Modelism - RHC Forum: Pista Timisoara - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

Pista Timisoara contribuire la amenajare

#151 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 03 September 2009 - 01:57 PM

da, o lasam pe saptamana viitoare. Sambata, 12 Septembrie 2009. Tot saptamana viitoare definitivam actele clubului si SPER ca cei de la agronomie vor definitiva lucrarea la pista si bretea.

Subiectele propuse ar fi de genul:
- taxa anuala/semestriala/trimestriala membru
- regulamentul de ordine interioara inteles si semnat de toti membrii
- justificarea cheltuielilor din taxa de membru / donatiile 2%
- impartirea formularelor pentru 2% si propunerea ca cei care au depus 2% sa nu mai plateasca taxa de membru anuala.

Din primele plati vom discuta cum vom cheltui banii. Propun ca prima investitie cumpararea unui generator (poate si second hand).

Discutiile le putem incepe si aici.

Numai bine,
Calin

Aceasta postare a fost editata de Calin: 03 September 2009 - 01:59 PM

0

#152 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2009 - 02:05 PM

De asemenea am primit actele necesare afilierii la federatie. Asta implica niste costuri anuale dar aduce si niste beneficii. Vom putea organiza concursuri orasenesti/judetene sub egida FRDM in care membrii se vor putea afirma si progresa la concursuri nationale si de ce nu internationale.

Poate dl. Pitts ne poate aduce lamuriri despre acest lucru si-l invit sa-si dea cu parerea aici.

Numai bine,
Calin

Aceasta postare a fost editata de Calin: 03 September 2009 - 02:06 PM

0

#153 Useril este offline   raul 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 22-September 08

Postat 03 September 2009 - 02:05 PM

Deacord cu cei 2%.
If every change is for better then why put them to the test.
0

#154 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 03 September 2009 - 02:14 PM

Vezi postareaCalin, la Sep 3 2009, 03:05 PM, a spus:

De asemenea am primit actele necesare afilierii la federatie. Asta implica niste costuri anuale dar aduce si niste beneficii. Vom putea organiza concursuri orasenesti/judetene sub egida FRDM in care membrii se vor putea afirma si progresa la concursuri nationale si de ce nu internationale.

Poate dl. Pitts ne poate aduce lamuriri despre acest lucru si-l invit sa-si dea cu parerea aici.

Numai bine,
Calin

EXCELENT!....va urez succes, multi participanti, ...SA INCASATI TAXE (ca oriunde in lumea civilizata) si sa prosperati!
Puteti organiza competitiile voastre "de casa" cate vreti!....de asemenea puteti organiza competitii la ramuri care fac obiectul campionatelor nationale. Totul de pinde de voi, dar cred ca va fi usor, pentru ca aveti un atu: aveti teren!!!
Puteti organiza de asemenea, etape ale Cupei Romaniei, la clasele unde se aplica.

Incerc de pe acum sa ma gandesc sa vad cum pot da o fuga pana acolo, sa va vad locul si sa mai calc prin orasul unde am locuit ani buni.
Ce sa zic....SUCCES!
No brain, no headache.....
0

#155 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 03 September 2009 - 02:28 PM

Nu pot decat sa va felicit pentru initiativa.
Taxele anuale nu sunt asa de mari incat sa nu le poata suporta chiar si o singura persoana si anume:
-Cotizatia anuala a cluburilor pentru o sectie de seniori si juniori- 400 ron
- Cotizatia anuala a cluburilor pentru o sectie de juniori- 200 ron
O sa puteti organiza concursuri sub egida Federatiei,o sa puteti participa la concursuri oficiale ,pentru ca pe la voi pe acolo aveti o pepiniera serioasa de piloti talentati.....
In afara de asta....si nu glumesc cand spun asta,o sa reusiti sa gasiti mult mai usor sponsori !!
Chiar zilele trecute sponsorul oficial al cluburilor REDSKY si AEROPOWER (belprofile.ro-gasiti poze in galeria foto la ei pe pagina) mi-a cerut rezultatele oficiale ale celor doua cluburi pentru anii 2008-2009,pentru continuare colaborarii cu aceste cluburi.Se pare ca putinii sponsori care mai sunt pe piata doresc sa sponsorizeze performantele obtinute in CONCURSURI oficiale si/sau private.
Din pacate inca nu sunt interesati in intalnirile de gen fun-fly.

In momentul in care o sa afiliati clubul la FRMd,sportivii inscrisi la voi in club (cei care vor),vor plati taxa anuala la federatie(40 ron),vor primi carnete de legitimare sportiva si vor putea participa la concursurile oficiale organizate de federatie.

Inca odata felicitari !
flying is my life...
0

#156 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 03 September 2009 - 05:23 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Sep 3 2009, 03:28 PM, a spus:

Nu pot decat sa va felicit pentru initiativa.

Chiar zilele trecute sponsorul oficial al cluburilor REDSKY si AEROPOWER (belprofile.ro-gasiti poze in galeria foto la ei pe pagina) mi-a cerut rezultatele oficiale ale celor doua cluburi pentru anii 2008-2009,pentru continuare colaborarii cu aceste cluburi.

In momentul in care o sa afiliati clubul la FRMd,sportivii inscrisi la voi in club (cei care vor),vor plati taxa anuala la federatie(40 ron),vor primi carnete de legitimare sportiva si vor putea participa la concursurile oficiale organizate de federatie.

Inca odata felicitari !

Asteptam momentul in care sponsorii mai sus amintiti vor sustine SI campionatele nationale :rolleyes:
No brain, no headache.....
0

#157 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 03 September 2009 - 05:29 PM

asteptam... :rolleyes:
flying is my life...
0

#158 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2009 - 11:43 AM

se mai amana santierul cu inca o saptamana din motive obiective. Aparent inginerul responsabil de amenajarea pistei noastre este la bucuresti la ceva curs pana vineri.

Sambata 12 Septembrie, ora 16 avem sedinta. Va rog sa fiti cat mai multi prezenti deoarece se vor discuta chestiuni de ordin administrativ destul de importante.

Numai bine,
Calin

0

#159 Useril este offline   Nightman 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 74
  • Inregistrat: 27-March 08

Postat 15 October 2009 - 11:37 AM

any update ?
Logo 600 VBar
Acromaster
0

#160 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2009 - 02:04 PM

da, promisiunile celor de la agronomie s-au dovedit desarte... i'm out of options. Sugestii?

0

#161 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 16 October 2009 - 11:58 PM

Vezi postareaCalin, la Oct 15 2009, 03:04 PM, a spus:

da, promisiunile celor de la agronomie s-au dovedit desarte... i'm out of options. Sugestii?

La munca baaaaa!
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#162 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2009 - 07:43 AM

ieftin, fara munca si implicare mutuala nu prea se poate face cine stie ce...

Aceasta postare a fost editata de Calin: 17 October 2009 - 07:51 AM

0

#163 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2010 - 02:21 PM

google a reindexat zone din romania in google maps.
Aparent satelitul "spion" a trecut si peste Timisoara rezultand fotografierea si pistei noastre.

http://maps.google.com/maps?f=q&source...mp;t=h&z=17

Acum avem reprezentarea exacta a pozitiei si orientarii pistei relativa la cea de la Cioca.

Coordonatele GPS dupa google sunt: 45.784734 21.196758

Momentan pista nu este practicabila din cauza drumului de acces care e noroios, dar am discutat cu niste tzarani de la Becicherec sa vina sa ne discuie zona cu proxima ocazie in primavara.

Lacatul a fost spart cu o ranga. Se mai inchide dar practic cheia nu-si mai are sensul deoarece se deschide asa cum se inchide. Va trebui sa gasim un cot de tzeava sa sudam peste lacat pentru a evita asemenea actiuni pe viitor. Numai bine asa il si protejam de ploaie.

Numai bine,
Calin

0

#164 Useril este offline   Alexx88 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 09-June 08

Postat 26 January 2010 - 10:35 PM

si n-ar strica sa facem si poarta putin mai zdravana ...
0

#165 Useril este offline   chris15 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 13-January 09

Postat 07 February 2010 - 08:25 PM

Buna, sunt si eu un pasionat de aeromodelism si as vrea sa stiu daca am sau cum pot avea acces la aceasta pista.
0

#166 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2010 - 12:33 PM

salut chris si bine ai venit pe forum si in comunitate. Accesul la pista nu e restrictionat de nimic. Esti liber sa treci pe acolo cand vrei (acum ca nici macar lacat nu mai este pus) dar trebuie sa te supui unor reguli minimale. Vezi in topicul asta ca s-a mai discutat.

In alta ordine de idei, am trecut ieri pe la pista, se prezinta surprinzator de bine. Totusi, drumul de access e impracticabil inca.

Am verificat putul, avem aproape 11m de coloana de apa!! Nu a crapat de la inget dar in schimb s-a evaporat sorbul cu furtunul... N-au intrat cu masina pe pista (din fericire) dar s-au cinstit cu redbull, alexandrion si alte bauturi carbogazoase imprastiindu-le prin zona de parcare. Totusi gunoiul este mai putin ca in alte dati.

Mai o saptamana si putem deschide oficial sezonul de zbor pe pista de la Timisoara.

Numai bine,
Calin

0

#167 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2010 - 12:45 PM

am uitat, si plopii (sau ce erau) de pe marginea DN s-au evaporat... acum nu vor mai pune probleme celor cu avioane mai mari pe finala dinspre sosea :D

0

#168 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 March 2010 - 11:26 AM

sambata 27 Martie mare intalnire mare pe pista de la Timisoara. Deschiderea "oficiala" a sezonului de zbor. Toti sunteti bineveniti!

0

#169 Useril este offline   alexam3001 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 24 March 2010 - 11:30 AM

Vezi postareaCalin, la Mar 24 2010, 11:26 AM, a spus:

sambata 27 Martie mare intalnire mare pe pista de la Timisoara. Deschiderea "oficiala" a sezonului de zbor. Toti sunteti bineveniti!

sanse mari sa vin spre 90%

numai bine
Alex.
0

#170 Useril este offline   Iceman575 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 24 March 2010 - 11:33 AM

Sa speram ca prognoza meteo de 95% ploaie e gresita.

Daca e vreme ok sunt si eu pe camp :rolleyes:
0

#171 Useril este offline   raul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2010 - 01:59 PM

Yepeee!
0

#172 Useril este offline   Acitam1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 11-July 07

Postat 24 March 2010 - 03:09 PM

Daca e vreme buna, incerc sa vin si eu :rolleyes:
0

#173 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 11-December 05

Postat 26 April 2010 - 03:38 PM

Salutare,

Din cate am inteles aici as avea sanse sa gasesc cei mai multi aeromodelisti de prin Timisoara. As avea nevoie de cateva sfaturi pentru inceput.

Am reluat modelismul dupa o pauza de cativa... mai multi... ani si am cam ramas in urma. Caut o sursa de materiale, placi de balsa, baghete, material de impanzit (se mai foloseste hartia japoneza). De asemenea, ce adezivi se mai folosesc, cu ce lipiti materialul de impanzit, etc.

Exista vreun magazin local sau comandati totul de pe net?
0

#174 Useril este offline   raul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2010 - 04:29 PM

Vezi postareavictoras_h, la Apr 26 2010, 04:38 PM, a spus:

Salutare,

Din cate am inteles aici as avea sanse sa gasesc cei mai multi aeromodelisti de prin Timisoara. As avea nevoie de cateva sfaturi pentru inceput.

Am reluat modelismul dupa o pauza de cativa... mai multi... ani si am cam ramas in urma. Caut o sursa de materiale, placi de balsa, baghete, material de impanzit (se mai foloseste hartia japoneza). De asemenea, ce adezivi se mai folosesc, cu ce lipiti materialul de impanzit, etc.

Exista vreun magazin local sau comandati totul de pe net?

Deobicei de pe net. structura clasica cu lemn se mai foloseste mai ales pentru modelele mai mari de 1.0 - 1.2 m iar la impanzire se foloseste monocote ... o folie termo adeziva/contractiva (adica se "calcatoreste" pe structurta de lemn.

Ca si orientare se poate urmarii topicurile de "ARF review" si "Kit review" unde sunt cam descrise materialele folosite.
0

#175 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 26 April 2010 - 07:45 PM

Salutare

In ce zona stai, ca poate ne mai vedem seara la cate un zbor si o discutie despre cum mai facem avioanele si din ce.
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vei vrea.
0

#176 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 08:43 AM

Vezi postareaSebathorus, la Apr 26 2010, 08:45 PM, a spus:

Salutare

In ce zona stai, ca poate ne mai vedem seara la cate un zbor si o discutie despre cum mai facem avioanele si din ce.

Salutare

In Steaua, dar sunt in curs de cautat alta chirie deci nu stiu in ce zona ajung. Oricum ne putem intalni, ...la o discutie ca de zbor nu am nimic pregatit acum, cu rugamintea sa asteptam pana saptamana viitoare ca stau cu masina pe tusa momentan.
0

#177 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 11:18 AM

salutare, in ultimul timp a plouat mult si pista e mlastina, dar de obicei in weekenduri suntem majoritatea la pista. Vezi tot aici in acest topic localizarea pistei (Torontalului, spre metro2, inainte de cioca pe stanga).

Numai bine,
Calin

0

#178 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 01:11 PM

@Calin
Asteptam cu maxim interes sa VINA ODATA VARA sa se termine cu ploile si vremea rea, sa mai ajungem si noi "sudistii" pe la Cioca ca o mai stim numai din poze :(

@Victor
Saptamana viitoare e foarte bine, ca asta sunt cam inghesuit cu pregatirile pt Rapa Rosie. Cu transportul nu-i problema, trec eu sa te iau ca si asa nu pot merge cu avioanele in spate pana la camp. Lasa-mi un nr. de tel. pe MI si vorbim.
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vei vrea.
0

#179 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 07:03 PM

Vezi postareaSebathorus, la Apr 27 2010, 02:11 PM, a spus:

@Calin
Asteptam cu maxim interes sa VINA ODATA VARA sa se termine cu ploile si vremea rea, sa mai ajungem si noi "sudistii" pe la Cioca ca o mai stim numai din poze :rolleyes:

@Victor
Saptamana viitoare e foarte bine, ca asta sunt cam inghesuit cu pregatirile pt Rapa Rosie. Cu transportul nu-i problema, trec eu sa te iau ca si asa nu pot merge cu avioanele in spate pana la camp. Lasa-mi un nr. de tel. pe MI si vorbim.

Perfect! Iti las un mesaj cu nr de telefon si vorbim.

Pana atunci, o intrebare: vreau sa incep sa adun ceva materiale si pe unul din site-urile din ro (nu stiu daca am voie sa spun numele aici... Phoe*******.ro) am gasit Hartie Japico. Intrebarea ar fi care e diferenta dintre variantele de 12, 19, 21 g/mp? Am nevoie pentru impanzit un model cu motor de cauciuc de dimensiuni mici (anvergura ~40 cm)
0

#180 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 10:31 PM

Desi nu am lucrat cu asa ceva, banuiesc ca singurele diferente sunt de grosime si de greutate a materialului.
Acum intreb si eu, de ce nu faci un model cu radiocomanda? Daca maresti dimensiunile, din baghete si folie poti face linistit un planor RC.
Si asa iti faci mana pe un model care are mai multe perspective decat un avion cu motor de cauciuc.
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi