Fara sperante..... Pentru cei patiti
Postat 08 November 2008 - 11:33 AM
Postat 08 November 2008 - 11:38 AM
CristiL, la Nov 8 2008, 11:33 AM, a spus:
oare ???? revopsite si vandute.. sau daca nu merge desfacut pentru piese si vandute ! :rolleyes:
Postat 08 November 2008 - 12:26 PM
Postat 12 November 2008 - 10:50 PM
Ce se intampla cu ele? pai uite cam asa bauiesc ca fac omuletii , azi fura scuterul il duc intr-un loc sigur si ascuns , relativ aproape de zona din care este luat , pe urma asteapta cateva zile ( daca suni la politie si spui ca ti s-a furat scuterul modelul X culoarea Y , agentii aia de se plimba aiurea in tranvai prin cartiere opresc scuterele asemanatoare cu descrierea ta) , dupa ce nu mai este ''prioritara'' plangerea ta baietii duc scuterul in alt oras il vand si cu asta basta ...
Dute in targuri , sau un comunele de pe langa oras , sa vezzi caolo cate scutere sunt cel putin 50% sunt furate , 20% au acte false ( pentru a nu fi inmatriculate) si tot asa .
si un pic offtopic ..
Eu sunt corios ce e in capul parintilor care le cumpara pustilor de 14-15 ani scuter , cand ei nu stiu bine sa mearga cu bicicleta , ce ese in capul lor atunci cand cumpara un scuer din targ fara acte si cu cinci straturi de vopsea? Cat de inteligent sa fii sa nu poti face diferenta dintre un scuer care poti alege sa nu il inmatriculezi si unul fara acte sau cu butucii fortati ? cunosc lume care a cumparat sctere si au rpimit chitante de mana ... :blink:
Postat 13 November 2008 - 03:09 PM
zola, la Nov 12 2008, 10:50 PM, a spus:
Ce se intampla cu ele? pai uite cam asa bauiesc ca fac omuletii , azi fura scuterul il duc intr-un loc sigur si ascuns , relativ aproape de zona din care este luat , pe urma asteapta cateva zile ( daca suni la politie si spui ca ti s-a furat scuterul modelul X culoarea Y , agentii aia de se plimba aiurea in tranvai prin cartiere opresc scuterele asemanatoare cu descrierea ta) , dupa ce nu mai este ''prioritara'' plangerea ta baietii duc scuterul in alt oras il vand si cu asta basta ...
Dute in targuri , sau un comunele de pe langa oras , sa vezzi caolo cate scutere sunt cel putin 50% sunt furate , 20% au acte false ( pentru a nu fi inmatriculate) si tot asa .
si un pic offtopic ..
Eu sunt corios ce e in capul parintilor care le cumpara pustilor de 14-15 ani scuter , cand ei nu stiu bine sa mearga cu bicicleta , ce ese in capul lor atunci cand cumpara un scuer din targ fara acte si cu cinci straturi de vopsea? Cat de inteligent sa fii sa nu poti face diferenta dintre un scuer care poti alege sa nu il inmatriculezi si unul fara acte sau cu butucii fortati ? cunosc lume care a cumparat sctere si au rpimit chitante de mana ... :angry:
Multumesc frumos pentru primire:)...Si multumesc pentru postare...Da curiosi pentru ce ai spus u acolo cred k suntem multi...dar prea putini totusi care se si gandim la ce s-ar intampla nu numai cu faptul k sunt atat copii,dar si parinti lipsiti de constiienta cand iau asemenea decizi...asta e asa stii cum ar spune unui dintre ei..."Lasa mah dak ala are si poate,ce eu nu?".Cat despre faptul k nu o sa il mai vad..asa e..din clipa cand a disparut mi-am dat seama si am realizat k numai am sanse sa il mai gasesc vreodata..dar asta e..eu am facut tot ce trebuia k sa fiu in randul oamenilor civilizati...Am fost la politie,am facut ce trebuia nu din cauza faptului k vroiam sa il gaseasca neaparat ei..pentru k din ce am citit aici mi-am dat seama k sunt km neputinciosi in asemena cazuri..din lipsa unor probleme de ale lor...dar m-am gandit k tipul/tipi care mi-au luat scuterul..poate nu erau de "meserie" si Doamne fereste nu sterg seriile...si merg asa cu el..fara numar...se intampla vre'un accident...ala pleaca de acolo...si apoi..pica pe mine..si asta ar fi fost mai nasol...Oricum...multumesc fain pentru raspunsuri si pareri...P.S: La anul probabil in toamna o sa imi iau ceva mai mare..si o sa am nevoi de ceva ajutor.MS
Postat 14 November 2008 - 12:26 AM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 14 November 2008 - 09:56 PM
Postat 18 November 2008 - 01:08 AM
CristiL, la Nov 14 2008, 08:56 PM, a spus:
Sau iti poti lua un atv macar daca e gheata oe jos sau ploua nu mai ai nevoie de asa de mult echlibru si este mai sigur cred ca ar fi si asta o solutie
1.Cei care se deplaseaza.
2.Cei care sofeaza.
Si 3. Cei care piloteaza
Postat 18 November 2008 - 01:19 AM
Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 18 November 2008 - 01:19 AM
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 19 November 2008 - 09:50 PM
Pai il aveam de cateva luni(4 mai exact)...avea in jur de 800 de km..cand a disparut...avea carena din fata...la imbinare cu cea din spate(nu stiu dak am spus bine).....sparta..intre ghidon si locul unde are contactul...o zgarietura mai zdravana...pe partea stanga in fata la prag...un bec(dreapta) pe faza lunga nu mergea...a fost luat din zona Militari...de la Politenhica o statie mai sus..fata in fata cu liceul Tudor Vladimirescu....culoare- un bluemarin cu negru..ceasul de pe bord nu mergea...il poti vedea aici http://scutere.info/...d=s03...culoare difera...plus avariile=))
Oricum..multumesc frumos pentru ajutor..si dak reusesti ceva..imi poti lasa un mesaj...pe ID de mess-lutu102003..
Ms fain inca o data..cu respect
Postat 19 November 2008 - 09:53 PM
Postat 22 November 2008 - 08:29 PM
Postat 08 December 2008 - 10:14 AM
pe mine m-au luat la bataie niste pazniti care nu puteau sa doarma din cauza a mea si a catorva pprieteni ca era seara banuiesc ca paznici sunt platiti sa pazeasaca nu sa doarma?
noroc cu prieteni mei care m-au scapat si ca am purtat casca ca altfel..... si voi cce sugerati sa am cu mn o bate de lemn sau o teacva de fier
1.Cei care se deplaseaza.
2.Cei care sofeaza.
Si 3. Cei care piloteaza
Postat 08 December 2008 - 03:31 PM
Totusi incearca sa nu mai deranjezi pe nimeni si atunci nu vei mai avea probleme
Traxxas REVO 3.3 #5308
HPI Savage X 4.6 Reverse
Tamiya TT-01 XB BMW 320si
Postat 08 December 2008 - 06:20 PM
pizza_boy 0.5CDI, la Dec 8 2008, 10:14 AM, a spus:
Ca tot veni vorba, e complicata situatia ta. Nu cunosc legislatie multa, dar nu orice e parcare publica e si fara stapan. Posibil sa existe si alte reguli acolo, de care tu sa nu fi stiut. Daca existau alte restrictii, trebuiau afisate. Oricum nu e corect comportamentul paznicilor. Pentru asta, daca ai dovezi clare, poti sa incepi un proces. Cred ca ai sanse sa castigi. Ce? Nu stiu. Suplimentar, poate reusesti sa demonstrezi si ca ei dormeau sau ca aveau program de somn in loc sa pazeasca.
Trebuie multa atentie cu spatiile ingradite private si denumite locuri publice ca nu-i chiar asa. Adica nu tot ce-i public e si la liber. Si parcul e un loc public si cred ca gardienii nu-ti permit sa faci ture cu ATV-ul. Nu tin cu ursul, dar ori stii legislatie ori umbli cu casca tare.
Intr-o parcare de Carrefour nu cred ca se aplica regulamentul de circulatie (chiar daca exista si indicatoarele clasice pe acolo) pe motiv ca e parcare publica. S-ar putea sa nu fie drum public. Poate gresesc, dar asta e o dovada ca nu stiu sigur ce afirm. Important e sa fii tu sigur!
Legat de zgomot, vezi ca exista legislatie legata de poluare fonica, de intensitate sonora, si alte alea... Invata totul si foloseste in favoarea ta, tot ce stii. Pe langa ce e stabilit de lege, exista si reguli locale pentru care poti fi penalizat. Invata-le si pe alea daca vrei sa fii stapan pe tine. Ca sa dau exemplu, legea prevede ceva maxim si consiliul local prevede un interval orar pentru un alt maxim. Nu e simplu. Noaptea nu se vad toate afisele, la noi se sta rau cu informatia si oricand te trezesti ca dupa regulamentul de circulatie e permisa stationarea dar nu la ora la care esti tu cu masina acolo ca a intervenit altcineva cu o restrictie suplimentara.
Eu daca am chef, ziua, fac ture cu masina prin parcarea publica de care ziceam mai sus pana golesc rezervorul, dar sincer, dupa ce se inchide magazinul si firma inchide portile (inclusiv la parcare), nu stiu daca mai pot. Intreb pe cineva de acolo si vad daca am dreptul asta. Daca se poate, ma invart in continuare pana dimineata cand nu-mi mai fac probleme. Daca nu am voie, o tai spre casa si ma dau pe langa nevasta, poate am sanse mai multe. Haidi pa!
Spor la treaba.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 08 December 2008 - 06:25 PM
Telefon: 0721 385365