Modelism - RHC Forum: SA INCEAPA NEBUNIA.... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

SA INCEAPA NEBUNIA.... GRAND PRIX...

#1 Useril este offline   LEXXRDM 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

  Postat 04 March 2004 - 05:10 PM

Cel mai nebun sezon din istoria Formulei 1, in care “lupii tineri” i-au declarat razboi deschis multiplului campion mondial Michael Schumacher, incepe la Melbourne, la sfarsitul acestei saptamani.
Fani ai Formulei 1, pregatiti-va! Duminica o sa va treziti la ora 4:30 dimineata, veti pregati o cafea si va veti aseza confortabil in fotoliu sau pe canapea pentru a asista la startul sezonului 2004. Pe circuitul australian “Albert Park”, va incepe duelul generatiilor, intre sextuplul campion mondial Michael Schumacher si reprezentantii noului val, Kimi Raikkonen (McLaren), Juan Pablo Montoya (Williams) si Fernando Alonso (Renault).
SPECTACOL. Actualul sezon este alcatuit din 18 etape, noutatile absolute fiind cursa chineza de la Shanghai si Marele Premiu al Bahreinului, primul din Orientul Mijlociu. S-a renuntat, in schimb, la cursa austriaca de la Zeltweg, in locul sau fiind reinclus Marele Premiu al Belgiei, de la Spa-Francorchamps. Cea mai de succes competitie automobilistica din lume va oferi si in acest an senzatii deosebite suporterilor, mai ales fiindca competitorii lui Ferrari au anuntat ca si-au pregatit masini mult mai performante, cu care spera sa incheie dominatia “calutului cabrat” si a lui Schumacher. Spectacolul va fi garantat, ca in fiecare an, atat pe pista, cat si in tribune, unde vor fi prezenti de la cei mai simpli spectatori la cele mai mari celebritati.
CONTINUARE. La inceputul lui 2004, Michael Schumacher si-a prelungit cu doi ani contractul ce expira la sfarsitul sezonului. Astfel, pana in octombrie 2006, toti cei care-l iubesc sau, dimpotriva, il urasc pe cel mai titrat pilot din istorie, il vor urmari in lupta cu Alonso si Montoya.
TALENT. Spaniolul Alonso este favoritul expertilor in Formula 1, care-l vad ca urmas la tronul campionului en-titre. Acesta a dovedit aptitudini deosebite si anul trecut, cand, cu victoria de la Hungaroring, a devenit cel mai tanar castigator al unei curse din istoria Formulei 1. In 2004, el va fi ajutat si de noul monopost Renault, R24, care a fost mult imbunatatit fata de cel de anul trecut. In concluzie, sa inceapa nebunia pe patru roti!
Ferarri
Scuderia “calutului cabrat” a modificat toate componentele monopostului de anul trecut, F2004 fiind cel mai bun din toate timpurile, conform managerului Ross Brawn. Modificarile s-au facut mai mult din punct de vedere al materialelor si al pozitionarii acestora. Centrul de greutate a fost coborat, iar sasiul este mai rezistent. De asemenea, s-au modificat suspensiile, pentru a imbunatati tinuta masinii la viteze medii si mari.
McLaren Mercedes
Se pare ca 1998 si 1999, cand Mika Hakkinen a castigat doua titluri, au fost singurele sezoane reusite pentru echipa McLaren Mercedes. Echipa lui Raikkonen si Coulthard are probleme in ultimii ani cu monoposturile, acestea fiind sub nivelul adversarilor, lucru vazut si in clasament.
Williams BMW
Trambitatul model MP4-19, cu care “sagetile” vor aborda sezonul 2004, are deja probleme cu motorul, care nu se ridica la inaltimea asteptarilor. Noul monopost al celor de la Williams BMW prezinta o caracteristica deosebita, refuzata initial de constructor. Nasul masinii a fost retras, ideea apartinandu-i italiencei Antonia Terzi, “transferata” de la Ferrari. Noul FW26 a avut rezultate foarte bune in probele din aceasta iarna, fiind cu 15 la suta mai eficienta decat vechiul model. De asemenea, Montoya si Schumacher vor beneficia in premiera de cutia de viteze cu 7 trepte.
Traseul de la ALBERT PARK unde se va desfasura prima cursa din Formula 1 care si-a facut intrarea in calendarul competitional in anul 1996 in urma unor aprige proteste din partea ecologistilor. Pista contine foarte multe viraje rapide inlantuite.Lungimea unui tur este de 5,303 Km iar turele de pista pentru acesta cursa vor fi in numar de 58.
Vizionare placuta fanilor FORMULEI 1.
:(

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#2 Useril este offline   mizzone 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2181
  • Inregistrat: 07-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 05 March 2004 - 07:03 AM

nene dorulet, multumim de informatii si mai ales felicitari pentru stilul chiar profesionist al abordarii subiectului.
hai schummy!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#3 Useril este offline   Vivi 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Postat 05 March 2004 - 10:41 AM

Citeaza

nene dorulet, multumim de informatii si mai ales felicitari pentru stilul chiar profesionist al abordarii subiectului.
hai schummy!

Da, da. Chiar asa! Nu vrei sa comentezi in locul lu' Miki? Ca iar o sa ne dispere cu aberatiile lui.. :(

Hai Schummi!
0

#4 Useril este offline   Marinaru 

  • GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

  Postat 05 March 2004 - 10:49 AM

Vivi, la 5 Mar 2004, 10:41, a spus:

Citeaza

nene dorulet, multumim de informatii si mai ales felicitari pentru stilul chiar profesionist al abordarii subiectului.
hai schummy!

Da, da. Chiar asa! Nu vrei sa comentezi in locul lu' Miki? Ca iar o sa ne dispere cu aberatiile lui.. :(

Hai Schummi!

Raspuns pentru VIVI si MIZZONE:(mesajul este pe contul Marinarului ca el era logat) si nu poti sa delogezi un MODERATOR si coleg ca...
Sincer cred ca as putea face fata unui comentariu legat de cursele de formula1, inconvenientul ca in Romania ca sa faci (ce ne-ar place) trebuie sa ai cunostinte suspuse ca sa-ti puna o vorba unde trebuie.
Hai Schummi!
Bafta si vizionare placuta! :(

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 05 March 2004 - 10:56 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro