incepatoru, la 09 April 2012 - 06:58 PM, a spus:
...YAMAHA ..bree da nu se compara cu BMW..(ca putere) ca firma merg pi"japonez ..(LULULE multam bree de urare ;) THANKS.)..cutu" schiop ce face?? :)
...Vad ca sant multi pasionati de 2 roti printre zburatori...Probabil ca au legatura...Trebuie sa ai o anumita constructie de la mama-natura pt. asta... :blink: :D
...Japonezele sant OK...Sant fiabile, puternice, frumoase...etc. dar f. scumpe la intretinere...In schimb BMW e o alta filozofie !!! Cand simti cum bubuie/maraie/vibreaza un boxer de 1200 cc BMW, s-a terminat shmecheria !!! Chiar si cel mic de 650cc intr-un cilindru (cum avem eu si Dan2) suna altfel...se comporta altfel decat o japoneza...Iti da o senzatie pe care nu o egaleaza nici o japoneza asemanatoare...Putere mai mare decat la toate japonezele intr-un cilindru...Si daca mai spun ca am obtinut si consumuri de 3,2L/100 km in vreme ce o japoneza nu te iarta fara 5,5L...deja tabloul e complet...Pana si gazele de esapament miros altfel decat la alte motociclete (nu stiu care e motivul...probabil cele 2 bujii/cilindru...:-)...)
...Pana si felul in care se conduce e altul...Vireaza f. usor...nu te solicita...nu te lupti cu ea...Se aseaza excelent pe sosea, dar si pe drumuri prin padure, exact acolo unde ii ceri (mai precis unde gandesti ca ar trebui sa se duca...)...
E o motocicleta extraordinara si cu toate ca e destul de batrana (1996) nici nu ma gandesc sa o vand pt. ca nu-si arata varsta...Oricum urmatoarea va fi tot BMW...Nu se compara cu nimic!!! Cine a mers cu BMW nu-si mai ia altceva....:-)...
...............................
Nici eu nu m-am mai suit de ceva vreme pe 2 roti (cam de cand m-am virusat cu zborul RC) pt. ca bugetul nu mi-a mai permis (cumpar avioane...:-)...) Asta ca sa fac totusi o legatura cu subiectul topicului...:-)...Dar ma racaie tare...Cat de curand o scot la sosea...:-)...
@HYPE - Nu are legatura cu varsta!!! Cu atat mai mult cu cat voi in Galati aveti f. muti motociclisti trecuti demult de prima tinerete...:-)...Toate motocicletele HONDA pe care le-am vandut in GL au fost numai catre persoane peste 35...38 de ani...Chiar cunosc multi motociclisti din Galati din "garda veche" si care se tin pe pozitii...Merg pe 2 roti...
...E adevarat! Masina iti da mult mai mult comfort...Calatoresti mai curat, mai relaxat, mai ....Dar motocicleta are ceva aparte...Felul in care demareaza...vibratiile...vantul...zgomotul motorului...faptul ca se inclina...e aproape ca zborul...Daca ti-a placut o data, nu are cum sa nu-ti mai placa...E ceva in interior, care atunci cand auzi un motor turat, se declanseaza automat...:-)...
...Daca mai luam in calcul si faptul ca in sezon anumite drumuri se blocheaza pe week-end, satisfactia e maxima cand treci pe langa coloanele de masini blocate spre mare sau pe V. Prahovei...si nu stai la coada...
...Senzatia pe care o ai cand legi bagajele pe motocicleta cand pleci la drum...cand iti pui casca si manusile si-i dai gaz spre sutele de km care asteapta sa fie parcurse...e o senzatie unica...
...........................
Nu vreau sa fac o pledoarie pt. motocicleta aici, dar m-ati zgandarit si nu m-am putut abtine sa nu spun cate ceva... :wacko: :drinks: