tantar, la 06 December 2015 - 09:00 AM, a spus:
Dane sa traiesti , pe unde ai umblat ,,,, rar de tot pe forum .
..................
Salut Nenea! Sant aici...pe langa casa...Animal domestic... :blush: Dar a trebuit sa ma ocup de masina aia...s-o pregatesc pt. vanzare...Am avut mult de lucru la ea...stii...Atentie la detalii.
...Am mai mesterit la moto...Am facut o alta moto de la zero pt. un prieten comun...Toate astea inseamna multe zile de munca, de dimineata pana seara...Cand ma apuc sa lucrez la ceva, ma concentrez 100% pe acel lucru...Nu-mi place sa ma impart in 10 directii...
Zburatoarele au ramas atarnate de pereti...Cum spuneam, n-am mai iesit la zbor de un an si ceva...Nici nu stiu daca mai stiu sa mai pilotez...
...M-am concentrat pe aceste directii si nu mi-a mai fost gandul la zbor...Si daca imi aduc aminte...prin 2013 am iesit timp de vre-o 2-3 luni ZILNIC la camp...la zbor, singur :rofl: Zi de zi eram pe camp la Martacesti... Atunci cand mi-am facut paramotorul RC.
...Tine de starea de spirit...Dar cel putin e bine ca vad ca inca nu mi-am pierdut total interesul pt. zborul RC...Inca ma racaie sa "dau din labute" pe statie...ceeace e bine! :rolleyes:
Poate reusim sa ne mai vedem la zbor la VA... :drinks: