Astfel am contactat RHC care este de acord sa ne adapteze forumul de statice exact cum vrem noi. Vorbind cu membrii forumului Revell am stabilit ca principalele probleme pentru care era preferat RHC-ului sunt cenzura si accesarea greoaie din ultima vreme.
In ceea ce priveste cenzura, ei sunt de acord sa "indulceasca" un pic sistemul. Nu vor fi sterse decat mesajele sau link-urile care duc direct la marfuri sau producatori care îi concureaza direct. La statice nu avem de ce sa ne temem de acest lucru, cel putin deocamdata.
Referitor la accesarea greoaie din ultime vreme, se pare ca se va rezolva. Ba chiar mai mult, va exista mai mult spatiu, ceea ce pentru noi inseamna mai multe poze cu diorame si machete.
Multi dintre voi colaboreaza si cu alte site-uri sau forumuri si nimeni nu va cere sa incetati colaborarea cu ei. Dimpotriva, este mai bine pentru comunitatea modelistilor sa existe in mai multe locuri un articol sau chiar un vademecum. Astfel suntem siguri ca informatia nu se va pierde si va fi vazuta de un numar mai mare de oameni care si-ar putea cultiva pasiunea pentru modelism. Fiti siguri ca si RHC intelege asta, sunt in primul rand modelisti si pe urma "afaceristi" http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif.
Astept sa va spuneti si voi parerea despre cum vreti sa arate rubrica de machete statice. Cu cat sunteti mai multi, cu atat mai bine, sa vedem ca merita reorganizarea si rubricile nou infiintate nu vor ramane goale.
Pentru inceput propun eu o structura minima pe care sa o dezvoltam/ciuntim cum credeti ca e mai bine:
1. Galerie
1.1 Diorame
1.2 Machete
2. Discutii
2.1 Aero
2.2 Navo
2.3 Blindate si vehicule
2.4 Figurine
3. Statice - Tehnici
4. Istorie
5. Statice - Diverse
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 03 March 2004 - 11:23 AM