Octombrie 2008
Postat 11 October 2008 - 10:34 PM
dar trecand peste incident... iaca si poze de la mine... in care apare si Romulus
Florin sa fie la manse?
Yak
diagonala (mmm ce-mi plac diagonalele in foto)
taifas (elev-profesor / profesor / elev)
bai ce zbor am tras...
Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 11 October 2008 - 10:35 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 11 October 2008 - 10:37 PM
las' ca aterizez eu pana te hotarasti tu
bai ce bine zboara termicu' asta nou
Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 11 October 2008 - 10:38 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 11 October 2008 - 10:45 PM
Postat 11 October 2008 - 10:48 PM
suplu, suplu da e greu
arunca-l ma odata
ssssssss.....ssssssssshhhhhhh - ca o cobra
si gata pe ziua de azi, ma bag la reparatii capitale . sper ca v-au placut cadrele! zbor placut si fara crash celor ce ies si maine.
Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 11 October 2008 - 10:53 PM
Postat 12 October 2008 - 11:51 AM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 12 October 2008 - 08:27 PM
actiunea de sambata in imagini miscatoare. daca cineva ar fi binevoitor sa imi puna la dispozitie un scaunel pe camp, promit ca mai fac filmuletze ;). asta daca bineinteles va plac
Cred ca de trepied ai nevoie, sa stea camera jos tu poti sta foarte bine si in picioare :rolleyes:
Postat 13 October 2008 - 10:01 PM
Vreme superba, soare, cald si vant aproape zero.
Terenul de zbor a fost bineinteles ferma colegului Farm Fly care ne-a sprijinit ca de obicei cu iarba verde, gratar si logistica necesara modelistului infometat si insetat. (mai pune frate niste gogosari la borcan...ca mai venim)
Modele vreo 7, modelisti cam 4, in ordinea numerelor de pe tricou de la stanga la dreapta: Gun Man, lipitorul, Farm Fly, Marian (nasupantelica).
Postat 13 October 2008 - 10:11 PM
Rascal - anv. 2800 mm, motor 20 cc in 4 timpi
Raven - acrobat electric din depron pe structura de balsa
Trainer Tunder Tiger - cu OSmax de 7,5 cc - 2 bucati
Aripa home made (de fapt professional made) - cu mot. electric
Magister - electric
Mini Mag - motor termic 1,5 cc (nu este greseala de tipar! termic...si zboara!)
Postat 13 October 2008 - 10:16 PM
Postat 13 October 2008 - 10:32 PM
TUROK, la Oct 13 2008, 10:06 PM, a spus:
Esti invitat! Mai avem si costita afumata, carnati de oaie, mici si gogosi ca si garnitura pentru gogosari.
Aroma deosebita este data de combustibilul special pe care-l folosim la gratar:
Postat 13 October 2008 - 10:40 PM
Postat 14 October 2008 - 09:03 AM
lipitorul, la Oct 13 2008, 11:01 PM, a spus:
O comunitate in crestere :D ... super... promit sa ma "atasez" si io la fiecare vizita la parinti :)).
La cat mai multe aterizari reusite :unsure:
Postat 14 October 2008 - 04:49 PM
TUROK, la Oct 13 2008, 11:06 PM, a spus:
Abburo stie drumul, gustul gogosarilor, micilor(cand a fost el nu am facut costita - p-asta nu o stie !), asa ca asteptam intariri !
Adi ne-a ispitit de curand sa venim la Chitila ....sa vedem cine joaca primii in deplasare, noi la Chitila sau voi la Braila !
Aceasta postare a fost editata de farm fly: 14 October 2008 - 04:50 PM
Postat 18 October 2008 - 08:04 PM
o alta zi minunata de zbor si de foto... 2 pasiuni ce se impletesc cu succes. despre zbor... inca invat, despre foto... va las pe voi sa trageti concluzii...
apropos de avioane, azi a fost si un coleg de serv. sa vada ce inseamna sa "pilotezi" un aeromodel... a ramas super incantat si acum pe seara m-a sunat si m-a rugat sa va transmit admiratia lui pt, citat: maiestria si curajul de care dati dovada.
Postat 18 October 2008 - 08:07 PM
mmm, bun e tutunul dupa zbor...
da frumos zboara formosa asta...
elev-profesor / relaxare-incordare
dragoste pt aeromodelism
Postat 18 October 2008 - 08:09 PM
eu la manse
is fericit ca zboara bine termicu' (preferatele mele foto in sepia)
si varianta color
Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 18 October 2008 - 08:10 PM
Postat 18 October 2008 - 08:54 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.