Modelism - RHC Forum: Jurnal de zbor Braila-Galati - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 283 Pagini +
  • « Prima
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Ultima »

Jurnal de zbor Braila-Galati sau Galati-Braila...

#3091 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1453
  • Inregistrat: 03-December 11

Postat 04 November 2012 - 06:18 PM

@Ciprian92 - Daca vrem sa ne contrazicem, se poate discuta pe tema VA...Martacesti o luna de acum incolo si tot nu epuizam subiectul...
Te asigur ca nici VA nu e cu nimic mai presus decat Martacesti...Nu stiu dece laudati voi campul ala de la VA...pt. ca nu e nemaipomenit...
- Si la VA e pista denivelata ca naiba...Ultima data mi-au ramas rotile de la Magister de cateva ori blocate in gropile din pamant...
- Iarba e mai deasa la VA...La Martacesti sant doar cateva smocuri din loc in loc, care oricum nu rezista in fatza elicei...
- Nu e doar un petec de iarba...E o zona destul de mare pe care se poate decola/ateriza...cam de la intrarea din sosea si pana departe pe camp...Iar lateral, de la locul unde se parcheaza masinile, pana la drumul acela oblic...
- Si la Martacesti se poate ateriza din toate directiile...Crede-ma...eu zbor acolo de mai bine de un an...Probabil ca nu esti tu obisnuit cu locul...
- Daca privesc in urma, sincer nu am vazut nici o data Pinkper-ul lui nenea @Lipitorul capotand la Martacesti...La VA l-am vazut de 2 ori...Identic si Decathlon-ul lui @Incepatoru...Asta numai din cauza gropilor...
- Sa nu mai vorbim de canalele alea de irigatii de la VA...care nu aduc nimic bun...
- Distantza pana la Martacesti este mai mare daca veniti pe drumul vechi...Daca se merge prin oras, sant 17 km intre orase si mai sant maxim 9 km pana acolo...In total 26 km...Cu 6 mai mult decat pana la VA (pt. voi)
...Pt. braileni e mult mai aiurea...Sant spre 40 km pana la VA, pe oriunde ai merge...in vreme ce pana la Martacesti sant doar 9 km din centrul orasului...
............................
Nu stiu dece ai tu probleme cu MX2-ul ala...mai ales daca spui ca i-ai pus si roti mari...si spui ca locul de zbor de la Martacesti e execrabil...atata vreme cat eu pot decola Cessna de ArtTech cu rotile standard de acolo ?!?...In plus Cessna chiar are nevoie sa ruleze mult pe pista...sa prinda viteza ca sa poata decola...Are sarcina alara extrem de mare pt. avionul acela...Iar elicea e la doar 2 cm de pamant...Mai toaca iarba...mai tzopaie de 2 ori...dar se ridica...Foarte rar mi s-a intamplat sa capoteze avionul acolo!
.....................................
Parerile sant impartite in sensul asta...Fiecare face ce vrea...zboara unde vrea...Oricum zburam in conditii improprii, atata vreme cat nu avem o pista asfaltata (macar...)
Frumos este totusi sa ne mai si intalnim!!!
Messersmitt ME 109 G - Parkzone - 1100mm
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#3092 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3951
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 04 November 2012 - 07:04 PM

Fara suparare,asa credeam ca ajungem cand am vazut groapa aia de la intrare pe drum:

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5763984_700b.jpg

Nu vad cum poti decola cu o cessna de acolo inafara drumului.La VA n-am vazut groapi si nici tufe/boscheti uscati care cam ciopartesc elicile de electric.Termicele nu au treaba dar electricele cam da.Gigi de altfel nici n-a reusit sa decoleze din tufarisul ala...

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 04 November 2012 - 07:05 PM

0

#3093 Useril este offline   lipitorul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 29-December 07
  • Interests:Playing cards

Postat 04 November 2012 - 07:58 PM

Bre, nu credeti ca discutati discutii? Eu zic sa discutam care este mai tare dintre Batman si Superman. Este totusi un forum cu oameni cu IQ peste 50, nu chat de babe la coltul blocului.
Mie-mi convine, in calitate de initiator de topic, primesc 100 ron pentru fiecare pagina, dar totusi...mi se pare ca sunt bani castigati prea usor... :clapping:
0

#3094 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 08:03 PM

@Ciprian97 - Exagerezi cu masina...E adevarat ca e groapa aia cu apa chiar la intrarea din sosea...dar nu e chiar atat de adanca incat sa ramai in ea...N-ati stiut voi locul...Daca stii cum sa intri, nu ai nici o problema...Eu am intrat pe acolo si primavara cand musteste pamantul de apa si n-am avut probleme...Multa vreme am mers la zbor cu amicul meu @coni071 cu Tico (care e extrem de jos si cu rotile mici...)si n-a avut nici o problema acolo...In fine...
........................................
...Cat priveste zborul cu Cessna acolo...Crede-ma ca am zburat tot sezonul asta cu Cessna acolo si n-am avut probleme cu decolarile...Iar cu elicile...iar...n-am avut probleme!!!...Singura elice pe care am rupt-o sezonul asta a fost la Cessna, la intalnirea de data trecuta de la Martacesti...Dar a fost neatentia mea...Nici macar o elice GWS (cele portocalii) nu am reusit sa rup din cauza ierbii...
...Nu stiu cum ciobesti tu elicile in iarba, ca eu n-am reusit sa le fac nici macar o urma...Se ia vopseaua de pe ele (eu le vopsesc in negru...)...fac zgarieturi...dar atat!
...E adevarat ca trebuie sa-ti alegi locul pt. decolare...unde e mai putina iarba...Te orientezi...Asta e!...Dar e valabil pt. toate campurile cu iarba!!! Acolo sant boschetzi in zona unde se parcheaza masinile...Dar ce cauti acolo ?!?...Zona aia nu a fost tunsa!!!...Zona din fatza masinilor spre sat, a fost tunsa si nu au mai crescut ierburi...Ici-colo mai sant smocuri de 20 cm...cu cateva fire fiecare...care chiar nu pun probleme...
...................................
La VA este undeva (nu departe de locul de parcare) o urma adanca de 20 cm, de intri cu picioarele in ea!!! Ce-mi povestesti tu ca VA e nemaipomenit...!?!
...................................
...In fine...Fiecare zboara unde vrea...Nu are sens sa ne contrazicem! Mie nu mi s-a parut cu nimic mai presus VA fatza de Martacesti!...Doar faptul ca ne intalnim cu totii si iese distractie...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#3095 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 08:14 PM

Vezi postarealipitorul, la 04 November 2012 - 07:58 PM, a spus:

Bre, nu credeti ca discutati discutii? Eu zic sa discutam care este mai tare dintre Batman si Superman. Este totusi un forum cu oameni cu IQ peste 50, nu chat de babe la coltul blocului.
Mie-mi convine, in calitate de initiator de topic, primesc 100 ron pentru fiecare pagina, dar totusi...mi se pare ca sunt bani castigati prea usor... :pardon:

..................................
Bre nenea...inseamna ca te-am facut milionar...! :rofl:
...Am reactionat mai prompt, pt. ca m-a deranjat ideea asta ca..."Domnuleee...campul de la Martacesti e de tot rht-ul, iar cel de la VA e perla Coastei de Azur"...Aiurea!!! Amandoua sant la fel de proaste (cu cateva mici deosebiri nesemnificative...) dar oricum altele nu avem...Cu putina atentie, se poate totusi zbura!
O sa incerc sa ajung cat de curand in locul acela cu pista asfaltata de care spuneam...din apropierea trecerii cu bacul de la Smardan si va povestesc cum e...Ar fi super-OK pt. toata lumea, pt. ca e spre Galati...Nu se deviaza in nici o alta directie...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#3096 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1280
  • Inregistrat: 05-February 11

Postat 04 November 2012 - 08:29 PM

Vezi postareatantar, la 04 November 2012 - 03:16 PM, a spus:

Lulu , nu esti singurul eu am rupt T-34 , am scapat relativ usor dar ... , acasa am vazut ca elicea nu a fost stransa cum trebuie si a patinat la momentul cel mai nepotrivit ...uite filmul :

http://youtu.be/aiRzZ5B_a44

Pacat,modelul zbura superb.Sper din suflet sa-l revad pe aer.Din filmulet tind sa cred ca l-ai scapat in limita tocmai in viraj,elicea bat-o vina.Astfel de modele se simt in elementul lor cand au tractiune.Stii faza cu mustangul pitic cand am ciufulit cablul ala gros si nu se oprea saracia nici in pragul masinii Dl-ui.Emil!Zborul inversat modifica portanta,figura nu mi-a bagat mintile in cap,am prostul obicei sa zbor in limita la inaltime mica si mai ales cand pregatesc aterizarea.Piticul Mustang venea ca torpila la aterizare cu toate experimentele probate,se comporta excelent pe vant.Mihai,capul sus,treci la reparatii.Cineva a zis candva"toate ajung lemne de foc"eu deja am trecut la treaba,noua jucarie este la uscat.
PS.Dl.de la Radauti,promisiunea e datorie curata.Mai putem spera sa vedem filmuletul promis??
0

#3097 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 08:37 PM

Vezi postareadan1972, la 04 November 2012 - 05:43 PM, a spus:

@Incepatoru - Ei hai!!!...Luati-va toti de mine acum...Chiar n-am reusit sa ma trezesc!!!

Un baiat destep doarme in 10min.cat altii intr-o noapte polara.Tu ce drac faci de pierzi noptile??Baaaaa mai uitate si la ochii ei. :rofl: :pardon:
0

#3098 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 09:12 PM

Vezi postareahype, la 04 November 2012 - 08:37 PM, a spus:

Un baiat destep doarme in 10min.cat altii intr-o noapte polara.Tu ce drac faci de pierzi noptile??Baaaaa mai uitate si la ochii ei. :rofl: :rofl:

:rofl: Merci!...Stii cum e replica aia:"Eu cand vreau sa fluier...fluier!"...Asa si eu...Cand dorm...dorm...Poti sa tai si lemne langa mine cu drujba...N-am nici o taina...Trec in "lumea drptilor"... :rofl:
...Acum discutand serios...Am fost racit toata saptamana asta...rau de tot si probabil nu m-am putut odihni cum trebuie...Acum am scapat la somn si...:p
Asta e! Acum chiar nu mai pot face nimic... :pardon:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#3099 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2743
  • Inregistrat: 01-November 08

Postat 04 November 2012 - 09:16 PM

Sariti cu poze , VIOREL tu ai si inainte si dupa ,,,, ma refer la T 34
Trex 700 V BAR
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#3100 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 09:16 PM

Saptamana asta, daca tot am fost consemnat la domiciliu, am mesterit flapsurile la ME 109...Pacat ca n-am reusit sa ajung la zbor azi...ca vroiam sa le fac proba...
Cam asa arata:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Imagine002.jpg
  • Imagine atasata: Imagine011.jpg

Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#3101 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 09:18 PM

...

...

...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Imagine021.jpg
  • Imagine atasata: Imagine055.jpg
  • Imagine atasata: Imagine054.jpg
  • Imagine atasata: Imagine026.jpg
  • Imagine atasata: Imagine133.jpg

Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#3102 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 09:23 PM

Nu le-am configurat cum a prevazit constructorul...Am vrut sa-mi ramana eleroanele cat mai mari si sa arate cat mai real...ME-ul 109 asa le are...din bucati...cu deschidere diferentiata
..............
@Tantar - Ce zici nenea?!? Iti place?!? B) Abia astept sa-l vad cum se comporta!!!
...Urmeaza un motor mai vioi si mai usor... si niste retract-uri...E jenant fara!
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#3103 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 09:25 PM

@Lipitorul - Ce zici nenea?!? Iti place jucaria???
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#3104 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 04 November 2012 - 09:41 PM

Vezi postareatantar, la 04 November 2012 - 09:16 PM, a spus:

Sariti cu poze , VIOREL tu ai si inainte si dupa ,,,, ma refer la T 34

Maine bree ca ma duc la VICTORAS sa le ieu pi card ..O CLIPA..iarnai lunga..POC
0

#3105 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 09:54 PM

Mie-mi convine, in calitate de initiator de topic, primesc 100 ron pentru fiecare pagina, dar totusi...mi se pare ca sunt bani castigati prea usor... B)

Topicul asta ne-a facut sa ne cunoastem,(ma refer la toti "scriitorii")pasiunea zborului ne apropie,chiar daca,nu ne cunoastem intre noi.Ne permitem sa facem glumite,fiindca suntem apropiati datorita pasiunii comune.Daca frunzarim putin,gasim sfaturi si recomandari.Mai sunt si scriitori.Adunati,toti au IQ peste minim 50.Se discuta si cu oameni care nu sunt din zona noastra.Ca longevivtate,sade super,e la locul lui,ai reusit sa ne unesti.Meriti fiecare banut,daca mai consideri ca e putin lucru ce ai facut si nu meriti banii,baga-i tot in avioane sau,doneaza la un club al copiilor.Asa poate vom avea si urmasi. :drinks: :hi:Cu @tantaru ma stiam de aici.M-am trezit cu el pe terenul de zbor aliniind masina cu a mea,tocmai veneam la aterizre,cand,aud o vorba hotarata.Domnu,dai si mie sa fac o tura?!Mi-ar place sa ne vedem noi si generatia urmatoare(pe care daca nu o formam si nu o atragem,nu o avem)la pagina 1000. :good: :hi:
0

#3106 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 10:00 PM

Vezi postareadan1972, la 04 November 2012 - 09:23 PM, a spus:

Nu le-am configurat cum a prevazit constructorul...Am vrut sa-mi ramana eleroanele cat mai mari si sa arate cat mai real...ME-ul 109 asa le are...din bucati...cu deschidere diferentiata
..............
@Tantar - Ce zici nenea?!? Iti place?!? B) Abia astept sa-l vad cum se comporta!!!
...Urmeaza un motor mai vioi si mai usor... si niste retract-uri...E jenant fara!

E frumos rau , daca reusesti sa'i pui si retracturi ...esti mare
Trex 700 V BAR
JU- 87 STUKA 1920 mm
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#3107 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 10:11 PM

Vezi postareaCiprian97, la 04 November 2012 - 07:04 PM, a spus:

Fara suparare,asa credeam ca ajungem cand am vazut groapa aia de la intrare pe drum:

Nu vad cum poti decola cu o cessna de acolo inafara drumului.La VA n-am vazut groapi si nici tufe/boscheti uscati care cam ciopartesc elicile de electric.Termicele nu au treaba dar electricele cam da.Gigi de altfel nici n-a reusit sa decoleze din tufarisul ala...

..PILO..roaga pi cineva sa stearga poaza ai cu WW ..aici e sectiunea aero"nu auto...mmmda (oare de ce intodeauna nu esti multumit)...dar ..din cate stiu la planoare le place vantu" azi ce te-a retinut ..sa faci ambianta... B)
0

#3108 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 10:14 PM

Vezi postareatantar, la 04 November 2012 - 10:00 PM, a spus:

E frumos rau , daca reusesti sa'i pui si retracturi ...esti mare

......................
Merci frumos! Ii pun si retract-uri...6,75 usd pe HK... :drinks: Stiu deja si cum sa le montez...
Imagine atasata: Imagine003.jpg...Sa vad cum ma descurc de bani...ca-mi mai trebuie si niste LiPo...si aprindere cu senzor pt. motorul de motocositoare...Pana la primavara trebuie sa fie gata si Piper-ul mare... B)
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#3109 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 10:15 PM

Mie-mi convine, in calitate de initiator de topic, primesc 100 ron pentru fiecare pagina, dar totusi...mi se pare ca sunt bani castigati prea usor... B)

nene nene ..sincer trebe"sa vorbim la "un rizirvor de nitro-baitz (ADUC IO) ca e intirisant cu ..paginile..ORICUM AI UN CADOU de la mine...e soooper ai sa vezi.. :drinks:
0

#3110 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 10:16 PM

Vezi postareaCiprian97, la 04 November 2012 - 07:04 PM, a spus:

Daca vrei cu adevarat fara mofturi,poti si asa: Imagine atasata: IMG00361-20110619-1248.jpgImagine atasata: IMG00362-20110619-1249.jpg
0

#3111 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 10:28 PM

Dincolo de sosea,arata asa: Imagine atasata: IMG00360-20110619-1221.jpgImagine atasata: IMG00359-20110619-1221.jpg birjaream un termic de la Marian.Extra 300 Fiber glas,grand total.Te bagi??
0

#3112 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2012 - 11:23 PM

Vezi postareadan1972, la 04 November 2012 - 09:18 PM, a spus:

...

...

...

Daca asta e bau-ba-ul tau,cu ce trag concluzie din poze,esti tare Dle. :drinks: Ma omoara curiozitatea aterizarii.Vazi ca ala nu vine cand fluieri.Are comentarii,barfeste pilotul.Chiar iti doresc aterizari blende.Cauta spatiu fratioare,Victor poate sa-ti dea multe sfaturi. B) Daca tot se agita lumea pe zburatori nervoase,hai la Tecuci,are Dl.Emil un vitezoman de va scoate impresiile.Problema e cine,cum si unde,il zboara. :good:
0

#3113 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2012 - 07:26 AM

Vezi postareaincepatoru, la 04 November 2012 - 10:11 PM, a spus:

..PILO..roaga pi cineva sa stearga poaza ai cu WW ..aici e sectiunea aero"nu auto...mmmda (oare de ce intodeauna nu esti multumit)...dar ..din cate stiu la planoare le place vantu" azi ce te-a retinut ..sa faci ambianta... :good:

Poate nu stiai..modelul Avensis de la Toyota,in special variata Facelift din 2006,are o bara fata si o garda la sol foarte mica.La gropi mari risti sa ramai cu bara pe jos si eventual sa-ti spargi o planetara sau sa atingi rezervorul etc.E asa de joasa pentru ca e de autostrada si de calatorie cu consum redus la viteze mari.Nu-i ca Loganul,ala are ceva garda la sol si n-are probleme.

Planorul a zburat binisor dar ii trebuiau niste saibe la unghiul motor... :( ..mama lui de roxxy 3530/14.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 05 November 2012 - 07:27 AM

0

#3114 Useril este offline   adi elicopter gl 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1171
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 05 November 2012 - 09:43 AM

buna ma baieti, nu va mai fu_ _ ti intre voi , asta e, am fost si noi odata la Br, ce sa comentez referitor la pista ?! ambele au + si -
fiecare s a obisnuit cu terenul pe care s a jucat si de aici normal sa apara discutii. Daca vreti ceva la mijloc si ca distanta si ca pista hai sa mergem la Albert. E undeva la mijloc geometric.
pina una alta va pun si eu o filmare de sus si mai povestim....

www.fotofilmaerian.ro
0

#3115 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2012 - 09:46 AM

Vezi postareaadi elicopter gl, la 05 November 2012 - 09:43 AM, a spus:

buna ma baieti, nu va mai fu_ _ ti intre voi , asta e, am fost si noi odata la Br, ce sa comentez referitor la pista ?! ambele au + si -
fiecare s a obisnuit cu terenul pe care s a jucat si de aici normal sa apara discutii. Daca vreti ceva la mijloc si ca distanta si ca pista hai sa mergem la Albert. E undeva la mijloc geometric.
pina una alta va pun si eu o filmare de sus si mai povestim....

Adi adevar graiesti

BAIETI Luati'va elicopter si zburati unde vrea muschiul vostru

Aceasta postare a fost editata de tantar: 05 November 2012 - 09:48 AM

Trex 700 V BAR
JU- 87 STUKA 1920 mm
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#3116 Useril este offline   didip 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1502
  • Inregistrat: 28-January 09
  • Interests:Aero & Auto
    Acvaristica

Postat 05 November 2012 - 09:54 AM

tantar a spus:

1352101618[/url]' post='608996']
Adi adevar graiesti

BAIETI Luati'va elicopter si zburati unde vrea muschiul vostru

Merge sa faci cu el FPV ?
Traxxas TMaxx 3.3
E Revo brushless T8
Hpi Sprint 2
Hpi E10
Extra 300
Beaver
Blade Red Bull 130x
Blade Mcpx
Carbon Cub SS
0744 562746
0740183627
0

#3117 Useril este offline   adi elicopter gl 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1171
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 05 November 2012 - 10:47 AM

merge cumetre daca ai pui 3 motoare si elici merge , numai ca beleua e ca nu planeaza :(
www.fotofilmaerian.ro
0

#3118 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2012 - 01:09 PM

..poaze de ieri..martacesti.2012
0

#3119 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2012 - 02:30 PM

Sa votam atunci,intre Martacesti si VA.Fiecare voteaza doar o data.Daca doriti ca viitoarele intalniri la zbor sa fie la VA,adunati 1 la scorul deja prezent.Daca doriti ca viitoarele intalniri de zbor sa fie la Martacesti,scadeti 1 din punctaj.Se incheie votul dupa ce au votat minim 10 persoane.

Incep eu 1(daca vrei VA,zici 2,daca vrei Martacesti pui 0 etc...)
0

#3120 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 05 November 2012 - 02:55 PM

AAALO copilu ce dreaku facem Acu votam ce??? Fiecare e liber sa vina la ce teren de zbor vrea, nu trebe sa votam nimic ! Vrei vii ,nu la revedere, zbori unde vrei ! NU ESTE NIMENI OBLIGAT SA VINA SA ZBOARE CU NOI!

Aceasta postare a fost editata de gun man: 05 November 2012 - 03:00 PM

0

Arata acest topic

• 283 Pagini +
  • « Prima
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Ultima »

26 useri citesc topicul