Ianuarie 2004
Postat 19 January 2004 - 11:00 PM
Astazi 17 ianuarie, mi-am adunat sculele si familia si am plecat la “”pescuit” de nori pe Marele Lac Inghetat- Clinceni. Deja cativa pescari se adunasera. Dupa oprirea la malul lacului , ma dau jos din masina si sunt intimpinat de un aer rece si tare. Zapada era acoperita de gheata si albul ei stralucea incotro te uitai. Deja ....a prins ceva la electric. Eu m-am hotarat sa dau la metanol!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 19 January 2004 - 11:06 PM
Live to fly!!!!!
Postat 19 January 2004 - 11:12 PM
Live to fly!!!!!
Postat 19 January 2004 - 11:18 PM
Live to fly!!!!!
Postat 19 January 2004 - 11:19 PM
Live to fly!!!!!
Postat 19 January 2004 - 11:22 PM
Live to fly!!!!!
Postat 19 January 2004 - 11:25 PM
Live to fly!!!!!
Postat 19 January 2004 - 11:29 PM
Si inca ceva, problema: Daca eu stau cu capul relativ la ungiul alfa facut de antena cu orizontala de referinta poate cineva sa spuna la ce inaltime se afla planorul?
Live to fly!!!!!
Postat 19 January 2004 - 11:31 PM
PS: Voi va imaginatzi ca aici e totul verde si 40 de grade la soare vara?
Totul a fost o farsa “”MARINAREASCA’’, asa sa moara Marinarul in ciuda!
:huh: :huh: :wub:
Live to fly!!!!!
Postat 20 January 2004 - 08:04 AM
Da' ce predai, nene, pana la urma?
Tehnologia Proiectarii si Constructiilor de Aeromodele?
Tehnica Pescuitului de Nori la Fir de Radio?
Sau Arta si Maiestria Facerii in Ciuda a Celor ce nu au fost la Marele Lac Inghetat?
Ca mie mi-ai produs o ciuda cumplita!!
Da' las' ca am material de mascarit!
..................
Felicitari, nene!
Postat 20 January 2004 - 02:32 PM
Valteras, la 20 Jan 2004, 09:04, a spus:
Florine, desi imi plac si mie mascarile tele, daca iar faci prostii fara sa vii sa zbori, sa fiu al dracu daca nu umblu cu aparatu de foto in buzunar si prima data la camp te pozez din toate pozitiile, ca sa am de ce sa incep sa invat cum se foloseste adobele de furat ca sa porcai pe aia care stau la caldurica...
sau mai rau, te dau pe mana nevesti-ti :huh:
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 20 January 2004 - 02:41 PM
Dom*PROFESOR, la 20 Jan 2004, 00:18, a spus:
nu, dom*prof, stateam sa aud daca imi tace motoru (am niste pacuri de sunt bune in loc de plumbi la unditele matale), ca era unu p-acolo care zbarnaia si nu se mai potolea odata, cu zgomotu lor de termice... :huh:
Postat 21 January 2004 - 03:37 PM
Ma bucur sa mai aud despre faptul ca mai exista activitate in teren! Bine ai revenit Dom*Prof caci iti duceam lipsa! Frumoase modele ( pardon, pestisori ) si piloti ( pescari ) entuziasti!
Eu am shomat putin caci am avut alte prioritati plus faptul ca la noi din nou si-a facut aparitia El Nino, mai repede as da momeala la zmeu decit la aeroplan. Daca totul merge bine, in weekend-ul urmator dau si eu la peshte...
Succes!
Postat 22 January 2004 - 05:51 PM
azi m-am dus la zbor la club si nu in parcare ca sa nu ma mai critice Zozo :) . Fein la club de ce folos ca eram singur si nu puteam sa zbor. Nu a durat mult si a mai venit un maniac....
Sculele pregatite:
Postat 22 January 2004 - 06:04 PM
Succes in continuare si sper sa ne cunoastem odata ori aici ori....acolo!
Postat 22 January 2004 - 06:31 PM
heli pe loc si invirtit incet , cit se poate de incet din anticuplu, fara ca elicopterul sa plece in vreo directie. AAA ... asta-i ideia, adica teoria ca in practica treaba asata altfel ..... De aceea numai poza, nu si filmare :D
Postat 30 January 2004 - 12:35 AM
Live to fly!!!!!
Postat 30 January 2004 - 10:49 AM
Stiu despre ce e vorba cu panta, ne blindam bine cu haine si mergem (foarte posibil la weekendul asta). Cred ca si daca adie putin, tot e ceva; pe de alta parte, esti sigur ca se poate ajunge cu masinile acolo?
in avan(t)premiera: mi-a venit motoru' de la turbina, care dupa ce e montata (inca nu e fixata) face intr-un anume fel; prietenii stiu de ce......
@WABO ai fost tu primul care a pus (in Romania) un brushless pe direct pe o aripa, dar eu am montat pe aripa motorul cu reductor; urmeaza partea II-a, dar ma abtin sa spun despre ce e vorba, pana nu e tot gata.... ;)
Postat 30 January 2004 - 02:28 PM
Zozo is back! Am cam shomat in ultima vreme dar am avut de lucru la un prototip de aripa! Nu am reinventat roata ci mi-am facut putin de cap si am construit o aripa bimotor. Se pare ca sunt fani pe-aici pe forum carora le place mult aripa caci...prietenii stiu de ce!
@ Bogdan Stancu
Baga mare cu turbina si fa-i o poza sa ne ofticam.... ;) Oricum ai rupt gura tirgului cu brushless-ul tau dar suntem curiosi de rezultatele cu turbina!
Azi am dezvirginat aripa noua pe o vreme superba cu vint zero la un -5 grade Celsius si o zapada potrivita pentru cazuri de urgenta.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Spre noroc nu a fost cazul asa ca savurati pozele!
PS Imi cer scuze dar anul mi-a ramas in urma la tehnica de lupta asa ca pozele sunt din 2004 si nu 2003...
In zbor...
Aceasta postare a fost editata de zozo: 30 January 2004 - 02:35 PM
Postat 30 January 2004 - 02:30 PM