M-am apucat si eu de sarbatori de mesterit la prima barcuta.
Am inceput cu deep vee-ul de la Proboat pe care am reusit sa-l ciobesc la prova de la prima iesire ...
Drept pt care a trebuit sa-i adaug o bucatica de metal pe post de suport de ancora :rolleyes:
Pagina 1 din 1
PRB Formula fastech deep V modificari la un RTR
Postat 08 January 2009 - 01:26 AM
Si apoi m-am apucat sa fac putina curatenie la interior...
Inainte:
Si dupa:
Am renuntat la radio box-ul cu care a venit din fabrica si m-am jucat cu niste bucatele de texalium care probabil ca ajuta si la rigidizare dar mai sigur arata doar bine ... :rolleyes:
I-am mai adaugat si niste spuma poliuretanica ca sa fiu sigur ca nu o sa tina companie unui vestit submarin. Sper sa nu fi facut vre-o trasnaie.
Mai revin cu poze pe masura ce ii montez hardware-ul
Inainte:
Si dupa:
Am renuntat la radio box-ul cu care a venit din fabrica si m-am jucat cu niste bucatele de texalium care probabil ca ajuta si la rigidizare dar mai sigur arata doar bine ... :rolleyes:
I-am mai adaugat si niste spuma poliuretanica ca sa fiu sigur ca nu o sa tina companie unui vestit submarin. Sper sa nu fi facut vre-o trasnaie.
Mai revin cu poze pe masura ce ii montez hardware-ul
Postat 11 April 2009 - 07:31 PM
Cam asta e finalul la mine. Doar putina cosmetica la interior...
Usor diferit fata de ce am vazut la Diegoboy :rolleyes:
La apa maine...
Dar la ce ma gindesc pt ea este sa o transform in barcuta de salvare. Aveti cum sa ma ajutati cu ceva idei cu ce sa pun pe ea ??
Nu de alta dar m-am plictisit de pescuit :rolleyes:
@ralex scuze ca nu am vazut post-ul mai devreme raspunsul e simplu - internet mai multe detalii pe mess daca imi dai un id
@diegoboy - great mods :rolleyes: do you have more with it running ?
Usor diferit fata de ce am vazut la Diegoboy :rolleyes:
La apa maine...
Dar la ce ma gindesc pt ea este sa o transform in barcuta de salvare. Aveti cum sa ma ajutati cu ceva idei cu ce sa pun pe ea ??
Nu de alta dar m-am plictisit de pescuit :rolleyes:
@ralex scuze ca nu am vazut post-ul mai devreme raspunsul e simplu - internet mai multe detalii pe mess daca imi dai un id
@diegoboy - great mods :rolleyes: do you have more with it running ?
Aceasta postare a fost editata de RC1: 11 April 2009 - 07:34 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1