Am un catamaran 27 mhz -nqd- gen pistol-2ch-as vrea sa stiu daca se poate modifica cu tot cu riceiver sa iasa 4 ch?si daca se poate monta cava pentru vreo 300m de semnal.am vazut foarte multe modificate si cghiar unul batea la vreo 700m /dar vreau sa stiu practic daca se poate
Pagina 1 din 1
modificare telecomanda 2 ch nqd 27mhz nqd
Postat 15 May 2015 - 10:48 AM
Da. Se poate modifica, dar nu mai mult de 250-300m, cu unele modificari. Statia tip NQD mai are libere 1-2 canale in functie de configuratia ei initiala.Sa nu uitam ca totusi aceasta statie este folosita pentru jucarii si nu se poate cere prea mult de la ea.Dar daca o ai, o poti folosi pana iti cumperi una mai profi.
Postat 15 May 2015 - 10:55 AM
Mai inainte de toate ideile si iluziile, desfa statia si fa o poza cu tipul integratului care se afla in ea, pentru a nu avea dubii ulterioare daca se poate modifica sau nu.Caci unele chiar daca sunt de tipul NQD nu se merita sa le modifici.Raman la nivelul de "jucarii" si nimic mai mult
Postat 15 May 2015 - 05:28 PM
Mda e bine si la 300m daca merge si am vreo 3 seturi adica si riceivere.am sa fac foto si daca ma poate indruma cineva cum se face ar fi super/depe tel pot trimite foto?ca am incercat si nu ma lasa,
Aceasta postare a fost editata de costascostas: 15 May 2015 - 05:32 PM
Postat 05 October 2015 - 08:06 PM
mihaiui, la 15 May 2015 - 10:48 AM, a spus:
Da. Se poate modifica, dar nu mai mult de 250-300m, cu unele modificari. Statia tip NQD mai are libere 1-2 canale in functie de configuratia ei initiala.Sa nu uitam ca totusi aceasta statie este folosita pentru jucarii si nu se poate cere prea mult de la ea.Dar daca o ai, o poti folosi pana iti cumperi una mai profi.
Sunt direct interesat.
Se poate la 250m,schimband numai tranzitorul final ???? sau mai trebuie si alte modificari .
Multumesc...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1