REAL DESIGN, la May 12 2009, 08:12 PM, a spus:
2) Nu am pomenit nici un nume, din respect sau din orice alt motiv doriti ! Dumneavostra vad ca ati facut-o.
3) Discutam cu alti baieti - iarasi nu spun cine - nu are importanta si am fost intrebat desprte ce YAK
vorbim, si pentru ca era Italianul cu un model de peste 3 m la Chitila am spus in gluma ca un YAK de 3,3 m ( nici
nu stiu daca exista )
Rasounsul nu a fost 'kit firav/foarte firav' sau ceva...", ci sa sugerat ( aici nu am inteles de ce se vorbea aproape ca in soapta - si
poate era bine ca asta sa fie un semn de intrebare si sa nu spun ce am spus, de s-a declansat "ura" ) sa iau un cu totul alt brand, fraza textuala fiind aproximativ :
" este o porcarie, avion mai prost nici ca am vazut etc " Daca tot stiti numele puteti intreba direct persoana si ma evitati pe mine
"raspandacul"
4) Intr-un KitReview am fost atentionat ca aceasta rubrica este folosita nu ca sa ma laud eu cu ce am ci ca sa fie si de folos
altora care ar dorii acel lucru aratand ce este bine si ce este rau din experienta mea .
Vad ca Florin 100% a fost sincer si a spus parerea - putea spune ca e dispus sa schimbe ShowTime-ul lui cu YAK-ul.
P.S. - Daca eu sunt raspandac inseamna ca exista si zvonerul care este de fapt cel care detine adevarul !
Poate cei ce citesc aceste randuri nu inteleg inversunarea dumneavostra fata de mine , dar daca doriti pot atasa corespondenta noastra
privata.
Real Design, eu nu am inteles nimic... Ce yak de 3,3m? Ce italian? Ce legatura cu discutia noastra? Ce laude? Ce florin? Ce Showtime?