La nationale 1:10 ofrroad astea au fost rezultatele in realitate :
4WD:
1.C.Faur - Schumacher
2.Matei Catalin - Team Durango
3.Ovidiu MAnolache - Team Associated
4.Romanenco Vlad - Team Associated
5.Alex Necula - Team Associated
2Wd:
1.C Faur - Team Losi
2.Matei catalin - Team Durango
3.Manolache - Team Associated
4.Crihan Liviu - Team Associated
5.Romanenco Vlad - Team Associated
In concluzie locul 1 a fost castigat de cu totul alte marci. Cursa s-a tinut pe mocheta, traseul fiind f fain.
La shortcourse 4WD ( s-a tinut la MRT) intr-adevar putem spune ca la nationale Team Durango e campioana (Catalin Matei) iar 2 si 3 Team Associated (Ovidiu si cu mine).La shortcourse 2WD primele 2 locuri a fost Kyosho (Matei cu Ovidiu) iar pe 3 am fost eu cu un HPI Blitz, restul locurilor au fost AE.Deci sa intelegem ca Kyosho sau HPI mai bune decat AE......nu are nici o legatura cu marca ( la noi ma refer).
A nu se uita ca-n alte vremuri se castiga chiar cu Traxxas Slash 4WD.....
Ideea este ca la noi inca nu se pune problema de masina...o sa treaca mult timp zic eu pana va conta f mult modelul ( ma refer strict la cele de competitie).Chiar nu inteleg de ce exista discutii pe tema masinilor, mai ales ca la competitiile nationale cat si cele de la Mures si Bucuresti(unde se tine 1:10) sunt cu totul alti oameni decat cei care discuta acum pe forum. La noi conteaza pregatirea masinii si pilotul (Cristi Faur o demonstreaza).Ce-mi pare rau este ca generatia tanara are mult elan si nu intelege ca aceste discutii sunt extrem de subiective. E interesant ca a intrat Bolo in capcana :))!
LE: Oricum am vazut ca aia tineri de calitate....tac si fac, rar ii vezi pe aici comentand.
Aceasta postare a fost editata de Alfa: 14 December 2012 - 12:29 AM