hype, la 16 July 2013 - 08:14 PM, a spus:
Dracia aia e conceputa de Mitica,pentru nepotei,sa invete juniorii cu damblaua noastra.Au zburat cu ea si juniorii,au brusct-o din toate incheeturile.Pentru fpv e bestiala,am vazut o faza pe curent cald,statea lipita saracia de cer,nu clipea macar,m-a dat pe spate.Cinstit,vreau si eu una.Nu am primit inca filmarea de sus,cred ca se vede bestial.Top-ul a fost la inaltime,si-a facut numarul.Despre Mig.vorbim cu fabricantii,e bestial.Dl.Emil,dupa o absenta insemnata,l-a zburat ok.sa nu uitam ca zboara cu comenzile pe dos.La noi a fost distractie :yahoo:
...............................
Zboara f. calm pt. ca are diedrul destul de mare si are diferenza mare intre CG si aripi...E o idee f. buna pt. cine vrea o zburatoare calma...
...Asta e o solutie f. buna cu care se pot face tot felul de experimente aero...Din polistiren se pot face zburatoare destul de performante ca si caracteristici de zbor, fara sa iti afectezi prea tare bugetul...Nu e nevoie sa cheltuiesti sume considerabile pe ARF-uri ca sa obtii zburatoare care zboara bine!!!
...Ar fi interesant de construit ceva de dimensiuni mari...din spuma! :good:
Eu am in plan sa construiesc 2 astfel de zburatoare
1 - Un ULM (Ultra Light...) de vre-o 2 m cu motor termic (ori un benzinar mic de la o motocoasa...ori un metanol de 7,5cc)
2 - Un Warrbird mare (Spitfire sau ME 109) de aprox 1,80m, electric.
...Ambele cu aripi taiate cu firul cald...Pt. ULM un triciclu din baghete de lemn sau tevi de AL
...Dar sa vedem cand va fi timp...Probabil la iarna...