Teren de zbor zona Militari Teren de zbor pentru zona Militari
Postat 23 March 2011 - 10:52 PM
Postat 23 March 2011 - 11:20 PM
Marius Voicu, la 23 March 2011 - 10:52 PM, a spus:
da de ce ti-ai luat xt60? trebuia sa iti iei deans. se lipesc cu pistolu de lipit si pui tub termo peste ei sa nu se atinga. da cumpara-ti conectori deans nu xt60. connectori aia in T. iar intre motor si esc iti trebuie conectori CT3.5, aia mici si rotunzi. si vezi ca la conectori deans scrie pe ei unde vine plus si unde minus. iar la ct pui mama(aia cu gaura) pe esc si puta pe motor.
P.S.: Andrei ma cheama, stefan e de familie :clapping:
Aceasta postare a fost editata de R3dD3vil: 23 March 2011 - 11:21 PM
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Postat 23 March 2011 - 11:55 PM
- se lipesc mai usor
- fac contact mai bun (eu am avut deans de calitate cu contact intermitent dupa multe folosiri)
- intra si ies mai bine (nici prea tare, nici prea usor)
dar aste a vax pe langa faptul ca toate bateriile de HK vin acum cu conectori din astia. Trebuie sa fii masochist sa schimbi conectorii lipiti bine, industrial, la fiecare baterie.
Vezi ca e pusa pe ei polaritatea. Ca inspiratie de lipit poti sa te uiti la bateriile si conectorii cu firele gata puse de la hobbyking.
Marius Voicu, la 23 March 2011 - 10:52 PM, a spus:
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 24 March 2011 - 11:13 AM
stiganas, la 23 March 2011 - 11:55 PM, a spus:
- se lipesc mai usor
- fac contact mai bun (eu am avut deans de calitate cu contact intermitent dupa multe folosiri)
- intra si ies mai bine (nici prea tare, nici prea usor)
dar aste a vax pe langa faptul ca toate bateriile de HK vin acum cu conectori din astia. Trebuie sa fii masochist sa schimbi conectorii lipiti bine, industrial, la fiecare baterie.
Vezi ca e pusa pe ei polaritatea. Ca inspiratie de lipit poti sa te uiti la bateriile si conectorii cu firele gata puse de la hobbyking.
Eu ii recomandasem deans pentru ca toti la cet vest asa avem, si daca are nevoie sa ii putem da o baterie de la noi. Dar poate toti ar trebuii sa trecem pe XT60 daca aunt mai buni.
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Postat 24 March 2011 - 11:48 AM
Solutia mea a fost sa fac 2 adaptoare mama-tata si tata-mama de la deans la XT60. Se pot lipi direct conector pe conector, iese frumos si compact. In felul asta nu am dat jos nici un conector de pe ESC-uri.
Dar de acum tot ce vine fara mufe pun XT60. In 10 ani o sa am numai XT60 :drinks:
Care e mai bun e deschis dezbaterii - nu uitati ca deans sunt originali (buni) si copii (bune sau proaste). XT60 de HK sunt numai originale ca iei le-au inventat.
R3dD3vil, la 24 March 2011 - 11:13 AM, a spus:
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 24 March 2011 - 01:32 PM
stiganas, la 24 March 2011 - 11:48 AM, a spus:
Solutia mea a fost sa fac 2 adaptoare mama-tata si tata-mama de la deans la XT60. Se pot lipi direct conector pe conector, iese frumos si compact. In felul asta nu am dat jos nici un conector de pe ESC-uri.
Dar de acum tot ce vine fara mufe pun XT60. In 10 ani o sa am numai XT60 :)
Care e mai bun e deschis dezbaterii - nu uitati ca deans sunt originali (buni) si copii (bune sau proaste). XT60 de HK sunt numai originale ca iei le-au inventat.
Si asta e adevarat, si mie XT60 mi-au parut mai ok, m-am chinuit sa scot un xt60, sunt lipiti foarte bine.
Postat 25 March 2011 - 01:48 AM
Daca beculetul de la satelit nu este aprins, receiver-ul isi mai face treaba?
Vreau sa elimin o ipoteza pentru ca am impresia ca nu comunica telecomanda cu receiver-ul (setarile in telecomanda si electronica eu zic ca sunt facute oki)
Multumesc anticipat....
Postat 25 March 2011 - 05:58 AM
Marius Voicu, la 25 March 2011 - 01:48 AM, a spus:
Daca beculetul de la satelit nu este aprins, receiver-ul isi mai face treaba?
Vreau sa elimin o ipoteza pentru ca am impresia ca nu comunica telecomanda cu receiver-ul (setarile in telecomanda si electronica eu zic ca sunt facute oki)
Multumesc anticipat....
I-ai bagat bind plug cand vrei sa legi receptoru? Dar tu nu ti-ai luat dx7? Bafta
Aceasta postare a fost editata de R3dD3vil: 25 March 2011 - 06:00 AM
Postat 25 March 2011 - 08:07 PM
Postat 25 March 2011 - 08:36 PM
NAVOMARIUS, la 25 March 2011 - 08:17 PM, a spus:
mi-am aranjat alte planuri:D oricum nu pot conduce:(
Postat 25 March 2011 - 09:12 PM
Postat 25 March 2011 - 09:15 PM