Ca sa afli lucrurile astea noi insa trebuie sa fi activ pe forum, sa iti expui gandurile fara teama lasand la o parte limbajul de lemn, protocolar si cuvintele alese caci doar asa vei starnii unele persoane detinatoare de informatii "clasificate" si a adevarului absolut ... adica geniile in materie.
Iar daca esti fericitul caruia i se dezvaluie un mic secret de care depinde soarta noastra a modelistilor nu e bine sa il pastrezi doar pentru tine, trebuia lasat egoismul de o parte si sa aduci la cunostinta si colegilor fie ca va fi primita sau nu cu placere vestea ..
Pe scurt ca sa putem lua masuri :
1 - Un coleg si-a luat un JR 11 si printre altele a facut si o mica gluma ( si-ar fi putut cumpara cu aceeasi suma
12 bucati de alte statii )
2 - Alt coleg tare e curios sa afle de la primul ce a castigat in plus el doar pentru ca nu si-a luat acea alta
statie -9XR si replica : " Pai sa stii... poate ne luminezi ce crezi ca ai obtinut in plus... "
3 - Neavand ce face si starnit de insistentele si impunsaturile primite prin tot felul de topice dar pe aceeasi tema
vin si eu cu raspunsul :
" Vezi .. iar incepi .. nu era suficient sa o recomanzi ca prima statie pe 9XR-ul tau de 50 de USD, ca prima optiune pentru
un incepator sau pentru cineva care nu vrea sa cheltuiasca prea mult in acest hobby ? Nu o mai pune pe picior de egalitate
cu astea care sunt din alta clasa - te-am mai rugat sa nu mai compari skiurile din materiale composite cu doagele de la butoi doar pentru simplul motiv ca ai avut zaibar in butoiul donator de doage inainte de a fi consumat ..
Frumos JR-ul .. am avut ocazia sa tin o asemenea statie in mana si desi la prima vedere pare cam mare imediat constati ca totul este la indemana, ergonomic si nici nu e cat frigiderul de grea .. super acoperitor ca functii pentru orice modelist ale carui modele chiar sunt cu pretentii .
Numai cand pronunti Japan Radio si ai o tresarire ... sa iti aduca numai satisfactii .. "
Ceva spectaculos pana acum ? - eu cred ca nu - totul se inscrie in tiparele obisnuite !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 05 January 2013 - 10:42 AM