Aceasta postare a fost editata de arhytect: 23 June 2013 - 05:15 PM
Teren de zbor zona Militari Teren de zbor pentru zona Militari
Postat 30 June 2013 - 07:07 AM
Slaba activitate............http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/clapping.gif
Postat 30 June 2013 - 10:15 AM
Postat 13 July 2013 - 10:11 PM
Un mic anunt:
Sambata viitoare 20 iulie,in jurul orei 9,am organizat un memorial pentru un mare aeromodelist,SERBAN IOAN,profesor la cercul de aeromodele de la PALATUL PIONIERILOR,actual al copiilor, din parcul Tineretului.Va avea loc intrecere de placere cu aeromodele Faza a-II-a,mare parte construite de fostii elevi si reconditionate de actualii participanti,fosti elevi si prieteni cu sarbatoritul. Intrunirea va avea loc pe CHITILA,participa vechi aeromodelisti din Bucuresti si din tara. Cei care au dispozitia si placerea sa participe la aceasta intrunire,pot vedea cum se desfasura o competitie intre pionieri. Sunteti asteptati cu mare bucurie sa fiti alaturi de noi.Puteti veni cu modelele din dotare,sa avem cerul cat mai plin cu aeromodele.
Multumim pentru prezenta,
Cu stima,Ilie.
Sambata viitoare 20 iulie,in jurul orei 9,am organizat un memorial pentru un mare aeromodelist,SERBAN IOAN,profesor la cercul de aeromodele de la PALATUL PIONIERILOR,actual al copiilor, din parcul Tineretului.Va avea loc intrecere de placere cu aeromodele Faza a-II-a,mare parte construite de fostii elevi si reconditionate de actualii participanti,fosti elevi si prieteni cu sarbatoritul. Intrunirea va avea loc pe CHITILA,participa vechi aeromodelisti din Bucuresti si din tara. Cei care au dispozitia si placerea sa participe la aceasta intrunire,pot vedea cum se desfasura o competitie intre pionieri. Sunteti asteptati cu mare bucurie sa fiti alaturi de noi.Puteti veni cu modelele din dotare,sa avem cerul cat mai plin cu aeromodele.
Multumim pentru prezenta,
Cu stima,Ilie.
Postat 26 July 2013 - 09:24 PM
ilie F1A, la 26 July 2013 - 09:18 PM, a spus:
Il aduci si pe Norocel?
normal, abia asteapta sa alerge pe pist. pe la 8 plec de acasa. si jucaria ramane surpriza pentru cine vine, ce spun e ca sper sa sara de 100 la ora:D
Aceasta postare a fost editata de RedDevil: 26 July 2013 - 09:25 PM
Fly it, like you stole it!