Modelism - RHC Forum: Fara sperante..... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Fara sperante..... Pentru cei patiti

#1 Useril este offline   CristiL 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 08-November 08

Postat 08 November 2008 - 11:33 AM

Am avut "bucuria" sa ma aflu si eu printre cei nush cati "fericiti" posesori de scutere..sau foste...Nush cat la suta si chiar tind sa cred k foarte putin...un scuter odata furat..depus plangere la politie...numai poate fi gasit...Oare ce se intampla cu ele?Cu respect..multumesc.
0

#2 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 08 November 2008 - 11:38 AM

Vezi postareaCristiL, la Nov 8 2008, 11:33 AM, a spus:

Am avut "bucuria" sa ma aflu si eu printre cei nush cati "fericiti" posesori de scutere..sau foste...Nush cat la suta si chiar tind sa cred k foarte putin...un scuter odata furat..depus plangere la politie...numai poate fi gasit...Oare ce se intampla cu ele?Cu respect..multumesc.

oare ???? revopsite si vandute.. sau daca nu merge desfacut pentru piese si vandute ! :rolleyes:
0

#3 Useril este offline   benz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 307
  • Inregistrat: 30-August 06

Postat 08 November 2008 - 12:26 PM

Pai ce sa se intample... E folosit sau e vandut de cel care ti l-a furat. In general sunt duse in alte localitati, sa ai sanse minime sa il recunosti. E greu sa fie depistate atata timp cat nu e constituita o baza de date, o evidenta clara. Bunurile furate sunt implementate intr-o aplicatie, dar ca sa fie identificate este necesara o imprejurare care sa determine accesarea acesteia. De exemplu, hotul e prins intr-o anumita situatie, iar politistul, daca e inspirat si daca are acces la baza asta de date, verifica seria bunului si afla ca a fost reclamat furat si numele politistului care are cazul. Cel care are cazul verifica periodic cine a accesat informatia si pentru ce.
pamant, apa, foc si mult, mult aer!
0

#4 Useril este offline   zola 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 21-July 07

Postat 12 November 2008 - 10:50 PM

Ce sa zic , bine ai venit in club! mi-e mi-au furat un motor MZ din 62 , si un scuter peugeot . deci rapunsul e clar nu il mai vezi niciodata .
Ce se intampla cu ele? pai uite cam asa bauiesc ca fac omuletii , azi fura scuterul il duc intr-un loc sigur si ascuns , relativ aproape de zona din care este luat , pe urma asteapta cateva zile ( daca suni la politie si spui ca ti s-a furat scuterul modelul X culoarea Y , agentii aia de se plimba aiurea in tranvai prin cartiere opresc scuterele asemanatoare cu descrierea ta) , dupa ce nu mai este ''prioritara'' plangerea ta baietii duc scuterul in alt oras il vand si cu asta basta ...
Dute in targuri , sau un comunele de pe langa oras , sa vezzi caolo cate scutere sunt cel putin 50% sunt furate , 20% au acte false ( pentru a nu fi inmatriculate) si tot asa .
si un pic offtopic ..
Eu sunt corios ce e in capul parintilor care le cumpara pustilor de 14-15 ani scuter , cand ei nu stiu bine sa mearga cu bicicleta , ce ese in capul lor atunci cand cumpara un scuer din targ fara acte si cu cinci straturi de vopsea? Cat de inteligent sa fii sa nu poti face diferenta dintre un scuer care poti alege sa nu il inmatriculezi si unul fara acte sau cu butucii fortati ? cunosc lume care a cumparat sctere si au rpimit chitante de mana ... :blink:
Oto si crevetii lui..
0

#5 Useril este offline   CristiL 

• Nou venit
  • Pip

Postat 13 November 2008 - 03:09 PM

Vezi postareazola, la Nov 12 2008, 10:50 PM, a spus:

Ce sa zic , bine ai venit in club! mi-e mi-au furat un motor MZ din 62 , si un scuter peugeot . deci rapunsul e clar nu il mai vezi niciodata .
Ce se intampla cu ele? pai uite cam asa bauiesc ca fac omuletii , azi fura scuterul il duc intr-un loc sigur si ascuns , relativ aproape de zona din care este luat , pe urma asteapta cateva zile ( daca suni la politie si spui ca ti s-a furat scuterul modelul X culoarea Y , agentii aia de se plimba aiurea in tranvai prin cartiere opresc scuterele asemanatoare cu descrierea ta) , dupa ce nu mai este ''prioritara'' plangerea ta baietii duc scuterul in alt oras il vand si cu asta basta ...
Dute in targuri , sau un comunele de pe langa oras , sa vezzi caolo cate scutere sunt cel putin 50% sunt furate , 20% au acte false ( pentru a nu fi inmatriculate) si tot asa .
si un pic offtopic ..
Eu sunt corios ce e in capul parintilor care le cumpara pustilor de 14-15 ani scuter , cand ei nu stiu bine sa mearga cu bicicleta , ce ese in capul lor atunci cand cumpara un scuer din targ fara acte si cu cinci straturi de vopsea? Cat de inteligent sa fii sa nu poti face diferenta dintre un scuer care poti alege sa nu il inmatriculezi si unul fara acte sau cu butucii fortati ? cunosc lume care a cumparat sctere si au rpimit chitante de mana ... :angry:

Multumesc frumos pentru primire:)...Si multumesc pentru postare...Da curiosi pentru ce ai spus u acolo cred k suntem multi...dar prea putini totusi care se si gandim la ce s-ar intampla nu numai cu faptul k sunt atat copii,dar si parinti lipsiti de constiienta cand iau asemenea decizi...asta e asa stii cum ar spune unui dintre ei..."Lasa mah dak ala are si poate,ce eu nu?".Cat despre faptul k nu o sa il mai vad..asa e..din clipa cand a disparut mi-am dat seama si am realizat k numai am sanse sa il mai gasesc vreodata..dar asta e..eu am facut tot ce trebuia k sa fiu in randul oamenilor civilizati...Am fost la politie,am facut ce trebuia nu din cauza faptului k vroiam sa il gaseasca neaparat ei..pentru k din ce am citit aici mi-am dat seama k sunt km neputinciosi in asemena cazuri..din lipsa unor probleme de ale lor...dar m-am gandit k tipul/tipi care mi-au luat scuterul..poate nu erau de "meserie" si Doamne fereste nu sterg seriile...si merg asa cu el..fara numar...se intampla vre'un accident...ala pleaca de acolo...si apoi..pica pe mine..si asta ar fi fost mai nasol...Oricum...multumesc fain pentru raspunsuri si pareri...P.S: La anul probabil in toamna o sa imi iau ceva mai mare..si o sa am nevoi de ceva ajutor.MS
0

#6 Useril este offline   zola 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2008 - 10:35 PM

pai , pana in primavara poate te razgandesti nu de alta dar in loc de doua mai bine patru ... roti
Oto si crevetii lui..
0

#7 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 14 November 2008 - 12:26 AM

Stiu pe cineva la care i sa furat scuterul si dupa 5 luni a fost gasit la Brad langa Deva. Tipul ii din Targu Mures.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#8 Useril este offline   CristiL 

• Nou venit
  • Pip

Postat 14 November 2008 - 09:56 PM

Si eu de la Bucuresti:))Dak o fi sa il mai "gasesc" porbabil pe undeva pe la Pitesti=))sau cine stie..dak inca mai exista...da...cat despre o masina...sa imi cumpar..da nu e rea ideea..doar k am eu mai multa placere sa ma misc in voie prin aglomeratie...mai ales in Bucuresti.:D)
0

#9 Useril este offline   zola 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 November 2008 - 02:21 PM

Pai nu te pune nimeni sa iti iei Land Rover sau Q7 :) iti iei o masina mica :) ieftina , conforatabila in care nu te ploua , nu te ninge si nu iti rupi picioarele ...
Oto si crevetii lui..
0

#10 Useril este offline   pizza_boy 0.5CDI 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 143
  • Inregistrat: 30-July 08
  • Interests:Automodelism

Postat 18 November 2008 - 01:08 AM

Vezi postareaCristiL, la Nov 14 2008, 08:56 PM, a spus:

Si eu de la Bucuresti:))Dak o fi sa il mai "gasesc" porbabil pe undeva pe la Pitesti=))sau cine stie..dak inca mai exista...da...cat despre o masina...sa imi cumpar..da nu e rea ideea..doar k am eu mai multa placere sa ma misc in voie prin aglomeratie...mai ales in Bucuresti.<_<)

Sau iti poti lua un atv macar daca e gheata oe jos sau ploua nu mai ai nevoie de asa de mult echlibru si este mai sigur cred ca ar fi si asta o solutie
Exista trei tipuri de soferi.
1.Cei care se deplaseaza.
2.Cei care sofeaza.
Si 3. Cei care piloteaza
0

#11 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 18 November 2008 - 01:19 AM

"cristil"ii poti face o descriere la scuter eu bantui duminica de duminica targul de la pitesti poate il gasesc

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 18 November 2008 - 01:19 AM

Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#12 Useril este offline   CristiL 

• Nou venit
  • Pip

Postat 19 November 2008 - 09:50 PM

Da..sigur...multumesc frumos pentru ajutor...raman dator la voi....da....descrierea la acest scuter...care o fost el...=))

Pai il aveam de cateva luni(4 mai exact)...avea in jur de 800 de km..cand a disparut...avea carena din fata...la imbinare cu cea din spate(nu stiu dak am spus bine).....sparta..intre ghidon si locul unde are contactul...o zgarietura mai zdravana...pe partea stanga in fata la prag...un bec(dreapta) pe faza lunga nu mergea...a fost luat din zona Militari...de la Politenhica o statie mai sus..fata in fata cu liceul Tudor Vladimirescu....culoare- un bluemarin cu negru..ceasul de pe bord nu mergea...il poti vedea aici http://scutere.info/...d=s03...culoare difera...plus avariile=))

Oricum..multumesc frumos pentru ajutor..si dak reusesti ceva..imi poti lasa un mesaj...pe ID de mess-lutu102003..
Ms fain inca o data..cu respect
0

#13 Useril este offline   CristiL 

• Nou venit
  • Pip

Postat 19 November 2008 - 09:53 PM

Pizza_boy ar fi o solutie si ATV-ul dar nu prea imi place sincer...ma multumesc totusi cu ce imi place:))Am zis k dak nu il gasesc pe asta....o sa imi iau ceva...gen RS50...pentru k nu am chef sa fac scoala...cel putin nu acum..cand astia iti iau si pielea dupa tine la examene....si asta e asa...pentru un plan de viitor..ce parere aveti?
0

#14 Useril este offline   GSI 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 11-March 08

Postat 22 November 2008 - 08:29 PM

Ca sa aveti mai multe sanse sa vi se recupereze scuterele furate in primul rind trebuie sa le aveti inmatriculate,astfel ele apar in baza de date a autovehiculelor furate. Multe scutere care se reclama a fi furate au mai fost furate si altadata chiar daca voi nu stiti. Unii prefera ceva ieftin si nu ii intereseaza situatia actelor, de aceea vi se fura si voua pt. ca se gasesc altii care vor sa le cumpere. Daca este inmatriculat , la un moment dat exista sansa sa i se verifice seria de sasiu( control de rutina, este prins hotul si in curte se gasesc mai multe furaciuni iar in acest caz cel mai usor e sa identifici proprietarii dupa serii, un accident de circulatie, etc) si atunci se ajunge la proprietar. In plus, hotii prefera scuterele neinmatriculate pt. ei stiu foarte bine ce am scris mai sus. Anuntati-va prietenii de furt, in afara de politie, in special cei ce locuiesc in zone ,,bune'' - ferentari ,pantelimon, dristor, etc pt. ca pina le vind baietii le mai folosesc si ei. Prin tirg nu cred ca mai e vreun prost sa vina cu unul furat din bucuresti, din alte orase si alte tari - gramada. Si in ultimul rind luati-va si voi masuri de siguranta si nu ma refer la acele lanturi din comert- supermarketuri ca sint egal cu zero.
0

#15 Useril este offline   pizza_boy 0.5CDI 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 143
  • Inregistrat: 30-July 08
  • Interests:Automodelism

Postat 08 December 2008 - 10:14 AM

ca veni vorba de cei patiti is a mai intamplat cuiva sa fie luat la bataie ca se dadea cu scuteru motoru atv etc intr-o parcare publica
pe mine m-au luat la bataie niste pazniti care nu puteau sa doarma din cauza a mea si a catorva pprieteni ca era seara banuiesc ca paznici sunt platiti sa pazeasaca nu sa doarma?
noroc cu prieteni mei care m-au scapat si ca am purtat casca ca altfel..... si voi cce sugerati sa am cu mn o bate de lemn sau o teacva de fier
Exista trei tipuri de soferi.
1.Cei care se deplaseaza.
2.Cei care sofeaza.
Si 3. Cei care piloteaza
0

#16 Useril este offline   cata_adc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 09-November 08
  • Interests:Sporturile cu motor, mai nou AUTOMODELISM ;)

Postat 08 December 2008 - 03:31 PM

Nu baiete sa te duci undeva in care nu mai superi pe nimeni cu zgomotul. Si eu am ATV si motor si aveam probleme cu politia comunitara deoarece poluez mult fonic etc ,asta pana mi-am inmatriculat ATV-ul si le-am dat peste nas.
Totusi incearca sa nu mai deranjezi pe nimeni si atunci nu vei mai avea probleme
Spektrum DX3R DSM2
Traxxas REVO 3.3 #5308
HPI Savage X 4.6 Reverse
Tamiya TT-01 XB BMW 320si
0

#17 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 08 December 2008 - 06:20 PM

Vezi postareapizza_boy 0.5CDI, la Dec 8 2008, 10:14 AM, a spus:

ca veni vorba

Ca tot veni vorba, e complicata situatia ta. Nu cunosc legislatie multa, dar nu orice e parcare publica e si fara stapan. Posibil sa existe si alte reguli acolo, de care tu sa nu fi stiut. Daca existau alte restrictii, trebuiau afisate. Oricum nu e corect comportamentul paznicilor. Pentru asta, daca ai dovezi clare, poti sa incepi un proces. Cred ca ai sanse sa castigi. Ce? Nu stiu. Suplimentar, poate reusesti sa demonstrezi si ca ei dormeau sau ca aveau program de somn in loc sa pazeasca.
Trebuie multa atentie cu spatiile ingradite private si denumite locuri publice ca nu-i chiar asa. Adica nu tot ce-i public e si la liber. Si parcul e un loc public si cred ca gardienii nu-ti permit sa faci ture cu ATV-ul. Nu tin cu ursul, dar ori stii legislatie ori umbli cu casca tare.
Intr-o parcare de Carrefour nu cred ca se aplica regulamentul de circulatie (chiar daca exista si indicatoarele clasice pe acolo) pe motiv ca e parcare publica. S-ar putea sa nu fie drum public. Poate gresesc, dar asta e o dovada ca nu stiu sigur ce afirm. Important e sa fii tu sigur!
Legat de zgomot, vezi ca exista legislatie legata de poluare fonica, de intensitate sonora, si alte alea... Invata totul si foloseste in favoarea ta, tot ce stii. Pe langa ce e stabilit de lege, exista si reguli locale pentru care poti fi penalizat. Invata-le si pe alea daca vrei sa fii stapan pe tine. Ca sa dau exemplu, legea prevede ceva maxim si consiliul local prevede un interval orar pentru un alt maxim. Nu e simplu. Noaptea nu se vad toate afisele, la noi se sta rau cu informatia si oricand te trezesti ca dupa regulamentul de circulatie e permisa stationarea dar nu la ora la care esti tu cu masina acolo ca a intervenit altcineva cu o restrictie suplimentara.
Eu daca am chef, ziua, fac ture cu masina prin parcarea publica de care ziceam mai sus pana golesc rezervorul, dar sincer, dupa ce se inchide magazinul si firma inchide portile (inclusiv la parcare), nu stiu daca mai pot. Intreb pe cineva de acolo si vad daca am dreptul asta. Daca se poate, ma invart in continuare pana dimineata cand nu-mi mai fac probleme. Daca nu am voie, o tai spre casa si ma dau pe langa nevasta, poate am sanse mai multe. Haidi pa!
Spor la treaba.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 08 December 2008 - 06:25 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro