Pista Timisoara contribuire la amenajare
Postat 16 July 2009 - 10:28 AM
Nu credeam ca tre sa iterez din nou niste reguli de baza pentru pastrarea curateniei. Din nou a trebuit sa strangem cateva pungute hartii si sticle din zona bretelei dupa cei (modelisti probabil) care au fost weekendul trecut.
Deci va rog din nou: ORICE HARTIE, STICLA, PUNGA de la piese noi cumparate sau chiar mucuri de tigara, daca nu se pot duce in oras si aruncate la un cos de gunoi, sa fie aruncate in groapa de gunoi pentru a fi arse ulterior!
Multumesc
P.S. am gasit o mufa deans cu sunt pe ea, si o bara de fixare a cozii unui elicopter. Ambele sunt la alex pentru cei care le vor inapoi.
Postat 16 July 2009 - 06:14 PM
Tu esti mult prea amabil si tolerant. Asa cum sticlele au putut fi aduse asa pot fi si luate. Ocupa exact acelasi spatiu. Groapa de gunoi nu serveste la nimic constructiv. Doar imbie la a fi utilizata si doar unii, intotdeauna aceeasi, sa o goleasca. Eu as astupa-o.
Inca o data te rog sa ma scuzi dar nu am putut sa ma amtin.
Postat 16 July 2009 - 06:22 PM
dan_mitea, la Jul 16 2009, 07:14 PM, a spus:
Tu esti mult prea amabil si tolerant. Asa cum sticlele au putut fi aduse asa pot fi si luate. Ocupa exact acelasi spatiu. Groapa de gunoi nu serveste la nimic constructiv. Doar imbie la a fi utilizata si doar unii, intotdeauna aceeasi, sa o goleasca. Eu as astupa-o.
calin nu e un om tolerant, nici nu pretinde sa fie.
ceea ce propui tu nu e realizabil(nu o lua ca pe o ofensa-nu se vrea sa fie asta)
peste tot unde mergi exista locuri unde sa arunci gunoiele special amenajate si nu afise cu luati-va gunoiele acasa.
Se doreste insa shimbarea atitudinii si asta ar fi suficient.
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 16 July 2009 - 06:23 PM
Postat 16 July 2009 - 06:52 PM
dan_mitea, la Jul 16 2009, 07:14 PM, a spus:
Nu cred ca e vorba de toleranta aici. Suntem un grup de prieteni care nu trebuie sa ne toleram ca sa coexistam. Ne intelegem foarte bine si asa.
Initial aveam loc de veci pentru modele (asa s-a facut acea vatra) si ulterior a devenit loc de depozitat alte gunoaie. Problema era ca era la nivelul solului si vantul imprastia gunoiul (hartii, pungi, sticle, cutii cola/cafea etc). Am decis sa sapam o groapa tocmai pentru a evita aceasta imprastiere a lor de vant.
Ce-i drept intr-un caz ideal fiecare si-ar duce inapoi resturile in oras dar e oarecum mai convenient (si nociv pentru natura) sa le strangem intr-un loc si sa le dam foc ocazional, apoi resturile carbonizate (dar mai mici) stranse, bagate intr-un sac si duse in oras la containere. Ne era imposibil sa ducem in oras cei 10-12 saci de rafie de 100L cat am strans de pe acea parcela, cadou de la sunday mici makers aka manelarz calicius. Le-am dat foc si acum cantitatea este mai manageable.
nen77, la Jul 16 2009, 07:22 PM, a spus:
Nu mi-am asumat raspunderea de om tolerant, am explicat mai sus de ce nu. Suntem prieteni nu ne toleram ce coexistam amiabil. Si da, constientizarea faptului ca cineva a depus o munca de curatare a zonei si respectarea acestei munci. E totusi posibil ca cei care au fost in weekend acolo sa fi pus intr-adevar in gunoi deseurile si totusi vantul sa-si fi facut de cap din nou.
Numai bine,
Calin
Aceasta postare a fost editata de Calin: 16 July 2009 - 06:53 PM
Postat 27 July 2009 - 11:53 AM
Voi aduce si niste saci de gunoi sa curatam groapa de cenusa si chestiile nearse.
De asemenea Sambata 1 August avem prima sedinta in care vom discuta diferite chestii organizatorice... voi reveni cu punctele de discutie.
Aceasta postare a fost editata de Calin: 27 July 2009 - 11:53 AM
Postat 27 July 2009 - 12:20 PM
Calin, la Jul 27 2009, 01:12 PM, a spus:
Cei care vor sa vina ca spectatori pot intra fara masina. In cazul in care se dovedesc interesati atunci merge cineva cu respectivii si le deschide bariera.
Numa bine,
Alex.
Postat 27 July 2009 - 12:34 PM
Postat 27 July 2009 - 12:55 PM
Calin, la Jul 27 2009, 12:53 PM, a spus:
Voi aduce si niste saci de gunoi sa curatam groapa de cenusa si chestiile nearse.
De asemenea Sambata 1 August avem prima sedinta in care vom discuta diferite chestii organizatorice... voi reveni cu punctele de discutie.
Cred ca e indicat sa trecem la nivelul urmator. Sa facem semnul din tabla si sa il sudam de poarta . Si apoi sa punem textul peste. Eventual la un pantograf putem scrie mesajul. Poate asa o sa reziste mai mult.
Postat 27 July 2009 - 02:21 PM
Poate ar trebui sa ne inspiram de la ce scrie la Cioca fata de vizitatori/utilizatori.
Terenul respectiv ar trebui supus acelorlasi regului ... (adica ce scrie pe tabla).
Postat 30 July 2009 - 10:02 AM
- nu merge discuit
- nu merge arat
- nu merge aerat.
Pamantul este un fost fund de mare respectiv lac pana cand a fost secat cand s-a amenajat albia raului Bega.
Drept urmare ne-a propus urmatoarele:
- vor aduce 6 basculante de pamant fertil (din agronomie)
- vor aduce utilaje de nivelat prin incarcare care va incarca doar zonele mai adancite si le va compacta cu o lama si tavalug tras dupa el
- vor face supra insamantare cu iarba nush de care
- vor ingrasa cu ingrasamant pe baza de azot.
2 saptamani pista si breteaua va fi impracticabila (~2000mp) dar va trebui irigata de 2 ori pe saptamana, cum facem acum 10min/10m deci va trebui sa delegam cumva treaba asta.
Preturile le vom discuta sambata la sedinta lunara.
Asa ca in sfarsit o veste buna.
Numai bine,
Calin
Postat 30 July 2009 - 12:57 PM
Oricum sincer cred ca este o solutie buna cea propusa si merita facuta chiar daca mai presupune un efort financiar... si sacrificiu pentru cei care zboara placi :D
Eu voi fi primu voluntar pentru tasarea pistei renovate cu skidurile (sper ca doar cu alea :D) ale diferitelor elicoptere si daca este nevoie ingrasare cu exhaust de nitro... :D
Postat 31 July 2009 - 07:42 PM
Ca daca da ma gandesc ca ar fi mai bine sa fie facuta si aia acum (eventual in loc de bretea ca sa nu creasca pretul prea mult)
De asemena nu prea vad de ce am investi bani sa nivelam breteaua, ca sa stea masinile drept ? eu zic ca stau destul de bine si acum
IMHO :)
Acromaster
Postat 31 July 2009 - 07:48 PM
INSA nu e pacat sa iti rupi o elice sau un batiu sau mai stiu eu ce fiindca in timp ce faci taxi dai de un damp sau o groapa sau mai stiu eu ce.
Ideal ar fi totusi daca facem sa facem pista, T-ul si breteaua...
Nu degeaba am mentionat sacrificiu financiar :)
Postat 31 July 2009 - 08:10 PM
Postat 16 August 2009 - 10:00 AM
Tat am intrebat in stanga-dreapta dupa aia iara stanga ce se mai aude cu clubul ... si nu prea am stiri ...
Am inteles ca e ongoing de ceva vreme ... .
As dori sa stiu cand ma pot inscrie ca membru?
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif