Modelism - RHC Forum: Teren de zbor zona Militari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 174 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »

Teren de zbor zona Militari Teren de zbor pentru zona Militari

#331 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1249
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 01 February 2011 - 12:06 AM

Vezi postareaR3dD3vil, la Jan 31 2011, 01:29 PM, a spus:

tu esti baiatu de m-a ajutat duminica? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif pai chiar iti multumesc, i-am inversat roata, am comandat piesa de era rupta si am mai gasit vreo 2 suruburi stranse in dusmanie care nu mermiteau unei pale sa isi modifice unghiul:D si am rezolvat si cu cursa la servouri:D si cu siguranta nu il zbor eu de prima oara:D am intrebat la botosani si mi-a confirmat ca la acest model platou o ia in jos ca pasul sa fie pozitiv si in sus pentru pas negativ:D (in opinia mea chinezii au vrut sa fie cocosi si sa faca diferit decat normalul :D))) )

Poti sa-ti construiesti singur un model din asa zisul depron de pus sub parchet ,care te va costa cel mult 20 ron,cred ca nu este o suma fabuloasa.Si daca dai cu el de mama tera, nu-ti va pricinui nici un soc financiar. Dululutu te-ar putea ajuta in construirea unui asemenea model[polarisul lui ,BB-eul meu,cel care zbura singur duminica,ezycraft etc].Numai bine.
0

#332 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 01 February 2011 - 12:24 AM

Vezi postareailie F1A, la Feb 1 2011, 12:06 AM, a spus:

Poti sa-ti construiesti singur un model din asa zisul depron de pus sub parchet ,care te va costa cel mult 20 ron,cred ca nu este o suma fabuloasa.Si daca dai cu el de mama tera, nu-ti va pricinui nici un soc financiar. Dululutu te-ar putea ajuta in construirea unui asemenea model[polarisul lui ,BB-eul meu,cel care zbura singur duminica,ezycraft etc].Numai bine.

Un fuselaj, dar motor, regulator servouri si receptor? Ca doar nu zboara depronu singur, de ex un receptor ot statia mea e 200 roni, 90 un regulator cel mai ieftin cu 60-70 un motor si 80 4 servo plus baterie care mai e si aia circa 50 ron asta inseamna 480 electronica pt un model plus 20 depronu 500 roni fiecare model.
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#333 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 01 February 2011 - 12:41 AM

Vezi postareaR3dD3vil, la Feb 1 2011, 12:24 AM, a spus:

de ex un receptor ot statia mea e 200 roni, 90 un regulator cel mai ieftin cu 60-70 un motor si 80 4 servo plus baterie care mai e si aia circa 50 ron asta inseamna 480 electronica pt un model plus 20 depronu 500 roni fiecare model.
Esti pe aproape.
Pune 50 ron bateria (desi se poate si mai bine), o statie de 100 ron cu tot cu receptor (uneori ai noroc si de acumulatori in pretul asta), cam 20 un regulator si tot atat un motor si ceva mai mult pentru servo. Adica daca vrei sa zbori ceva poti s-o faci si la jumatate din cat spui. Ca sa nu mai amintesc ca poti iesi si mai ieftin.
Bafta!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#334 Useril este offline   zgr_44 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 02-February 07

Postat 01 February 2011 - 04:05 AM

Vezi postareabitex, la Feb 1 2011, 12:41 AM, a spus:

Esti pe aproape.
Pune 50 ron bateria (desi se poate si mai bine), o statie de 100 ron cu tot cu receptor (uneori ai noroc si de acumulatori in pretul asta), cam 20 un regulator si tot atat un motor si ceva mai mult pentru servo. Adica daca vrei sa zbori ceva poti s-o faci si la jumatate din cat spui. Ca sa nu mai amintesc ca poti iesi si mai ieftin.
Bafta!

Depinde de ce pretentii ai de la model. Cat dai, atata face sau in cazul nostru , atata zboara.
Lucrurile sunt simple.......noi le complicam...
0

#335 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 06:40 AM

Vezi postareabitex, la Feb 1 2011, 12:41 AM, a spus:

Esti pe aproape.
Bafta!

Da iei statie cu 100 da nu e spektrum, nu e computerizata, nu e calitate.

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Imagine postata
0

#336 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 01 February 2011 - 06:45 AM

Si daca nu-i compiuterizata ce are?A mea este fara compiuter este in 6 canae si este super ok ,prima data am venit la zbor cu una in 35mhz si tot mi-am facut treaba super ok(mai este si mana pilotului )degeaba ai statie de 1500 ron nu il zboara singura
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#337 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 06:52 AM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la Feb 1 2011, 06:45 AM, a spus:

Si daca nu-i compiuterizata ce are?A mea este fara compiuter este in 6 canae si este super ok ,prima data am venit la zbor cu una in 35mhz si tot mi-am facut treaba super ok(mai este si mana pilotului )degeaba ai statie de 1500 ron nu il zboara singura

Asa ne putem certa zile si noti, e vorba de gustu omilui. Pana la urma fiecare cheltuie cum vrea, eu unu nu vreau sa dau banii pe ceva ieftin si care sa nu ofere posibilitati multiple. In fond si la urma urmei fiecare zboara cu ce vrea.

Ps : statia mea a fost 760 nu 1500

Imagine postata
0

#338 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 07:17 AM

Stii care-i problema ta esti foarte nervos,ori la zbor daca esti nervos nu o sa faci treaba sa stii,mie sincer imi pare rau de acel model care poate mai zbura mult si bine si apropo statie ta nu mai functioneaza de se discuta de statie?
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#339 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 07:29 AM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la Feb 1 2011, 07:17 AM, a spus:

Stii care-i problema ta esti foarte nervos,ori la zbor daca esti nervos nu o sa faci treaba sa stii,mie sincer imi pare rau de acel model care poate mai zbura mult si bine si apropo statie ta nu mai functioneaza de se discuta de statie?

Ba statia merge f bine, totusi e spektrum.

Imagine postata
0

#340 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 01 February 2011 - 08:23 AM

Vezi postareaR3dD3vil, la Feb 1 2011, 12:24 AM, a spus:

de ex un receptor ot statia mea e 200 roni, 90 un regulator cel mai ieftin cu 60-70 un motor .... plus baterie care mai e si aia circa 50 ron

Eu am in total 4 zburatoare si le zbor pe toate cu un singur receptor :blink: (in 1-2 minute il schimbi de pe un avion pe altul), cel mai ieftin regulator este 55 lei, motor 45 lei (zboara Dululutu toata flotila lui cu asa ceva) iar bateria o poti plimba de pe un model pe altul daca vrei cu adevarat sa zbori :) . Vezi cum ti-am refacut bugetul? Poti sa bagi orice scuza dar nu asta cu banii :) . Cel putin ptr inceput nu are rost sa bagi banii in componente scumpe (exceptand statia care este investitie de durata), ai foarte mari sanse sa faci praf motorul, servo, elice. In cazul unui crash componentele de care aminteam se fac praf la fel, indiferent de cat ai dat pe ele. (mai sunt exceptii dar nu ne referim la acestea in segmentul acesta de pret)

Ca sa inveti sa zbori trebuie sa... zbori efectiv, mai bine sau mai rau dar sa zbori. Ia exemplul lui Poxipol, a zburat foarte mult cu o ragalie de avion, indiferent ca ii iesea sau nu, cred ca a consumat tuburi de adeziv la camp dar acum este stapan pe Minimag asa cum bine ati vazut cu totii la camp.
Succes!
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#341 Useril este offline   Neekos 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 237
  • Inregistrat: 10-July 10

Postat 01 February 2011 - 10:27 AM

Vezi postareaFlorinelu, la Feb 1 2011, 08:23 AM, a spus:

Eu am in total 4 zburatoare si le zbor pe toate cu un singur receptor :blink: (in 1-2 minute il schimbi de pe un avion pe altul), cel mai ieftin regulator este 55 lei, motor 45 lei (zboara Dululutu toata flotila lui cu asa ceva) iar bateria o poti plimba de pe un model pe altul daca vrei cu adevarat sa zbori :) . Vezi cum ti-am refacut bugetul? Poti sa bagi orice scuza dar nu asta cu banii :) . Cel putin ptr inceput nu are rost sa bagi banii in componente scumpe (exceptand statia care este investitie de durata), ai foarte mari sanse sa faci praf motorul, servo, elice. In cazul unui crash componentele de care aminteam se fac praf la fel, indiferent de cat ai dat pe ele. (mai sunt exceptii dar nu ne referim la acestea in segmentul acesta de pret)

Ca sa inveti sa zbori trebuie sa... zbori efectiv, mai bine sau mai rau dar sa zbori. Ia exemplul lui Poxipol, a zburat foarte mult cu o ragalie de avion, indiferent ca ii iesea sau nu, cred ca a consumat tuburi de adeziv la camp dar acum este stapan pe Minimag asa cum bine ati vazut cu totii la camp.
Succes!

Cu toate ca am fost acolo,am ratat faza cu distrugerea avionului,deci nu stiu exact ce s-a intamplat.Insa,daca nu te pregatesti bine pe simulator,o sa tot bagi bani in avioane.Stiu ca e neplacut si enervant cand vezi ca nu-ti iese,stiu ca nu ai rabdare,asa am fost si eu(eu am produs pagube mai mari pt.ca am inceput cu lucruri mai grele)dar crede-ma ca asta e singura cale sa ajungi sa zbori fara probleme.Seteaza simulatorul pe vant din ce in ce mai puternic,seteaza parametrii fizici treptat pana la 200%,invata-te chiar si pe dual rates,si o sa vezi ca va deveni o gluma sa zbori real dupa aceea.
Referitor la elicopter,NU INCERCA sa-l ridici singur,o sa plangi dupa el.Ai rabdare,baga simulator,si numai dupa ce reusesti sa-l tii bine in hover pe toate partile pe simulator poti incerca sa-l ridici.
Bafta!!!
RAPTOR 50,HK 450,EXTRA 300 SHP GRAUPNER,EXTRA 300 HP GRAUPNER,YAK 54 GRAUPNER,P51 MUSTANG,MX-2,LUCKY STAR
0

#342 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 11:12 AM

Vezi postareaNeekos, la Feb 1 2011, 10:27 AM, a spus:

Cu toate ca am fost acolo,am ratat faza cu distrugerea avionului,deci nu stiu exact ce s-a intamplat.Insa,daca nu te pregatesti bine pe simulator,o sa tot bagi bani in avioane.Stiu ca e neplacut si enervant cand vezi ca nu-ti iese,stiu ca nu ai rabdare,asa am fost si eu(eu am produs pagube mai mari pt.ca am inceput cu lucruri mai grele)dar crede-ma ca asta e singura cale sa ajungi sa zbori fara probleme.Seteaza simulatorul pe vant din ce in ce mai puternic,seteaza parametrii fizici treptat pana la 200%,invata-te chiar si pe dual rates,si o sa vezi ca va deveni o gluma sa zbori real dupa aceea.
Referitor la elicopter,NU INCERCA sa-l ridici singur,o sa plangi dupa el.Ai rabdare,baga simulator,si numai dupa ce reusesti sa-l tii bine in hover pe toate partile pe simulator poti incerca sa-l ridici.
Bafta!!!

pai nici nu m agandesc sa il ridic singur, aseara am mai lucrat la setarile in statie, cu gabi pe mess :blink: urmeaza sa imi vina cate piese sa le schimb, axu care e prea lung si o piesa pe centru axului care era rupta, la camp cu gabi ne-am chinui sa ii bagam un surub mai lung sa stea cat de cat, plus ca fostu propietar ii stransese vreo 2 suruburi de o pala abia isi modifica unghiu. oricum nici nu m aincumet la ala sa il ridic singur. avionu a fost simplu m-am enervat ca nu statea sa ii prind elicia, l-am luat zdrang una in pamant apoi i-am fript un bocanc;) asa ii trebuie nenorocitului ca nu asculta de stapan :)

Imagine postata
0

#343 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 08:29 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la Feb 1 2011, 07:29 AM, a spus:

Ba statia merge f bine, totusi e spektrum.

Inteleg ca esti un tanar cu pretentii,f. bine,dar se pare ca nu-ti "da" mana sa faci praf niste modele scumpe,atunci de ce esti impotriva sa exersi si sa-ti faci pt. inceput o oarece experienta cu modele ieftine, care au oarece calitati descoperite de alti modelisti cu destula experienta.Florinelu are mare dreptate cu mutarea electronicii ,daca nu ai posibilitati,de pe un model pe altul.La inceput asa am procedat si eu.Daca nu ai aflat, modelismul este un hobby destul de scump, dar minunat cand il traiesti cu adevarat. Numai de bine si zboruri placute.
0

#344 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 08:46 PM

problema e ca toata ziua tot scos si bagat mufe pana la urma se duc naibii si mufele alea. asa ca cel mai lejer si comod e fiecare model cu electronica si receptoru lui, plus ca multe mufe sunt al naibii de greu de scos.

Imagine postata
0

#345 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 01 February 2011 - 10:44 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la Feb 1 2011, 08:46 PM, a spus:

problema e ca toata ziua tot scos si bagat mufe pana la urma se duc naibii si mufele alea. asa ca cel mai lejer si comod e fiecare model cu electronica si receptoru lui, plus ca multe mufe sunt al naibii de greu de scos.

2, 3 mufe de schimbat, doua minute (cum zice si florinelu) din ziua de zbor nu sunt un capat de tara
important e sa ne simtim bine si sa zburam aeromodele
poate ca te gandesti prea departe, cand o sa ai mai mult de doua aeromodele si nu stii pe care sa pui receptorul
mai bine te gandesti cum sa faci sa ai si tu unul care sa zboare si pe care sa inveti

bafta si lasa complicatiile deoparte....... si comoditatea
0

#346 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2011 - 07:16 PM

Duminica se anunta cineva?
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#347 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2011 - 08:06 PM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la Feb 3 2011, 07:16 PM, a spus:

Duminica se anunta cineva?

normal ca se anunta mai ales ca o sa fie fffffoarte cald..... 13 grade cica
tot asa pe la 10.30--11.00

bafta
0

#348 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2011 - 09:27 PM

Duminica trebuie sa fac botezul la acest avionas,trecerea la un nivel mai greu
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#349 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 03 February 2011 - 10:31 PM

Daca pot vin si eu.
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#350 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2011 - 10:57 PM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la Feb 3 2011, 09:27 PM, a spus:

Duminica trebuie sa fac botezul la acest avionas,trecerea la un nivel mai greu

Ce avionas inaugurezi?Multa bafta, ca ai nevoie pt inagurare.
0

#351 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 06:59 AM

Acesta:http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic=36801&hl=pion
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#352 Useril este offline   Neekos 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 10:28 AM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la Feb 4 2011, 06:59 AM, a spus:

Intr-adevar greu nivelul:)
Bafta!
Vin si eu tot cu electrice.De fapt cred ca aduc si o jucarie frumoasa pe metanol,tot inaugurare.See ya!
RAPTOR 50,HK 450,EXTRA 300 SHP GRAUPNER,EXTRA 300 HP GRAUPNER,YAK 54 GRAUPNER,P51 MUSTANG,MX-2,LUCKY STAR
0

#353 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 12:31 PM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la Feb 4 2011, 06:59 AM, a spus:

Nu reusesc sa deschid lincul sa pot vedea modelul cel nou.Ce se poate face? Multumesc.
0

#354 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 12:40 PM

Vezi postareailie F1A, la Feb 4 2011, 12:31 PM, a spus:

Nu reusesc sa deschid lincul sa pot vedea modelul cel nou.Ce se poate face? Multumesc.

http://www.rhcforum....c=36801&hl=pion
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#355 Useril este offline   Neekos 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 05:03 PM

Salutare!
Am fost azi la un mic zbor pe lacul de la Cornetu-Mihailesti."Pista"este mortala,ganditi-va la o suprafata de cateva sute de hectare neteda ca o oglinda,ideala pt.decolare-aterizare orice tip de model,inclusiv jet-uri.Gheata are cam 35-40cm grosime,nu exista pericolul sa se fisureze.Merge beton si pt.auto.
Asadar pe mine acolo ma gasiti duminica pt.ca vreau sa zbor YAK-ul.Daca se arata cineva interesat,rog postati aici.
0

#356 Useril este offline   NashuL 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 21-December 10

Postat 04 February 2011 - 05:09 PM

Salut,
am trecut scurt duminica trecuta la Cet Vest, si mi-a placut foarte mult ceva gen aripa delta cu motor in coada, insa tractor (adica elicea catre in fata) nu pusher. Vreau sa gasesc detalii si nu prea reusesc -eu caut "delta wing back pusher" nu iese nimic pe google, ziceti-mi un nume pt avionul ala.

Mersi.
Care mai veniti duminica pe cet vest ne vedem acolo.
0

#357 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 05:12 PM

Eu unu sincer nu ma risc,mai ales ca de maine se-ncalzeste iar duminica vor fii in jur de 8-10grade
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#358 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 08:00 PM

Vezi postareaNashuL, la Feb 4 2011, 05:09 PM, a spus:

Salut,
am trecut scurt duminica trecuta la Cet Vest, si mi-a placut foarte mult ceva gen aripa delta cu motor in coada, insa tractor (adica elicea catre in fata) nu pusher. Vreau sa gasesc detalii si nu prea reusesc -eu caut "delta wing back pusher" nu iese nimic pe google, ziceti-mi un nume pt avionul ala.

Mersi.
Care mai veniti duminica pe cet vest ne vedem acolo.

se numeste polaris si e superb
ai aici toate detaliile :

http://www.rcgroups....ad.php?t=922465

duminica la 11 suntem acolo
0

#359 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 08:32 PM

week endu viitor cu ajutorul postei romane fac inaugurarea parkflyer-ului meu:D

Imagine postata
0

#360 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 09:49 PM

Navomarius,intradevar o super pista ai acolo,numai ca e un pic cam departe.Modelul pe care vrei sa-l inaugurezi,daca nu ma insel ,este un BB.Am zburat duminica unul la Cet vest,cel care zbura "singur",eu fiind cu mainile in buzunar din cauza frigului.Multa bafta oricum.Daca poti si un film ar fi super.
0

Arata acest topic

• 174 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi