Noiembrie 2008 vreme buna de zbor
Postat 13 November 2008 - 07:22 PM
Postat 13 November 2008 - 07:29 PM
PS. Sunt eu, MLGore, sunt la Adyc acasa si din greseala am scris de pe contul lui...
Aceasta postare a fost editata de adyc: 13 November 2008 - 07:30 PM
Postat 14 November 2008 - 12:21 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 14 November 2008 - 03:07 PM
allen_g30, la Nov 14 2008, 12:21 PM, a spus:
Io zic sa-l iei, ca i s-o face cuiva mila si de tine (ca si de mine, sper)...
Postat 14 November 2008 - 03:16 PM
Postat 15 November 2008 - 09:10 AM
Citeaza
O platesc, evident.
Ti-l aduc eu pe al meu gata facut.. Laur il stie... -_-
Sai ai doua elastice la tine sa il prinzi sau niste bride din plastic..
Postat 15 November 2008 - 08:27 PM
Azi a fost o zi MAGNIFICA, desi au inghetat diverse in noi si deshtele pe stickuri. S-a confirmat zicala cu "lies, damn lies, statistics ...and weather forecasts." La radio se anuntau la ora 3 numai 6 (SASE) grade in Bucuresti (Filaret), cred ca pe Chitila fura si mai putine...
In alta ordine de idei, Calmato-ul meu a gustat primele brize azi (ulei ars pe toate partile a pupat de weekend-ul trecut), cu ajutorul neprecupetit al unei serii LUNGI de persoane, incepand cu Romulus care a zis ca ma bate daca nu mi-l iau, Focke si Cataaero care m-au ajutat cu rodajul (si nu numai), Abburo si Zod care azi mi-au stat aproape si m-au ajutat (enorm!) sa aterizez cu el cu bine, si pe pista (cel putin prima oara). Multam frumos tuturor! A, si sa nu-mi uit consoarta care e cu sprijinul moral, atat timp cat nu sar calul sa nu mai am loc in casa si bani de altceva decat de avioane. Senzatia e de nedescris, ma duc acum la o aniversare dar cred ca o sa fiu cel putin... aerian.
Poze nu au iesit cine stie ce, o sa incerc sa bag unele mai reusite, in functie de ce gasesc. Romulus, un filmulet ceva?
Si regrete pentru avionul lui Zod & Flightaddicted, chit ca era mai mult lipici in el decat lemn. Totusi focul de final a incalzit destul de bine http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Sa ne revedem cu bine cat mai curand! (Din pacate maine sunt casnic, sau mai exact alergator, desi se prefigureaza o vreme mult mai calda ca azi, dar mai exista - oare? - si viata in afara modelismului. Cel putin pentru jumatatile noastre mai frumoase ;) )
Postat 16 November 2008 - 11:03 AM
Romulus, la Nov 16 2008, 07:51 AM, a spus:
cineva nu a dormit azinoapte :). trebuia sa imi zici ca te grabesti. iti mai dadeam cateva secventze video interesante si poze cu ciupacabra de la locul accidentului.
Smecherie
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 16 November 2008 - 12:53 PM
Am tras un frig ieri pe camp ... damn it... neinspirat cu echiparea :)
Am scos si io ieri Yak-ul, dar dupa reparatie mi-a iesit cam greu de coada... ideea e ca am un plus substantial de greutate datorat lonjeronului si rasinii. Lonjeronul original al Yak-ului avea un diametru "special".. 19 mm. Nu am reusit sa gasesc decat unul de 18mm cu "carne" de 1 mm fata de 0.5 original. A trebuit sa adaug cateva straturi de scoci de hartie sa-l aduc la un dimensiunea ceruta. Daca cineva are prin dotare o teava de carbon sau dural de 19mm si nu ii trebuie, ii multumesc de pe acum.. contra cost evident...
Acum ca tot Yak-ul asta e de bataie.. ma gandesc sa-i fac niste schiuri pt vremuri albe :)
Postat 16 November 2008 - 10:59 PM
TUROK, la Nov 16 2008, 08:52 PM, a spus:
Multumita economiei facute de chinezi la lipici am ajuns la caldurica mai repede <_< ,"tractorasul" este deja reparat si daca mai vrei sa ingheti si duminica viitoare vin eu cu un termos de ceai cu "flaps" :rolleyes: ,asa poate termini mai usor inca un rezervor pentru rodajul motorului si eu rezervorul cu care am inceput" zborul frint" de lipsa de lipici .
Postat 17 November 2008 - 12:44 AM
Rontaila, la Nov 16 2008, 10:59 PM, a spus:
in regula sefu! :rolleyes: