Florinelu, la Feb 1 2011, 08:23 AM, a spus:
Eu am in total 4 zburatoare si le zbor pe toate cu un singur receptor :blink: (in 1-2 minute il schimbi de pe un avion pe altul), cel mai ieftin regulator este 55 lei, motor 45 lei (zboara Dululutu toata flotila lui cu asa ceva) iar bateria o poti plimba de pe un model pe altul daca vrei cu adevarat sa zbori :) . Vezi cum ti-am refacut bugetul? Poti sa bagi orice scuza dar nu asta cu banii :) . Cel putin ptr inceput nu are rost sa bagi banii in componente scumpe (exceptand statia care este investitie de durata), ai foarte mari sanse sa faci praf motorul, servo, elice. In cazul unui crash componentele de care aminteam se fac praf la fel, indiferent de cat ai dat pe ele. (mai sunt exceptii dar nu ne referim la acestea in segmentul acesta de pret)
Ca sa inveti sa zbori trebuie sa... zbori efectiv, mai bine sau mai rau dar sa zbori. Ia exemplul lui Poxipol, a zburat foarte mult cu o ragalie de avion, indiferent ca ii iesea sau nu, cred ca a consumat tuburi de adeziv la camp dar acum este stapan pe Minimag asa cum bine ati vazut cu totii la camp.
Succes!
Cu toate ca am fost acolo,am ratat faza cu distrugerea avionului,deci nu stiu exact ce s-a intamplat.Insa,daca nu te pregatesti bine pe simulator,o sa tot bagi bani in avioane.Stiu ca e neplacut si enervant cand vezi ca nu-ti iese,stiu ca nu ai rabdare,asa am fost si eu(eu am produs pagube mai mari pt.ca am inceput cu lucruri mai grele)dar crede-ma ca asta e singura cale sa ajungi sa zbori fara probleme.Seteaza simulatorul pe vant din ce in ce mai puternic,seteaza parametrii fizici treptat pana la 200%,invata-te chiar si pe dual rates,si o sa vezi ca va deveni o gluma sa zbori real dupa aceea.
Referitor la elicopter,NU INCERCA sa-l ridici singur,o sa plangi dupa el.Ai rabdare,baga simulator,si numai dupa ce reusesti sa-l tii bine in hover pe toate partile pe simulator poti incerca sa-l ridici.
Bafta!!!
RAPTOR 50,HK 450,EXTRA 300 SHP GRAUPNER,EXTRA 300 HP GRAUPNER,YAK 54 GRAUPNER,P51 MUSTANG,MX-2,LUCKY STAR