Modelism - RHC Forum: Jurnal de zbor Braila-Galati - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 283 Pagini +
  • « Prima
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Ultima »

Jurnal de zbor Braila-Galati sau Galati-Braila...

#2851 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3951
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 22 October 2012 - 10:19 AM

Vezi postareaIonutz_c, la 21 October 2012 - 09:09 PM, a spus:

apropo comanda la hobbyking s-a dat? am si eu nevoie de ceva? cu cine vorbesc?

la mine,pm cu ce iti trebuie.
0

#2852 Useril este offline   victorio 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 359
  • Inregistrat: 02-February 10
  • Interests:Aero

Postat 22 October 2012 - 12:25 PM

Ba copii slabut cu foto si filme
0

#2853 Useril este offline   victorio 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 359
  • Inregistrat: 02-February 10

Postat 22 October 2012 - 12:27 PM

Dane spune ceva bre :drinks:
0

#2854 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1453
  • Inregistrat: 03-December 11

Postat 22 October 2012 - 12:41 PM

Vezi postareaIonutz_c, la 21 October 2012 - 07:50 PM, a spus:

unde are ma?:))

POZEEEEEE

.......................
Sant super pozele!!! E meserias cameramanul!!! B)
Messersmitt ME 109 G - Parkzone - 1100mm
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2855 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 12:46 PM

Imagine atasata: DSC_0037.JPG

@Incepatoru - Hi...Hi...Hi...Hoa...He...He!!! B) :rofl: ...A naibii calareala!!! :rofl: ..."Ala mic"...mai iute...Repede s-a suit pe "al' batran"... :rofl:
......................
Breeee! Astia mari e rai!!! Se bucura de vant...Uita ca noi astia mai mici avem aripile scurte si ne cam intimidam cand ne falfaie vantu'... :) :rofl:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2856 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 12:58 PM

Vezi postareavictorio, la 22 October 2012 - 12:27 PM, a spus:

Dane spune ceva bre :)

....................
Scriu nene Victor...Scriu!!!...Ieri am fost in hibernare dupa zbor...Nu aveam decat 3 ore de somn cand am plecat la zbor...Eram zomby...Pe drum pana la VA, mi-am montat perfuzia cu...cafea...Nu prea pricepeam ce spune @Lipitorul... :rofl: ...Glumesc...
...Dupa zbor am bagat somn de voie pana la 00:30... B) ...De aceea nu am fost activ aici...

Fotografia zilei... :rofl: :rofl:
Imagine atasata: Imagine003.jpg
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2857 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 01:25 PM

...Impresii din zborul de ier...
Au fost f. multi zburatori si f. multe avioane...Mai multe ca de obicei...Pacat (mare pacat) ca a fost vantul ala infernal!!!...A fost o zi numai buna de rupt avioane...Si cred ca mai multi zburatori pot sa confirme acest lucru...
...Lumea spune ca santem noi prea pretentiosi...Nu impartasesc aceasta opinie...Pana si pasaroiul meu, care acum cateva zile a zburat exceptional, ieri a fost la limita de sigurantza...iar zborul nu a fost deloc o placere...Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi zburat ME 109... :) ...Chiar aveam in plan sa fac cateva teste cu el ieri...dar cred ca am fost inspirat ca nu l-am zburat...
Ieri am avut la mine 7 LiPo + incarcatorul rapid...Vroiam sa zbor cat se poate de mult, dar...n-a fost sa fie...N-am tras decat 2 zboruri de cate 10 min... B)
...In principiu, de cele mai multe ori in perioada aceea din zi nu e de zburat...Daca iese soarele, e clar ca incepe si vantul...Saptamana trecuta ati avut noroc ca a fost nor...De aceea a fost atmosfera calma...
Cel mai bine se zboara la apus (orele 17...19) sau la rasarit (cine se trezeste...)...la 8 dimineata...Ora la care ne intalnim noi, e total neinspirata din punctul asta de vedere!!! Dar...asta e!!! Nu avem cum altfel...ca sa mai si reusim sa ne intalnim cu totii...
..........................
Sper ca v-a placut "barza" mea... :rofl: :rofl: ...Zboara oricum, din orice pozitie si pe orice vreme... :rofl: Eu sant foarte incantat de zburatoarea asta! Se vede de la o posta conceptia MULTIPLEX...chiar daca nu sant foarte bine finisate...
Imagine atasata: Imagine009.jpg
...Mai am de lucru la el (flapsuri...LED-uri...infoliat...) dar deocamdata iau o pauza pt. ca m-am saturat...Zboara...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2858 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 01:26 PM

Ultima strigare pentru comanda de la HK.Pana acum doar un membru s-a prountat,hai mai multi ca avem toti de castigat.

@dan,mie imi place la nebunie cum zboara magisterul,supramotorizat si cu niste roti gigantice.Cam la fel era si ez-ul meu,pacat ca n-am avut pilite m3 la mine sa-i corectez unghiul motor B) ,eh,oricum modelul ala a fost de scoala si isi cere pensionarea acut.O sa o primeasca(il vrea careva? :) )

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 22 October 2012 - 01:28 PM

0

#2859 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 01:37 PM

Vezi postareatantar, la 20 October 2012 - 09:04 PM, a spus:

Hai DANE , incerc sa ajung si eu cu un heli si ceva nou ..., rapid , anvergura 800 mm cu turbina de 64 cu 10 pale ,aripa v si nu este un jet , a fost proiectat pentru elice . :rofl:

........................
@Tantar - Mi-au placut zburatoarele tale si stilul de pilotaj!...E prima oara cand vad un heli asa de mare in plina evolutie...Mi se pare inspaimantator cum se aud palele rotorului prin aer si cat de repede/imprevizibil se deplaseaza...
FunJet-ul a zburat bestial...Ai facut cateva ascensiuni cu roll-uri...excelente!!! Iar zgomotul e bestial!
...Totusi lipseste cevaaaa...cu aripi mai mari...si cu termic pe el (obligatoriu)... B) :) ...Cred ca pt. T-34 trebuie sa-ti calmezi stilul... :rofl: ...Esti super-zbuciumat la comenzi...In sensul asta am zis eu "ANTRENAMENT" mai demult...Stau si ma intreb...Oare esti in stare sa pilotezi calm?!? :rofl: :rofl:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2860 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 01:58 PM

Vezi postareaCiprian97, la 22 October 2012 - 01:26 PM, a spus:

Ultima strigare pentru comanda de la HK.Pana acum doar un membru s-a prountat,hai mai multi ca avem toti de castigat.

@dan,mie imi place la nebunie cum zboara magisterul,supramotorizat si cu niste roti gigantice.Cam la fel era si ez-ul meu,pacat ca n-am avut pilite m3 la mine sa-i corectez unghiul motor B) ,eh,oricum modelul ala a fost de scoala si isi cere pensionarea acut.O sa o primeasca(il vrea careva? :) )

..................
Ciprian...Nu ai dece sa pensionezi EZ-ul!!! Modelul ala e nemuritor...Cumpara-i niste ampenaje originale (nu costa prea mult...) si cu putina migala, il poti face sa arate/zboare excelent...EZ-ul zboara in orice conditii!!! Trebuie doar sa-l pui putin la punct...
Ideea cu motorul in fatza si elice plianta, mi se pare excelenta...Eleroanele nu au fost lucrate prea ingrijit, dar le poti reface...Le faci din polistiren alb (dur) de la ambalajele electrocasnicelor...prin slefuire pe smirghel cu granulatie mare (60...80)...Le faci balamale din film foto si ai grija sa nu ramana spatiu intre ele si aripa (pe acolo se pierde portantza la greu!!!)...
...Daca mai ai rabdare sa-i lipesti si ceva folii colorate pe el (cu bun-gust) chiar sant sanse sa scoti un model cu care sa-ti fie drag sa zbori...NU ARE ROST SA-L ABANDONEZI!!!

ASV-ul mi-a placut mult cum zboara! Pacat ca nu am avut timp sa ma uit mai mult la el, pt. ca au fost multe avioane de admirat...

Magister-ul nu e neaparat supramotorizat.Are 2 kg...El se ridica frumos si nu se angajeaza, pt. ca are calitati de zbor excelente ...Manualul da un motor de 350...450w-1000kv...Eu i-am pus unul de 500w, mai mic dar mai turat (1250kv)...E pe aproape...M-as fi bucurat daca era mai vioi...Abia ieri cu elice mai mare a inceput sa prinda un pic de viteza...Data trecuta a fost bleg tare...Abia se ridica de pe pamant...
...Rotile am impresia ca sant cele originale...Oricum fiind mari, il ajuta sa poata decola de pe orice camp...si asta-mi place!...
In plus, se pliaza f. frumos si se demonteaza extrem de repede...Asta usureaza mult deplasarea la camp...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2861 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 02:04 PM

EZ-ul isi va dona organele electronice spre un ultron sau un izicraft si spuma va fi spanzurata de perete sau desfacut si bagat la saramura. :) No serios,e o epava pe care am invatat eu si inca cativa amici sa zburam.Din pacate doar eu am prins gustul... :rofl:
Nu merita nici 1 leu investit in el.

Asw-ul abia daca se taraie.II trebuie un motor seria 28 sa incapa pe interior si care sa traga cel putin 1,2 kg.Roxxyul de pe ez nu ar fi rau daca nu ar fi asa de mare B)

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 22 October 2012 - 02:05 PM

0

#2862 Useril este offline   Ionutz_c 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 22-February 08

Postat 22 October 2012 - 02:30 PM

Vezi postareavictorio, la 22 October 2012 - 12:25 PM, a spus:

Ba copii slabut cu foto si filme

apoi nu stiu cine facea mai multe poze.....tura viitoare voi mai aduce vreo 2 fotografi poate asa o sa fiti multumiti:D
0

#2863 Useril este offline   Ionutz_c 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 02:31 PM

Vezi postareadan1972, la 22 October 2012 - 12:41 PM, a spus:

.......................
Sant super pozele!!! E meserias cameramanul!!! B)

multumesc multumesc, ma bucur ca unii apreciaza :)
0

#2864 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 02:33 PM

Vezi postareaIonutz_c, la 18 October 2012 - 10:23 AM, a spus:

Am modificat partile stricate de la crash:D

.............................
Ionut...Imi pare rau pt. incidentul de ieri!...Imi aduc aminte ca am vazut cu coada ochiului Katana venind tzintit pe mine, dupa care l-am vazut angajandu-se si...crash... :) ...Apoi te-am vazut pe tine cu mainile la cap.........
Totusi e bine ca nu s-a rupt prea rau...Nu are decat botul afectat si profundorul...
.......................
Daca accepti un sfat...
Chiar daca se spune ca e un model prost conceput...cred ca poate fi facut sa zboare bine...
...Cel mai important!!! INCEARCA SA_L USUREZI!!!...Dupa cum se comporta, pare sa aiba sarcina alara de warbird...sau chiar mai mare...Se angajeaza prea usor...Zboara ca o caramida...Un acrobat trebuie sa fie usor...manevrabil...Al tau zboara prea infipt...si nu-l vad facand acrobatii...E PREA GREU !!! GREUTATEA IN PLUS NU ADUCE NIMIC BUN PE UN AVION !!!
1 - Da jos plumbul ala de pe bot...Am vazut ca e f. mult plumb...Ca sa-l echilibrezi, mai bine deplasezi motorul mai in fatza, decat sa adaugi plumb !!! Pune niste distantiere intre batiu si panoul de foc...Eventual din lemn/placaj...ca sa fie usoare...In mod sigur, va fi nevoie sa muti si trenul de aterizare mai in fatza...
2 - Pune un acumulator pt. receptie cat mai usor...Ceva de genul LiPo 11,1v-1000...1300 mAh
3 - S-ar putea sa ai pe el un motor prea mare (greu)...Poate e nevoie de un motor mai mic si mai usor...
4 - Incearca sa dai jos orice greutate suplimentara...Roti mai usoare...tije servo mai usoare...servo-uri mai mici...etc...
.........Vei vedea ca va zbura mult mai bine, daca il usurezi!
Apoi incearca cu o elice mai mare...De obicei o elice mai mare, micsoreaza viteza dar ofera tractiune mai mare, care te poate scoate din situatii urate...Teoretic o elice se alege facand probe cu un turometru optic (la sol)...Majorezi elicea pana cand turatia maxima a motorului incepe sa scada...Daca motorul atinge turatia maxima (ca si cand nu ar avea elice) e clar ca e prea mica...Noi ne batem cu pietre...le facem din ochi pe toate...
Oricum poti sa alegi o elice cat mai mare, pt. ca termicele nu au de suferit daca elicea e prea mare...
5 - Esapamentul "Pitt's"...Vezi sa nu fie prea greu...Cantareste-l...Este "scale", dar daca e mai greu decat cel original, nu e bine in cazul tau...
6 - Echilibreaza cat mai bine cu putintza avionul la final (fara plumb...doar din deplasarea rezervorului sau acumulatorului...)...Nu ignora echilibrarea laterala!!!
Spor la treaba!!!

PS: - Nu crezi ca ar fi mai bine sa alegi un avion cu aripa sus ?!?...Ca sa te bucuri si tu de zbor... :rofl:...Ceva galben sau eventual roz... B)
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2865 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 02:46 PM

Vezi postareaIonutz_c, la 22 October 2012 - 02:30 PM, a spus:

apoi nu stiu cine facea mai multe poze.....tura viitoare voi mai aduce vreo 2 fotografi poate asa o sa fiti multumiti:D

................
Asa e! Tura asta nu s-au prea facut poze...Nici eu nu am facut...Am fost ocupat cu conversatiile si cu admiratul pasaroilor...Nu am facut decat 2 poze... B) ...Trebuie sa recunosc ca m-a cam speriat evolutia pasaroilor mari...Cand am vazut Rascal-ul luand-o la galop de nebun...si oprindu-se intr-o masina...au inghetzat paduchii pe mine!!!...Asta ca sa nu mai vorbesc de manevrele atipice ale Pinkper-ului... :) :rofl:
...Mai multi fotografi sant bineveniti!!! :rofl:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2866 Useril este offline   Ionutz_c 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 02:49 PM

Am avut si aeromodel cu aripa sus si asa este nu am avut probleme cu el, dar intre timp eu renuntasem la aeromodelism si Nenea Victor a insistat sa faram eu katana lucru la care m-am descurcat de minune. problema este ca acum mi-am pus ambitia cu el si vreau sa-l zbor. cand imi voi face aeromodelul meu sigur va fi cu aripa sus, mor de ciuda ca am pierdut piper-ul ala ieftin, daca se mai iveste vreo ocazie am sa profit de ea.
0

#2867 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 02:56 PM

Vezi postareaCiprian97, la 22 October 2012 - 02:04 PM, a spus:

EZ-ul isi va dona organele electronice spre un ultron sau un izicraft si spuma va fi spanzurata de perete sau desfacut si bagat la saramura. :) No serios,e o epava pe care am invatat eu si inca cativa amici sa zburam.Din pacate doar eu am prins gustul... :rofl:
Nu merita nici 1 leu investit in el.

Asw-ul abia daca se taraie.II trebuie un motor seria 28 sa incapa pe interior si care sa traga cel putin 1,2 kg.Roxxyul de pe ez nu ar fi rau daca nu ar fi asa de mare B)

.....................
Treaba ta, dar iti spun ca EZ-ul nu are voie sa moara...Totul se repara la el!!!...E o zburratoare cu care poti zbura oriunde, fara sa-ti para rau daca dai cu el de pamant...Oricum nu patzeste mai nimic...

ASW - Nu pune pe el un motor prea mare, pt. ca dupa aia o sa mananci pe paine acumulatorii...Filozofia la un planor este sa fie capabil sa urce sus si sa fie cat mai usor ca sa planeze cat mai mult!!! Daca vrei zbor agresiv iti iei/faci un warbird, nu un planor!!! La planoare maiestria e sa-l planezi cat mai mult si cat mai lin...
Motoarele 2834-1000kv trag cam 1,1 Kg...Daca vrei mai mult alegi un 3530...3536-1000...1250kv...Ultimul trage pana la 2kg cu elice APC 10x5 si e destul de usor (90 gr) dar nu are sens...
Ce motor ai pe EZ acum?!?
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2868 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 03:07 PM

Vezi postareaIonutz_c, la 22 October 2012 - 02:49 PM, a spus:

Am avut si aeromodel cu aripa sus si asa este nu am avut probleme cu el, dar intre timp eu renuntasem la aeromodelism si Nenea Victor a insistat sa faram eu katana lucru la care m-am descurcat de minune. problema este ca acum mi-am pus ambitia cu el si vreau sa-l zbor. cand imi voi face aeromodelul meu sigur va fi cu aripa sus, mor de ciuda ca am pierdut piper-ul ala ieftin, daca se mai iveste vreo ocazie am sa profit de ea.

...............................
...Aaaa! Am inteles...E OK! E super ca te-ai reapucat de aero!!! Pai atunci incearca sa faci ce ti-am scris mai sus...incearca sa-l pui cat mai bine la punct si te asigur ca va zbura macar acceptabil!!!
...Dupa parerea mea acrobatele sant cele mai tampite...Prefer warbird...Dar e doar parerea mea...Eu sant ceva mai conservator... :pardon:
...Piper-ul la ce pret a fost ?!?...Asa este! Pacat ca l-ai scapat!...Nu e rau nici un Decathlon ca al lui nenea Viorel :good:...Oricum cand alegi ceva, orienteaza-te la ceva cu un pic de diedru la aripi, pt. ca va zbura muuuuult mai frumos si mai stabil...Si Pinkper-ul lui nenea Vali are un pic de diedru (1...2 grd)...De aceea zbara asa frumos....Asta fara sa ignor talentul pilotului!!! :drinks:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2869 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 03:10 PM

Vezi postareavictorio, la 22 October 2012 - 12:27 PM, a spus:

Dane spune ceva bre :pardon:

.........................
Nene Victor acum esti multumit ?!? :drinks: ...M-am trezit...Uite scriu cum doar eu stiu...!!! :good: :rofl: :rofl:
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2870 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 03:21 PM

Vezi postareaIonutz_c, la 22 October 2012 - 02:49 PM, a spus:

.....................
Nu-ti face probleme!!! Nu esti tu de vina!!! E cate o zburatoare afurisita de nu vrea sa zboare cu nici un chip...Nu s-a faramat urat!!! Nu ai mult de munca la el...Curaj! Totul e sa-l pui perfect la punct!!! Incearca sa faci ce ti-am spus si vei vedea ca va deveni zburabil...Nu te grabi sa-l ridici in aer pana nu esti convins ca e cu totul in regula...Aici nu exista compromisuri...
...Si apoi asta e farmecul sportului asta...chiar daca doare tare :pardon: ...Daca nu ar fi si trante, nu ai simti ca zbori...
Trebuie doar sa ai multa rabdare si sa nu abandonezi cand te incearca ghinionul...E timp...le "rumegi" in tihna pe toate acasa...mai repari ceva cand mai ai chef...
Important e sa ai o zburatoare din spuma, cat mai rezistenta, cu care sa-ti satisfaci microbul oricand ai chef...Asta ca sa nu fii tentat sa te grabesti cu reparatiile in cazuri de genul asta...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2871 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 03:34 PM

Vezi postareadan1972, la 22 October 2012 - 02:56 PM, a spus:

Ce motor ai pe EZ acum?!?

namila asta era pe dinozaur:aici
0

#2872 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11

Postat 22 October 2012 - 04:53 PM

Uite ca mai pun si eu o fotografie! Nu am facut locasurile pentru panoul de foc. La urma, dupa ce e gata restul si voi avea motorul. Nu vreau plumb pe el. Sunt gata si geamurile laterale.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: panou lateral.jpg

Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#2873 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 22 October 2012 - 05:09 PM

Baa DANE ce-mi place ai inceput sa prinZi faza celor 10 randuri mai sari unu ,doua da e bine e un inceput..bafta aligatorule" :pardon:
0

#2874 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 05:11 PM

Vezi postareaCiprian97, la 22 October 2012 - 03:34 PM, a spus:

namila asta era pe dinozaur:aici

.............................
Aaaa! Pai nu e mare!!! Nu are decat 76 gr si nu trage decat 1300 gr. max...Eu am crezut ca e cine stie ce namila de motor...Incearca sa-i faci loc in botul ASW-ului fara sa-i distrugi botul (cu rabdare...)...Cred ca va fi numai bun pt. ASW...dar vezi ca ii trebuie elice mare (12x6 cam folding) pt. ca nu are multi kv...
Pe ASW cred ca ar fi trebuit un motor si mai mare...E avantajos ca nu papa decat 18Amp in maxim...Asta inseamna ca dintr-un LiPo de 2200 vei putea zbura destul de mult...
...Daca chiar nu incape ia altul mai mic de pe HK (tot dai acum comanda...).Un 2836 mai turat (1100...1250 kv)...Un motor mic acolo e 6...12 usd...Nu e un capat de tara...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2875 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 05:16 PM

Motorul ala nu e bun pentru ca diam.batiului este de 30 mm si nu incape nici inauntru.Pe afara,singura dificultate e ca nu-mi prinde nici o gaura la fixare.Pe deasupra,planorul este deja mult prea greu(are 140-150 de gr in coada) iar un motor si mai greu inseamna inca vreo 100 de gr ceea ce face din planor caramida de anv. mare.Ii trebuie un motor 28xx si un pack de 1000 3s.Pacat ca nu prea imi place mie planorismul,deci nu va primi nimic.Doar sa facem tractari in aer :pardon: (matale cu magister si eu cu asw)
0

#2876 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 05:22 PM

Vezi postareaGigiGL, la 22 October 2012 - 04:53 PM, a spus:

Uite ca mai pun si eu o fotografie! Nu am facut locasurile pentru panoul de foc. La urma, dupa ce e gata restul si voi avea motorul. Nu vreau plumb pe el. Sunt gata si geamurile laterale.

.......................
Frumos nene Gigi!!! Frumos lucrat!!! Mai ca ma bate gandul sa ma apuc sa fac si eu unul pt. motorul de 7,5cc care sta de pomana...Initial vroiam sa cumpar un trainer ieftin de 1,60m de la Phoenix...ca sa-l pot zbura mai repede...Dar cred ca pana la urma o sa construiesc unul ca sa nu mai arunc cu banii...VREAU SI EU UN TERMIC!!!
Spor la treaba si sa ne tii la curent cu ce mesteresti!!! Chiar as vrea sa vad cum il faci!!!
.......................
Daca voi avea chef si spor la mesterit, poate fac Piper-ul mic de 1200 mm cu motor de 2,5cc pana data viitoare...ca tare ma racaie ideea!!! Era pus la vanzare, dar nu cred ca ma pot abtine sa nu-l zbor... :pardon: ...ca si asa...vanzarea e moarta...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2877 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 05:45 PM

Vezi postareaCiprian97, la 22 October 2012 - 05:16 PM, a spus:

Motorul ala nu e bun pentru ca diam.batiului este de 30 mm si nu incape nici inauntru.Pe afara,singura dificultate e ca nu-mi prinde nici o gaura la fixare.Pe deasupra,planorul este deja mult prea greu(are 140-150 de gr in coada) iar un motor si mai greu inseamna inca vreo 100 de gr ceea ce face din planor caramida de anv. mare.Ii trebuie un motor 28xx si un pack de 1000 3s.Pacat ca nu prea imi place mie planorismul,deci nu va primi nimic.Doar sa facem tractari in aer :pardon: (matale cu magister si eu cu asw)

