Modelism - RHC Forum: Jurnal de zbor Braila-Galati - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 283 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »

Jurnal de zbor Braila-Galati sau Galati-Braila...

#1531 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1280
  • Inregistrat: 05-February 11

Postat 16 May 2012 - 08:19 AM

Vezi postareadan1972, la 15 May 2012 - 04:26 PM, a spus:

@HYPE - OK! Am inteles! Aveam ceva banuieli in legatura cu legarea in paralel, dar nu stapanesc extrem de bine notiunile si aveam nevoie de pareri/confirmari...Multumesc inca data!!!
....................
Daaa!!! Perdeaua aia de copaci e criminala !!! Parca te trage ceva acolo...Eu am facut fixatie sa nu zbor acolo !!! 8)
...La unul din primele mele zboruri cu EZ-ul, am ciufulit cateva varfuri de crengi de acolo... :rofl: ...Am avut un noroc chior ca nu s-a agatzat acolo!!!...Am scapat milimetric de catzarat in copac ca sa recuperez EZ-ul... :yahoo: ...
...Si nu vreau sa va povestesc ce ghimpi au copacii aia !!!...Cred ca sant salcami sau asa ceva....
...Am impresia (daca tot a venit vorba...) ca acolo se si formeaza niste curenti ciudati de aer...Deasupra copacilor aceia intotdeauna avionul pierde din inaltime...Acum stiu... :rofl:

La mine nu curentii au fost de vina si nici o alta cauza.Deficienta de comunicare intr mine si Victoras.Zburam in acelasi spatiu pilotand unul langa celalalt,am anuntat ca vin la aterizare si Victor mi-a zis sa ma dau mai incolo un pic,eu am dat avionul,astfel s-a agatat in crengi si acolo a ramas.Cred ca are cineva dovezi.Daunele au fost minore,am alimentat si mi-am facut damblaua.Faptul ca nu a fost apreciata pasarea ta,nu are nici o importanta,important e ca zboara si esti tu multumit.Ai satisfactie,asta e scopul nu? :drinks:
0

#1532 Useril este offline   victorio 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 359
  • Inregistrat: 02-February 10
  • Interests:Aero

Postat 16 May 2012 - 10:26 AM

dane aeromodelismul nu trebue sa te sustraga de la treburile zilnice familia este familie,casa este casa iar modelismul este modelism NU LE CONFUNDA
0

#1533 Useril este offline   didip 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1502
  • Inregistrat: 28-January 09
  • Interests:Aero & Auto
    Acvaristica

Postat 16 May 2012 - 10:52 AM

Asa este Dane. Victor are dreptate, legat de casa, familie.
Traxxas TMaxx 3.3
E Revo brushless T8
Hpi Sprint 2
Hpi E10
Extra 300
Beaver
Blade Red Bull 130x
Blade Mcpx
Carbon Cub SS
0744 562746
0740183627
0

#1534 Useril este offline   myross67 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 06-July 11
  • Interests:zborul, in special pionierii nostri...Vlaicu,Vuia,Coanda

Postat 16 May 2012 - 11:35 AM

Vezi postareadan1972, la 14 May 2012 - 10:33 PM, a spus:

