Modelism - RHC Forum: Jurnal de zbor Braila-Galati - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 283 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Ultima »

Jurnal de zbor Braila-Galati sau Galati-Braila...

#1051 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 25 February 2012 - 09:03 PM

..si apropo de GEOrGICA baet de treaba :girl_devil: dar stii tu oare( @hype ).cate bidoane de metanol a "ars" pana sa-l vedem noi ..cuplat de cablu elev-profesor? doar stii cine ia pus tilicomanda in mana. :pardon:
0

#1052 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1453
  • Inregistrat: 03-December 11

Postat 26 February 2012 - 04:19 AM

@hype - Razi tu de purecele ala cu aripi, dar chestia aia dubioasa, din depron...lemn...si motor de Trabant, chiar zboara.....Si cu om la bord...Sincer, nu stiu daca as avea curaj sa incerc, dar... :blink:

@incepatoru - Pare vitezoman Decathlon-ul cu OS 10 LA...

Dat fiind faptul ca am reusit sa termin I.A.R.-ul si asteptam o zi mai calma, azi m-am hotarat sa ies la zbor...Mi-am luat "ciorile" in masina +sacosa de LiPo si am iesit la campul cu zapada (langa centura orasului).
...Zapada moale...nu mai era de decolat de jos...Am lansat IAR-ul din mana, a plecat binisor, am reusit sa-l ridic la 30 m (e primul lui zbor)...avea suficienta tractiune...a cam balansat de cateva ori stg./dr., dar l-am mentinut pe traiectorie...A cam urcat cam violent (panta de 60-70 grd.)...am incercat sa-l linistesc un pic din profundor, dar de acolo a intrat in vrie si s-a dus tzintit spre pamant...A facut groapa in pamant 10 cm...Asa ca l-am facut praf... :clapping:
.....................
Totul a durat atat de putin incat n-am avut timp nici sa-l trimez...sa corectez vria...Practic nici nu am apucat sa vad bine ce s-a intamplat...Chiar nu-mi explic ce s-a intamplat...Singura banuiala pe care o am, e faptul ca s-ar putea sa fi avut coada grea (CG-ul prea in spate)...pt. ca avionul in sine mi-a iesit cam greu si am incercat sa-l usurez punand un LiPo mai mic...Chiar nu stiu ce s-a intamplat de nu am reusit sa-l mai controlez...
.....................
Daune???...Fuselajul crapat in 2 locuri (in spatele motrului si in spatele aripilor...) elice rupta, iar conul elicei a ramas infipt in pamant... :wacko:
...Nasol!!! Am muncit la avionul asta o groaza de timp...initial 1,5 luni...apoi 2 sapt. ...apoi inca 2-3 sapt...si acum e iar praf...Chiar e pacat de atata timp pierdut aiurea !!!
...Initial am zis ca nu-l mai repar, dar o sa-l las o perioada sa-mi mai treaca supararea si il voi repara...Pana la urma trebuie sa zboare !!! :good:
Poze nu am mai facut...pt. ca nu mi-a mai trebuit nimic...
...Noroc ca aveam in masina si FunCub-ul...L-am montat si i-am tras un zbor pe cinste...de 40-50 min (un LiPo de 5000)...cat sa-mi ajunga... :yahoo: .....Zboara FunCub-ul din orice pozitie...N-are nici o treaba...Am facut decolari/aterizari pe schiuri (am vrut sa profit de ultimile ramasite de zapada...)...am facut acrobatie...treceri la rasul solului...apoi am aprins LED-urile si am zburat pana s-a lasat seara...
...Ba...mai mult...La a-2-a decolare, mi l-au fugarit niste maidanezi aparuti prin zona, care probabil au crezut ca e o pasare mare...buna de mancat... :good: ...I-am dat gaz la max, s-a ridicat si i-am lasat cu ochii-n soare...Dupa aia se tot plimbau pe sub avion...unde se ducea avionul, erau si ei..., in speranta ca se va lasa "pasarea" iar pe pamant....Pana i-am luat la goana de acolo...
Messersmitt ME 109 G - Parkzone - 1100mm
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1053 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1280
  • Inregistrat: 05-February 11

Postat 26 February 2012 - 02:44 PM

Vezi postareaincepatoru, la 25 February 2012 - 08:14 PM, a spus:

..BUEIIIII te ie-i de LOGANU mieu?? :lol:

Bueeei,ai chef de cearta,ce, numai LOGANUL tau e scurt de coada? :p :p Ideea e ca George a perseverat si a invatat sa zboare bine,noi nu am fost norocosi sa invatam cu simulatoare si cabluri elev-profesor.Personal, am avut sfaturi si asistenta verbala de cea mai buna calitate si profesionalism.Salut Victoras :hi: :angel:
@Dan,nu rad,e ceva bizar si suna ca dracu,personal nu mi-as urca nici umbra in avionul ala.Daca se impusca o platina sau un condensator,sau...... :angel: :db: Naspa momentul cu infiptul modelului in pamant,asta e,toate au aceeasi soarta.Citat @Gunman si Victor.
0

#1054 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 03:01 PM

Vezi postareaincepatoru, la 25 February 2012 - 09:03 PM, a spus:

..si apropo de GEOrGICA baet de treaba :angel: dar stii tu oare( @hype ).cate bidoane de metanol a "ars" pana sa-l vedem noi ..cuplat de cablu elev-profesor? doar stii cine ia pus tilicomanda in mana. :db:

Da,a cumparat totul engros de la Gabi(un baiat super,insa,mult prea ocupat pentru aeromodelism)cu microbul inoculat de Geana care se recunoaste vinovat.Simulatorul de la mine si spun cu mana pe inima ca a fost muncit serios.Georgica,la tine in Spania :angel: si daca cetesti ce debitam noi aici,scoate vorba din casa si fa o marturisire completa la baieti cu ce si cine zbori.
PS.Cand a plecat si-a luat tot necesarul,mai putin zeama si modelul. :lol:
0

#1055 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 03:51 PM

@hype - :angel: ...Citez: "Nu mi-as urca nici umbra in el..." :angel: :db: :hi: ...
Asa este! Si mie mi s-a parut cam nesigur acel "avion" (daca se poate numi asa...)...atat datorita dimensiunilor, cat si a constructiei din lemn si depron...La aeromodele parca mai merge, dar la un avion cu care zboara un om, parca nu inspira incredere...
Referitor la motorul de Trabant...Modelele dupa 89 (parca) aprinderea e cu senzor magnetic (am avut eu un astfel de sistem montat pe o motocicleta Jawa 350) si functioneaza ireprosabil...Deci e exclusa treaba cu condensatorul/platina impuscata... :lol: In plus treaba asta a triplat fiabilitatea acelor motoare...
...In esentza mi s-a parut interesanta ideea de a construi un avion 1:1 cu mijloace modeste...Si se pare ca mai si zboara!!!
...Mi s-a parut interesanta si asemanarea izbitoare cu aeromodelele RC (ca solutii constructive alese)...Parca e un aeromodel la scara 1:3... :p
.......................................
Asa este! Nu intra in discutie DACA se intampla...ci CAND...Probabil ca inca nu m-am acomodat cu ideea asta...
Daca ma enerveaza ceva, e faptul ca faza a durat atat de putin (max. 5 sec.) incat nu am avut timp nici macar sa ma prind ce s-a intamplat...Sa pot sa trag niste concluzii din toata experientza asta...Sa stiu ce am gresit si sa nu mai repet greseala...
...In plus ma oftic si mai tare, pt. faptul ca reusisem sa-l ridic la o inaltime sigura (20-30m)...cat sa am timp sa-l redresez daca face ceva aiurea...Dar s-a prabusit cu o viteza atat de mare, incat nici n-am avut timp sa vad ce s-a intamplat...Chiar daca am reactionat (am tras de manse) nu a mai reactionat...nu s-a mai redresat...Chiar nu stiu ce a fost acolo !!!
...Probabil o sa-l carpesc si o sa-l testez pana il fac sa zboare...fara sa mai tin cont de aspect...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1056 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 05:31 PM

