Jurnal de zbor Braila-Galati sau Galati-Braila...
Postat 04 September 2011 - 04:10 PM
incepatoru, la 03 September 2011 - 07:33 PM, a spus:
Fratioare,ai dreptate,totusi,aceasta placere a noastra e pe bani.(si nu tocmai putini)Cunoastem sentimentul resimtit dupa busirea cu dauna totala a modelului.Se poate evita sentimentul ala naspa, daca, invatam din experientele altora.Principiul e simplu "intreaba si vei afla" traim in lumea informatiei libere si aproape gratuita,deci? @Pilo e inca junior,curge sangele repede,stie ca e inteligent si stim si noi ca e.E optiunea lui sa experimenteze si sa ajunga la anumite concluzii la care strabunii au ajuns si, au pus bazele stiintei.La baza acestui FORUM sta tocmai ideea ca in zona se zboara mult,nu le stim pe toate deci,ne impartasim experientele si cunostintele capatate.RESPECT, IDEEA SI INITIATIVA,MAESTRE!
Azi aproape doua plinuri impreuna cu Dl.Emil care a zburat ieri si era bazat pe model.Un rulment la ambreaj a uitat ce atributiuni are cu rotorul.Mi-am facut de cap cu vanatorul(si l-am pus la treaba serios)(nu mai fac,promit!) pana am simtit ca motorul nu mai e promt la comenzi.Aterizare,rulaj,capat de pistä,(""infrangerea lenii"")blana si redecolare,aterizare, modelul la botul masinii. :pardon: :drinks: :excl:
PS.Dl.Emil are scarpinici la degete,se pare ca va reveni in club.A manifestat dorinta sa se dea cu vanatorul,impediment, comenzile inversate sub care zboara,am renuntat de comun acord la idee.Sculele in masina si inca o vreme discutii la sediul ABC.Fug la festival cu FAMILIa ca o iau in freza.Salutari tuturor si spor
Postat 04 September 2011 - 04:34 PM
incepatoru, la 03 September 2011 - 07:33 PM, a spus:
O sa am timp cam 9 luni(cand incepe scoala papa avioane) sa meditez daca imi trebuie o statie mai buna.Stiu ce ai patit cu ea....dar nu sunt bani de una noua. :pardon: Deocamdata bujetu e aplatizat la maxim odata cu intrarea in moarte clinica a incarcatorului. :excl:
Urmatoare achizitie sper sa fie un spektrum(hehe...poate de craciun sau birthday :drinks: :good: )
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 05 September 2011 - 10:11 AM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 08 September 2011 - 07:18 PM
farm fly, la 29 July 2010 - 08:11 PM, a spus:
Martacesti-ul este acum tuns ras si frezat ! Ii mai trebuie umbrelute si sezlonguri ! :ph34r:
...HAI breee FARMY...asteptam orderu lu" matale :hi: (scaunele gasim ca deee suntem marisori) sunaa goarna :yahoo: ..PS nenea @LIPITORULL mai... sunteti??
Postat 10 September 2011 - 10:44 AM
incepatoru, la 08 September 2011 - 07:18 PM, a spus:
Da ce,fara ordin nu merge?Ia arata ce initiativa ai :rolleyes:
Eu ies pe seara nitelus, cu doua plinuri de relaxare
Postat 17 September 2011 - 06:01 PM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 18 September 2011 - 06:38 PM
hype, la 18 September 2011 - 06:11 PM, a spus:
Am dat 10 de pack-uri toaaaata ziua.Cum vin 20/min pe pack...=200 minute pe putin de zbor...care vin cam 3 ore de zburat,si mai mult de incarcat :pardon:
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 20 September 2011 - 07:56 AM
pilo, la 18 September 2011 - 06:38 PM, a spus:
Treci pe termic si scapi de stresul incarcarii.Zgomot,fum,adrenalina,munca la cosmetizat modelul dupa zbor :yahoo:
Postat 20 September 2011 - 08:29 AM
incepatoru, la 20 September 2011 - 08:28 AM, a spus:
Iote cine(ma) stie! :yahoo: :lol:
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech