Modelism - RHC Forum: Pista Timisoara - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »

Pista Timisoara contribuire la amenajare

#121 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 14 July 2009 - 11:00 PM

ora 16 e bine atunci? Tre sa tinem cont ca vine si iarna si la ora 17 e bezna... nu ca am tine noi sedinte foarte infocate la -10oC -15oC afara...

0

#122 Useril este offline   Nightman 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 74
  • Inregistrat: 27-March 08

Postat 15 July 2009 - 08:32 AM

Mai bine ne facem griji pentru caldura de acum decat de frigu de la iarna :)

Plus ca putem schimba ora in functie de anotimp sau chiar si de la o luna la alta daca ii cazu
Logo 600 VBar
Acromaster
0

#123 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 July 2009 - 10:28 AM

munca productiva la camp ieri... multa lume pusa pe fapte mari. S-a tuns largit si latit pista si breteaua si s-a irigat complet si din nou s-au strans ceva gunoaie de pe bretea.

Nu credeam ca tre sa iterez din nou niste reguli de baza pentru pastrarea curateniei. Din nou a trebuit sa strangem cateva pungute hartii si sticle din zona bretelei dupa cei (modelisti probabil) care au fost weekendul trecut.

Deci va rog din nou: ORICE HARTIE, STICLA, PUNGA de la piese noi cumparate sau chiar mucuri de tigara, daca nu se pot duce in oras si aruncate la un cos de gunoi, sa fie aruncate in groapa de gunoi pentru a fi arse ulterior!

Multumesc

P.S. am gasit o mufa deans cu sunt pe ea, si o bara de fixare a cozii unui elicopter. Ambele sunt la alex pentru cei care le vor inapoi.

0

#124 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 16 July 2009 - 06:14 PM

Calin, te rog sa ma scuzi pentru ca intervin.
Tu esti mult prea amabil si tolerant. Asa cum sticlele au putut fi aduse asa pot fi si luate. Ocupa exact acelasi spatiu. Groapa de gunoi nu serveste la nimic constructiv. Doar imbie la a fi utilizata si doar unii, intotdeauna aceeasi, sa o goleasca. Eu as astupa-o.
Inca o data te rog sa ma scuzi dar nu am putut sa ma amtin.
0

#125 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 16 July 2009 - 06:22 PM

Vezi postareadan_mitea, la Jul 16 2009, 07:14 PM, a spus:

Calin, te rog sa ma scuzi pentru ca intervin.
Tu esti mult prea amabil si tolerant. Asa cum sticlele au putut fi aduse asa pot fi si luate. Ocupa exact acelasi spatiu. Groapa de gunoi nu serveste la nimic constructiv. Doar imbie la a fi utilizata si doar unii, intotdeauna aceeasi, sa o goleasca. Eu as astupa-o.

calin nu e un om tolerant, nici nu pretinde sa fie.

ceea ce propui tu nu e realizabil(nu o lua ca pe o ofensa-nu se vrea sa fie asta)
peste tot unde mergi exista locuri unde sa arunci gunoiele special amenajate si nu afise cu luati-va gunoiele acasa.

Se doreste insa shimbarea atitudinii si asta ar fi suficient.
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#126 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 16 July 2009 - 06:23 PM

Inca o data imi cer scuze. La club nu exista cos de gunoi. Si tuturor li se pare normal asta. Fiecare isi duce gunoiul acasa.....
0

#127 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 July 2009 - 06:52 PM

Vezi postareadan_mitea, la Jul 16 2009, 07:14 PM, a spus:

Nu cred ca e vorba de toleranta aici. Suntem un grup de prieteni care nu trebuie sa ne toleram ca sa coexistam. Ne intelegem foarte bine si asa.
Initial aveam loc de veci pentru modele (asa s-a facut acea vatra) si ulterior a devenit loc de depozitat alte gunoaie. Problema era ca era la nivelul solului si vantul imprastia gunoiul (hartii, pungi, sticle, cutii cola/cafea etc). Am decis sa sapam o groapa tocmai pentru a evita aceasta imprastiere a lor de vant.

Ce-i drept intr-un caz ideal fiecare si-ar duce inapoi resturile in oras dar e oarecum mai convenient (si nociv pentru natura) sa le strangem intr-un loc si sa le dam foc ocazional, apoi resturile carbonizate (dar mai mici) stranse, bagate intr-un sac si duse in oras la containere. Ne era imposibil sa ducem in oras cei 10-12 saci de rafie de 100L cat am strans de pe acea parcela, cadou de la sunday mici makers aka manelarz calicius. Le-am dat foc si acum cantitatea este mai manageable.

Vezi postareanen77, la Jul 16 2009, 07:22 PM, a spus:

Se doreste insa shimbarea atitudinii si asta ar fi suficient.

Nu mi-am asumat raspunderea de om tolerant, am explicat mai sus de ce nu. Suntem prieteni nu ne toleram ce coexistam amiabil. Si da, constientizarea faptului ca cineva a depus o munca de curatare a zonei si respectarea acestei munci. E totusi posibil ca cei care au fost in weekend acolo sa fi pus intr-adevar in gunoi deseurile si totusi vantul sa-si fi facut de cap din nou.

Numai bine,
Calin

Aceasta postare a fost editata de Calin: 16 July 2009 - 06:53 PM

0

#128 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2009 - 10:47 PM

iata si o filmare (in fine, tentativa de filmare) FPV cu amenajarea noastra... eu zic ca arata bine :blink:

Si o poza scoasa din filmul ala.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: FPV_shit__5__0001.jpg

0

#129 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 July 2009 - 01:09 PM

mai cateva cadre aeriene scoase din filmarea aeriana facuta de seba cu funjet-ul...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: fun_jet_flycam_2_0001.jpg
  • Imagine atasata: fun_jet_flycam_2_0002.jpg
  • Imagine atasata: fun_jet_flycam_2_0003.jpg
  • Imagine atasata: fun_jet_flycam_2_0004.jpg
  • Imagine atasata: fun_jet_flycam_2_0005.jpg
  • Imagine atasata: fun_jet_flycam_2_0006.jpg

0

#130 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2009 - 11:53 AM

Miercuri, dupa 5 trebuie sa tundem si sa curatam zona de zbor. De asemenea trebuie luat un nou semn cu accesul interzis deoarece manelarii s-au prins ca pot deschide poarta si intra cu tupeu cand suntem noi acolo, in consecinta duminica am avut iar petrecere cu mici si manele terminata cu aruncarea gunoaielor in sant...

Voi aduce si niste saci de gunoi sa curatam groapa de cenusa si chestiile nearse.

De asemenea Sambata 1 August avem prima sedinta in care vom discuta diferite chestii organizatorice... voi reveni cu punctele de discutie.

Aceasta postare a fost editata de Calin: 27 July 2009 - 11:53 AM

0

#131 Useril este offline   Nightman 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 July 2009 - 12:10 PM

Eu propun sa tinem lacatul incuiat chiar si cand suntem acolo, bineinteles ca ar trebui sa aibe toata lumea cheie
Logo 600 VBar
Acromaster
0

#132 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2009 - 12:12 PM

mai degraba as pune un anunt la intrare sa facem o filtrare a celor care vor sa intre ca specatori versus cei care vin din calicie sa-si faca mici (in detrimentul spatiilor amenajate de la padurea verde sau sag...)

0

#133 Useril este offline   alexam3001 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 27 July 2009 - 12:20 PM

Vezi postareaCalin, la Jul 27 2009, 01:12 PM, a spus:

mai degraba as pune un anunt la intrare sa facem o filtrare a celor care vor sa intre ca specatori versus cei care vin din calicie sa-si faca mici (in detrimentul spatiilor amenajate de la padurea verde sau sag...)

Cei care vor sa vina ca spectatori pot intra fara masina. In cazul in care se dovedesc interesati atunci merge cineva cu respectivii si le deschide bariera.

Numa bine,
Alex.
0

#134 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2009 - 12:34 PM

e discutabila treaba, personal m-ar demotiva sa vin pe jos ~300m... exemplu, duminica am avut 3 vizitatori care erau in trecere de la metro2, ne-au mai vazut de cateva ori acolo si duminica fiind poarta deschisa (de manelari) au zis sa intre sa vada ce si cum. In consecinta avem doi noi impatimiti ce s-au interesat de unde isi pot lua primul model etc :D

0

#135 Useril este offline   raul 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 22-September 08

Postat 27 July 2009 - 12:46 PM

Eu is deacord! :D
O sa incerc sa ajung miercuri la housekeeping.
If every change is for better then why put them to the test.
0

#136 Useril este offline   alexam3001 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 27 July 2009 - 12:55 PM

Vezi postareaCalin, la Jul 27 2009, 12:53 PM, a spus:

Miercuri, dupa 5 trebuie sa tundem si sa curatam zona de zbor. De asemenea trebuie luat un nou semn cu accesul interzis deoarece manelarii s-au prins ca pot deschide poarta si intra cu tupeu cand suntem noi acolo, in consecinta duminica am avut iar petrecere cu mici si manele terminata cu aruncarea gunoaielor in sant...

Voi aduce si niste saci de gunoi sa curatam groapa de cenusa si chestiile nearse.

De asemenea Sambata 1 August avem prima sedinta in care vom discuta diferite chestii organizatorice... voi reveni cu punctele de discutie.

Cred ca e indicat sa trecem la nivelul urmator. Sa facem semnul din tabla si sa il sudam de poarta . Si apoi sa punem textul peste. Eventual la un pantograf putem scrie mesajul. Poate asa o sa reziste mai mult.
0

#137 Useril este offline   raul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2009 - 01:15 PM

Mi-a venit o idee ... Nu stiu cum ii prinsa poarta dar daca se poate scoate sudura s-ar putea face la aerodromul Cioca. Acolo tre sa aiba aparat de sudura sau macar curent ...
0

#138 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2009 - 01:51 PM

avem de unde lua generator si aparat de sudura, asta-i cea mai mica problema :D

0

#139 Useril este offline   raul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2009 - 02:21 PM

Din nou sunt deacord. :D
Poate ar trebui sa ne inspiram de la ce scrie la Cioca fata de vizitatori/utilizatori.
Terenul respectiv ar trebui supus acelorlasi regului ... (adica ce scrie pe tabla).
0

#140 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2009 - 10:02 AM

Am avut azi audienta la directoarea Institutului Agronomic din Timisoara si am primit aproparea inceperii amenajarii pistei noastre. In consecinta mi-a alocat o echipa cu utilaje, materiale si seminte + ingramsamant. Azi am fost cu inginerul care va raspunde de lucrare, pe pista si a zis urmatoarele:
- nu merge discuit
- nu merge arat
- nu merge aerat.

Pamantul este un fost fund de mare respectiv lac pana cand a fost secat cand s-a amenajat albia raului Bega.

Drept urmare ne-a propus urmatoarele:
- vor aduce 6 basculante de pamant fertil (din agronomie)
- vor aduce utilaje de nivelat prin incarcare care va incarca doar zonele mai adancite si le va compacta cu o lama si tavalug tras dupa el
- vor face supra insamantare cu iarba nush de care
- vor ingrasa cu ingrasamant pe baza de azot.

2 saptamani pista si breteaua va fi impracticabila (~2000mp) dar va trebui irigata de 2 ori pe saptamana, cum facem acum 10min/10m deci va trebui sa delegam cumva treaba asta.

Preturile le vom discuta sambata la sedinta lunara.

Asa ca in sfarsit o veste buna.

Numai bine,
Calin

0

#141 Useril este offline   Pilotu 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 24-June 08

Postat 30 July 2009 - 12:47 PM

Vreau sa contribui si eu cu 20 RON. O sa-i dau lui Alex ca ajunge mai des ca mine la camp
0

#142 Useril este offline   Iceman575 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 30 July 2009 - 12:57 PM

Chiar imi pare rau ca nu voi fi sambata la prima intalnire http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif

Oricum sincer cred ca este o solutie buna cea propusa si merita facuta chiar daca mai presupune un efort financiar... si sacrificiu pentru cei care zboara placi :D

Eu voi fi primu voluntar pentru tasarea pistei renovate cu skidurile (sper ca doar cu alea :D) ale diferitelor elicoptere si daca este nevoie ingrasare cu exhaust de nitro... :D
0

#143 Useril este offline   Paco 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 06-August 08

Postat 30 July 2009 - 02:04 PM

Si mie imi pare rau, dar nu o sa vin sambata. Plec in concediu.

Si daca vrem s-arate si mai bine pista, bagam si niste ingrasaminte multi-K din motoru de rachetomodel :D !

Week-end placut !
0

#144 Useril este offline   Nightman 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 31 July 2009 - 07:42 PM

Intr-unul din planuri era vorba ca o sa mai fie o bucata de pista perpendiculara pe asta, mai e valabil sau nu ?
Ca daca da ma gandesc ca ar fi mai bine sa fie facuta si aia acum (eventual in loc de bretea ca sa nu creasca pretul prea mult)
De asemena nu prea vad de ce am investi bani sa nivelam breteaua, ca sa stea masinile drept ? eu zic ca stau destul de bine si acum

IMHO :)
Logo 600 VBar
Acromaster
0

#145 Useril este offline   Iceman575 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2009 - 07:48 PM

Da intradevar costa si breteaua si pista e cel mai important.

INSA nu e pacat sa iti rupi o elice sau un batiu sau mai stiu eu ce fiindca in timp ce faci taxi dai de un damp sau o groapa sau mai stiu eu ce.

Ideal ar fi totusi daca facem sa facem pista, T-ul si breteaua...

Nu degeaba am mentionat sacrificiu financiar :)
0

#146 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 July 2009 - 08:10 PM

vorbim sambata ce facem cu breteaua. Poate acoperim groapa de gunoi si o transformam in pista in caz de nevoie. Doar ca atunci trebuie sa mutam parcarea si e cam dificil deoarece in partea stanga cum te uiti acum la pista este o zona extrem de deluroasa...

0

#147 Useril este offline   raul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2009 - 10:00 AM

Buna,

Tat am intrebat in stanga-dreapta dupa aia iara stanga ce se mai aude cu clubul ... si nu prea am stiri ...
Am inteles ca e ongoing de ceva vreme ... .
As dori sa stiu cand ma pot inscrie ca membru?

http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
0

#148 Useril este offline   Alexx88 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 09-June 08

Postat 16 August 2009 - 09:12 PM

Va anunt cand e gata totul si cand incep inscrierile ! Stai linistit ca nu ramai pe dinafara !
0

#149 Useril este offline   Paco 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 06-August 08

Postat 03 September 2009 - 01:37 PM

Ne vedem sambata dupa-amiaza, 5 septembrie la intalnirea lunara de la Pista de pe Torontalului(Cioca) ?

E prima sambata din luna septembrie, si parca a ramas pentru ora 16.
Eu is curios ce s-a mai facut, ce se mai poate face si cum stam cu, clubul.
0

#150 Useril este offline   Iceman575 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2009 - 01:45 PM

Cred ca va trebui amanata intalnirea sambata asta deoarece este intalnire in Ungaria si mai multi dintre noi (din TM) mergem acolo...

Sper sa mai fie si alti care sa confirme sau nu acest lucru...
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi