Teren de zbor zona Militari Teren de zbor pentru zona Militari
Postat 23 September 2011 - 05:21 PM
dululutu, la 23 September 2011 - 02:42 PM, a spus:
sau... ati plecat cu toti la Sirmea cu redevilu?
gogule eu maine merg inca sunt in bucuresti :))))
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Postat 24 September 2011 - 04:04 PM
Postat 29 September 2011 - 08:26 PM
Daca ati mai auzit vreodata , formularea " noi nu suntem interesati de voi ..." printre modelisti sau mai precis aeromodelisti va rog sa ne corectati, pentru ca noi nu am mai auzit o asemenea formulare.
Se pare ca sunt printre noi , tipi care , au pus stapanire pe cate un maidan pe care l-au jupuit de vegetatie, care nu au vreun drept de vreun fel -legal vorbind-pt. ca doar asa ne abtinem de a ne da unul altuia in cap- vin si spun ca -citez " ne scot afara de urechi de acolo "
Voi ati mai auzit de o asemenea isprava ? Sunteti de acord , dragi aeronavosubmarinomashinisto-hobbyshti ?
Probabil sunt printre voi , sunt si pro si contra ...insa repet !!!!! FARA ACT DE PROPRIETATE !!!!!! deci ilegal !!!! Ai dreptul sa scoti pe cineva afara " tragandu-l de urechi ?"
Cand ma voi mai duce acolo , si va sfatuiesc si pe voi , sa aveti la indemana telefonul, cu apelare rapida pe 112 , pentru ca nu se stie ! Cel de astazi avea buzele tremurande de nervi cand purta convorbirea cu mine. -semn rau....mi-am spus.
Eu , invit toti aero-navo-moto-submarino-mashinisto-hobby-ishiti sa mergem pe terenul in cauza . Sunt curios daca ne vor scoate de urechi afara de pe un teren ce nu este al lor .
Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca terenul era al celui cu care am purtat discutzia astazi. Probabil credea , sau chiar trecea si la fapte, ca ne putea impushka pe toti !
Bravo neam !
Vedeti si voi ca nu degeaba ne considera astia din lume tzara de mana a 7-tea . Cu asemenea semeni nu e de mirare !
Imi pare rau ca am ajuns sa postez asta ...asemenea oameni nu credeam sa existe in lumea hobby-ului , al aeromodelismului .
Pana acum am intalnit doar oameni de calitate, asta mi-a dat curaj sa continui...insa vad ca treaba sta si altfel ...si aici , ca in orice alt domeniu romanesco-tziganesc, maneaua si mizeria umana a pus stapanirea cunoscuta.
Rusine !
Copie de pe forum " Metro-Berceni"
Postat 29 September 2011 - 08:35 PM
Postat 29 September 2011 - 10:24 PM
valyman, la 29 September 2011 - 08:26 PM, a spus:
Voi ati mai auzit de o asemenea isprava ? Sunteti de acord , dragi aeronavosubmarinomashinisto-hobbyshti ?
Probabil sunt printre voi , sunt si pro si contra ...insa repet !!!!! FARA ACT DE PROPRIETATE !!!!!! deci ilegal !!!! Ai dreptul sa scoti pe cineva afara " tragandu-l de urechi ?"
Copie de pe forum " Metro-Berceni"
Pai si trebuia sa poluezi toate topicurile cu ispravi de genul asta? Mai ales ca noi la CET VEST nu avem habar despre ce a fost acolo si nici nu avem probleme din astea.:good: Probabil ca acolo unde ai fost luat de urechi adevarul o fi undeva la jumatate, intre cele doua parti. Apropo, ai fost acolo prezent, la "jupuirea de vegetatie"?8) Eu am mai fost la astfel de activitati si dupa aia este destul de frustrant sa vezi cum uneori, aia care nu au fost niciodata, sub nicio forma la "jupuiri", stau cracanati in mijlocul pistei si zboara, iar tu te uiti cu jind si astepti sa se termine carburantul (bateria) sa te poti da si tu cu electricul tau amarat.B). Dar ramanem doar frustrare ca vorba ta, nu este terenul nostru si nu avem dreptul sa luam pe nimeni de urechi.
Bai, astia de la CET VEST, nu ma refer la voi, clar?:pardon: .
P.S. Cine se baga la un pescuit duminica asta?
Postat 29 September 2011 - 11:02 PM
Sunteți bineveniți ,
La noi , nici nu s-a pus problema dacă au fost toți sau nu la tuns vegetația. Eu unul, nu am ținut cont , și chiar am fost singur ...neaștepând nimic în loc, sau vreo recompensă.
Scuze pentru poluare .....
Postat 30 September 2011 - 01:57 PM
absolut toate categoriile.Ne-am ciondanit putin la inceput insa acum zboara cine vrea,tunde iarba cine vrea,face gatar cine vrea,construieste baze sportive si dotari cine poate. Eliberati leoparzii din voi si scapati de constipatii mentale;respectati pe oricine are o statie de emisie in mana!!!!Fiti prieteni!Veniti la Brasov/Sanpetru;suntem 3 grupuri de zbor in aeroclub
si ne intelegem bine respectand un regulament simplu si practic.
Postat 30 September 2011 - 03:39 PM
flypol, la 30 September 2011 - 01:57 PM, a spus:
absolut toate categoriile.Ne-am ciondanit putin la inceput insa acum zboara cine vrea,tunde iarba cine vrea,face gatar cine vrea,construieste baze sportive si dotari cine poate. Eliberati leoparzii din voi si scapati de constipatii mentale;respectati pe oricine are o statie de emisie in mana!!!!Fiti prieteni!Veniti la Brasov/Sanpetru;suntem 3 grupuri de zbor in aeroclub
si ne intelegem bine respectand un regulament simplu si practic.
Sincer cred ca sa inteles gresit,noi la CET il asteptam cu drag cum au venit si multi altii.
Postat 02 October 2011 - 08:02 PM
dululutu, la 01 October 2011 - 11:14 PM, a spus:
am gasit, intamplator, un filmulet de la cet care nu l-am mai vazut postat aici
filmu asta il stiu, l-am mai vazut, e din ziua cand am rupt eu falconu, inainte sa plec la sebes la rapa rosie :clapping:
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Postat 05 October 2011 - 12:53 PM
Postat 05 October 2011 - 07:31 PM
Postat 05 October 2011 - 08:24 PM
Ma gandesc ca cineva o fi dat foc la gunoaie si a folosit o bucata din nuc pe post de nuia, sa scurme in foc.