GigiGL, la 10 June 2013 - 01:38 PM, a spus:
No money, no helicopter!
Nu erai inca venit, dar ieri am facut cateva minute "pluta" in termica cu aripa! Liptorul, surprins, intreba baietii a cui este aripa de pe cer! :lol: La ce-mi trebuie planor daca si aripa mea Zagi 'hand made' se descurca aproape la fel de bine? :rolleyes:
..................
Nene Gigi...Tot respectul dar planoarele sant altceva!!!...Nu e totul sa stai in termica fara motor...Planoarele se misca cu totul si cu totul altfel!!!...Nu sant violente ca aripa Zagi...sant mai stabile...taie aerul altfel...
...Ai vazut la RR cum vajaie un planor de 4 m venind in picaj!!!...Parca sant niste vulturi cu aripile alea mari...
...Ia-ti un planor de min 2100...2500 mm sau mai mare si pe urma mai vorbim...!!! Nu cred ca o sa mai spui ca e acelasi lucru!!!
...Eu am zburat 2 zile la RR cu Diamond-ul meu cu 2 LiPo de 2200 fara sa-i incarc...pana m-am plictisit... :rolleyes:
Intr-un sens coboram si prindeam viteza...in celalalt sens prindeam curent de aer si-l urcam mai sus decat la prima tura...
...Sa-ti povesteasca si nenea @Lipitorul cum a stat la 100 m inaltime cu dracia aia mica roz, 30 de min sau mai mult... :drinks: