Ieri am vazut ca e vremea buna spre seara si am bagat un zbor la noul loc de zbor de la ANL-uri. Cam asa arata:
Cu toate ca prima data am fost foarte incantat de un nou loc de zbor cu pista asfaltata, foarte aproape de oras, acum nu mai sant foarte incantat, pt. ca pista, cu toate ca are asfalt destul de bun, are niste borduri "criminale" si este si inclinata lateral...Ca sa reusesc sa incadrez avionul pe pista, am facut tot felul de manevre riscante care s-au terminat de fiecare data cu aterizari foarte violente... :drinks: Asta si datorita faptului ca vantul isi schimba directia ritmic, chiar daca nu era f. puternic...O singura aterizare din 5-6 mi-a iesit acceptabil...In rest am dat cu Cessna de asfalt de i-a sarit impresiile din cap...Mi-a sarit conul de la elice...am julit un capat de aripa...am ciufulit o elice...etc...Lucruri care nu s-ar fi intamplat pe camp....
Pe langa acestea, nu au trecut 10 min. si au aparut tot felul de "cioromei" de toate varstele (de la cei de 10 ani, pana la pusti cu ochii numai dupa furat) care s-au bagat in seama in fel si chip...de numai zbor nu a fost acela...(ex."cat baga?"...e la max?...mamaaa, are 100 pe ora acum!!!...dar are motor?!?...si alte multe perle....)
...Sigur...probabil pt. ca a fost sambata dupa amiaza...Probabil ca dimineata, in cursul saptamanii, nu e nimeni pe acolo...
...Au inceput sa se adune pe acolo, cu scootere (vre-o 2-3) si s-au asezat exact unde ar fi trebuit sa aterizez avionul...Unul a venit si cu un copil de 4-5 ani dupa el si care numai ca nu s-a suit cu picioarele pe Cessna mea... :angry: =@ ...M-am umplut de draci !!! Am zis ca nu ma mai duc nici o data acolo...
...Singurul avantaj al acestui loc, e faptul ca pista e dreptunghiulara si te poti aseza pe orice latura, in functie de directia vantului....
Campul de la Martacesti e sfant !!! Acolo nu te streseaza nimeni si nimic....Nu vine nimeni...E pista cat campul si moale pe deasupra !!! :drinks: ...Acum ajung la vorba celor "batrani"... :drinks: ...Merita cei 9 Km pana acolo, pt. linistea pe care o ai acolo....