incepatoru, la 12 June 2012 - 05:59 AM, a spus:
Breee v-am mai spus aici e jurnal de zbor nu TEHNICE,,, :D
...............
1 - Si turcoaicele dansatoare erau tot la capitolul jurnal de zbor ?!? :rolleyes: :rofl: ...Poate ma insel eu... :rolleyes:...Daaa! Poate se fac elice... :rofl:
2 - Cum spunea @ HYPE ( :drinks: )...Macar problema cu motorul acesta, tzine de pregatirea de zbor...
3 - Si voi ati pus poze cu faze intermediare din constructia/reparatia unor avioane...
4 - Acum lasand gluma...Sant de acord ca fiind un topic destinat zborului, astfel de discutii nu ar avea ce sa caute in el...Dar am scris si am intrebat aici, pt. ca a scris cineva ca vrea sa rebobineze un motor BL si am vrut sa aflu mai multe detalii...Daca as fi scris in alta parte, cu sigurantza cel in cauza nu ar fi citit
...Am scris aici pt. ca v-am considerat mai apropiati fiind de aici din zona si stiind cate ceva despre voi...Chiar daca inca nu ne-am vazut la ochi, in felul acesta ne putem face o idee despre ce mestereste fiecare...Si pana la urma despre priceperea fiecaruia...Si fazele astea...cu constructii/modificari consider ca tin de ce urmeaza sa scoatem fiecare la zbor...Macar eu mai mesteresc cate ceva, spre deosebire de multi altii care doar cumpara de-a gata...Consider ca aceste discutii, dau si ele culoare acestui topic...
...Daca s-ar discuta numai de zbor, am vedea numai filmari aeriene, din aceleasi vesnice locuri (ANL si V.Alecsandri)...Si asa nu se zboara f. des...
...Pana la urma este topicul nostru...al celor din Galati-Braila-Tecuci...Unde sa discutam noi intre noi, daca nu aici?!?
...Am problema cu motorul acesta...V-am cerut un sfat...Scuze daca am deranjat asa de tare !!!
La urma urmei, cine nu vrea poate sa nu citeasca postarile mele, daca nu-l intereseaza ce scriu eu...
...Cand voi vedea ca nu-mi mai raspunde nimeni la ce scriu, voi trage concluzia ca nu sant bine-venit si ma voi retrage singur... :pardon: