Agr350r, la 29 May 2015 - 09:55 PM, a spus:
Multumesc.
Hmm... Nu stiu cine este in masura sa-ti dea cel mai bun sfat potrivit nevoilor tale, dar pot sa iti dau cateva indicii. Eu, de exemplu, am cumparat de la HobbyKing o radiocomanda auto cu 3 canale cu telemetrie pe temperatura, tensiune si turatie si m-a costat pana in 60$ - pana acum sunt chiar multumit de ea. Ca si servo, e suficient sa iti iei un servo de incredere care sa duca undeva intre 10 si 15Kg si sa aiba o viteza de deplasare de maximum 0.1s per 60 grade deplasare. E bine sa aiba si rotitele metalice. Ca si pret te costa undeva pe la 20$ un servo chiar bun. La servo e bine sa tii cont si de review-urile celorlalti care au mai achizitionat acel servo. Pentru Combo brushless, discutia este mai lunga. Ti-ar recomanda un combo care sa suporte si modul sensored, dar poti merge bine si pe celelalte. Eu intotdeauna prefer variantele sensored pentru ca sunt mult mai flexibile in functionare. Aici cred ca ar trebui sa-ti pui cateva intrebari ca sa vezi ce-ti trebuie: vrei sa fie sensored sau nu, vrei sa fie waterproof sau nu, ce putere vrei sa aiba(aici as vedea un minim de 60A continuu si macar 150A de scurta durata), in ce buget vrei sa te incadrezi? Eu am folosit combo-uri mai mult pentru modele 4WD si preturile au variat de la 80$ pana la 200$ pentru niste combo-uri chiar reusite, cu care nu am avut nici un fel de probleme. Daca ti-ai restrans putin mai mult aria de posibilitati, pot sa-ti dau exemple concrete despre ce am mai experimentat.