Ainshtain, la 17 July 2014 - 12:44 PM, a spus:
Salutare!
De foarte curand a inceput sa ma pasioneze acest hobby si ca urmare mi-am construit un mic avionas cu care am facut si cateva probe, din pacate cu urmari tragice(era de asteptat nu?!?!? ^_^ ) Totul a fost facut de pe net cum m-am priceput eu mai bine fara sa intreb pe cineva, neavand pe cine, asa ca vin la voi cu o intrebare, am inteles ca se fac intalniri destul de dese la Vasile Alecsandri as fi curios sa particip si eu la o astfel de intalnire si poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi, asa ca pentru un novice.
Ca o mica fala a nazbatiilor mele :
https://www.youtube....h?v=hjw09e2SUdo poate se pronunta cineva. Ori ce fel de critica e bine venita.
Salut,fii bine venit in club.Cineva din gasca a spus candva:Toate ajung lemne de foc,mai devreme sau,mai tarziu.Din filmulet,ma abtin sa trag concluzii,dupa presiunea decolarii,ma intreb cata experienta ai in ale pilotajului.Tind sa cred ca nu ai mai stiut ce sa faci.E doar o parere personala dupa filmuletul tau.Nu mi-o lua in nume de rau,nu am tras o concluzie,nu are titlu de eticheta.Daca-ti vine la indemana,da o fuga pe la Tecuci,experimentam tot felul de zburatoare,nu vei pierde timpul,nici nu vei fi spectator.La cate rupem noi.......unu plus....nu se mai pune.Zbori cu ce ne amuzam noi,celelalte sunt ptr. costumul de friptura.Fii bine venit si aterizari usoare.