Modelism - RHC Forum: Jurnal de zbor Braila-Galati - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 283 Pagini +
  • « Prima
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Ultima »

Jurnal de zbor Braila-Galati sau Galati-Braila...

#4561 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1280
  • Inregistrat: 05-February 11

Postat 13 May 2013 - 12:05 PM

Vezi postareaCiprian97, la 12 May 2013 - 05:55 PM, a spus:

Eu am comis-o azi.Cine are chef de mestereala,materiale si pricepere il poate zbura dinou.Eu nu-l refac,se doneaza cu conditia ca mai zboara cel putin odata.Electronica se poate da contra cost.

poza 1
poza 2

Asta e a 2-a tranta din acelasi motiv,becul anemic al esc-ului.Prima a fost reparabila insa asta nu stiu...daca considera mesterii ca nu se mai resusciteaza aprindem gratarul cu el,mereu cand ne-o trebui,putin cate putin.Impamantat crestineste,loop cu iesire in pamant,comenzi 0.Nici cand am ajuns nu avea comenzi.Nici departe nu era,pana in 50m.Mai rau e ca mi-a puscat si cel de-al doilea receptor,becu` a facut scurt.Macar servourile traiesc.

Aripile sunt cat de cat ok,putin rupta folia.
Pacat,arata superb.Fa-l pachet si arunca-l la Viorel,stie ala sa resusciteze bine,are timp si e baiat cu cherestea subtire si la propriu si la figurat.Stiu din experienta proprie.Lasa,noi sa fim sanatosi,mai avem si din astea. :drinks:

Cine il vrea,0729565096.

0

#4562 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3951
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 13 May 2013 - 02:05 PM

Am stat si m-am gandit.Aripi 90% ok,ampenaje perfecte.De ce nu un fuselaj scandurica usor?

Nea` Viorel,daca nu te-ai saturat de lipit surcele(dupa decatlonu mare),il poti lua si eventual,face un fuselaj nou.Costurile materialelor nu sunt o problema,le asigur eu.Numai ce trebuie,cate trebuie si se rezolva.
0

#4563 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 13 May 2013 - 03:39 PM

Vezi postareaCiprian97, la 13 May 2013 - 02:05 PM, a spus:

Am stat si m-am gandit.Aripi 90% ok,ampenaje perfecte.De ce nu un fuselaj scandurica usor?

Nea` Viorel,daca nu te-ai saturat de lipit surcele(dupa decatlonu mare),il poti lua si eventual,face un fuselaj nou.Costurile materialelor nu sunt o problema,le asigur eu.Numai ce trebuie,cate trebuie si se rezolva.

Mai, tu ai avut cuvant macar o data in viata ta???? I l-ai promis lui Mihai la Buzau in topicul MOCA si acum iar o intorci? LASA-NE si du-te in lumea ta! N-ai ce cauta printre noi! Pana acum am sperat sa iasa ceva din tine.... NIMIC!!!
Noi NE RESPECTAM, NE AJUTAM si AVEM CUVANT!!!!!! Si cateodata mai dam si de la noi! Vine ziua in care si altii ne dau la nevoie! Si fara sa ne gandim zilnic la BAAAANI! :diablo:

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 13 May 2013 - 03:42 PM

Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#4564 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3951
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 13 May 2013 - 04:19 PM

N-am promis nimic...nu am zis s-a dat sau hai ca vad cum fac sa il dau... ba chiar am zis ca daca gasesc pe cineva sa il repare pica treaba cu donatul,i-am zis numai ca e imposibil de trimis si nici nu sunt foarte hotarat sa il dau.Dansu` a sarit ca ars,s-a prins mai repede decat mine ca e reparabil si top! sa il ia.Da,am zis ca se da moca,dar noaptea este sfesnic bun si dimineata am vazut pozele cu alti ochi.Eu gata mahnit de la crash hai sa scap de el sa nu-l mai vad...fara sa gandesc prea mult ca totusi,se poate face! :good:
0

#4565 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 May 2013 - 04:27 PM

Vezi postareaCiprian97, la 13 May 2013 - 04:19 PM, a spus:

N-am promis nimic...nu am zis s-a dat sau hai ca vad cum fac sa il dau... ba chiar am zis ca daca gasesc pe cineva sa il repare pica treaba cu donatul,i-am zis numai ca e imposibil de trimis si nici nu sunt foarte hotarat sa il dau.Dansu` a sarit ca ars,s-a prins mai repede decat mine ca e reparabil si top! sa il ia.Da,am zis ca se da moca,dar noaptea este sfesnic bun si dimineata am vazut pozele cu alti ochi.Eu gata mahnit de la crash hai sa scap de el sa nu-l mai vad...fara sa gandesc prea mult ca totusi,se poate face! :good:

Atunci, pe viitor sezi stramb, judeca drept si bine si apoi zici. Nu te va mai crede nimeni vreodata cu asa obiceiuri.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#4566 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5157
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 13 May 2013 - 05:07 PM

Dragul meu Ciprian...

Pana mai cresti nitel, te rog din suflet invata din postul anterior, ala cu judecarea lucrurilor...

si ca sa-ti aduc aminte ce ai scris - vezi ca am tras o dunga rosie....

Imagine atasata: declaratie.jpg

Si mai mult, Nea Gigi s-a oferit sa faca demersurile....(mare om, mare caracter, si sper ca data viitoare cand trec prin Galati sa nu fiu asa presat de treburile mele si sa putem chiar zbura impreuna!!!).

Daca mai donezi modelul bine, daca nu iarasi bine....treaba ta si numai a ta, dar te rog, nu te autoizola in lumea asta modelistica, pe cale de disparitie.

Aceasta postare a fost editata de Mihai_supy: 13 May 2013 - 05:09 PM

0

#4567 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 13 May 2013 - 06:05 PM

Vezi postareaMihai_supy, la 13 May 2013 - 05:07 PM, a spus:

Dragul meu Ciprian...

Pana mai cresti nitel, te rog din suflet invata din postul anterior, ala cu judecarea lucrurilor...

si ca sa-ti aduc aminte ce ai scris - vezi ca am tras o dunga rosie....

Atasament declaratie.jpg

Si mai mult, Nea Gigi s-a oferit sa faca demersurile....(mare om, mare caracter, si sper ca data viitoare cand trec prin Galati sa nu fiu asa presat de treburile mele si sa putem chiar zbura impreuna!!!).

Daca mai donezi modelul bine, daca nu iarasi bine....treaba ta si numai a ta, dar te rog, nu te autoizola in lumea asta modelistica, pe cale de disparitie.

...si sa-i aduca aminte cate telefoane s-au dat sa-i ajunga la "botul calului" to pi mine io pi el .io pe ZEN .io pi GIGI.gigi pi tine,el la mine in final ,ca de baetu"era la scoala ,dau ,numaru lu GIGI...in final ca sa facem ghine si??...no coment .. :blink:

Aceasta postare a fost editata de incepatoru: 13 May 2013 - 06:06 PM

0

#4568 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 May 2013 - 07:30 PM

Vezi postareatantar, la 12 May 2013 - 05:59 PM, a spus:

Nea GIGI , asta este atac la 'nick name '... :rolleyes:

..si tu vrei sa-l dai ..in cazu asta creste pretu" ??

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 321408_188151721338649_520769213_n.jpg

0

#4569 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2743
  • Inregistrat: 01-November 08

Postat 13 May 2013 - 07:44 PM

Vezi postareaincepatoru, la 13 May 2013 - 07:30 PM, a spus:

..si tu vrei sa-l dai ..in cazu asta creste pretu" ??

