Februarie 2004
Postat 18 February 2004 - 08:48 PM
Postat 18 February 2004 - 08:53 PM
Drept sa va spun cred ca m-am molipsit si o sa devin si eu haripist http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif
Aceasta postare a fost editata de Corsair4FU: 19 February 2004 - 01:03 AM
Postat 18 February 2004 - 09:50 PM
Postat 19 February 2004 - 09:56 AM
Zic sa vi le arat si voua. Sa vada Corsairu' ca si noi avem noroi pe jos, nu numa' ei!
Grig, Manel, Dragos, Io
Aceasta postare a fost editata de Valteras: 19 February 2004 - 10:01 AM
Postat 19 February 2004 - 10:07 AM
Flickr - pozele mele
Postat 19 February 2004 - 12:20 PM
Zod a facut ceva poze - mi le-a trimis pe meil - si am reincropit o panorama mai larga. Chestia e ca pozele pt. panorama tre facute ori cu facilitatea de panoramare (daca stie aparatul) ori f. riguros din acelasi punct, de pe trepied, cu repere de "overlap" a fiecarui frame.
Dar cand am fost noi pozele nu au fost facute cu aceasta finalitate in gand, de aceea si pseudopanorama a iest cam carpita (Adobe Photoshopul sa traiasca!)
Pt. ca Corsairu' zicea ca pe vremea lui terenul ala de sport era botezat pompos "Maracana", eu zic ca "Maracana" sa-i ramana numele!
Postat 19 February 2004 - 12:45 PM
da da , asta este terenul le care ma refer si care se numea Maracana pe vremuri. Si dupa cum ziceam, aici am vazut pentru prima oara aeromodel in actiune !!! Un captiv in vara `77 sau `78.
Multumesc fein Herr Falterash cum zice Zozo
CF4U
P.S. La fluture se spune in Germana Schmetterling da se spune ( mai rar ) si Falter, Edelfalter = fluture rar sau pretios, Nachtfalter = fluture de noapte
Postat 19 February 2004 - 12:56 PM
Corsair4FU, la 19 Feb 2004, 12:45, a spus:
Imi place! Imi place!
Maaaama ce misto ss-a potrivit!
Postat 19 February 2004 - 07:29 PM
Corsair4FU, la 19 Feb 2004, 12:45, a spus:
Nu numai eu singur dau mielul! Mai stiu pe cineva Maaaare care-i spune asa.... :D
@ V(F)alterash!
Care frate? Nachtfalter?
Postat 20 February 2004 - 07:55 AM
Zozomane, te astept cu mielu' si pe tine si pe Corsair! La Rapa are iarba verde destula. Il dam in grija catzelei alea neagra a ciobanului. Pe catzea o chema Virga. I-am zis lui cioban sa schimbe "r" cu "l" ca s-o cheme Vilga, sa zica si el ca lucreaza in aviatie! Nu a inteles nimic...
@ IlPardino
Incepe sa arate, incet-incet! Ti-am facut gabaritele de capat de aripa si AO.
Postat 20 February 2004 - 08:28 AM
Si daca tot e jurnal de zbor hai sa mai spunem si noi cate ceva. Se zboara bre si la noi! Am mai zburat cu planorul la panta, da era un vantalau de nu stiam cum sa il aducem jos nu cum sa il ducem sus! Mai facuram scoala de RC tot cu planorul. Mai cate un slowflyer, sau alte chestiuni de genul asta. Din pacate nu prea avem audienta ca cioBenul cu tot cu oile lui placide cred ca a plecat in tarile calde odata cu cocostarcii mioritici. Mai vine cate un shoim sa vada ce pasare e aia, da' cred ca are experiente neplacute cu aeromodele si indigestii intrucat dupa ce se dumireste cum sta socoteala, degajaza lent si mere in treaba lui la cautat de soareci sau alte taratoare comestibile. Berzele sunt inca in Bahamas si nu prea le pasa ca noua ne ingheata emitatoarele in mana... Iar taranii stau pe langa focuri si daca cumva ne vad, ne cred tampiti, ca in loc sa fim la un vin cald, la vre-o dama dalba, la vre-o tuica fiarta, ori la vre-o friptana, sau macar o paparada cu slanina si castraveti acrii, stam pe camp, cu mucii pa piept si ne holbam la ceru' blumburiu, cu flashnetele atarnate dupa gat!
Asa ca draga jurnalule, noi suntem cuminiti si mai si zburam, mai si troznim, dar pana la urma ne intoarcem acasa, ca deh acolo ne este atelierul si avem de meshterit...
Big
Aceasta postare a fost editata de Big: 20 February 2004 - 08:31 AM
Postat 20 February 2004 - 10:51 PM
Valteras, la 20 Feb 2004, 07:55, a spus:
CHECK! Vezi la subiectul "Aripi".... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic.gif