..ba apropoo stie careva vreun magazin de prin SPANIA ca de avem omu" acolo ..(articole modelism la aia ma refer)..
0

#1057 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 13-September 11

Postat 26 February 2012 - 05:43 PM

Referitor la magazin din Spania ... Eu de aici l-am cumparat pe "piticul galben": http://www.megastorerc.com/ .
Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
0

#1058 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 26 February 2012 - 07:20 PM

Azi am cules pere din plop cu avionul... in februarie! La Siretul Mort, linga blocurile ANL. Nu-i nimic, deja l-am bibilit - s-a ales si el cu vreo doi plasturi - si e gata de o noua recolta! :) N-am fost singur si probabil veti vedea si o filmare de la inaltime. Nu-l divulg pe autor, il las pe el s-o faca!
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#1059 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 07:57 PM

...felmul va rog
0

#1060 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 07:59 PM

Vezi postareaGigiGL, la 26 February 2012 - 07:20 PM, a spus:

Azi am cules pere din plop cu avionul... in februarie! La Siretul Mort, linga blocurile ANL. Nu-i nimic, deja l-am bibilit - s-a ales si el cu vreo doi plasturi - si e gata de o noua recolta! :good: N-am fost singur si probabil veti vedea si o filmare de la inaltime. Nu-l divulg pe autor, il las pe el s-o faca!

Lasa @Gigi ca altii au scuturat liziera,praful de pe cablurile retelei de inalta tensiune,altii erau gata sa aterizeze pe transformatorul statiei peco,altii au chemat ajutoare sa coboare zburatoarea din copac,altii au chitit bietul stalp ce se afla la locul si in momantul nepotrivit,altii au necaz pe lada de scule,altul nu a gasit loc de aterizare decat pe spinarea oilor,altadata era gata,gata sa aterizeze peste vaci,etc.si fara nume.Bun venit in club :)
0

#1061 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 08:00 PM

Vezi postareaincepatoru, la 26 February 2012 - 07:57 PM, a spus:

...felmul va rog

Subscriu :) :good:
0

#1062 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 26 February 2012 - 08:00 PM

Nu e cine stie ce, camera asta nu filmeaza prea bine pe zapada. :) Urmeaza sa o upgradez cu un RD32 II

PS. Nu castig nimic de pe urma reclamei, sunt idiotii de la UMG cu matched third party content :good:

Aceasta postare a fost editata de Zen: 26 February 2012 - 08:04 PM

It's difficult to make things simple!
0

#1063 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 08:03 PM

Vezi postarealazardominte, la 26 February 2012 - 05:43 PM, a spus:

Referitor la magazin din Spania ... Eu de aici l-am cumparat pe "piticul galben": http://www.megastorerc.com/ .

Au preturi mai valabile ca la noi si yak-ul ala de 1,7m.Incerc sa prind George pe mes.Multumiri ptr.pont :)
0

#1064 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 08:04 PM

Vezi postareahype, la 26 February 2012 - 07:59 PM, a spus:

Lasa @Gigi ca altii au scuturat liziera,praful de pe cablurile retelei de inalta tensiune,altii erau gata sa aterizeze pe transformatorul statiei peco,altii au chemat ajutoare sa coboare zburatoarea din copac,altii au chitit bietul stalp ce se afla la locul si in momantul nepotrivit,altii au necaz pe lada de scule,altul nu a gasit loc de aterizare decat pe spinarea oilor,altadata era gata,gata sa aterizeze peste vaci,etc.si fara nume.Bun venit in club :)

....adevarat graiesti fiuleee..(DA DOAMNEEE)
0

#1065 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 08:04 PM

Nice! Undeva acolo sunt si eu si Matizul meu cel rosu... :)
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1066 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 13-September 11

Postat 26 February 2012 - 08:19 PM

Vezi postareahype, la 26 February 2012 - 08:03 PM, a spus:

Au preturi mai valabile ca la noi si yak-ul ala de 1,7m.Incerc sa prind George pe mes.Multumiri ptr.pont :good:

Iti mai dau un pont. Sa nu trimita prin posta ca te rupe de bani. Exista firme de curierat care aduc din Spania in Ro si sunt foarte ieftine. Pe mine ca sa aduc piticul galben m-a costat 3 euro ^_^ . A fost adus cu firma de curierat asta: http://nelubarsan.com/ . Prin posta ma costa vreo 20 de euro :)
Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
0

#1067 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 08:38 PM

Vezi postareaincepatoru, la 26 February 2012 - 08:04 PM, a spus:

....adevarat graiesti fiuleee..(DA DOAMNEEE)

Si sincer vorbind, cati oameni stiu sa tunda oile cu elicea avionului? :)
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1068 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 08:38 PM

Vezi postareaGigiGL, la 26 February 2012 - 08:04 PM, a spus:

Nice! Undeva acolo sunt si eu si Matizul meu cel rosu... :)

..BUEIII aia e "tarlaua" meaa va pun la cotizatie cu ocazia asta..talibanilor
0

#1069 Useril este offline   didip 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1502
  • Inregistrat: 28-January 09
  • Interests:Aero & Auto
    Acvaristica

Postat 26 February 2012 - 08:59 PM

Daca tot nu zbori Viorele, de ce sa te superi. Mai trec altii si mentin terenul de zbor.

La final cred ca ma lasat motorul, ca nu mai tragea si se auzea un scartiit.

Aceasta postare a fost editata de didip: 26 February 2012 - 09:03 PM

Traxxas TMaxx 3.3
E Revo brushless T8
Hpi Sprint 2
Hpi E10
Extra 300
Beaver
Blade Red Bull 130x
Blade Mcpx
Carbon Cub SS
0744 562746
0740183627
0

#1070 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 08:59 PM

Super-fain filmul! Voi aveti noroc cu locul ala de zbor...Nici nu circula nimeni pe acolo...este si drum asfaltat pt. cine vrea sa decoleze de pe asfalt...este si iarba alaturi...locul are deschidere mare...Frumos!
Bravo baieti!
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1071 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 09:03 PM

Vezi postareadidip, la 26 February 2012 - 08:59 PM, a spus:

Daca tot nu zbori Viorele, de ce sa te superi. Mai trec altii si mentin terenul de zbor.

http://www.youtube.c...h?v=pi1KLGQXxKE

La final cred ca ma lasat motorul, ca nu mai tragea si se auzea un scartiit.

..pai da. nu zic nika..dar o punga de gazon de fiecare...la vara o sa fie soooper.(ia ganditi).
0

#1072 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 09:07 PM

Vezi postareaGigiGL, la 26 February 2012 - 08:38 PM, a spus:

Si sincer vorbind, cati oameni stiu sa tunda oile cu elicea avionului? :clapping:

Eu,ca se oprise saracia de motor,crapase rezervorul.Era un T40 :pardon:
0

#1073 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2012 - 09:28 PM

:clapping: :pardon: Pentru @lazardominte,cu multumiri si tuturor celor ce stau cu ochii pe cer.
0

#1074 Useril este offline   GeoFly 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 29-February 12

Postat 01 March 2012 - 04:35 PM

Salutare tuturor!Chiar daca am plecat de ceva timp si nu am avut cont pe forum deocamdata sa stiti ca am urmarit saptamanal forumul si va stiu toate filmuletele postate :blink:
@hype-multumesc din suflet pentru incurajari;abia astept sa mai facem un zbor impreuna :D sa-mi faci un beep cand treci prin Gl sa iei Top Starul de la mama :good:
@incepatoru-prea mult gaz pe cablul elev-profesor nu s-a varsat...simulatorul a fost baza,oricum adrian m-a ajutat foarte mult si ii multumesc din suflet :D
In legatura cu comenzile din spania o sa va ajut cat o sa pot de mult atunci cand voi fi mai bine informat...decoamdata am verificat cateva site-uri si intr-adevar preturile sunt mult mai ok fata de cele din romania.
Ma bucur foarte mult ca nu s-a gandit nimeni sa-mi cumpere tot echipamentul cu 15 mil..ar fi fost o pierdere enorma pentru mine...acum din tot echipamentul folosesc numai radiocomanda pe un cesna 182 identic cu cel din filmuletul anterior numai ca este electric.Foarte curand intentionez sa achizitionez un CAP 232 cu avg 108 cm.Raman deocamdata pe electrice mici deoarece intampin unele dificultati cu terenurile de zbor..sincer sa fiu nici nu am cautat foarte mult.Am auzit ca ar fi un teren amenajat de zbor la 20 km departare de mine dar ramane sa verific.
Numai bine tuturor. :(
0

#1075 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 March 2012 - 05:21 PM

Sal Geo,stiam eu ca sangele apa nu se face si mai stiam ca vei regreta daca dadeai tot.Top starul te va astepta sa-l ridici (ca prima oara)insa va fi rosu cu alb.Trimite nr.pe mes,Sambata am musafiri de la Gl.si-l vor aduce.Tu cand presupui ca ne onorezi cu prezenta?Toate sa le ai cu spor. :D
0

#1076 Useril este offline   GeoFly 

• Nou venit
  • Pip

Postat 01 March 2012 - 05:42 PM

Sper sa vin aprilie sa dau de permis pt categoriile A C si E ...sper ca nu prea ma lasa cumatra..daca nu in vara sunt cu voi! :D
0

#1077 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 March 2012 - 07:05 PM

IHAAAAAAAAAAAAA :yahoo: ..o venit GEORJICA" OLEEEEEEEEEEEE :rolleyes: (baa poate ne faci di rusinica pi"acolo)
0

#1078 Useril este offline   GeoFly 

• Nou venit
  • Pip

Postat 01 March 2012 - 10:40 PM

Nu va fac de rusinica pentru ca am avut comitet de prima mana pe langa mine! :)
0

#1079 Useril este offline   victorio 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 359
  • Inregistrat: 02-February 10

Postat 03 March 2012 - 01:18 PM

nu facem un zbor duminica gasca :angry: :yahoo:
0

#1080 Useril este offline   adi elicopter gl 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1171
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 03 March 2012 - 09:33 PM

Vezi postareaGeoFly, la 01 March 2012 - 04:35 PM, a spus:

Salutare tuturor!Chiar daca am plecat de ceva timp si nu am avut cont pe forum deocamdata sa stiti ca am urmarit saptamanal forumul si va stiu toate filmuletele postate :good:
@hype-multumesc din suflet pentru incurajari;abia astept sa mai facem un zbor impreuna :pardon: sa-mi faci un beep cand treci prin Gl sa iei Top Starul de la mama :good:
@incepatoru-prea mult gaz pe cablul elev-profesor nu s-a varsat...simulatorul a fost baza,oricum adrian m-a ajutat foarte mult si ii multumesc din suflet :rolleyes:
In legatura cu comenzile din spania o sa va ajut cat o sa pot de mult atunci cand voi fi mai bine informat...decoamdata am verificat cateva site-uri si intr-adevar preturile sunt mult mai ok fata de cele din romania.
Ma bucur foarte mult ca nu s-a gandit nimeni sa-mi cumpere tot echipamentul cu 15 mil..ar fi fost o pierdere enorma pentru mine...acum din tot echipamentul folosesc numai radiocomanda pe un cesna 182 identic cu cel din filmuletul anterior numai ca este electric.Foarte curand intentionez sa achizitionez un CAP 232 cu avg 108 cm.Raman deocamdata pe electrice mici deoarece intampin unele dificultati cu terenurile de zbor..sincer sa fiu nici nu am cautat foarte mult.Am auzit ca ar fi un teren amenajat de zbor la 20 km departare de mine dar ramane sa verific.
Numai bine tuturor. :drinks:

bai george tu esti?
daca da da o adresa de mail sa mai pov

Vezi postareavictorio, la 03 March 2012 - 01:18 PM, a spus:

nu facem un zbor duminica gasca :angry: :yahoo:

da ba
zi orasi locul unde ne gasim
www.fotofilmaerian.ro
0

Arata acest topic

• 283 Pagini +
  • « Prima