Nu trebuie sa aduceti nici model, nici radiocomanda, nimic de cat buna vointa si buna dispozitia. Tot zborul este gratis si inclusif co-pilot.
Aceasta oferta este valabil pentru cei serios interesat in hobbyul aceasta si nu s-au hotarit cum si ce, sau cei care sa mai afla in faza de salvare banilor la investitie si le trebuie ceva activitate de motivatie.
Cei care au construit deja un model si sa simt ne-sigur sa-l piloteze singur, lafel pot apela la mine si dupa am vazut model va dau idea daca ma bag sau nu.
Equipament de "scoala":
2x Graupner MC10 cu sistem prof/elev
2x Aeromodele tip trainer electric sau planor electric, produse romanesc
1x Aeromodel tip trainer cu motor termic pe curint.
Scule aferente necesare.
Teren de zbor in Bistrita.
Co Pilot cu 35 ani de pilotaj RC experienta
Stau la dizpozitie si la intelniri de zbor de orice fel, in caz ca sint cel putin 5 doritori anuntati la mine si am invitatie oficiala plus aprobarea organizatorului in scris.
Limitari:
1)
Pentru ca oferta nu include costuri pentru modelisti "in spe", imi exprim dreptul sa refuz oricare persoana fara sa dau explicatii si sa interup si cursul, in caz de ne-intelegeri personale si nevoile mele professionale.
2)
Trebuie restituit doar carburantul si material de usura la pret de piata in caz ca doriti sa zburati cu trainer cu motor termic sau sint alte materiale de nevoie.
3)
Cazarea vostra si costuri aferente sint exclus de oferta.
4)
Pozibilitati sa limiteaza la calendarul meu professional. Este nevoie de planificare si anuntare in timp.
5)
Instruire gratuita sa termina cand ati efectuat un zbor complet cu decollare si aterizare fara interventii mele pe emitatorul de "prof".
Comentari ?
Aceasta postare a fost editata de wabo: 26 March 2004 - 08:19 AM