocomanda e second hand...
Ma puteti ajuta? :unsure:
nu cred ca voi aduce Pacer-ul...nu m-am lamurit cu rezervorul...
Postat 22 May 2009 - 06:14 PM
Unde vrei sa faci practic pista? Eu ultimele dati am zburat mai in vale...cam in linie cu stana de oi. Pe acolo nu ajung nici cei cu gratere nici prea multi gura casca cu odrasle curioase.
Hai bafta...si sper sa ajung duminica mai devreme in oras...poate dau si eu o fuga. Acum peste vreo 20 de min plec la tara....of of of...
Zburati voi si pt mine.
Postat 27 May 2009 - 08:16 AM
Bogdane, bafta la examen si daca termini in timp util te asteptam sa iti dam un cico pt. "coafarea" pistei.
Bafta!
Postat 27 May 2009 - 08:26 AM
Poate vin si eu cu Decathlonul meu, ca si asa sunt sigur ca il fac bucatele :()
Am scris si la topicul Kit review(decathlon), aveam o curiozitate, daca pot folosi acumulator LiPo(2celule) in loc de cel NiMH(9.6v) cu care a venit avionul.
L-am asamblat, mai am de montat aripa, dar am consumat bateria odata,cu el pe balcon(tine destul de putin bateria asta), sa vad daca totul e ok, reglaje, etc. Sper sa fie ok :)
Azi nu iese nimeni, ca parca sunt nerabdator :( ?
Aceasta postare a fost editata de icounter: 27 May 2009 - 08:30 AM
Postat 27 May 2009 - 08:49 AM
Postat 27 May 2009 - 10:55 AM
unu din cele 2 avioane ale mele este decathlon.
Daca al au a venit cu nimh nu cred ca merge cu lipo. E vorba de regulator...nu cred ca se pupa. Al meu e pe lipo...deci daca vii iti dau eu un accu 2s sa vedem ce si cum. Cred ca singura chestie e legata de curentul la care taie alimentarea.
Deci daca vremea e ok ne vedem pe acolo.
Bafta!
Postat 27 May 2009 - 11:29 AM
si au zis ca acumulatorul meu LiPo de 10C (de la Lama V3), e prea slab(motorul de la decathlon e prea puternic pt acumulatorul meu).
Eeee ... macar sa nu il rup eu si sa se termine acumulatorul meu NiMh :D)
Ne vedem maine seara :)
Abia astept sa vad si masinutele, aduc si eu Lama V3(elicopteru') - daca nu e vant ... ca altfel nu face fata.
Postat 27 May 2009 - 12:28 PM
Nu stiu ce accu ai tu...dar eu am accu lipo original al decathlonului (acu un an asa era decahlonul ...pe lipo).
Daca nu l-ai mai zburat pana acu...recomand sa ii pui scoci pe burtica..si sa il zbori prima data fara tren de aterizare...cu lansarea din manuta.
Dar mai discutam si maine la camp. E posibil eu sa ajung ceva mai devreme...nu se stie.
Bafta!
Postat 27 May 2009 - 01:41 PM
Acum, el a venit cu 1000 mAh NiMh (probabil din cauza asta este la oferta, si este doar 4 mil)
Problema mea e ca nici nu incape acumulatorul in locas, mufele nu intra in nici un caz in avion, cred ca or sa stea pe afara ...
Postat 27 May 2009 - 02:09 PM
La mine eu oricum am modificat mult locasul ala...ca bag si 3s de 1800...care e cam caramida.
Bafta.
ps. bogdane te asteptam la camp...dar vezi sa nu te ia radaru' in zbor.
Postat 28 May 2009 - 11:28 AM
(A se citi "Prezent si eu!")
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
Postat 28 May 2009 - 03:25 PM
Salutare dragi colegi prahoveni.
In curand (Lunea viitoare sper) voi intra si eu in posesia a doua jucarii si vaoi incerca sa ma alatur voua.
Am sa incerc sa descoper locurile unde va adunati si am sa va anunt cand voi veni.
Sper sa primiti printre voi si novici dornici de aventura.
Bafta
Postat 28 May 2009 - 03:52 PM
Eu in juma de ora sper sa plec spre paulesti. Ne vedem acolo.
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
Postat 28 May 2009 - 04:23 PM
Costumas, la May 28 2009, 04:52 PM, a spus:
Eu in juma de ora sper sa plec spre paulesti. Ne vedem acolo.
virusul e de mult instalat - numai ca lipsa unui imbold a fost cauza care ma tinut departe de actiune.
bafta
Postat 28 May 2009 - 10:16 PM
Bafta si sper sa ne mai strangem.
ps. oricum...3 decathloane, 1 edge, un polecat (termic), un heli, doua masinute...fu ceva activitate.
Postat 28 May 2009 - 10:43 PM
Recunosc ca am avut emotii...dar cu ocazia asta mi-am reamintit cum se misca cu motorizarea originala. Am facut si un looping si un tonou...si merge. Aceiasi problema ca si la tine cu hobanele care s-au desprins in zbor dar doar de langa fuselaj.
Din pacate desi am avut aparatul la mine nu s-a facut nici o poza cu el. Am eu o filmare aeriana si sa vad maine la servici ce au filmat/pozat baietii.
Bafta...si hai...zi cum il botezi?
Postat 29 May 2009 - 10:58 AM
yr-zbg, la May 28 2009, 11:16 PM, a spus:
ALO! AALOO! ALOO! Pai si eu?! :D
Erat: + 1 moto-planor Arcus. :D