Buna seara!
Vreau sa cumpar un navomodel cu 2 cuve de pe barcuta.ro. Ce pareri aveti? A mai cumparat cineva de la ei? Au produse bune? Multumesc.
Pagina 1 din 1
Parere navomodel
Postat 16 August 2013 - 11:19 PM
Salut .
Pe forum vii sa inveti sa iti construiesti salupa , cu atitea informatii utile nu vad rostul sa cumperi de la altii .
Spor ... la informare , si apoi la bricolat .
Pe forum vii sa inveti sa iti construiesti salupa , cu atitea informatii utile nu vad rostul sa cumperi de la altii .
Spor ... la informare , si apoi la bricolat .
Postat 17 August 2013 - 07:40 AM
sergiu350, la 16 August 2013 - 11:03 PM, a spus:
Buna seara!
Vreau sa cumpar un navomodel cu 2 cuve de pe barcuta.ro. Ce pareri aveti? A mai cumparat cineva de la ei? Au produse bune? Multumesc.
Pe aici multi condtruiesc si vand dar mai e si cate unul care nici nu prea construieste , nici nu prea vinde dar moare de grija altuia, asa ca trebuie sa te astepti si la raspunsuri subiective. Poate ca pe forumurile de pescuit sa gasesti mai multa obiectivitate.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 17 August 2013 - 07:41 AM
Postat 17 August 2013 - 10:50 AM
sergiu350, la 16 August 2013 - 11:03 PM, a spus:
Buna seara!
...tabula crasa, mortua est!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1