Salut !
As dori sa va intreb daca exista cineva pe forum care a pus pe un navomodel motorul VENTI 600 HS BB dar cei drept alimentat la 8 celule nu la 7. Asta pt. ca vreau sa alimentez un VENTI 600 HS BB pe un navo la 8 celule desi in datele tehnice ale motorului specifica domeniul tensiunii de alimentare 3-9V. Deci in concluzie a experimentat cineva chestia asta pina acum cu VENTI 600 la 8 celule , dar nu la modul alimentat scurt 10-20 de secunde ci mers cu el asa 5-10 minute pe 10-11 volti. Cum sta treaba, iese fum sau nu ? :D
Pagina 1 din 1
VENTI 600 HS BB tine la 8 celule ?
Postat 14 January 2007 - 02:30 PM
eu am folosit un venti HS BB la vulcano , ce e drept doar la 6 cel , dar tipul de la magazin mi-a spus ca daca ii asiguri o racire corespunzatoare poate duce si la 8 cel . acum cat timp poti merge cu el asa nu stiu :D
Postat 14 January 2007 - 03:08 PM
eu am pus seria 400 pe 3 celule lipo si a mers de mai multe ori (nici nu mai stiu) dar le consider consumabile.
chiar daca in gol, cu 8 celule depasesti 10V, in sarcina tensiunea va pica putin peste cea data pentru motorul tau. restul face racirea... oricum nu tin o vesnicie motoarele astea, ca ar muri de foame o mica parte dintre chinezi...
bafta
ps. am vazut ca ai si rulmenti pe el, asa ca mai ramine numai demagnetizarea o eventuala problema. daca mergi cu el exagerat de cald, nici rulmentii nu mai ajuta.
chiar daca in gol, cu 8 celule depasesti 10V, in sarcina tensiunea va pica putin peste cea data pentru motorul tau. restul face racirea... oricum nu tin o vesnicie motoarele astea, ca ar muri de foame o mica parte dintre chinezi...
bafta
ps. am vazut ca ai si rulmenti pe el, asa ca mai ramine numai demagnetizarea o eventuala problema. daca mergi cu el exagerat de cald, nici rulmentii nu mai ajuta.
Aceasta postare a fost editata de bizu: 14 January 2007 - 03:10 PM
Postat 09 July 2009 - 07:19 AM
ce elice e recomandabila pt motorul asta, la o folosire normala, adica alimentare pana la 9V???
Arata acest topic
Pagina 1 din 1