Modelism - RHC Forum: De ales intre Robbe RedHawk sau Multiplex Acromaster - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

De ales intre Robbe RedHawk sau Multiplex Acromaster

#1 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 16 October 2008 - 04:57 PM

Vreau sa-mi fac cadou un nou avion. Ce sfaturi imi dati intre cele 2 de mai sus. Aparent RedHawk exista pe stoc in timp ce Acromaster vine numai la comanda (si e putin mai scump).

Dar lasand la o parte chestiile materiale daca aveti de ales pe care l-ati alege ?

Multumesc, Stefan
0

#2 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 16 October 2008 - 05:00 PM

Sigur, poate proprietarul unuia va fi subiectiv in directia aceluia, dar poate fi un bun indicator. Eu am avut de facut aceeasi alegere si am ales fara nici o problema Acromaster si consider c-am facut cea mai buna alegere.
0

#3 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 16 October 2008 - 05:14 PM

acromaster all the way :unsure: - parere subiectiva.

0

#4 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 16 October 2008 - 05:28 PM

Exista kit review-uri pt ambele modele. Iti recomand cu caldura sa le citesti.

Ca sunt in aceeasi clasa... asta este clar. Foarte greu de spus care este "mai bun". Eu am un RedHawk, insa iata cum le vad eu prin comparatie:

- gabarit: aproximativ la fel ~ 1100mm anvergura
- aproximativ aceeasi greutate 1100g
- fuselaj: RH mult mai "subtire" decat AM => viteza maxima RH mai mare
- directie si profundor clar mai mari la AM => control 3D mai bun
- eleroane - desi usor diferite ca marime aproximez aceeasi eficienta pt ambele avioane
- profil aripa: AM putin mai gros
- comportament la viteza mica - ambele sunt docile => aterizari line
- tren aterizare stoc: RH mai bun
- calitate "spuma" - aproximativ la fel

Deci pentru acrobatie si 3D agresiv: AcroMaster :unsure:
Pentru acrobatie agresiva si 3D modest: RedHawk :)

Succes

Aceasta postare a fost editata de Abburo: 16 October 2008 - 05:31 PM

URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#5 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 16 October 2008 - 07:18 PM

Multam, am citit pe net tone de informatii si clipuri (si vazut la Chitile pa viu) despre Acromaster. Despre RedHawk (si in general produse Robbe) foarte subtire.
Aparent nu sunt raspandite in tarile vorbitoare de engleze. Peste asta calitatea produselor lor pare foarte variabila, unele sunt facute de terti adica china - si prospectele sunt de doi bani.

Am pus intrebarea pentru ca la noi par sa fie populare in egala masura atat Robbe cat si Multiplex. Cred ca am zarit la Chitila un Red Hawk dar atunci nu am fost atent. Acromaster am vazut pe Chitila mult si zburat frumos.

Ramane de vazut in cat timp vine in RO caci pe situl importatorului scrie ca se aduce la comanda.

Poate ar trebui sa la iau pe amandoua :unsure:

Stefan
0

#6 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2008 - 08:03 PM

Vezi postareastiganas, la Oct 16 2008, 08:18 PM, a spus:

Poate ar trebui sa la iau pe amandoua :)

Stefan

Chiar ar fi interesant sa le zbori pe amandoua si sa ne spui parerea ta :unsure:

RedHawk e un model destul de nou (mi se pare ca a aparut anul asta)... iar mie imi place sa experimentez B). In final am fost incantat!
0

#7 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2008 - 10:21 PM

Pana acum modelele de la Robbe m-au impresionat cu calitatea. Nu am nimic de reprosat la ele. Cu conditia sa fie robbe si nu ceva copie...

0

#8 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 06-September 06

Postat 18 October 2008 - 07:58 AM

Buna !!
Care aveti Red Hawk imi puteti face niste poze mai detailate cum se prinde trenul de aterizare,pt. ca am luat un tren de aterizare pentru al monta pe Super Star(singurul lucru care nu mi-a placut la acest model)
Kitul mi-a venit cu surubele,arcuri dar am vazut la un Red Hawk la R.R. ca toate acestea erau montate pe o placa care era fixata de aeromodel,placa aceea nu am primit-o si de aceea daca poate face vreun posesor de RH poze mai detaliate eventual si dimensiunea placutei.

Mersi !!
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
0

#9 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 October 2008 - 09:40 AM

Vezi postareadanny_39, la Oct 18 2008, 08:58 AM, a spus:

Buna !!
Care aveti Red Hawk imi puteti face niste poze mai detailate cum se prinde trenul de aterizare,pt. ca am luat un tren de aterizare pentru al monta pe Super Star(singurul lucru care nu mi-a placut la acest model)

Mersi !!

Am sa-ti pun eu poze in seara asta. Acea "placa" pe care ai vazut-o este practic elementul de legatura al aripii de fuselaj. Se prind cu holtzsuruburi intre ele. Si da, de acel suport se prinde si trenul de aterizare, cu acel sistem cu arcuri.
0

#10 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 20 October 2008 - 06:25 PM

Am cumparat un Red Hawk si astazi l-am si primit (cu Posta Romana), vineri facuta comanda, luni avut kitul in mana, nu e rau. Urmeaza sa il montez dar pot sa scriu de pe acum ca sunt foarte placut impresionat.

De la ambalarea atenta si inteligenta pana la faptul ca totul este asamblat bine. Toate suprafetele de control sunt gata legate cu balamale, tijele de comanda sunt gata montate, spuma este bine turnata (practic identica Elapor).
Trenul de aterizare, suportul motorului sunt sanatoase, cred ca se rup ulimele la un crash. Foloseste 4 servo de 9g ceea ce ce este de asemenea un +. Multiplex pune inca servo supradimensionate (gen EasyStar unde cred ca merg si servo de 5g iar cele de 9g canta)

Am vazut ieri unul pe camp si mi-a placut cum zboara. Sa vedem cum o sa fie in mana mea de lemn.

Sunt sigur ca o sa cumpar pana la urma si un Acromaster dar mai incolo.

Inca odata multam de sfaturi, Stefan
0

#11 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 October 2008 - 06:45 PM

e o alegere bunicica. Imi plac ambele. Sa faci kit review in caz ca nu e deja facut. Si daca e facut continua-l cu pozele tale!

Happy flying!

0

#12 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 October 2008 - 03:05 PM

Vezi postareaKriminel, la Oct 20 2008, 07:45 PM, a spus:

e o alegere bunicica. Imi plac ambele. Sa faci kit review in caz ca nu e deja facut. Si daca e facut continua-l cu pozele tale!

Happy flying!

Chiar asa... pune pozele la subiectul kit review Red Hawk... cred ca prinde bine http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=18937
0

#13 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 21 October 2008 - 03:32 PM

Duminica trecuta am avut placerea sa ma dau cu un Acromaster, mai exact cel al lui Romulus. Varianta de echipare o gasiti aici http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...=17899&st=0 .
Ce pot sa spun e ca m-am distrat cu el. Este foarte stabil, nu se angajeaza repede ceea ce face ca aterizarile sa fie foarte usoare.
A facut mai tot ce am incercat cu el, de la harrier, roling harrier, hovering, vrie plata , tonou lent si din bucati, cutit etc.
Ce trebuie schimbat fata de ce da producatorul sunt echile de la comenzi. Cele puse de Romulus, care au venit in kit, sunt un pic cam mici si nu-ti permit comenzi mai mari (asta din punctul meu de vedere) dar merge foarte bine si cu ele.
Daca CG-ul este unde trebuie, expo din plin modelul zboara foarte bine.
0

#14 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 October 2008 - 03:39 PM

ce te lauzi ba? Ramai la lemnele/compoziteLE tale ca-ti shade bine http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Acromaster e primul model cu care am avut tupeu sa cobor pe coada la primele zboruri http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/unsure.gif Mi-a ajuns la inima...

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 21 October 2008 - 03:51 PM

0

#15 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 21 October 2008 - 03:46 PM

Vezi postareaKriminel, la Oct 21 2008, 04:39 PM, a spus:

ce te lauzi ba? Ramai la lemnele/compozite ca-ti shade bine http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/unsure.gif

Acromaster e primul model cu care am avut tupeu sa cobor pe coada la primele zboruri :D Mi-a ajuns la inima...

Chicken http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Ok..sa nu o dam in diverse. Ideea ca modelul este bun pt incepatori si pentru cei avansati.

Aceasta postare a fost editata de DMC: 21 October 2008 - 03:48 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro