Septembrie 2003
Postat 28 September 2003 - 10:18 PM
Intre timp a aparut si John. Este la prima iesire pe Calugareni. Acum doar in vizita, era prea multa lume sa scape ocazia...
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Live to fly!!!!!
Postat 28 September 2003 - 10:29 PM
Si Focke wulful a zburat ca in al II-lea razboi, aruncat din mana s-a rasucit pe stanga, directie dreapta si rasucire in pamant CRASH!, Aripa gaurita, fuselaj spart, elice si carena rupta.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Live to fly!!!!!
Postat 28 September 2003 - 10:33 PM
A inceput analiza crashului. Poate era mai bine cu eleroane, ce bune erau setarile de la zborul anterior, a fost aruncat bine din mana?, motorul parca mergea mai turat....
dar ideea geniala a fost repararea lui la fatza locului.
dar ideea geniala a fost repararea lui la fatza locului.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Live to fly!!!!!
Postat 28 September 2003 - 10:53 PM
Numai soarele care se ascunde incet la orizont lasand loc noptii ne face sa strangem.Altfel am mai fi stat. Poate saptamana viitoare?
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Live to fly!!!!!
Postat 29 September 2003 - 02:16 AM
Va impartasesc experienta pe care am trait-o dupa 23 de ani de cand nu am mai fost pe un teren de zbor. Duminica 21 septembrie am iesit pe aeroportul din DEZMIR cu un model ramas din anii 80 pe care a trebuit sa-l carpesc putin (la ultimul zbor din 80 i-am pliat aripile intr-un zbor acrobatic). Vremea a fost super desi vantul a batut din directia est si cam tare ( directia vantului a fost din pacate improprie pentru zbor la panta), am reusit sa fac cateva lansari bune care au reaprins dorinta de a construi un model nou. Din pacate am fost singur pe teren, probabil inca aeromodelistii clujeni sunt inca in concediu.
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
Postat 29 September 2003 - 08:22 AM
Frumos! Foarte frumos!
Eu am avut "meci in deplasare" asa ca am continuat zborurile acrobatice cu aripa intr-un alt peisaj. Timp frumos, vint la panta, pejsaj ca-n povesti....Pacat ca nu am avut timp suficient, ca e scurt al naibi un weekend pe fuga, sa iau legatura cu brasovenii inaripati asa ca am zburat singurel.
Poza se intituleaza: " OZN in Poiana Brasov"
P.S. Poate nu ar strica sa ne punem macar niste numere de telefon in datele personale ca nu se stie niciodata cind si unde se intilnesc drumurile noastre !!!
Eu am avut "meci in deplasare" asa ca am continuat zborurile acrobatice cu aripa intr-un alt peisaj. Timp frumos, vint la panta, pejsaj ca-n povesti....Pacat ca nu am avut timp suficient, ca e scurt al naibi un weekend pe fuga, sa iau legatura cu brasovenii inaripati asa ca am zburat singurel.
Poza se intituleaza: " OZN in Poiana Brasov"
P.S. Poate nu ar strica sa ne punem macar niste numere de telefon in datele personale ca nu se stie niciodata cind si unde se intilnesc drumurile noastre !!!