........Daca nici eu nu ma agit...nu se mai agita nimeni.... :clapping:
...Mi-am dedicat 99% din timp si resurse aeromodelismului...Adorm si ma trezesc cu planurile de avioane in fatza ochilor...Neglijez inconstient masina...motocicleta...parintii...prietenii...casa...prietena...etc...Ma cert cu toti cei care nu reusesc sa inteleaga acest hobby si faptul ca ii aloc atata timp si bani...(sant cei care prefera sa sparga seminte in fatza plocului sau la un meci de fotbal...sau cei care fiind chitrosi pana la sange, nu ar scoate un leu din buzunar, cu toate ca le-ar place sa incerce zborul...)
Nu cred ca pot fi acuzar ca nu vreau si ca nu ma zbat !!! :good:
...Faptul ca nu mai am resurse sa ma deplasez (fie doar pana la Galati, sau la RR) a fost din cauza faptului ca toti banii pe care i-am produs, se duc pe avioane...pe comenzi de acumulatori...motoare ESC-uri...servo-uri...materiale...si alte accesorii din China sau din RO...Cred ca stii cate maruntisuri intra fie si "doar" intr-o zburatoare din depron...
...In felul acesta masina zace in fatza blocului cu ambele oglinzi sparte...Motocicleta nu are baterie si RCA...etc...etc...etc...Mai mult de atat, chiar ar fi nebunie...Si asaaaa...prea ortodoxa nu e treaba...Dar asta e virusul... :pardon:
...Am casa plina de avioane...de nu mai am pe unde sa ma misc si inca as mai vrea doua... :pardon: ...Asa ca nu cred ca pot fi invinuit ca nu ma agit...ca nu vreau sa altele...!!!
...Asa este! Vara e lunga...Probabil ca dupa ce voi reusi sa-mi cumpar ce imi doresc, voi reusi sa ma smulg de acasa si sa ma intalnesc si cu lumea...Chiar imi doresc sa ne intalnim la zbor !!!

Salut!Citind cele scrise mai sus,am avut un flash...Un flash cu un tip indragostit de avioane de mic copil dar care a inceput sa practice aeromodelismul abia in 2003.Nu ca ar fi avut la dispozitie timp berechet,ca doar avea un servici si avea si o sotie si un copil...Doar ca el a inceput sa "fure" din timpul casei,al sotiei,al copilului.A furat asa vreo cinci ani si si-a umplut casa de avioane de tot felul.Chiar si cu prietenii a lasat-o mai moale...cica ei nu "intelegeau" ce inseamna sa ai o pasiune.Intr-o zi s-a rupt totul...mai exact,in 2008...Si uite-asa,dupa o "dragoste nebuna" de avioane,tipul a ramas un single cu o bogata experienta in aeromodelism si o lectie amara de la viata...Nu vreau sa dau lectii nimanui...doar un mic semnal de atentie.

PS. Tipul acela...sunt eu...
0

#1535 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2012 - 02:27 PM

Mai FRATILOR,microbul asta numit aeromodelism e un drog,vrei mereu mai mult si mai mult.Este adevarat ca e un mare consumator de timp si bani,de aceea il tin in frau si la nivelul de pasiune.Nu zic ca nu sar calul si nu fac unele compromisuri,ca noi toti de altfel,totusi nu intind coarda si nu dau sedinta cu parintii la sc.pustoaicei pe o ora de zbor.Din trei modele operative,zbor doar aripioara care nici nu mai coboara din masina,restul tine de timpul care-mi lipseste,repar totusi un top star si cu toate astea ma dau cu curu de pamant dupa un yak,constient fiind ca va zbura de 2-3 ori si va trece langa celelalte asteptand sa fie puse in valoare.Sefa de cabinet prefera sa ma stie acasa reparand sau titirind un model,sau pe camp la zbor decat.......Timpul lipseste,sunt si alte prioritati.Aceasta pasiune este instructiva si educativa,facuta neprogramat este distructiva.Chestii de genul amicilor ce nu inteleg pasiunea mea ma lasa rece,nu impartasim pasiunea,nu discutam si tot amici ramanem.Sper ca nimeni dintre ai nostri sa nu alunece pe panta exemplificata.Jos sculele gasca,hai la o bere cu care ne cinsteste @Ady ca nu lucreaza la sera de flori,mai e si seful protocolului :clapping:
0

#1536 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 16 May 2012 - 03:27 PM

Vezi postareahype, la 16 May 2012 - 02:27 PM, a spus:

Mai FRATILOR,microbul asta numit aeromodelism e un drog,vrei mereu mai mult si mai mult.Este adevarat ca e un mare consumator de timp si bani,de aceea il tin in frau si la nivelul de pasiune.Nu zic ca nu sar calul si nu fac unele compromisuri,ca noi toti de altfel,totusi nu intind coarda si nu dau sedinta cu parintii la sc.pustoaicei pe o ora de zbor.Din trei modele operative,zbor doar aripioara care nici nu mai coboara din masina,restul tine de timpul care-mi lipseste,repar totusi un top star si cu toate astea ma dau cu curu de pamant dupa un yak,constient fiind ca va zbura de 2-3 ori si va trece langa celelalte asteptand sa fie puse in valoare.Sefa de cabinet prefera sa ma stie acasa reparand sau titirind un model,sau pe camp la zbor decat.......Timpul lipseste,sunt si alte prioritati.Aceasta pasiune este instructiva si educativa,facuta neprogramat este distructiva.Chestii de genul amicilor ce nu inteleg pasiunea mea ma lasa rece,nu impartasim pasiunea,nu discutam si tot amici ramanem.Sper ca nimeni dintre ai nostri sa nu alunece pe panta exemplificata.Jos sculele gasca,hai la o bere cu care ne cinsteste @Ady ca nu lucreaza la sera de flori,mai e si seful protocolului :)

....bere de la @ADY..hmm ... (am pati-o noi la RR)
0

#1537 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2012 - 03:40 PM

,,,apropo care are un HDD ATA ca ma lasat ala de la pc-ul de la servici deaq sa-l ia ca am perdut o gramada de date.. :)
0

#1538 Useril este offline   didip 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1502
  • Inregistrat: 28-January 09
  • Interests:Aero & Auto
    Acvaristica

Postat 16 May 2012 - 05:05 PM

Viorele, nu stiu ce a impartit Adi, dar eu am impartit o bere cu tine.
Traxxas TMaxx 3.3
E Revo brushless T8
Hpi Sprint 2
Hpi E10
Extra 300
Beaver
Blade Red Bull 130x
Blade Mcpx
Carbon Cub SS
0744 562746
0740183627
0

#1539 Useril este offline   dan1972 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1453
  • Inregistrat: 03-December 11

Postat 16 May 2012 - 05:24 PM

@HYPE - Multumesc! Categoric!!!...Acesta a fost din start principiul pe care am ales acest avion si m-am apucat sa-l construiesc...In primul rand mi-a placut mie si mi-l doream...Iar faptul ca zboara bine, vine sa rasplateasca munca mea!!!
...In schimb ma oftic pt. ca datorita concursului (a termenului pana la care trebuia finalizat avionul...) am pierdut aiurea niste nopti...am lucrat cu stress-ul pe mine (in loc sa lucrez relaxat...)...si am dat buleala in cateva puncte, pe care acum ma chinui sa le retusez....Si am ajuns la concluzia ca nu merita:
1 -Pt. faptul ca eu in general nu castig la concursuri...Daca concurez singur...ies pe locul 2... :)
2 - Pt. faptul ca in Romania nici un concurs nu e corect !!!...E imposibil sa nu existe un fin...var...nash...amic...care sa intre in fatza fara sa aiba vre-un merit...Concursul acesta mi-a reamintit acest lucru...in caz ca-l uitasem sau il ignoram...din naivitate...
....Multi au spus: "- Lasa domnule ca asta e scopul concursului...sa ne faca sa construim ceva...!!!"
Pai atunci de ce se mai numeste concurs ?!?...Iar de construit oricum construiesc cate ceva...Nu trebuie sa-mi spuna cineva cand sa construiesc si cum sa construiesc!!!
...Chiar ma uitam..."Marii constructori" care au fost pusi pe podium au construit niste "aratari" care abia daca au zburat (in valuri...total neregulat...)...Aici chiar ma simt extrem de mandru prin faptul ca avionul construit de mine chiar a zburat excelent de la decolare la aterizare...A zburat poate cel mai frumos din toate cele intrate in concurs...Calm...real...lin...
...Oricum...Fie de pomana...!!! Important e ca am acest avion...ma bucur de el...si zboara OK
.............................................

Referitor la acest hobby si la timpul si atentia alocate lui.......Multumesc tuturor pt. sfaturi si avertizari !!!
...Aici s-ar putea discuta f. mult...Pt. cei care cumpara ARF-uri, treaba este mult mai simpla...Timpul alocat se restrange la zbor, reglaje si mici modificari...In schimb pt. cei care construiesc avioane de la 0, treaba e mai complicata !!!...Nu poti construi ceva, fara sa aloci timp, efort, rabdare...Nu iese nimic daca nu esti dispus sa aloci toate acestea!!! Este clar!...Timp alocat din timpul pt. familie...prieteni...etc...
...Totusi in toata lumea asta exista oameni pasionati de aeromodelism si avioane, care construiesc si-si petrec tot timpul liber in atelier si se izoleaza de prieteni...Oare toti acesti oameni sant nebuni???...Unii din ei lucreaza si cate 3 ani la un avion 1:1 - home-made... :) ...
...Nu ma afecteaza prea tare ca nu ma intalnesc cu oameni care nu au nici o pasiune si nu stiu decat mall...iesit la fotbal cu colegii de serviciu (pt. ca alti amici nu sant in stare sa-si faca...)...stat acasa in papuci la TV cu castronul de seminte/floricele si bere alaturi (sau scot "bilute" din nas)...Asta e toata viatza lor !!!...
Se plang ca se plictisesc, dar daca le spui...incerci sa le arati...sa ii cooptezi intr-o activitate mai interesanta, esti refuzat categoric, pe motivul ca ei nu au rabdare (scuza unanim folosita)...
...Bun! Modelismul nu e bun pt ca "dai in mintea copiilor"....Dar si daca le spui acestor indivizi sa faca altceva...de exemplu sa-si cumpere o bicicleta...sa faca miscare...sa faca plimbari frumoase cu amicii prin zone pitoresti....AAAA! NUUU!...Nu ma compromit eu!!! M-am plimbat cu bicicleta cand eram in liceu...Acum nu mai pot sa ma afishez cu bicicleta (la Mall...as adauga eu...)...Pt. toate gasesc scuze si shabloane ca sa nu se implice...
...Acest tip de indivizi (multi din pacate) nu vor sa faca nimic cu viatza lor...sant niste limitati...carora le place sa traiasca dupa tipare...Eu unul nu vreau sa traiesc asa si nici nu prea am ce discuta cu ei...Ce as putea sa discut?!?....Despre seminte/floricele...fotbal cu meltenii de la multinationala...despre bere...despre fufa nu stiu care...???? NU MULTUMESC !!!
...Daca raman 2-3 amici care ma inteleg, sant multumit !!! Nu am nevoie de cei care nu vor sa faca nimic si ma condamna...
.....................
Cat despre neveste....Eeee! Aici e si mai mult de discutat !!! 8)
La multi din indivizii despre care scriam mai sus, raul tocmai de aici pleaca !!! Pt. ca ei sant niste indivizi fara personalitate...niste ingramaditi....fac numai ce spune femeia de langa ei...Nu ies din vorba ei...Daca nevasta spune Nu mergem acolo ca n-am eu chef, asa ramane...Nu facem cutare lucru pt. ca asa cred eu ca e bine....etc...etc...etc...
...Si cum femeile prin definitie nu vad cu mult mai departe de varful nasului...nu pricep prea mult...nu stiu decat pilit unghii...mers la Mall...stat cu putza in sus in pat dupa programul extenuant de 6 ore de la Primarie...o barfa scurta sau o vizita la o colega de serviciu...tin si nataraul aferent in lesa, pe langa casa....Iar nataraul care asculta, da astfel dovada suprema de iubire pt. consoarta lui...Si pe urma nu pricep de ce se plictisesc de moarte...de ce viata lor e gri...etc...Iar argumentul suprem:"-Nu tii cu casa!!!...Nu te interesez...Cheltuiesti banii din casa...etc...etc...etc..."
...Exista si femei destepte, care realizeaza ca daca lasa omul de langa ele sa mestereasca la ceva, sa fie preocupat de un hobby, va avea mai putin timp sa bea sau sa se uite dupa alte femei si vor avea si ele mai mult timp pt. ele...
...In principiu, o femeie care te respecta, te respecta asa cum esti si va sti sa se lipeasca pe langa tine acolo unde mesteresti...Se va implica si ea in hobby-ul tau...Mai ales ca ele nu prea au hobby-uri...
...Am vazut recent foarte multe cupluri care si-au luiat biciclete si ies la plimbare pe 2 roti...E un lucru excelent!!!
Am vazut prin filmarile din tarile mai civilizate, unde femeile nu sant atat de batute in cap, multe femei care dau si ele o mana de ajutor acolo unde se mestereste la un avion...sau macar sant prezente acolo, aduc o cana de cafea...filmeaza...etc...
...Doar la noi e mentalitatea asta rudimentara la femei...
.......................
Sant perfect de acord ca trebuie pastrat un echilibru intre acest hobby si restul activitatilor cotidiene...E clar ca nu e OK sa cheltuiesti banii de intretinere sau de rate la banci, ca sa-ti mai cumperi un avion...Asta chiar e nebunie!!!
...Dar nici nu m-as putea lua dupa mintea unei femei care de fiecare data cand as vrea sa cumpar ceva pt. hobby-ul meu, gaseste mereu o alta destinatie pt. bani (parca in dusmanie...dupa mintea ei...)...In nici un caz ce imi doresc si eu !!! Decat asa, mai bine deloc!!! Sa-si gaseasca un meltean care nu vrea nimic altceva decat TV si bere...
...In ce priveste prietenii care "nu ma inteleg" si care isi ineaca in alcool ratarea alaturi de o femeie care nu pricepe nimic....mai bine fara !!! Prefer sa tin legatura cu 2-3 amici care chiar vor sa faca ceva in viatza asta...sant preocupati de ceva...si imi este suficient!!!
......................
Incerc sa ma fac inteles...Nu am rupt legatura cu oamenii...Sant o persoana extrem de sociabila...vorbesc cu toata lumea...ma mai intalnesc si cu cei care nu au neaparat pasiuni (sau pasiunile pe care le am eu)...Dar ma rar ca-i mai bine!!! Timpul se scurge al naibii de repede, ca sa mai merite sa-l pierd stand de vorba cu oameni care nu au nimic de spus...
Messersmitt ME 109 G - Parkzone - 1100mm
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
0

#1540 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11

Postat 16 May 2012 - 05:48 PM

Vezi postareaincepatoru, la 16 May 2012 - 03:40 PM, a spus:

,,,apropo care are un HDD ATA ca ma lasat ala de la pc-ul de la servici deaq sa-l ia ca am perdut o gramada de date.. :)

Daca mai misca, adu-l la mine. Sunt sanse sa-l recuperez. Macar datele.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#1541 Useril este offline   victorio 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 May 2012 - 06:52 PM

Vezi postareaGigiGL, la 16 May 2012 - 05:48 PM, a spus:

gigi lasa hardurile ocupate de zburataciunea aia cu picioarele rupte sa zburam si noi cu ea :)
0

#1542 Useril este offline   victorio 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 May 2012 - 06:54 PM

cum ai vazut si tu adezivul este bun
0

#1543 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2012 - 07:05 PM

Vezi postareaGigiGL, la 16 May 2012 - 05:48 PM, a spus:

..merci GIGI dar e blocat mecanic n-am cei face..
0

#1544 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2012 - 07:08 PM

Vezi postareavictorio, la 16 May 2012 - 06:52 PM, a spus:

gigi lasa hardurile ocupate de zburataciunea aia cu picioarele rupte sa zburam si noi cu ea :yahoo:

..care bree da si matale un detaliu...(ca de nu va arat i-o zubaciune cu picioare) ..pe bune nu glumesc..
0

#1545 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11

Postat 16 May 2012 - 07:33 PM

Vezi postareavictorio, la 16 May 2012 - 06:54 PM, a spus:

cum ai vazut si tu adezivul este bun

http://store.alshobb...WHITE-BLUE.HTML
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#1546 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2012 - 07:38 PM

Vezi postareadidip, la 16 May 2012 - 05:05 PM, a spus:

saru"mana stim cunoastem.. :yahoo:
0

#1547 Useril este offline   adi elicopter gl 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1171
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 16 May 2012 - 10:14 PM

Vezi postareaincepatoru, la 16 May 2012 - 03:27 PM, a spus:

....bere de la @ADY..hmm ... (am pati-o noi la RR)

nu stiu daca am voi cu de astea dar de sugi o ai auzit?
www.fotofilmaerian.ro
0

#1548 Useril este offline   lipitorul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 29-December 07
  • Interests:Playing cards

Postat 17 May 2012 - 09:24 AM

Vezi postareadan1972, la 16 May 2012 - 05:24 PM, a spus:

2 - Pt. faptul ca in Romania nici un concurs nu e corect !!!...E imposibil sa nu existe un fin...var...nash...amic...care sa intre in fatza fara sa aiba vre-un merit...Concursul acesta mi-a reamintit acest lucru...in caz ca-l uitasem sau il ignoram...din naivitate...

Intamplator, anul acesta, am asistat la discutarea locurilor pentru deproniada.
Din juriu au facut parte reprezentantii sponsorilor dar cuvantul cel mai greu de spus l-au avut Big si Melsoft despre care am avut impresia ca au o moralitate impecabila.
Din ceea ce spui, inteleg ca m-am inselat amarnic...urat din partea lor!
0

#1549 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 09:43 AM

Vezi postareadidip, la 16 May 2012 - 05:05 PM, a spus:

Baieti,gluma este gluma si hai sa nu degeneram.Ne-am cunoscut si s-au legat amicitii intre noi datorita acestei frumoase pasiuni.Cei care pun suflet,raman,ceilalti se elimina singuri si pot da cateva exemple.Trimiterea la @Ady facea obiectul unei glumite ce urmarea descretirea fruntilor si nimic mai mult.De ce Ady? E singurul dintre noi care are legatura cu subiectul.Bine,la prima intalnire nu va muri nimeni de sete,voi face schimb de protocol cu @Ady si voi prezenta o expozitie cu vanzare in care voi include si pretul transportului. :) Accept si plata la termen sau schimb cu fier vechi :p :rofl:
Gata cu caterinca,ieri,intre doua ploi,ne-am mobilizat si am stricat linistea vazduhului.Ady M.Luci si eu,care am fost adus brutal la realitate de telefonul unor colaboratori de la Uniunea Sovietica care foloseau berea sa stinga palinca.Am vrut sa intru in randul lumii,acum se ciocnesc vre-o cateva bilute prin mansarda mea iar procesorul nu porneste nici cu flacara.Imagine atasata: Fotografie-0009.jpg

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Fotografie-0007.jpg
  • Imagine atasata: Fotografie-0008.jpg

0

#1550 Useril este offline   victorio 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 10:36 AM

hai totusi sa lasam berea si sa ne ocupam de aeromodelism :)
0

#1551 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 12:27 PM

..LULULE sti prea bine ca nu pun botu"la vrajeli de genul enumerat mai sus 8) ..dar ca idee sa stii ca bericica o da asta micu a mieu <_< (vezi sigla)..

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF1596.jpg
  • Imagine atasata: DSCF1599.jpg

0

#1552 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1357
  • Inregistrat: 07-December 09
  • Interests:Cessna 182<br />Batranul Farnkestein

Postat 17 May 2012 - 02:55 PM

Vezi postareaincepatoru, la 17 May 2012 - 12:27 PM, a spus:

..LULULE sti prea bine ca nu pun botu"la vrajeli de genul enumerat mai sus 8) ..dar ca idee sa stii ca bericica o da asta micu a mieu :rolleyes: (vezi sigla)..

Domnu Viorel , tare sexi "amicul" asta al tau !!! :wub: Nu ma ajuti cu ceva planuri poate imi fac timp sa ii fac si o "amica" pe la Ploiesti , sa aiba la cine trage cand vine prin Ploiesti . :good:
AERO

Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#1553 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2743
  • Inregistrat: 01-November 08

Postat 17 May 2012 - 06:58 PM

Vezi postareaincepatoru, la 17 May 2012 - 12:27 PM, a spus:

..LULULE sti prea bine ca nu pun botu"la vrajeli de genul enumerat mai sus 8) ..dar ca idee sa stii ca bericica o da asta micu a mieu :good: (vezi sigla)..

Viorele , daca nu'i faci si 'frana de mana ' nu ai ambitie
Trex 700 V BAR
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#1554 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 07:44 PM

Vezi postareatantar, la 17 May 2012 - 06:58 PM, a spus:

Viorele , daca nu'i faci si 'frana de mana ' nu ai ambitie

..facem breee da la ala lu"MAREAN "ca lui place cu frana TRASA..HI HI..
0

#1555 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 08:07 PM

Vezi postareamihaiagu, la 17 May 2012 - 02:55 PM, a spus:

Domnu Viorel , tare sexi "amicul" asta al tau !!! 8) Nu ma ajuti cu ceva planuri poate imi fac timp sa ii fac si o "amica" pe la Ploiesti , sa aiba la cine trage cand vine prin Ploiesti . :good:

..MIHAI iote ..tema de casa ..(ceteste .calculeaza..proiecteaza ..daca nu-ti iese dau una la matale cu TWO.. doua .(2) palmute..ai sa te intrebi (DE CE FRATE ce facusi?)..pai cum bree omule sa dai tu atat banet pe o HARIPIoara de la BATMANUL"ala de nu-i spun numele ..cand puteai sa vorbesti cu @costache ce marfa are in ograda...(PS ..pentru GALATI -BRAILA nu o luati ca publicitate personala @MIHAIAGU..nu poate primi mesaje personale)..bafta
..skyman
0

#1556 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 08:16 PM

Vezi postareaincepatoru, la 17 May 2012 - 08:07 PM, a spus:

..MIHAI iote ..tema de casa ..(ceteste .calculeaza..proiecteaza ..daca nu-ti iese dau una la matale cu TWO.. doua .(2) palmute..ai sa te intrebi (DE CE FRATE ce facusi?)..pai cum bree omule sa dai tu atat banet pe o HARIPIoara de la BATMANUL"ala de nu-i spun numele ..cand puteai sa vorbesti cu @costache ce marfa are in ograda...(PS ..pentru GALATI -BRAILA nu o luati ca publicitate personala @MIHAIAGU..nu poate primi mesaje personale)..bafta
..skyman

Frateee , ce a ajuns aviatia ... omuleti cu frana trasa sa zboare ... , cred ca ma las de avioane si zbor doar heli ... acolo nu ai sa vezi asa nebunie ..
Trex 700 V BAR
JU- 87 STUKA 1920 mm
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#1557 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 08:49 PM

...@TANTAR daca te lasi ...io primu" la EDF-ul pe care il donezi.. :good:
0

#1558 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 08:52 PM

Vezi postareaincepatoru, la 17 May 2012 - 08:49 PM, a spus:

...@TANTAR daca te lasi ...io primu" la EDF-ul pe care il donezi.. :good:

Nu poti sa zbori un omulet cu .... frana trasa , si apoi sa vrei EDF ... ESTE IMPOTRIVA FIRII
Trex 700 V BAR
JU- 87 STUKA 1920 mm
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#1559 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 09:00 PM

Vezi postareatantar, la 17 May 2012 - 08:52 PM, a spus:

Nu poti sa zbori un omulet cu .... frana trasa , si apoi sa vrei EDF ... ESTE IMPOTRIVA FIRII

Eu cand vreau sa fluier, fluier ..nene de restul ma descurc...
0

#1560 Useril este offline   adi elicopter gl 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1171
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 17 May 2012 - 09:15 PM

Vezi postareatantar, la 17 May 2012 - 08:52 PM, a spus:

bai gasca vad ca stati mai mult la vrajeala pe forum
nu vad si eu un film o poza cu zburatoarele sau iesiti blat ......
nu vad un mesaj cu o intilnire facut de careva pe o cimpie

viorele vezi ca a pus cumatru un frigider in duba si are berea la rece :good:
lulu tu erai baiat serios mai vii si tu la un zbor cu gasca?
poate vine si george si facem o gasca mare simbata sau duminica functie de cum ne lasa vremea?
oricum eu si cumatru sintem perseverenti nu ratam nici o ocazie
Azi am facut un zbor ANL - in apropriere de Real. Foarte frumos inainatm cu pasi marunti dar sigur spre orasul Galati. Sper ca in max 2 luni sa avem filmari din centru
in citeva minute se va fnaliza si clipul si revenim cu detalii
va salutam!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.fotofilmaerian.ro
0

Arata acest topic

• 283 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54