Invitatie Oficiala RR2004 Festivalul RAPA ROSIE 2004
Postat 03 March 2004 - 05:20 PM
~FESTIVALUL RAPA ROSIE 2004~
organizator Aeroclubul Archeopteryx Alba Iulia
In perioada 29 aprilie - 2 mai, langa localitatea Sebes din judetul Alba, are loc adunarea anuala a tuturor celor care iubesc zborul, aeromodelismul, automodelismul si rachetomodelismul. Cu aceasta speciala ocazie, aeroclubul ARCHEOPTERYX din Alba Iulia va invita sa participati, la editia a 3-a a Festivalului de zbor Rapa Rosie 2004, fie ca aveti sau nu aeromodel, automodel sau rachetomodel, parapanta sau deltaplan, important este sa doriti sa profitati de ceea ce noi va oferim: iarba verde, proaspata si grasa, aer curat, incolor si inmiresmat cu arome naturale si ecologice emanate de esapamente de motoare cu metanol, rachetutze fashnetze, oi placide si ciobani incantator de admirativi. Bonus aromele de gratare arse de neveste care se uita dupa modele ciudate ce evolueaza periculos de aproape. Extra bonus, termica viguroasa de dupa ora 12 - zilnic. Calmul plat pt. motoristi pana la ora 12 si dupa ora 17 - tot zilnic.
Mai punem la dispozie: loc de pus cortul, umbra de la copacii mioritici, spatiu de facut focul, spectacol cu modele date de pamant, sau cu modele care chiar zboara, fac zgomote sau gonesc de nebune prin iarba, ciripit de pasarele, urlete de disperare sau admiratie emanate de modelisti, ciobani, chibiti, neveste, pritene, surori, totul gratis.
La aceasta Adunare onorabila vor fi prezente si firmele reprezentative din domeniu si de asemenea se va incropi ad-hoc un targ de materiale folosite sau noi.
Programul este urmatorul:
29 aprilie - sosierea si camparea. Eventual zbor.
30 aprilie dimineata deschiderea oficiala cu ocazia primului crash, zi de zbor, targ, demonstratii etc. Seara gratare, berici, cantece vesele, bancuri, critici si autocritici.
1 mai zi de zbor plina, seara foc de tabara cu modelele date de pamant pana la apusul soarelui plus 30 de minute dupa.
2 mai zi de zbor, dar numai de dimineata, ridicarea taberei, si defluirea participantilor in uralele si indemnurile organizatorilor usurati.
Note discordante:
- se recomanda inscrierea prealabila, la organizator, specificandu-se ramura, tipul statiei de telecomanda, canalul, numele participantului. Nu se admit statii de telecomanda manufacturate, din motive de securitate.
- doritorii de spatii de cazare la hotel, in orasul Sebes, pot contacta organizatorul in vederea rezervarii de locuri la pensiuni, hoteluri etc.
- zburatorii cu parapante sau deltaplane trebuie sa specifice daca au licenta, cei fara trebuind sa zboare sub supravegherea unui instructor.
- reclamatii, sponsorizari, injuraturi, uraturi, inscrieri la:
planorro@yahoo.com
0788 527 022
Ovidiu Big Bora
Noroc Bun!
si Aterizari Fericite!
Postat 03 March 2004 - 06:09 PM
CERERE
In atentia domnului director al ~FESTIVALUL RAPA ROSIE 2004~
Cer spre aprobare urmatoarele:
Alocare spatiu central 1buc cort + 1buc masina (nu automodel) + hangar acoperit,
Alocare frecventa pentru urmatoarele:
Hitec Eclipse 35Mhz canal 77, 72 40Mhz canal 51, 57
Multiplex 3030 35Mhz, canal 72, 77
Futaba 75Mhz canal 70, 71
Aero + Auto
Alocare pista decolare cat mai lunga si cu cat mai putine denivelari (daca se poate pe diagonala terenului de zbor).
Va multumesc anticipat.
Postat 03 March 2004 - 06:40 PM
cu privire la cererea adresata noua de catre dvs. va comunicam urmatoarele:
Confirmativ, afirmativ, confirmam, roger, adica:
s-a marcat locul de pus cortu', hangaru', berea pentru organizator, mita pentru club, pista oblica (la stanga sau la dreapta?), frecventele si restu'!
sa fie intr-un ceas bun!
Big
Postat 03 March 2004 - 07:07 PM
Ptr Rapa Rosie (sincer) intai si intai pregatesc gratarul, carbunii, micii, iar ca auto am off-road asa ca nu-i problema...daca sunt denivelari mai si zboara...si daca zici de termica buna...poate cine stie?!
statia este Futaba 3canale pistol
Aceasta postare a fost editata de cataWRC: 03 March 2004 - 07:08 PM
Postat 03 March 2004 - 08:27 PM
Participare pe toata perioada!
Postat 03 March 2004 - 11:56 PM
2 persoane reprezentate de mine si consoarta, o statie hitec flash 5x, 72MHz, canal 50
cerere oficiala de una bucata hectar de pista, nu de alta dar aterizarile nu le prea fac la punct fix http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Red GUY
Postat 04 March 2004 - 01:42 AM
Aceasta postare a fost editata de KRI: 04 March 2004 - 01:44 AM
Postat 04 March 2004 - 08:38 AM
Ca solicitare, eu sunt mai modest....doar un metru cub din pista unde sa vin hotarat la aterizare si loc de cort la gard...langa gusterii aia faini colorati cu verde, albastru si orange!!!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 04 March 2004 - 12:27 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 04 March 2004 - 10:53 AM
- 2 persoane
- una bucata loc de cort si una bucata loc masina
- statie Futaba 35MHz canal 64
- planor Alpha Junior
- una bucata Messerschmitt G109, .... daca nu dau cu el de pamant pana atunci. Daca totusi se intampla o sa-l zbor pe Marinaru, pentru ca a cobit! :(
Postat 04 March 2004 - 11:08 AM
Ca tot veni vorba:
- eu si sotia (deci trei persoane :( Dumitrescu Alexandru & Mihaela)
- cort
- masina
- apetit teribil si in crestere
- sete cronica
- aduc vin de Valea Calugareasca, ca o friptura mai gasesti da' un vin bun ba'
Si sa ma treci cu locu' de cort langa marinaru sa vada si el ce inseamna un adevarat viking cand sforaie.
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 04 March 2004 - 05:33 PM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 04 March 2004 - 04:22 PM
Ola! si spor!
big
Postat 04 March 2004 - 06:41 PM
familia Dulf Andrei VINEEEEEEEEEEEEEEE. cere spre punere la dispozitie spatiu cort si loc facut gratar si mici
juniorul familiei se cheama un fun-fly portocalu. altul este pe drum, asa ca noi venim cu 2 zburatoare. si poate ma incumet sa aduc si un extra300 de balsa.dar la ala nu sunt tare mester. am atins aripa ultima data si abia am reusit sa o repar :(
Red GUY
Postat 04 March 2004 - 11:29 PM
Mihai Apostol
Postat 05 March 2004 - 12:25 AM
Nume: Tiron Ovidiu.
Statie: SANWA, in 35MHz, canal 70.
Telefon: 0721 385365
Postat 06 March 2004 - 12:39 AM
Eu vin si oficial(????) si neoficial!Am ce am si la fatza locului ocup pozitie MHz-lor.Locul de cazare va fi ca acum doi ani unde ne-a placut.
Totusi tre un panou(hartie, coala, tablitza) cu frecventele participantilor, nu de alta da nu vreau sa aud texte de genulBa care ai deschis statia!
Vremea o garanteaza Big ca are dezlegare la zbor, deshi acuma ninge de rupe, ca-n povesti la Bucuresti.
Wabo, mai este valabila propunerea cu modele pentru doamne? Poate daca prind si ele microbul ne dublam numarul!
Eu traduc oficialul asa: Oficial sunt eu si neoficial nevasta-mea si fiica-mea!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 06 March 2004 - 01:14 PM
Vin si eu cu una bucata nevasta,pisica, cort, si vreo 3 aeroplane electrice, statie 40 MHz, canal 52, 53.
Nume: Ovidiu Gavrilei
Gasim noi un loc de parcare cu cortul si masina.....
Sa ne vedem sanatosi
VOG
Postat 08 March 2004 - 04:49 PM
Citeaza
Ideea cred ca ar fi binevenita. Sper ca Bigul sa creada si el la fel :D
Postat 09 March 2004 - 10:00 AM
Cu rabdare si ciocan.
#29 Guest_Webmaster_*
Postat 09 March 2004 - 10:21 AM
Va rog pastrati utilitatea acestui subiect prin completarea datelor cerute de organizator.
Intrebari, critici, sugestii va rog sa le adresati organizatorului (adica BIG) prin MI.
Va multumesc pentru intelegere.
Postat 09 March 2004 - 10:55 AM
noroc bum.
big