..............................
Pai si motoarele 28xx (2834...2836) tot in jur de 65...70 gr au...ca si motorul tau...deci nu e diferentza...Iar daca pui un motor mai mic, nici tractiune nu vei avea...Un 2826-1000kv abia da 750...900 gr tract. la max....Cred ca e putin, daca spui ca planorul are 1500 gr...
...Manualul ASW-ului ce motor spune sa pui pe el ?!?
Gresesti! Planorismul e arta daca iti exersezi putin mana! E mult mai misto decat sa zbori o zburatoare cu aripile berci, la care cum ai oprit motorul, vine ca MIG-ul la pamant...Planorul ala chiar e frumos si am impresia ca si zboara bine...
La tractari nu stiu daca ma bag, pt. ca nu am experientza, nici pista neteda pe care sa prinda viteza nu avem si nici motorizarea de pe Magister nu e prea vioaie...Cred ca mai curand cu un termic trebuie incercata treaba asta...
Al meu fiind electric, daca accelerez la max mai mult de 10 sec. incepe sa tzipe buzzerul de baterie...Umfla acumulatorul...Iar daca pun 2 LiPo in paralel inseamna multa greutate adaugata si nu vreau...El asa zboara frumos...
...Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca un carlig de remorcare inseamna inca un servo...fire...receptor cu mai multe canale...Deci multe complicatii care nu se justifica...
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2878 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11

Postat 22 October 2012 - 05:55 PM

Vezi postareadan1972, la 22 October 2012 - 05:22 PM, a spus:

.......................
...VREAU SI EU UN TERMIC!!!

Ce mai stai, comanzi materiale si toata iarna, cate o piesa cand ai timp il faci artistic! Toata lemnaria si foliile le am, trenul de aterizare si bechia sunt pe drum, acumulatorii si Ubecul cu voltmetru la fel, azi am primit si bordul de atac, bagheta triunghiulara... mai astept motorul care este pe backorder, dar sper sa vina pana de sarbatori. Benzinar 9cc! Va fi alb/rosu pentru a nu fi confundat si pentru ca se vrea o replica personala a lui Rascal forty, tot alb/rosu. Emblemele si panoul cu instrumente asteapta doar comanda 'print'.Si foarte probabil va avea din nastere si un sistem de lumini, inspiratie DA20.

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 22 October 2012 - 05:57 PM

Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#2879 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 05:56 PM

Motorul ala nu e bun pentru ca diam.batiului este de 30 mm si nu incape nici inauntru.Pe afara,singura dificultate e ca nu-mi prinde nici o gaura la fixare.Pe deasupra,planorul este deja mult prea greu(are 140-150 de gr in coada) iar un motor si mai greu inseamna inca vreo 100 de gr ceea ce face din planor caramida de anv. mare.Ii trebuie un motor 28xx si un pack de 1000 3s.Pacat ca nu prea imi place mie planorismul,deci nu va primi nimic.Doar sa facem tractari in aer :good: (matale cu magister si eu cu asw)

.......................
Am uitat...Pt. planoare cred ca sant f. indicate motoarele IN-RUNNER...Sant f. mici in diametru si f. turate...Am zburat o perioada un EZ cu motor 2445-2500kv-2000gr tract (la 14,8v)...Era racheta...Nu cred ca a vazut cineva un EZ zburand asa!!! Warbirdurile sant miciuni pe langa ala!!! Urca la verticala nelimitat ca o racheta...Aripile erau accesorii inutile...Se flambau la manevre violente de parca erau in plus... :rofl:
Adi stie despre ce vorbesc... B)
...Motorul ala nu avea decat vre-o 70 gr. greutate...E excelent pt. asa ceva, dar...e destul de scump... <_<
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#2880 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 06:02 PM

Motorul ala nu e bun pentru ca diam.batiului este de 30 mm si nu incape nici inauntru.Pe afara,singura dificultate e ca nu-mi prinde nici o gaura la fixare.Pe deasupra,planorul este deja mult prea greu(are 140-150 de gr in coada) iar un motor si mai greu inseamna inca vreo 100 de gr ceea ce face din planor caramida de anv. mare.Ii trebuie un motor 28xx si un pack de 1000 3s.Pacat ca nu prea imi place mie planorismul,deci nu va primi nimic.Doar sa facem tractari in aer <_< (matale cu magister si eu cu asw)

....................
Asta e motorul despre care vorbeam...Am gresit...E putin mai greu...90 gr...
Banuiesc ca se poate gasi ceva mai ieftin pe HK...
http://www.sierra.ro...--08-p679p.html
Ryan NY-P - 1600mm
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

Arata acest topic

• 283 Pagini +