M-ai covins , nu'l mai dau ..
Trex 700 V BAR
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#4570 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 May 2013 - 09:13 PM

..off topic .24 person sincron perfect...oare noi ajungem macar la juma"??..(cand ..unde ...)
https://www.youtube....d&v=DX1gCC31wJ4
0

#4571 Useril este offline   victorio 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 359
  • Inregistrat: 02-February 10

Postat 14 May 2013 - 11:40 AM

Vezi postareaGigiGL, la 13 May 2013 - 03:39 PM, a spus:

Mai, tu ai avut cuvant macar o data in viata ta???? I l-ai promis lui Mihai la Buzau in topicul MOCA si acum iar o intorci? LASA-NE si du-te in lumea ta! N-ai ce cauta printre noi! Pana acum am sperat sa iasa ceva din tine.... NIMIC!!!
Noi NE RESPECTAM, NE AJUTAM si AVEM CUVANT!!!!!! Si cateodata mai dam si de la noi! Vine ziua in care si altii ne dau la nevoie! Si fara sa ne gandim zilnic la BAAAANI! :diablo:

Nea Gigi lasa copilul in pace trebe sa creasca !!!
0

#4572 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1453
  • Inregistrat: 03-December 11

Postat 15 May 2013 - 01:41 AM

Vezi postareaCiprian97, la 13 May 2013 - 04:19 PM, a spus:

..........................
Ciprian...nu o mai da la-ntors!!! Asta e stilul tau...
Ti-aduci aminte cand ai pus pe forum ca donezi Mustang-ul ala mic de ArtTech ?!???...Eu am scris pe toppic...ti-am trimis si vre-o 2 mesaje private...dar Ciprian (alias @pilu) pas sa mai raspunda!!!
...Atunci eram disperat sa fac rost de un warrbird dar nu aveam bani nici sa bag 5L de benzina in masina...Am zis ca merita sa ma chinui rupcioaga ta...(pt. ca la tine toate modelele asa ajung...in scurt timp!!! :good:)...numai sa vad si eu cum zboara un warrbird...Nu te-am fortzat...Tu ai zis ca nu mai ai ce face cu el si ca il donezi...si eram dispus sa muncesc oricat ca sa-l fac sa zboare...
....Numai ca Domnu' Ciprian, mai nesimtitor din fire, a stat ascuns ca porcu-n papusoi...Nici macar n-ai avut bunul simtz sa dai macar un raspuns, ca nu-l mai dai...Am asteptat 2 saptamani raspuns...
...Am fost tare dezamagit si ofticat atunci...Dar Dumnezeu e sus si vede!!!...In cele 2 saptamani am reusit sa fac rost de bani si cu ajutor financiar de la @Farm Fly (respect Nenea Aries!!! :drinks: ) am reusit sa cumpar Messerschmitt-ul...
...Nu te poti juca cu oamenii dupa bunul tau plac...ca la desene animate (lumea ta...)...ca nu-ti merge la infinit...La un momentdat o sa te excluda toti oamenii...pt. ca pe aici nu ai ce cauta, cu astfel de apucaturi!!!...Asta daca nu dai peste vreunul mai "nervos" sa te fugareasca...Ca asta meriti!!!
...Cel putin nu mai vorbi...nu mai promite!!!...A spune/scrie ceva, inseamna ceva!!! Omul isi face niste planuri...Nu poti sa te sucesti dupa bunul tau plac, pt. ca a 2-a oara oamenii nu te mai iau in seama...
...Faptul ca pana acum nu ai fost exclus 100%, e pt. faptul ca oamenii de aici sant oameni...nu gunoaie!!!...Dar daca continui sa te porti asa, mai mult ca sigur vei fi exclus...sau mai precis te vei exclude singur, oricate nickname-uri mai schimbi!!! Daca oamenii astia au suflet mare, asta nu inseamna ca sant si prosti!!!!!!!!!!!!!!
....Dupa cum vezi, de la episodul cu Mustang-ul, ti-am mai raspuns sau ti-am mai dat sfaturi pe aici...Am incercat sa nu tin cont de asta, dar vad ca pt. tine e regula sa te comporti asa!!!
E doar problema ta! Vei vedea cum te vor trata ceilalti...
...Am tinut sa spun si eu aici cum te-ai purtat cu mine, la un momentdat... :good:
Messersmitt ME 109 G - Parkzone - 1100mm
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#4573 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 May 2013 - 10:46 AM

Vezi postareadan1972, la 15 May 2013 - 01:41 AM, a spus:

..........................
...Am tinut sa spun si eu aici cum te-ai purtat cu mine, la un momentdat... :good:

Domnilor acesta este jurnal de zbor nu sala de judecata . Ne facem de "bascalie " , va rog eu mai terminati cu dicutiile astea .
Ciprian este tanar , o sa invete , nu are nimeni dreptul sa-i dea ignore sau mai stiu eu ce ... Sunt avioanele lui si hotaraste singur ce face cu ele .

ZBURATI NU VA CERTATI !

Aceasta postare a fost editata de tantar: 15 May 2013 - 10:49 AM

Trex 700 V BAR
JU- 87 STUKA 1920 mm
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#4574 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 May 2013 - 11:59 AM

Vezi postareatantar, la 15 May 2013 - 10:46 AM, a spus:

Domnilor acesta este jurnal de zbor nu sala de judecata . Ne facem de "bascalie " , va rog eu mai terminati cu dicutiile astea .
Ciprian este tanar , o sa invete , nu are nimeni dreptul sa-i dea ignore sau mai stiu eu ce ... Sunt avioanele lui si hotaraste singur ce face cu ele .

ZBURATI NU VA CERTATI !

De acord cu tine,totusi nu e mai ortodox sa gandeasca inainte de a scoate vorba din casa,fara sa dea sperante,fara sa-si faca oamenii iluzii?Sus cu ele,pe la tara nu ai treaba,poate speriem putin orataniile de la Cernicari. :drinks:
0

#4575 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2013 - 12:15 PM

..noutati ...bagaM un BORS DE PESTE...
VADENI
0

#4576 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2013 - 12:39 PM

Vezi postareaincepatoru, la 16 May 2013 - 12:15 PM, a spus:

..noutati ...bagaM un BORS DE PESTE...
VADENI

Cu sau fara bors, mergem! :drinks:
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#4577 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 06:38 AM

Mai, mai, mai.... ce liniste.... nu un electric, un metanol, un benzinar...... E SAMBATA si vremea este calma azi. DESTEPTAREEEAAAAAA! :clapping:
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#4578 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 08:55 AM

io is la munci recuperez pentru 3 MAI (ardeee tare GIJI??) DACA NU ..baga

0

#4579 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 10:16 AM

Salut Mitica,ceva maine?
Ma bate un gand,ce zici bagam olecuta de bazaiala? :clapping: :yahoo:
0

#4580 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 12:38 PM

Vezi postareatantar, la 15 May 2013 - 10:46 AM, a spus:

ZBURATI NU VA CERTATI !

..............................
OK! Sant perfect de acord!...Doamne fereste...nu ii dicteaza nimeni ce sa faca cu avioanele lui, dar sa nu vorbeasca aiurea...Eu stiu ca atunci cand vorbesc ceva...cand spun ca dau cuiva ceva, apai asa ramane...chiar daca ma razgandesc intre timp...chiar daca imi pare rau ca am spus acel lucru...nu ma mai sucesc, pt. ca m-as face de toata bafta...
...Daca nu sant sigur, atunci imi las rezerve si spun ca nu sant sigur...ca ma mai gandesc...etc...Ca sa stie si cel cu care vorbesc cum stau treburile...
...Altfel...daca nu ne mai putem baza pe ce spun cei din jurul nostru, la ce mai vorbim ?!?
Spui ca ne facem de ras discutand despre asta...Eu cred ca ne facem de ras mai tare daca acceptam printre noi si toleram astfel de "specimene"...astfel de comportamente !!! :good: ...Toti cei care vor lua teapa de la @Ciprian97, vor spune a 99-a oara: "-Moldovenii aia..........etc.etc.etc....care nu au doua vorbe la un loc!" Si chiar nu e asa!!!
Nu am a comenta mai mult si pt. mine acest subiect este inchis! Dar am vrut sa se stie ca si eu sant unul din cei multi, carora le-a facut o faza aiurea...Poate...ca un semnal de alarma suplimentar (daca mai era nevoie...)!

Tot respectul! :hi:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#4581 Useril este offline   didip 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1502
  • Inregistrat: 28-January 09
  • Interests:Aero & Auto
    Acvaristica

Postat 18 May 2013 - 12:54 PM

Vezi postareaGigiGL, la 18 May 2013 - 06:38 AM, a spus:

Mai, mai, mai.... ce liniste.... nu un electric, un metanol, un benzinar...... E SAMBATA si vremea este calma azi. DESTEPTAREEEAAAAAA! :clapping:

Noi am iesit astazi. http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
Traxxas TMaxx 3.3
E Revo brushless T8
Hpi Sprint 2
Hpi E10
Extra 300
Beaver
Blade Red Bull 130x
Blade Mcpx
Carbon Cub SS
0744 562746
0740183627
0

#4582 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 01:12 PM

Vezi postareadidip, la 18 May 2013 - 12:54 PM, a spus:

Noi am iesit astazi. http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif

Si era vreun bai daca dadeati un semn inainte? Uite acum mai am putin si termin de incarcat si packul aripii, pe langa Bixler si ies la Faleza in cateva minute.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#4583 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 03:40 PM

Vezi postareadan1972, la 18 May 2013 - 12:38 PM, a spus:

Tot respectul! :hi:

Acu' ca te-ai racorit .... subiect inchis .
Nici unul dintre noi nu este perfect , cu totii invatam .
Trex 700 V BAR
JU- 87 STUKA 1920 mm
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#4584 Useril este offline   myross67 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 06-July 11
  • Interests:zborul, in special pionierii nostri...Vlaicu,Vuia,Coanda

Postat 18 May 2013 - 03:59 PM

Vezi postareahype, la 18 May 2013 - 10:16 AM, a spus:

Salut Mitica,ceva maine?
Ma bate un gand,ce zici bagam olecuta de bazaiala? :clapping: :yahoo:

Bagam,bagam...la greu! Toate cele bune!
0

#4585 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 06:38 PM

Manastirea Gologanu de langa Cudalbi - Galati, vazuta azi din Bixler. Vant puternic, film neutilizabil.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: bscap0005.jpg

Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#4586 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 08:48 PM

@Tantar - Zburam...zburam...Stai linistit!... :rolleyes:
Am reusit sa filmez si eu...in sfarsit...Uite un zbor cu P 40-ul micro:

Ce parere ai despre dracia asta mica ?!? :rofl: ...E destul de vitezoman si surprinzator de stabil pt. dimensiunea asta (chiar si pe vant...)!!!
...Am descoperit dece nu zbura...Cei de la Sierra mi-au zis ca CG-ul e la 1/3 aripa...si a fost nevoie sa-i pun 10 gr. plumb pe coada...Dar nu era nici pe departe asa!!!...Aripile fiind cu varfurile mult in fatza, CG-ul se muta in fatza...Logic!!!
...L-am trantit de 3-4 ori pana sa-mi dau seama ca ridica botul aiurea si ca acesta e motivul...I-am dat jos plumbul de pe coada si zboara perfect...Nu ma mai satur sa-l zbor... :yahoo: ...Ieri l-am zburat 90% din timp cu acceleratia la max.

