Ciprian97, la 13 May 2013 - 04:19 PM, a spus:
N-am promis nimic...nu am zis s-a dat sau hai ca vad cum fac sa il dau... ba chiar am zis ca daca gasesc pe cineva sa il repare pica treaba cu donatul,i-am zis numai ca e imposibil de trimis si nici nu sunt foarte hotarat sa il dau.Dansu` a sarit ca ars,s-a prins mai repede decat mine ca e reparabil si top! sa il ia.Da,am zis ca se da moca,dar noaptea este sfesnic bun si dimineata am vazut pozele cu alti ochi.Eu gata mahnit de la crash hai sa scap de el sa nu-l mai vad...fara sa gandesc prea mult ca totusi,se poate face! :good:
..........................
Ciprian...nu o mai da la-ntors!!! Asta e stilul tau...
Ti-aduci aminte cand ai pus pe forum ca donezi Mustang-ul ala mic de ArtTech ?!???...Eu am scris pe toppic...ti-am trimis si vre-o 2 mesaje private...dar Ciprian (alias @pilu) pas sa mai raspunda!!!
...Atunci eram disperat sa fac rost de un warrbird dar nu aveam bani nici sa bag 5L de benzina in masina...Am zis ca merita sa ma chinui rupcioaga ta...(pt. ca la tine toate modelele asa ajung...in scurt timp!!! :good:)...numai sa vad si eu cum zboara un warrbird...Nu te-am fortzat...Tu ai zis ca nu mai ai ce face cu el si ca il donezi...si eram dispus sa muncesc oricat ca sa-l fac sa zboare...
....Numai ca Domnu' Ciprian, mai nesimtitor din fire, a stat ascuns ca porcu-n papusoi...Nici macar n-ai avut bunul simtz sa dai macar un raspuns, ca nu-l mai dai...Am asteptat 2 saptamani raspuns...
...Am fost tare dezamagit si ofticat atunci...Dar Dumnezeu e sus si vede!!!...In cele 2 saptamani am reusit sa fac rost de bani si cu ajutor financiar de la @Farm Fly (respect Nenea Aries!!! :drinks: ) am reusit sa cumpar Messerschmitt-ul...
...Nu te poti juca cu oamenii dupa bunul tau plac...ca la desene animate (lumea ta...)...ca nu-ti merge la infinit...La un momentdat o sa te excluda toti oamenii...pt. ca pe aici nu ai ce cauta, cu astfel de apucaturi!!!...Asta daca nu dai peste vreunul mai "nervos" sa te fugareasca...Ca asta meriti!!!
...Cel putin nu mai vorbi...nu mai promite!!!...A spune/scrie ceva, inseamna ceva!!! Omul isi face niste planuri...Nu poti sa te sucesti dupa bunul tau plac, pt. ca a 2-a oara oamenii nu te mai iau in seama...
...Faptul ca pana acum nu ai fost exclus 100%, e pt. faptul ca oamenii de aici sant oameni...nu gunoaie!!!...Dar daca continui sa te porti asa, mai mult ca sigur vei fi exclus...sau mai precis te vei exclude singur, oricate nickname-uri mai schimbi!!! Daca oamenii astia au suflet mare, asta nu inseamna ca sant si prosti!!!!!!!!!!!!!!
....Dupa cum vezi, de la episodul cu Mustang-ul, ti-am mai raspuns sau ti-am mai dat sfaturi pe aici...Am incercat sa nu tin cont de asta, dar vad ca pt. tine e regula sa te comporti asa!!!
E doar problema ta! Vei vedea cum te vor trata ceilalti...
...Am tinut sa spun si eu aici cum te-ai purtat cu mine, la un momentdat... :good: