GeoFly, la 01 March 2012 - 04:35 PM, a spus:
@hype-multumesc din suflet pentru incurajari;abia astept sa mai facem un zbor impreuna :pardon: sa-mi faci un beep cand treci prin Gl sa iei Top Starul de la mama :yahoo:
@incepatoru-prea mult gaz pe cablul elev-profesor nu s-a varsat...simulatorul a fost baza,oricum adrian m-a ajutat foarte mult si ii multumesc din suflet :rolleyes:
In legatura cu comenzile din spania o sa va ajut cat o sa pot de mult atunci cand voi fi mai bine informat...decoamdata am verificat cateva site-uri si intr-adevar preturile sunt mult mai ok fata de cele din romania.
Ma bucur foarte mult ca nu s-a gandit nimeni sa-mi cumpere tot echipamentul cu 15 mil..ar fi fost o pierdere enorma pentru mine...acum din tot echipamentul folosesc numai radiocomanda pe un cesna 182 identic cu cel din filmuletul anterior numai ca este electric.Foarte curand intentionez sa achizitionez un CAP 232 cu avg 108 cm.Raman deocamdata pe electrice mici deoarece intampin unele dificultati cu terenurile de zbor..sincer sa fiu nici nu am cautat foarte mult.Am auzit ca ar fi un teren amenajat de zbor la 20 km departare de mine dar ramane sa verific.
Numai bine tuturor. :drinks:
george pt tine am facut un colaj
sa vezi si tu cu ce ne mai ocupam noi
dupa cum obs am cam trecut si eu pe electrice
ma bucur ca m ai ascultat si nu ai praduit echipamentul la momentul respectiv , intradevar era mare pierdere
sincer statia am dat o cu 500 roni am o aurora 9 in 9 canale daca reusesti sa faci update la modelul asta e beton
bine daca si ai nevoie de atitea canale
in rest ce sa zic te mai astept la zbor
sint citeva locuri in care am zburat impreuna numai ca acum daun posibiliteta sa vezi cum se vede si de sus
Aceasta postare a fost editata de adi elicopter gl: 03 March 2012 - 10:38 PM