Filmarea e facuta cu o camera Sony HD de 16 Mp...dar a fost f. putina lumina si nici nu i-am invatzat eu toate functiile din meniu...Focalizeaza un pic mai greu...Inca nu am reusit sa-mi dau seama ce trebuie sa-i fac...Este prima filmare... :pardon:

Dupa zborul cu P 40, am incercat sa zbor paramotorul, dar mi-a fost teama sa pun camera pe cap...sa nu se incurce in suspante... :pardon: ...In principiu, am reusit sa fac paramotorul sa planeze drept, dar mai trebuie sa reglez unghiul de incidentza al aripii (AUA)...Acum, daca o lansez fara motor, planeaza lin pana la sol, aterizeaza pe roti, apoi se aseaza aripa in fatza triciclului...
...Dar daca-i dau si motor, triciclul depaseste aripa mult, ajunge la orizontala, exact in fatza aripii, nu are suficienta tractiune, apoi pica exact pe motor...
...Azi i-am modificat lungimea suspantelor, dar n-am mai reusit sa ies la camp...Sper sa reusesc s-o zbor...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#4587 Useril este offline   myross67 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 06-July 11
  • Interests:zborul, in special pionierii nostri...Vlaicu,Vuia,Coanda

Postat 18 May 2013 - 09:06 PM

Vezi postareadan1972, la 18 May 2013 - 08:48 PM, a spus:

@Tantar - Zburam...zburam...Stai linistit!... :rolleyes:
Am reusit sa filmez si eu...in sfarsit...Uite un zbor cu P 40-ul micro:

Ce parere ai despre dracia asta mica ?!? :rofl: ...E destul de vitezoman si surprinzator de stabil pt. dimensiunea asta (chiar si pe vant...)!!!
...Am descoperit dece nu zbura...Cei de la Sierra mi-au zis ca CG-ul e la 1/3 aripa...si a fost nevoie sa-i pun 10 gr. plumb pe coada...Dar nu era nici pe departe asa!!!...Aripile fiind cu varfurile mult in fatza, CG-ul se muta in fatza...Logic!!!
...L-am trantit de 3-4 ori pana sa-mi dau seama ca ridica botul aiurea si ca acesta e motivul...I-am dat jos plumbul de pe coada si zboara perfect...Nu ma mai satur sa-l zbor... :yahoo: ...Ieri l-am zburat 90% din timp cu acceleratia la max.

Filmarea e facuta cu o camera Sony HD de 16 Mp...dar a fost f. putina lumina si nici nu i-am invatzat eu toate functiile din meniu...Focalizeaza un pic mai greu...Inca nu am reusit sa-mi dau seama ce trebuie sa-i fac...Este prima filmare... :pardon:

Dupa zborul cu P 40, am incercat sa zbor paramotorul, dar mi-a fost teama sa pun camera pe cap...sa nu se incurce in suspante... :pardon: ...In principiu, am reusit sa fac paramotorul sa planeze drept, dar mai trebuie sa reglez unghiul de incidentza al aripii (AUA)...Acum, daca o lansez fara motor, planeaza lin pana la sol, aterizeaza pe roti, apoi se aseaza aripa in fatza triciclului...
...Dar daca-i dau si motor, triciclul depaseste aripa mult, ajunge la orizontala, exact in fatza aripii, nu are suficienta tractiune, apoi pica exact pe motor...
...Azi i-am modificat lungimea suspantelor, dar n-am mai reusit sa ies la camp...Sper sa reusesc s-o zbor...

Salut! Ce greutate are tryke-ul de la parapanta?
0

#4588 Useril este offline   adi elicopter gl 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1171
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 18 May 2013 - 10:19 PM

www.fotofilmaerian.ro
0

#4589 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 12:12 AM

@myross67

Salutare! Triciclul are 600 gr. fara LiPo. Prima data am incercat sa-l zbor cu 3s-2200 mAh, dar am inteles ca e prea usor. Acum am incercat cu 3s-4500 mAh...Cantareste 980 gr si am impresia ca e mai bine.
...Am inteles ca trebuie sa aiba undeva intre 1100 si 1500 gr...Acum sant pe aproape...
Pe triciclu am motor 3530-1100kv-315W cu elice 10x7 APC...Scoate aprox 1100...1200 gr.tractiune...Multi spun ca trebuie un motor mai puternic (3536...3542 de 4...500W) dar vad ca asta are putere sa traga de aripa...atat timp cat e in stare sa se ridice din suspante...in fatza...pana la orizontala...
...Ieri am avut o faza cand dupa lansare, triciclul a coborat pana la firul ierbii, am accelerat maxim, triciclul a depasit gondola si a scos-o din faza aia...S-a ridicat...Dar nefiind reglata cum trebuie, aripa a ramas prea in urma (prea pe spate si a franat, in loc sa gliseze in aer si sa-si continue zborul...Daca treceam de faza aia, cred ca reuseam s-o ridic in aer... :pardon:
....................
Cred totusi ca la mine altele au fost problemele...
1 - Prima data nu am fost atent si nu i-am reglat suspantele perfect egale (una din suspantele A, era mai lunga cu 5-6mm...atunci cand se lasa pe o parte aripa...acum 2 sapt.).Acum am rezolvat problema asta...Planeaza drept si aterizeaza drept...
2 - Ieri am avut suspantele A prea lejere (unghi de incidentza prea mare...)...Distantza intre urechea suspantelor A si cea a suspantelor D, era de 54 mm...Am inteles ca trebuie sa fie 70mm+-10mm...Acum le-am reglat la 70 mm, dar n-am reusit sa mai ies la zbor azi...Urmeaza sa incerc...probabil maine...
De aceea cred ca ramane aripa un urma...isi modifica puternic unghiul de incidentza si franeaza complet zburatoarea...Prostia e ca se intampla exact dupa decolare si n-am mai avut timp sa compensez din comenzi (motor...eleroane...)...Paramotoarele au si inertie mare (balans) si raspund destul de tarziu la comenzi...iar la decolare nu ai prea mult timp sa reactionezi...
......................
Referitor la motor...Eu as fi multumit daca reusesc s-o fac sa zboare...Nu-mi trebuie deocamdata arobatie....Si cred ca daca este bine reglata aripa, chiar daca va urca mai lent, va avea suficienta fortza motorul asta s-o ridice pe o panta lina in aer.
......................
Voi filma urmatoarea incercare si o sa pun filmul aici...Am reusit sa mesteresc suportul de camera foto, pt. pus pe cap...Acum am cu ce sa filmez... :yahoo:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#4590 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 12:35 AM

@myross67 - La faza de ieri, cand triciclul s-a ridicat chiar in fatza aripii, daca aveam un motor mai puternic, o dadeam peste cap...Faceam looping...cu iesire in pamant... :rofl: :pardon: ...Oricum...am trantit triciclul ala din placaj (si ieri si datile trecute...) de i-au sarit toti fulgii!!!...Ma mir cum de a rezistat!!!
...Deci daca aripa nu e reglata bine, poti sa ai mama motorului ca tot nu zboara... :good: ...Teoretic, daca aripa e reglata perfect, din momentul in care o ridici in aer cu mana, ar trebui sa fie in stare sa zboare orizontal, cu orice motor...
...De fapt asta e una din probleme...Trebuie corelat unghiul de incidentza (AUA) si cu puterea motorului...Acest unghi trebuie micsorat (in cazul meu) pana cand triciclul are fortza sa se mentina in fatza aripii la decolare...Daca unghiul e prea mic, zburatoarea va plana abrupt, iar daca acest unghi e prea mare, aripa ramane in urma...franeaza din ce in ce mai tare si zburatoarea isi pierde complet viteza (se prabuseste...sau intra in balans...in cazul in care e deja in aer...mai sus...
.....................
O sa vad cum se comporta acum...dupa noile reglaje...Ieri n-am mai avut timp si rabdare sa stau s-o reglez la camp, pt. ca a plouat mocaneste si era deja tarziu (20:50)...Am zis ca data viitoare, nu-mi mai iau la zbor alta zburatoare si ma ocup doar de parapanta...Ori la bal...ori la spital... :pardon:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

Arata acest topic

• 283 Pagini +
  • « Prima