A tot cautat dar dar nu am gasit ceva concludent si nici pe forumul asta nu gasesc usor.
E ok daca pun un motor inrunner gen BL Inrunner 2030/ 12 pe easy star cu elice 5x4,3 sau ceva apropiat?A pus cineva care poate sa imi zica si mie cum merge?Merci
Pagina 1 din 1
Vreau si eu niste pareri despre motor inrunner pe avion
Postat 08 November 2008 - 04:27 PM
Producatorul il recomanda pentru EDF-uri si aplicatii navo high speed.
In rest, numai cu reductor.
Are turatia de 2-3 ori mai mare decat cea normala pentru elilcea indicata de tine.
De ce innrunner? Pare mai simpla schimbarea celui original ?
In rest, numai cu reductor.
Are turatia de 2-3 ori mai mare decat cea normala pentru elilcea indicata de tine.
De ce innrunner? Pare mai simpla schimbarea celui original ?
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 08 November 2008 - 04:30 PM
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 08 November 2008 - 04:48 PM
Eu am folosit cu succes în google expresia "easystar inrunner".
Intri chiar pe primul link din listă.
Dar EZ-ul merge perfect cu motorul speed400 cu care vine la pachet.
Am un EZ şi pun pe el camera foto (un plus de ~230g) sau video (un plus de ~260g) folosind 2 celule LiPO de 1300, de vre-o 2 ani de zile, fără să simt nevoia acută de supramotorizare - poate doar la mare, pe faleză :)
Intri chiar pe primul link din listă.
Dar EZ-ul merge perfect cu motorul speed400 cu care vine la pachet.
Am un EZ şi pun pe el camera foto (un plus de ~230g) sau video (un plus de ~260g) folosind 2 celule LiPO de 1300, de vre-o 2 ani de zile, fără să simt nevoia acută de supramotorizare - poate doar la mare, pe faleză :)
Aceasta postare a fost editata de pistolaSHNIKOV: 08 November 2008 - 05:02 PM
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran
Emil Cioran
Postat 13 November 2008 - 07:12 AM
iulian207, la Nov 8 2008, 03:12 PM, a spus:
A tot cautat dar dar nu am gasit ceva concludent si nici pe forumul asta nu gasesc usor.
E ok daca pun un motor inrunner gen BL Inrunner 2030/ 12 pe easy star cu elice 5x4,3 sau ceva apropiat?A pus cineva care poate sa imi zica si mie cum merge?Merci
Intreaba-l pe @stiganas ,el are pe EZ un inrunner destul de puternic (vreo 3000kV) si zboara impecabil.
Hodina-i ca slanina
Sa imbatrinesti e obligatoriu!
Sa te maturizezi e optional!
Sa imbatrinesti e obligatoriu!
Sa te maturizezi e optional!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1