Modelism - RHC Forum: Traxxas Slash - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 35 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »

Traxxas Slash Poze, video si detalii despre Traxxas Slash Evaluare topic: -----

#901 Useril este offline   mihalyn90 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 19-December 13
  • Interests:RC Car, Robotics, Reading, Music

Postat 20 February 2015 - 10:24 AM

La ungerea rulmentilor procedeaza prin schema borcan... altfel degeaba...

Vaselina pui in rulment in urmatorul mod:

1. iei un borcan cu capac ETANS!
2. pui vaselina/ulei mai gros in borcan
3. pui rulmentul in borcan
3. iei o cratita
4. pui apa in cratita
5. pui borcanul fara capac cu ulei/vaselina si rulment in apa cu cratita
6. pui cratita la fiert
7. asteapta pana uleiul si el este foarte cald
8. scoti borcanul din apa
9. pui capac
10. lasi peste noapte, daca e posibil, chiar pe balcon

Fenomenul e urmatorul, aerul cald din borcan are un volum mare. Dupa ce inchizi capacul si il etansezi, prin procesul de racire, volumul va scadea, fortand vid in rulementi, care va introduce fortat uleiul in rulmenti :D

Pasul preferabil:
cumperi set rulmenti :D
Imagine postata
0

#902 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 22-September 14

Postat 20 February 2015 - 11:06 AM

Pff ... :D
Oricum, masinuta ce am cumparat-o nu este exploatata de mai mult de 5 iesiri, toate de joaca ... pot sa spun ca este aproape noua si foarte statuta! Am desfacut rulmentii si sunt doar plini de mizerie la suprafata, se invart fara probleme ... deci am sa le pun putin ulei de mecanisme fine :)
0

#903 Useril este offline   Octavian_B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 01-October 14
  • Interests:Automodelism, aeromodelism, cilism montan.

Postat 25 February 2015 - 09:34 AM

Eu folosesc o alta metoda de ungere-servisare a rulmentilor. Mai intai desfac rulmentii si ii bag intr-un borcanel ce are inauntru o plasa in care pun rulmentii. Borcanelul este mic, pana la 100ml si plasa din interior este metalica si tine la distanta rulmentii de peretii borcanelului. Umplu pe jumatate borcanelul cu WD40. Inchid capacul borcanelului si las 15-30 minute sa intre WD40 in rulmenti si sa penetreze toata mizeria si eventualele pete de rugina. Dupa, agit bine borcanelul cateva minute, apoi las sa se decanteze toata mizeria inca 15-30 minute. Dupa scot rulmentii din borcanel, scurg tot WD40 din ei si-i curat cu un spray sub presiune din ala de curatat placutele de frana. Acum rulmentii sunt curati si degresati. Pe urma pun manual cu degetul sau cu un varf de surubelnita vaselina neagra in asa fel incat sa ajunga destul de bine pana la bile, caci am vazut foarte bune rezultate cu acest tip de vaselina la turatii si eforruri mari. Daca masinuta va fii condusa in medii umede, se poate pune marine grease care protejeaza mai bine in acest caz. La sfarsit inchid rulmentii si sunt gata. Mai este si curatarea cu o cuva cu ultrasunete in loc de acel borcanel cu plasa, dar inca nu am cumparat asa ceva. Numai bine si mult spor!
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
0

#904 Useril este offline   Octavian_B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 February 2015 - 10:26 AM

Salutare!
Am un Slash 4WD si vreau sa-l pregatesc pentru concurs, pentru pista de pamant si iarba. As vrea sa-i schimb uleiul din diferentiale fata si central si sa-i pun ulei in diferentialul spate. Sunt in dilema: ce fel de uleiuri sunt recomandate pentru diferentialul fata, diferentialul spate si diferentialul central? Va rog sa ma ajutati cu sfaturi din experienta voastra, atat pentru piste de pamant si iarba, cat si pentru mocheta. As vrea sa stiu si care sunt compatibilitatile dintre marimile americane si cele asiatice, W vs CST, ca sa stiu ce sa aleg in funtie de producator. Va multumesc anticipat si astept parerile voastre!
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
0

#905 Useril este offline   aiurica 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1560
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:Life

Postat 25 February 2015 - 03:01 PM

Slash ul din cate stiu nu are diff central. Doar slipper.
Uleiurile din diffuri se pun in functie de t ul motoarelor, aderenta pistei, tipul de cauciucuri sau stil de pilotaj.
Fiind o ecuatia cu f multe necunoscute e greu spre imposibil sa ti se spuna exact ce e bine pt masina ta.
Doar prin incercari succesive la pista si multe uleiuri testate vei afla care e potrivit pt tine pentru pista respectiva.

Aceasta postare a fost editata de aiurica: 25 February 2015 - 03:02 PM

0

#906 Useril este offline   Octavian_B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 February 2015 - 04:47 PM

Eu am Slash 4WD Platinum si diferenta in acest sens este ca are acel diferential central produs de Traxxas. Acest diferential central poate fii pus pe orice Slash 4WD si Stampede, pentru asta este facut.
Uleiul din diferentialul central nu are cum sa depinda de T-ul motorului, caci sunt atatea tehnologii de motoare brushless si brushed, cu atat de variati parametrii, cu ar fii: Kv, cuplu, tensiune nominala, numarul de poli, etc, incat nu ai cum sa legi vascozitatea uleiului din diferentialul central cu numarul T al motorului. De ex. pentru acelasi numar T al motorului, ceilati parametrii variza covarsitor de mult.
Eu am cerut ceva detalii pentru tipurile de piste mentionate, de la cei care au facut ceva incercari. Nu cred ca cineva care a rulat Slashul pe aceste tipuri de piste, a schimbat mai mult de 5-6 combinatii de uleiuri pentru toate 3 diferentialele.
Astept in continuare niste sfaturi concrete. Multumesc!
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
0

#907 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 25 February 2015 - 07:18 PM

Vezi postareaOctavian_B, la 25 February 2015 - 04:47 PM, a spus:

Eu am Slash 4WD Platinum si diferenta in acest sens este ca are acel diferential central produs de Traxxas. Acest diferential central poate fii pus pe orice Slash 4WD si Stampede, pentru asta este facut.
Uleiul din diferentialul central nu are cum sa depinda de T-ul motorului, caci sunt atatea tehnologii de motoare brushless si brushed, cu atat de variati parametrii, cu ar fii: Kv, cuplu, tensiune nominala, numarul de poli, etc, incat nu ai cum sa legi vascozitatea uleiului din diferentialul central cu numarul T al motorului. De ex. pentru acelasi numar T al motorului, ceilati parametrii variza covarsitor de mult.
Eu am cerut ceva detalii pentru tipurile de piste mentionate, de la cei care au facut ceva incercari. Nu cred ca cineva care a rulat Slashul pe aceste tipuri de piste, a schimbat mai mult de 5-6 combinatii de uleiuri pentru toate 3 diferentialele.
Astept in continuare niste sfaturi concrete. Multumesc!

Este adevarat faptul ca nu depinde de t-ul motorului, dar depinde insa de stilul de pilotaj... Felul cum abordezi virajele si cum te astepti sa se comporte masina este diferit de la pilot la pilot si de la masina la masina. O sa astepti mult si bine "niste sfaturi concrete" pentru ca nimeni nu stie pe ce pista te vei da, cum vrei sa se comporte masina / daca stii la ce sa te astepti de la ea... Termenul de piste de pamant si iarba este foarte general in caz ca nu stiai. Praf? Pamant umed? Iarba pe toata pista? Rampe uriase? Rampe mici? :blush: Eu iti dau setup-ul descului meu pe mp, vezi cu ce te ajuta si ce se potriveste, dar zic intai sa lucrezi la pilotaj si sa lasi masina asa si cand te vei perfectiona o sa schimbi si uleiurile. Mie unul mi-a luat mult sa inteleg diferentele dintre uleiuri atat practic cat si teoretic, asa ca zic sa mai astepti :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de Dinutu: 25 February 2015 - 07:20 PM

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

#908 Useril este offline   Octavian_B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2015 - 12:18 AM

Multumesc Dinutu! Ca prim pas voi cauta sa schimb vaselina din diferentialul spate cu un ulei cat de cat adecvat, din punctul meu de vedere si pe urma voi exersa mai mult, ca sa imi dau seama ce ar fii bine sa mai schimb. Deocamdata am in diferentialul fata uleiul stock de 30000CST si in diferentialul central ulei de 100000CST tot stock. Mai sunt si alte pareri din partea celor care au mai experimentat?
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
0

#909 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 February 2015 - 12:18 PM

Mi-am continuat "aventura" si am reusit sa il desfac piesa cu piesa pentru curatare, respectiv ungere acolo unde este cazul. Am cumparat un spray degripant WD-40 avand destula rugina in ea, ulei pentru mecanisme fine folosind deocamdata doar la rulmenti si vaselina siliconata. Am reusit de am montat in proportie de 75% puntea fata iar in seara asta o voi monta pe sasiu. Este desfacuta si curatata si puntea spate dar nu cred ca mai am timp sa o ansamblez si pe aceasta tot astazi. Am curatat si servo saver-ul si mi-a dat putine batai de cap la repunerea arcului in pozitia lui. Intrebare: avea destula rugina in lacasul lui si ma gandesc daca nu cumva exista vre-o protectie pentru acesta. Ceva sugestii?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN5214.JPG

0

#910 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 February 2015 - 12:21 PM

alte poze!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN5201.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5202.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5204.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5205.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5213.JPG

Aceasta postare a fost editata de Agr350r: 26 February 2015 - 12:21 PM

0

#911 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 February 2015 - 12:32 PM

In schimb, am intampinat alta problema! Aici am rugamintea sa ma ajutati putin :)
Am o problema la placuta de ambreaj si anume, ferodourile prinse de spur sunt crapate iar unul este spart. La cum arata, ar trebui sa le schimb? Le pot achizitiona separat sau impreuna cu spur? Daca sunt impreuna cu spur, am observat ca aceasta rotita dintata are si dimensiuni mai reduse, fata de cel standard cu care vine masinuta, de care sa aleg?
O alta nedumerire: Observ ca s-a mai umblat la motor si anume a strans cele doua sububele ce tine motorul pana a stricat prinderea imbusului, de dau in gol. O metoda sa le desfac? Daca le inlocuiesc, pot lua din comert orice fel de surub la dimensiunea acestora sau difera pasul si trebuiesc, sa zic asa OEM?
Multumesc :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN5206.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5210.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5212.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5208.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5207.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5209.JPG

Aceasta postare a fost editata de Agr350r: 26 February 2015 - 12:32 PM

0

#912 Useril este offline   BoDySh 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 03-June 09

Postat 26 February 2015 - 12:35 PM

Placute de ambreaj gasesti separat, un spur nou nu contine si placutele. Suruburi poti lua din orice magazin de bricolaj.
bogdanpopa95@gmail.com
0

#913 Useril este offline   Octavian_B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2015 - 12:58 PM

Vezi postareaAgr350r, la 26 February 2015 - 12:32 PM, a spus:

In schimb, am intampinat alta problema! Aici am rugamintea sa ma ajutati putin :)
Am o problema la placuta de ambreaj si anume, ferodourile prinse de spur sunt crapate iar unul este spart. La cum arata, ar trebui sa le schimb? Le pot achizitiona separat sau impreuna cu spur? Daca sunt impreuna cu spur, am observat ca aceasta rotita dintata are si dimensiuni mai reduse, fata de cel standard cu care vine masinuta, de care sa aleg?
O alta nedumerire: Observ ca s-a mai umblat la motor si anume a strans cele doua sububele ce tine motorul pana a stricat prinderea imbusului, de dau in gol. O metoda sa le desfac? Daca le inlocuiesc, pot lua din comert orice fel de surub la dimensiunea acestora sau difera pasul si trebuiesc, sa zic asa OEM?
Multumesc :)

Atentie cu acele suruburi, caci si eu am avut bataie de cap cu unul care a ramas intepenit. Ele sunt suruburi metric 3, probabil cu cap ingropat. Daca iei din comert, ai grija sa fie otel hardened, ca daca nu, se fie se gripeaza la strangere, fie se intepenesc si se strica mai repede capatul unde bagi inbusul si o iei de la capat cu problema.
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
0

#914 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip

Postat 03 March 2015 - 02:36 PM

Cu ajutorul acordat de voi pana acum impreuna cu rabdarea mea, am reusit de am dus spre final curatarea slash-ului ca la carte (cel putin asa cred eu). Am reusit de am cumparat vaselinele pentru diferential, l-am curatat, degresat si apoi l-am uns - diferentialul cu vaselina grafitata iar pinioanele cu vaselina cu litiu. Am pus un pic de banda jos la pinion pentru a nu mai intra praf in acel compartiment al "pinioanelor". Urmeaza sa curat amortizoarele, sa cumpar ulei pentru ele (35 fata si 40 spate), sa le umplu si sa le montez. Ramane geometria masinii, montajul servo-saverului si gata de joaca. Asteptam vremea buna, sa nu o murdaresc rau asa din prima :D
Diferente cu plus: va rula mult mai usor si evident arata altfel curata
Diferente in minus: pe viitor trebuiesc schimbate ferodourile (unul fiind plestit in colt iar altul lipit cu super-glue), pinionul motor + spur sunt usor uzate si deformati dintii (probabil de la fostul utilizator cand s-a jucat si a prins o piatra intre angrenaje), carcasa de la pinioane este usor umflata si imi este putin teama sa nu traga praf pe acolo (am sa incerc sa pun o bucata de banda, poate totusi tine) si nu in ultimul rand, vad ca mi-au mai ramas cateva surubele plus doua saibe dar metalice si putin mai groase ... trebuie sa ma uit atent pe scheme si la masinuta, cu toate ca am fost super atent la montaj :D :p
Era sa uit, la montare a spurului am constatat ca are o mica oscilare la rodaj ... imi bate putin! Presupun ca nu este normal, nu?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN5215.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5224.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5217.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5220.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5218.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5223.JPG

Aceasta postare a fost editata de Agr350r: 03 March 2015 - 02:38 PM

0

#915 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 March 2015 - 11:46 AM

Back ...
Datorita lipsei de timp nu am mai reusit sa va tin la curent cu ce am mai facut la el, prin urmare:
- am reusit sa il montez cap coada
- am pus putina vaselina siliconata pe pinion si spur
- am cumparat uleiuri pentru amortizoare, mai exact Team Associated 350 cst pentru fata si 500 cst pentru spate.
- am cumparat si o cheie de 4mm pentru reglaj al directiei
A fost curat si curatat lacrima pana sa ies cu el afara pentru teste, iar dupa 5 minute de "circuit" a revenit la starea initiala pentru ce a fost conceput :D
Munca a fost in zadar pentru curatarea acestuia, dar satisfactia a fost maxima pe unde l-am testat (pamant, pietris si iarba).
Concluzie:
- nu regret nici un moment ca am facut aceasta achizitie
- mai trebuiesc mici reglaje la directie pentru ca am cursa mai scurta la viraj pe partea dreapta decat cea de pe partea stanga
- trebuie sa mai slabesc putin servo-saver-ul, altfel risc sa ard motorasul de la servo

Urmeaza achizitionarea unui incarcator si a doua baterii LIPO 2s :)
Toate cele bune!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 20150324_070341.jpg

0

#916 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 March 2015 - 11:47 AM

Poze de pe teren :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 20150322_093032_000.jpg

Aceasta postare a fost editata de Agr350r: 24 March 2015 - 11:48 AM

0

#917 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 March 2015 - 11:48 AM

-

Aceasta postare a fost editata de Agr350r: 24 March 2015 - 11:52 AM

0

#918 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 March 2015 - 11:51 AM

Scuze ... inca nu am invatat sa le cumulez :D

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 20150322_093032_001.jpg
  • Imagine atasata: 20150322_093032_003.jpg
  • Imagine atasata: 20150322_093032_010.jpg
  • Imagine atasata: 20150322_093032_011.jpg
  • Imagine atasata: 20150322_093032_013.jpg
  • Imagine atasata: 20150322_093032_017.jpg
  • Imagine atasata: 20150322_093032_018.jpg

Aceasta postare a fost editata de Agr350r: 24 March 2015 - 11:51 AM

0

#919 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 24 March 2015 - 01:28 PM

Dupa atatea ore de munca si curatare :))

Foarte tare, sa te bucuri de model!

Custom CNC parts GNS Racing
0

#920 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 30 March 2015 - 02:17 AM

Foloseste cineva planetare upgrade pe Slash ? Daca da, un feedback va rog. Mi-am luat de la Tekno, dar nu specific pentru modelul meu si nu le pot folosi deocamdata.
Sau recomandari, multumesc.

0

#921 Useril este offline   Octavian_B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2015 - 08:38 AM

Vezi postarearadu94, la 30 March 2015 - 02:17 AM, a spus:

Foloseste cineva planetare upgrade pe Slash ? Daca da, un feedback va rog. Mi-am luat de la Tekno, dar nu specific pentru modelul meu si nu le pot folosi deocamdata.
Sau recomandari, multumesc.

Salutare! Nu ai specificat in ce fel nu sunt compatibile planetarele Tekno cu Slash-ul tau. Dupa cate stiu, planetarele astea au axul de iesire de 6mm, in timp ce la Slash-ul original, acest ax este de 5mm.
Drept care, la Slash-ul original se folosesc rulmenti de 5x11x4 pentru fuzetele fata exterior si 10x15x4 pentru fusetele fata interior. La fuzetele spate se folosesc rulmenti 5x11x4 atat in terior, cat si in exterior. Daca vrei sa folosesti planeterele Tekno cu aceste fuzete, trebuie sa cumperi rulmenti cu aceleasi diametre exterioare, dar cu diametre interioare modificate pentru axele de 6mm. Adica: pentru fuzetele fata trebuie rulmenti 10x15x4 interior si 6x11x4 exterior, iar pentru fusetele spate toti rulmentii de 6x11x4.
Daca nu ti neaparat sa folosesti fuzetele Traxxas, atunci poti sa cumperi un set complet de fuzete Tekno fata-spate si sa cumperi rulmentii pentru aceste fuzete, care sunt mai usor de gasit. Portfuzetele fata sunt compatibile cele de la Traxxas. Pentru fuzetele Tekno dimensiunile rulmentilor sunt: pentru fata 10x15x4 interior si 6x12x4 exterior; pe spate 10x15x4 interior si 6x12x4 exterior.
M-am confruntat si eu cu problema asta cand am cuparat niste fuzete de le Tekno pentru Slash. E bine sa verifici inca o data dimensiunile rulmentilor, in caz ca am gresit eu undeva.
Mult spor!
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
0

#922 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 30 March 2015 - 10:29 AM

Eu am slash 2wd, am kit-ul tekno complet de slash 4x4 , eu chiar foloseam inainte fuzetele tekno si iesiri de fata pentru slash 4x4 si rulmentii adecvati. Dogbone-urile sunt mai scurte, acum eu mi-am comandat ceva iesiri de xo1 sa incerc sa fac ceva combo intre ele, insa nu stiu daca merge.

0

#923 Useril este offline   Octavian_B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2015 - 12:36 PM

Vezi postarearadu94, la 30 March 2015 - 10:29 AM, a spus:

Eu am slash 2wd, am kit-ul tekno complet de slash 4x4 , eu chiar foloseam inainte fuzetele tekno si iesiri de fata pentru slash 4x4 si rulmentii adecvati. Dogbone-urile sunt mai scurte, acum eu mi-am comandat ceva iesiri de xo1 sa incerc sa fac ceva combo intre ele, insa nu stiu daca merge.

Deja ma depaseste ceea ce vrei tu sa faci. Fara sa vad in amanunt despre ce este vorba, nu ma bag mai tare in subiect ca sa nu risc sa "aiurez" :D Dar daca ai gasit un set de planetare, de ce nu ai mers tot pe alea? Mai ales ca e vorba doar de 2WD.
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
0

#924 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 30 March 2015 - 01:27 PM

Le-am luat second pentru slash 4x4, avand doua perechi indentice, vreau un set sa il prelungesc, iar la altul sa fac ceva combo intre ele si planetarele de xo1. Sa am full metal de la tekno, iesiri diferential si dogbone, si outdrive-ul sa fie de la xo1 sa ii pot adapta burduful de cauciuc.
Nu numai ca ar arata mai bine, dar nici nu ar ajunge nisipul sa le strice.

De obicei eu vreau sa fac ceva diferit :)), acum am dat cam multi bani pe planetare cu toate cele in plus, sper sa merite:( ca altfel le sparg :))

0

#925 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 03 April 2015 - 12:41 PM

Pentru ca planetare, pentru ca ceva frumos, mie unul imi place ce a iesit, sigur, mai sunt necesare niste modificari, insa sper sa reusesc.
http://imgur.com/a/i3wO6

0

#926 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 03 April 2015 - 01:14 PM

Daca stiam de la inceput ca voi folosi din kit-ul tekno de planetare doar iesirile de la diferential si restul pieselor le voi cumpara, sigur luam pe bucati.

Asadar, mai am nevoie de cateva modificari pentru a pune pune hex de 12 pe iesirile de xo1, insa la final sper sa fie ceva nu doar frumos, ci si bine facut.
A mai facut facut un mod asemanator, insa pe Slash 4x4 si cu hex-urile de xo1 stoc, de 17mm.
Pentru a putea monta outdrive-urile de xo1 pe dogbone-urile Tekno a fost nevoie de o mica frezare, nimic serios. Pinul si burduful au fost cei din kit-ul de rebuild de la Traxxas.

0

#927 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 05 April 2015 - 01:00 AM

Am modificat niste hex-uri de la Tekno de aluminiu sa le pot folosi cu pin de 2.5mm in diametru.
http://i.imgur.com/8ABA3hM.jpg

Sper cat de repede sa vad daca sunt bune, am lucrat putin la ele.

0

#928 Useril este offline   Agr350r 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 May 2015 - 11:25 PM

Am o rugaminte, ma puteti ajuta va rog sub ce forma se gasesc pe la noi, sau prin afara acele roti pentru nisip? Voi pleca in concediu si as vrea sa ma distrez putin pe plaja :) ... sau niste sugestii legate de producator ok, raport calitate-pret?
0

#929 Useril este offline   aiurica 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1560
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:Life

Postat 13 May 2015 - 07:05 AM

Daca tii la masina tin-o departe de nisip

Aceasta postare a fost editata de aiurica: 13 May 2015 - 07:06 AM

0

#930 Useril este offline   Octavian_B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 May 2015 - 09:15 AM

Vezi postareaAgr350r, la 12 May 2015 - 11:25 PM, a spus:

Am o rugaminte, ma puteti ajuta va rog sub ce forma se gasesc pe la noi, sau prin afara acele roti pentru nisip? Voi pleca in concediu si as vrea sa ma distrez putin pe plaja :) ... sau niste sugestii legate de producator ok, raport calitate-pret?

Cei de la FXmodells.ro aduc de la Pro-Line cam orice produs si am vazut ca au acele modele de cauciucuri pentru nisip. Pretul la care ti le aduc cei de la FXmodells, sunt foarte bune, mai mici decat daca ai comanda tu de pe net si ai plati TVA-ul, nu mai vorbesc de costul transportului... Eu asa procedez cand am nevoie de ceva de la Pro-Line sau de la RPM(caci tot ei aduc si produsele RPM). Trebuie doar sa iei legatura cu cei de la FXmodells si sa le spui ce vrei si iti vor face si oferta. Mult spor!
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
0

Arata acest topic

• 35 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32